Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálta már vki? Csak ajánlani tudom... <#bdead> 😊

I.C.ram
Hú tegnap belleszippantottam az amszterdami cuccomba, elég durva szaga van 😄 Jól kiszárítom. elvileg annál ütõsebb.
Én is gyakran kispapírral küldöm, ráadásul 1/3-a csiga. Viszont ilyenkor sokkal több zöldség kerül bele (durván a fele)... Kicsit pazarló, de nagyon ütõs! <#circling>

gabber a hun
😄 én tok 1 megoldást a light drog problémára 😄 úgy kéne csináni ,hogy aki orvosi papírral tudná igazolni ,hogy soha életébe nem nyomat alcoholt!! az uggggggyanmá had' cigizgessen kedvére!! 😄😄😄

Visitor
én 3-tól 7-ig voltam kint, tiszta hippi feeling az egész, fõleg az elején.
volt hennázás, pörköltmag osztogatás, pia..

a fémkordonos elkerítés nem zavart, de az poén volt, minden második fán befigyelt egy kamera 😄

piknikezõk a szép zöld füvön gõzerõvel hengergették a spanglájt<#ravasz1>
(mink 3an voltunk kint, nem sikerült végül zöldséget szerezni, na majd legközelebb)

a zene hm.. türhetõ <#idiota>

már csak a hangulatért megérte kimenni, jövõre is tuti ott leszek (:

THE HUNTER coming soon ^^

kulabácsi
jah én nem voltam szal aki volt az mesélhetne h mi volt!! különben ez tipikus, minden tüntetésen ilyen 70 fölötti nagymamák tüntetnek, meg elhozzák az unokájukat is!! kb egyik sem tudhat semmit az eglészrõl a kisgyerek még túl kicsi, az idõs meg már nem értheti!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Visitor
befelé menet megmutatkozott az ellentábor, néhány idõsebb hölgy keresztekkel, meg táblákkal "Jézus érted is meghalt".. stb

kulabácsi
hát sztem a szokásos...kb kinnvolt sok ember jól érezte magát, és jóesetben nem verték szét a tömeget, mint azon a bizonyos elsõ tüntetésen... én csak azon voltam de az kiábrándító volt, ilyen egy országot!!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tényleg az ma volt...

nem tudtam elmenni, kíváncsi vagyok mi volt 😊

-the invisible-

Visitor
vót váláki a million marihuana marchon? 😮

Pyotr

befáradtam mára😄

&#9608;&#9608;

I.C.ram
tip=csiga 😊 fogsz egy kis papír darabkát, és csiga formát tekersz belõle. Nekem van eredeti Kadinsky csigapapírom is bibibeee! 😄
kulabácsi
vayy sorry csak ez angol ez a bill. e's nem tudom kezelni...😞 de majd otthon😄

kulabácsi
ha't e'n jointot soha nem tekerne'k abba, e's sytem ezzel mindenki igz van 😄 persze a cigit aba kell, de ez ma's....

sz4bolcs
miért gáz a kis papír?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
igen igen, de mind kispapirba tolta'tok, e's az ga'z....

sz4bolcs
ezért kell jó minõségû, kicsit nedvesebb dohány. 😊 az nem jön ki, egy kis dara sem.. 😊 Csak ha már nagyon a csomag alján jársz.

FtranX
Hiába csinálod feszesre, akkor is kijön egy kis "dara". A másik, meg hogy egy idõ után elázik a vége és petyhüdt lesz. 😊 Tudom, mert régebben én is sodortam cigót füstszûrõ nélkül.

FtranX
biztos hat, de ki szereti az ízét? 😊

sz4bolcs
Majd egyszer lehet megmutatom, hogy kell.. <#papakacsint>
és nem lesz petyhüdt 😊) Aki kézzel sodorja magának a cigit, az tudja, hogy lehet egész feszesre is csinálni, csak kézügyesség kérdése.

RIZLA
+lehet csinálni, csak petyhüdt fasz lesz a végeredmény 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
ha csiga/szûrõ nélkül megcsinálod, kajak isten vagy 😄DDD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
<#wilting>

sz4bolcs
nekem eddig mindig sikerült úgy sodorni a cigit, hogy ne menjen dohány a számba.

sz4bolcs
miért? úgy is hat, nem igaz?

FtranX
igen, meg azért kell, hogy a szád ne menjen tele anyaggal, amikor szívod.

sz4bolcs
Hát én 2x szívtam életemben, akkor sem én raktam össze a cigit. :-) De gondolom azért kell a tip, hogy végig tudd szívni, és ne menjen kárba anyag, de szerintem ez úgy is megoldható, hogy hagysz a cigi végébe egy fél centi - 7-8 milimétert, ahova csak tiszta dohányt keversz. Én legalábbis így csinálnám. Amúgy is sodrom a cigit.

cSuwwi

shit happens

ReTeK
szerintem ez ki van csukva, eddig is õk vótak ott mi változna most hirtelen... áhh hamarabb elfüstöl ez az ötlet mint egy ízesített papír

nem hát..
bár lehetnénk közép-európa drogturisztikai központja 😄D

-the invisible-

prezi
ugyse lesz semmi...

RaSTaBaNDiTa
imádkozzatok! : politika

RIZLA
ugy még jobb azize.......... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
hát ha van esze 😄

De most bepótolja <#nyes>

prezi
rotfl ezt csak most látom xDDDDDDDDDDDDDDDD

kulabácsi
hát kb!! 😄 gondolom nem sokat szívhatott a srác...

prezi
ez itt övön aluli kérdés 😄DDd

Elõször persze azt kell eldönteni, hogy enni akarod inkább, vagy szívni. 😊))

Szegény füvike!! Ilyen lámák fogják elpöffenteni! ÁÁÁÁ
sz4bolcs
Srácok: Már régóta érdekel egy dolog... miért tekerik be a füves cigibe a cigis doboz egy darabkáját (tip(?))?

Megegyeztünk. Ez itt az enyém. 😊

prezi
nullás cigi rulez

O_O

FtranX
<#sniffles><#ticking><#vigyor1>

prezi
-.-

reaper4
elosztják ne félj 😊

hogy örülnek 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

No...de most melikünk vigye haza? <#mf1>
""

prezi

kulabácsi
jó ebben van vmi! de majd megoldod, azt megint jöhet a mehet😄 de ha ez vígasztal én tegnap jól kivoltam....