13279
-
#4476 most vagyok gyerek, most kell élni az életem
ha benneleszek esetleg ugye a TESZ-ben
ott már úgyis kilőve alapból...
havonta van kötelező pszichológus-vérvizsgálat-teljes szervezeti átvizsgálás stb...
szóval van még 2évem leépülni ;] -
forzajuve #4475 énmá egy lityó "Aranykancsótol" is jól vagyok, képzellek titeket:D -
#4474 jaja:DDDDDDDDDD -
#4473 ez a topic pörög a legjobban :DD itt napi 50 hsz van xDDDDvagy több.
de mért is??mindenki fűves??? -
#4472 érted magyar "swat"-nak tanul és.. mégis :D -
#4471 :D -
#4470 mi leszünk a következő világ...
én meg rajtad lepődök meg, de leaglább nem fogunk unatkozni a következő sg talin -
#4469 teis?:O mivé fajul ez a világ..:D -
#4468 pff van ilyen téma és csak most tudok róla ? ejj :]
/mától benntvagytok a fav-ban ;] -
#4467 kár:) -
#4466 pedig volt:D -
#4465 jaja és sztem nem nagyon sűrün jön ide, me én még nem hallottam eddig h lett volna -
#4464 narkó a heroin bazze, ez csak tudatmódosító szer:) -
#4463 az jó film -
#4462 tuti az ital beszél belőled...... de jó fejek vagyunk, nem haraxunk .....na hess !! -
#4461 narkos ez olyan csúny szó:) tudományos oldalrol kell megközelíteni a témát -
#4460 áh pon tegnap néztem meg az Egy Kosaras Naplóját, erre itt a topic:) -
#4459 Nezd mar, "narkos topic" a Top 10-ben:) Raadasul a "Tudományos eszmecsere" temaban:))
Csak kiszurtam a fooldalon, amugy nem erdekel, mar huzok is:) -
#4458 elkéne néznem nekem is!! Talpa nagyo királyságos -
#4457 látom vérprofi vagy!! szerintem ahogy jöttél úgy húzzál is -
#4456 hát kb ennyi:D -
#4455 nemazért de senki nem kíváncsi a véleményedre, esetleg ha megkérdezünk akkor légyszives válaszolni... ezért alacsony a színvonal mert szabad forum és minden boldog/boldogtalan beugat...
ha te annyira vágod a témát eredj, tekerd be a diplomádat és majd utánna nyiss pofát... te vérbeli dzsánki XDDDD... hát beszarok mik vannak ! :D -
Paranoia #4454 -
CsőKujts #4453 Nem is azért Írtam hogy az Iq-1 etekkel reagáljatok rá hanem azért hogy okosodjatok ha már szíváshoz is hülyék vagytok... -
#4452 haversrác lesz Talpa live vmikor április végén a Máv sporttelepen, 1500Ft a beugró, sztem én mek:) -
#4451 igen asszem h mindenki tudta h melyek azok az üzik amikre nem kell reagállni:) -
Vegas #4450 #6 -
Paranoia #4449 Ilonka?! hálás csaj xD -
#4448 bányába?xD minek tanulsz te? középfokon bányásznak -
#4447 nem csalódtam benned -
#4446 ica jófejxD agyoncsap egy lovat is -
#4445 nahát ha mindenki tanúl meg dolgozik, akkor ki a rendőr? -
#4444 áztámindenit milyen tápig van itten kéremszépen :)
na majd este ha letettem az igát... -
CsőKujts #4443 Aki meg bogyót szed be az egy balfasz már mikor meg lett mondva hogy nem tudni mindig hogy mi van benne. Azt ha mondjuk 35 évesen már nem áll fel jobbik esetben majd csak nézel. -
CsőKujts #4442 Hú gyerekek olvastam egy pár oldalt de ez nagyon béka segge alatt van ez a fórum. Mi ez? Bizonyíték arra hogy a marijuana fogyasztóknak nincs agya? Amúgy meg az igazi junkie tudja mikor kell leállni, hogy kell kezelni a füvet hogy élvezhető maradjon. Szánalmasnak tartom azt aki folyamatosan szűr és már nincs agya. 2-3 naponta este egy nagyonnagy ütő. Na ez a marijuana élvezete noobok. -
#4441 Látom ám, hogy ti szeretitek a marihónajját... :S És ezért találtamegy oldalon olyan sapkát amin villog a marihuana...
link -
#4440 nah a végére értem, már csak annyit tok mondani h uff, bebasztam:/ -
#4439 te szegény:D -
#4438 én jelenleg webszerkesztést tanulok egy levelező oktatáson, saját időm szerint:DDD -
#4437 most mé?:D