13279
-
#4516 Hmm elég változó, de amit tudok ajánlani az Trainspotting zene :) Egész OST-t benyomni egy az egyben, Afroman is jóó még, esetleg valami olyan ami kicsit komolyabb, hegedű van benne, legalábbis nálam ezek működnek, ja meg somewhere over the rainbow :D -
#4515 mint a vicc mi?
mit mondanak a raszták ha elfogy a fű?
-mi ez a szar zene??
elég régi már de sztem nem olyan rossz -
#4514 savage garden - to the moon and back ... nálam ez a fav ha mókázásról van szó ;)
de szintiboy is szóbajöhet :D -
#4513 tökmindegy, csak a cucc jo legyen :) attol megjavul a zene is :)) de erröl inkább kulát kérdezd, ö hallgat ilyen agyelkorhaszto cuccokat :) -
#4512 milyen zenére lehet jól pipantani??? -
#4511 Hmm kinéztem az ablakon és nagyon jó idő van.
Tanulság?...
Ma kinn fogok Rollozni ^^ -
#4510 -
#4509 -.- -
#4508 hibahibahibahiba XDD -
#4507 Höh emberek JÓZan vagyok xD
nemjóóó
rollrolrolrolrol :) -
Paranoia #4506 széles a shevi mint egy kombájn
élvezd a kábriód,feel thö sunshine -
#4505 már ha jár egyáltalán...
tegnap kész voltam ugyhogy mostantól tisztitokurán vagyok... holnap mig fel nem érek pestre nem szivok... (a kocsiban van a tegnapi cigi 3/4-e, azt eltolom amint felértem sztem :DD) -
#4504 bizony-bizony ...
még csak tegnap jöttem ide, de máris otthon érzem magam =D vajon miért ?
itt szerintem mindenkinek egyrugóra jár az agya :D -
#4503 hja :) csípem az ilyen jófej embereket.. akik nem egyből lenézik a másikat meg csicskának nézik ,hanem megpróbálnak szimpatizálni és közös érdeklődést mutatnak ^^ -
#4502 haveromék albiban laknak és jött a felettük lévő emeletre 2 rapper ...
cigi-kávé megy a kertben a hintaágyaon... jönnek be (azonos a bejárat ugye) néznek köszönnek... " mien cigit szívtok? " " pall-mall " "na akkor gyertek csak fel " ... felmegyünk elővettek egy 1.5-est "pont pall-mall-al van tölve " ... arca felszökik a mosoly ...
poén volt... azon nevettem hogy inni akartam szívószállal fantát, aztán ahányszor megemeltem a poharat a szívószál az orrom levegőjétől arrébperdült :D ez épp elég téma volt fél óráig a részemre ;) :D -
#4501 ^^ -
#4500 :DDDD
és TÉK -
#4499 Hmm itt az SGsek összetartva mókáznak? :) énisénis :) -
#4498 jaja most láttam délelött hogy kontra hivott de akkor nem voltam képben, azt se tudom hol a nyübe volt a telefonom akkor :) -
#4497 roll again soon :D -
#4496 lol:D mi még hívtunk is este, de gondolom nem is voltál pesten:D nameg fel sem vetted...:) -
#4495 ... puff puff puff
tegnap este nagyon kemény volt. uncsitesával beizzitottuk a mozit és olyan 10 körül nekiálltunk filmeket nézni. a raketta kb 10-12 centis volt, eltoltuk ketten kevesebb mint a felét és ma reggel hétkor tértem magamhoz ugyanabban a helyzetben. a film nemtom hányadszor indult ujra :DD -
#4494 Roll Roll Roll stuff stuff sniff sniff :D -
#4493 mi a gond azzal :DDDD -
#4492 csak aztán elne szálljxD -
#4491 don't drink and drive just smoke and fly... ezt ird le ujtag XDDD -
#4490 shut up . and go for a smoke o_O -
#4489 smoke^_^ -
#4488 én szóltam -.- -
#4487 lool -
#4486 ja nekemse:S -
#4485 Érzéki csalódás ütötte meg buksimat, angyal képében szállt le és elküldött a pi**ba -
#4484 hol hol -
#4483 -
#4482 akkor szíjál be:)
amúgy nesze spam, én megint bebasztam:S -
#4481 mert nekem nem szóltak:D -
#4480 jah amugy azért már akartam szólni, hogy sok lett a spam.... -
Paranoia #4479 waatörrpöspödsööö -
#4478 -
#4477 mér?