13279
-
#12478 Fű legalizálásával együttjár a többi "drog" lazábban kezelése. Kevés az mit jelent 1 ember, 100, 1000, 10 000 mond már meg? -
#12477 oké, csak először definiáld a drogost. Feltételezem a problémás szerhasználókra gondolsz - csakhogy Hollandiában is (és egyébként máshol is, de jelen esetben ez most mellékszál) a lecsúszott, durván függő emberek ("problémás") igencsak kisebbségben vannak az összes droghasználóhoz képest.
Arról nem is beszélve, bár ez már csak saját vélemény, hogy elég nehezen tudom elképzelni azt, amikor valaki annyira rákattan a fűre, hogy kurválkodik vagy lop/rabol érte. Más, ott is illegális anyagért valószínűleg előfordul, na de pont a fűért? -
Anonymusx #12476 Basszus te hülye vagy.. :)
Inkább fogadd meg Daffit tanácsát -
#12475 Basszus....egyszer nem olvasom el és tessék... -
#12474 Én szoktam olvasni. Mindig elolvasom az utolsó üzenetet mert gyakran elfelejtem, hogy az adott fórumban már megírtam/megkérdeztem már amit akartam. -
#12473 Én mindig elolvasom az utolsó hozzászólást nehogy kiderüljön, hogy elfelejtettem és már egyszer beírtam ide. -
#12472 Igazad van, nem ártana ha páran olvasnának mielőtt hülyeséget írnak. -
#12471 Mondjuk nem ártana páran elolvasnának egykét könyvet arról, hogy élnek a drogosok Hollandiában... Nem olyan vicces mikor már a 14 éves lány strichel a napi adagért. -
Anonymusx #12470 majd jövőre lesz para :) -
#12469 Akkor no para :) -
Anonymusx #12468 Én csak arról tudok hogy mától büntetik azokat a drogokat amik eddig legálisak voltak, pl herbál, és hogy már nehezebb lesz forgalomba hozni legál drogokat -
#12467 Ma hallottam infót hogy nulla tolerancia van mától. Valaki tud bővebb infót? Mit kap aki marihuana birtoklásán kapnak?
Nem mintha érintene :)... -
#12466 Füves cigit szívtak lengyel politikusok -
Anonymusx #12465 "eszetlen szigor jön":
http://drogriporter.hu/btkrapid -
#12464 Ezen azé jókat nevettem :D -
Hangman576 #12463 :)
http://mkkp.hu/kenderellenesseg.pdf -
#12462 Hát ja, ez az AM meg undorító egyébként. Istentelen hogy milyen könnyen pánikrohamba fulladhat a szmókolása. :D A bolesz meg drága nagyon :D Marad a tisztaság:P -
gosumofo #12461 jwh rip :( -
#12460 -
#12459 pöffölj egyet, egyél egy jót, majd aludd ki magad. garantált gyógyulás:D
-
#12458 hát, a dohányzás biztos nem segít a gyógyulásban, de azt leszámítva a fű miatt nem lesz bajod. sőt, a jól tudom akkor valamennyire gyulladáscsökkentő hatása is van, szóval akár enyhítheti is a tüneteket :) -
Fidolorous #12457 Gyerekek egy kérdés. 2 napja tartó középfül gyulladásra mennyire para, smokeolni egyet ? -
#12456 "cuki" :DDDDD -
#12455 ez így van, de szerencsére ezek a negatív hatások átmenetiek, pl. a figyelmi/emlékezeti deficit a rendszeres használat abbahagyása után pár nappal, maximum 2-3 héttel helyreáll. Ráadásul személyfüggő is a dolog, nem egy olyan embert ismerek, aki folyamatos szmókolás mellett is gond nélkül tanul, dolgozik, emlékszik mindenre.
A szorongás és/vagy motivációs parát már inkább mondanám gondnak, de már azzal, hogy tudsz róla, ki lehet kerülni ezt a csapdát (nem azért vagy feszültebb vagy lehangolt, mert szar az élet, hanem az agyad megszokta a folyamatos és mesterséges feelgood-állapotot).
mindenesetre az első mondat tényleg cuki :D -
Hangman576 #12454 "A marihuána hatóanyaga, a kannabisz" wut??? -
#12453 ha esetleg érdekel valakit:
Hullámtörés - a marihuána hatása az agyhullámokra és a memóriára (Mindentudás Egyeteme előadás)
A marihuána hatóanyaga, a kannabisz, közvetve lerontja az agyi hullámtevékenységet és a tanulási képességet. Megzavarja a szelektív figyelem és a fókuszáltság, valamint a kielégültség-érzés agyi mechanizmusait, s ennek nyomán szorongás, alulmotiváltság és céltalanság léphet fel. Az agy belső kannabinoid rendszerének befolyásolása új utat nyithat számos pszichiátriai betegség, valamint a kemény drog- és alkoholfüggés gyógyításában.
LINK
-
Zero 7th #12452 Gyerekek, ne vegyetek ilyen herbál fost! -
#12451 Gyerekek ne vegyetek ilyen herbál fost ilyen grammonkénti 1000forintos áron meg hasonló lol. Mi maguknak cisnáljuk (eddig jwh-ból, most am), és körülbelül 50forintra jön ki egy g. Igaz mi a jwh port 100assával vettük, lol. :D De ha te megveszed 5rugóért és csinálsz belőle 10et, lesz 500forintos grammos herbálod. Ha érdekel elmondom privibe mi hogy merre -
flamenco23 #12450 Üdv népek! Ezer éve nem írtam ide....de azért figyelek:D
Debrecenből kellene nekem valaki (nem vagyok debreceni, nem akarok pályákért könyörögni, csak infó kellene), ha megoldható írjon már privátot legyen kedves! Előre is köszönöm :) meg Buék (majd) :D -
#12449 Kellemes ünnepeket! :D
-
#12448 Tegyél bele cerkaelemet ...én is megszoptam a józsefvárosin...nem volt hozzá -
SH3 #12447 úristen. ma megleptek egy ak47el. seképsehang. -
#12446 -
#12445 -
funface #12444 Aki tud segíteni írjon! -
#12443 Milos Forman <3 -
Anonymusxxx #12442 Hát ez durva :))
-
#12441 bár a tudományos rovatból már kikerült a topic, azért egy kis olvasnivalót ideteszek:
does marijuana make you stupid?
semmi újdonság, de érdekes. TLDR verzió:
"Heavy marijuana use doesn’t seem to cause any sort of lasting brain damage. All the negative side-effects are relatively temporary. (But those side-effects are real.) Furthermore, the sort of anxiolytic giddiness triggered by THC comes with its own unexpected benefits, which is probably why humans have been self-medicating with cannabis for thousands of years." -
ahti #12440 Koszi szepen :) en technikailag csak az indoort tudom most megoldani. Gondolkodom meg valamilyen autoflowering fajtan is, de majd meglatom... -
#12439 a fény minősége a legfontosabb! :)
nézz szét az olyan helyeken, mint az egykalapalatt.info és társai, többnyire konkrét fajtát is tudnak ajánlani, ami kezdőknek való. én is tervezem, hogy egy növényt ültetek valahová, de lehet hogy az szabadtéri lesz...