Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondjuk lehet aki összerakta a herbált az is egy idióta és fûvel keverte..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Mivel a 4-MEC egy viszonylag új szer, hosszútávú hatásairól még igen keveset tudunk, ám a krokodilra jellemzõ izomszövet romboló következmény aligha jellemzõ rá, hiszen elõállítása nem igényli azokat az adalékanyagokat, amelyek a házi dezomorfin-elõállításhoz szükségesek. Az interjúalany vérmérgezése, amely miatt a kisujját amputálni kellett, az intravénás szerhasználat egyik tipikus veszélye, amely rendszerint szennyezett anyag fogyasztásakor, vagy szennyezett tû használatakor következik be. A dezomorfin injektálásával járó izomszövet sérülés azonban egészen más – ezt az orosz drogterápiás szakemberek elmondása szerint az elõállításhoz használt egyik adalékanyag okozza, ezért is jelenik meg annyi fogyasztónál."
Drogriporterrõl
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
,,DROGOZHATOTT a gázoló"
4 embert gázolt el ás hagyott cserben a csávó...
Vérvizsgálat eredménye persze nincs meg.. rendõrségi szóvivõ csak annyit mondott h .: ,,vizsgálják hogy fogyasztott e alkoholt vagy bármi más szert".
DE a fõcím persze "DROGOZHATOTT"..
Szemtanú szerint.:-A viselkedése nagyon zavaros volt.
Tv 2 szerint magyarul .: Egy férfi azt mondta,hogy valszeg drogos volt.
...
riport végén.: sem alkohol sem drog nem volt a vérében.. (????)
Jointot akkor, amikor vagyunk rá minimum öten, és így is úgy is jól meg kell szórni -nincs felesleges slukk.
Más.: Mivel lehet helyettesíteni a dohányt?
Én eddig damianával helyettesítettem de most olvastam hogy az nagyon leviszi a vércukrot:S és attól is rosszul lehet ám lenni nem is kicsit.
Jó reggelt!
A krokodilt meg nem árulja senki, azt a júzerek maguknak kotyvasztják össze gyógyszerbõl meg matchbox-festékbõl.
a legnagyobb agyb*szás számomra ez a krokodil.. hihetetlen mire képesek az emberek (aki árulja meg pláne..)
Szeretem a cicákat
Szépen összefoglalva
Más.:
Aktívban volt egy 11 hónapig elõzetesben ülõ nyugdíjas házaspár aki "drogot termesztett".
A drog pedig.: vadkendert szedtek a mezõrõl vagy nem tudom honnan,felakasztották a házuk udvarán lévõ fára és több mint 3000 tõ nõtt ki belõle...ugye 11 hónap elõzetes...bírói ítélet pedig.: 2év x hónap.
Eközben a család eladta a házát mert nem tudtak fizetni valamit,és most Angliában dolgoznak.😊Ja és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadták.
Köszönjük magyar igazságszolgáltatás.
Meg ezért lehet bedepizni, ha valami oknál fogva abbahagyja az ember a sportot. Nem kapja meg az agy a finom-finom endorfint, és lázad.
Persze az lehet, hogy a fû megemeli az alap endorfinszintet, amire a sportolás rátesz még egy lapáttal, és így jobban érzed a jóságot...
Amúgy meg 2napja nagyon pozitív vagyok mert olyan történt ami visszaadta a hitet..😄 2napja budárol vettünk 2 zsák homokot. De 2.0 át zacskóját 2500ért. Na most tapasztalt szmokernek számitunk igy összesen 6an mokoltuk 2napon át. Brutális minõségû és mennyiségû. visszadta az életkedvemet.😄
Mondjuk ha elnyomod a cigit, és bealszol rögtön, akkor nem kizárt, hogy reggelre még tart a pszichoaktív hatása. Alvás közben lelassul az anyagcsere, valószínûleg akkor a THC is lassabban ürül a vérbõl, lassabban bontja a szervezet, stb...
Nektek a rakéta másnapján nem szoktak felerõsödni az "ingerek?" Úgy értem h elnyomod a dzsozit..alszol 12órát..felkelsz..és még akkor is érzed h húderõs a fény vagy húdefinom ez a süti vagy húdeszar ez a kaja😄 pl?