13279
  • OrioN the S
    :D kényszerítenek :D
  • RIZLA
    omg! mi van veletek...? :D 64 uj post :))

#4434 - Icus egy ribanc ....hagyd a faxba :D
  • OrioN the S
    52 hsz

Hétvégén ellátogat Icanéni :D
  • NeverwinterKING
    :DD
    hogyne.alap szfvár legjobbjai ide járnak
  • Paranoia
    háh
    csajok vannak legalább?
  • NeverwinterKING
    és aki pécsi az retegjen mert a legközelebbi terepgyak az ott lesz
  • prezi
    nálam is ez ment 1 évig, csak már észbe kaptam hogy kicsit elvittem magam, mostmár dolgozok, ehéten nem is volt fafu :|
  • NeverwinterKING
    én gimibe járok:P másodikba.hát mi ne mondjak elég szarul megy :/de van még 2 évem.elméletileg.mert anyámék ki akarnak venni a suliból.szal tanulni kéne:Pés ilyen természetismeret tagozatos vagyokez annyit tesz h vannak olyan napjaink h nem a suliban koptatjuk a padot hanem kimegyünk a terepre(erdő,bánya stb.)és ott tanuljuk az ásványokat meg a növényeket testközelből.mivel most másodikos vagyok megyünk 3 napos terepgyaksziraés most elképzelhetitek h mit csinál 15 olyan ember mint én egy helyen.isznak mint az állat.
  • prezi
    nem.. .mert ha nem dolgozol rádmondhatják hogy hülye drogos szokásuk..
  • mila69en
    én az vagyok...hasznosan töltöm a napjaimat
    szerk:itt forumozok, kimegyek motorozni, hétvégén buli, napközben zözi, nem elég?
  • mila69en
    na hamán itt tartunk akkor ki mit dolgozik/tanul?
  • prezi
    tessék a társadalom hasznos tagja lenni
  • mila69en
    ha most fellapoznám a bizim az utolsó évben az áll ott, hogy hiányzás 290óraxDDDD
  • mila69en
    szakközepet végeztem info szakon:) nem nagy szám.. dee ezt sem hitte el senki, hogy én elfogom végezni:DD bár nekem megérte suliba bejárni már amikor bementem:DD mert kaptam érte jókis zsetont:DDD
    elhelyezkedni meg ellehet csak kis magabiztosság kell meg egy meggyőző duma az állásinterjún:DD
  • mila69en
    útálom az olyan emberekt akik kapnak egy kis hatalmat egy cégnél aztán azt hiszik hogy ők az atyaúristen, az emberekkel lekezelően beszél rádásként egy dagatt szíros kis ge*i mégha isteni teste lett volna na üsse kavics büntess meg:DDD... csak a sök gyökér meg eltűrte mert féltették a szaros állásukat... rádásként elöbb ott voltam a cégnél mint ő! hát velem melléfogotxD volt ott egy tök fullos kis csajsz bazze nagyon aranyos volt szoktam vele dumálgatni...néha azzal is úgy beszélt mintha a kutyája lenne gondolom irigykedett a testére:D
  • wander01
    arra én is :))

engem se vesznek fel sehova az tuti ezzel a mostani fejemmel :DD de ahogy egy tini mondaná, megoldom egyedül ...
  • NeverwinterKING
    hátja nekemis ez a bajom dolgozni kinek van kedve???senkinek.de valmiből meg kell élni:Pmondjuk én 16 vagyok de gondolni kell a jövőre :DDD
    és milyen sulit végeztél?tehát milyen területen tudsz majd elhelyezkedni???kiváncsi lennék h ki venne fel téged??:DDDDD
  • NeverwinterKING
    xDDDDDDDDDDDDDDD
  • mila69en
    ha nekem szólt! jelenleg szabadúszó vagyok kikell pihenni a fáradalmakat persze nem lesz ez mindíg így mert valamikor megkell termelni a nyudíjat is
  • mila69en
    amúgyis pikkelt rám mert nekem nem súrolta a padlót a nyelvem ha megláttamxD sok seggnyaló meg azt nézte most akkor mis történik tulajdonképpen
    de az volt a szerencséje, hogy csak papírt találtam az asztalon és nem egy kapalácst vagy valami súlyosabb tárgyat
  • NeverwinterKING
    és most mivel foglalkozol?
  • NeverwinterKING
    XDDDD ilyet se hallotam még:P
  • wander01
    büntettél durván apám, reszpekt XDD
  • mila69en
    dolgoztam egy cégnél mint technikus...deee sohatöbbet!! aztán egyszercsak aza hülye ribanc felbaszta az agyam(valami nagyobb főnök volt) énmeg finoman arébb küldtem aztán fejbe qurtam egy nagy papírgalacsinnal,
    köptem eggyet azt eljöttem
  • NeverwinterKING
    mit??adhatnál egy pár tippet
  • mila69en
    nem! más alternatívákat keresek
  • prezi
    akkor szarjátok a pénzt ?
  • wander01
    na kula csak meg ne szolaltál volna :DDDDD
  • mila69en
  • kulabácsi
    :DDDDDD
    velem is vmi hasonló a helyzet:D
  • Paranoia
  • NeverwinterKING
    képzelem xDDD
    de most tényleg te mit csinálsz??tanulsz még?vagy legalábbis iskloába jársz?
  • mila69en
  • mila69en
    reggeltől estig nap mint nap
  • NeverwinterKING
    ohh te szegény:Sdolgozol???:D
  • mila69en
    :O azon már túlvagyok:S
  • mila69en
    ezentúl ha egyszerizs meghallom tőle, hogy tompulok a zöldtől megmutatom neki az újságot és a fejéhez vágom, hogy ez nem a zözitől vanxDD mehetsz a kanapéra
  • NeverwinterKING
    tavaszi.szerdától. vagy neked nincs???:O
  • mila69en
    miféle szünetre?:D
  • NeverwinterKING
    ti mit terveztek a szünetre???igaz még soká lesz de az nem baj. én valami buliba meek. lesz ott minden zöld,pia,nő