Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
kár belé a szó tesó, 14 alatt csóri még azt se tudja mi az a punci

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

SZilaJMaGGoT
Nah ilyenkor érzem magam öregnek... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tviktor91
Szerintem be.😄DD
Nekem már tegnap is írt baromságokat priviben😄D

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SZilaJMaGGoT
Ahogy elnézem a nyitott topikjait, lehet bedõltem egy trollnak... :/

SZilaJMaGGoT
Jogos.

Klon
jaj, hagyjuk a kisfiút, még 14 év alatti. nem is értem, h egy gyerek mit keres ebben a topicban 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
<#eljen>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

SZilaJMaGGoT
Ha így is lenne akkor mi lenne? Egyéni szocproblem. Ahogy piásan nem megy valaki a munkahelyére pl., az kibírja azt is, hogy ne szívjon melóba(már ha tényleg koncentrációt igénylõ feladatot végez, de ez is egyénre válogatja, valamint munkahelyre). Aztán, hogy este rárobbant e a pipára, azzal mit foglalkozik bárki is? Ráadásul a rendszeres alkoholfogyasztás is alkoholizmusnak minõsül, de nem mind1, hogy esténként megiszol 1-2 doboz sört, vagy egész nap hulla részeg vagy. Szóval te meg tájékozatlan vagy és észre sem veszed(bár, hogy vennéd észre ha egyszer tájékozatlan vagy).

Amatorversenyzo
nem kéne füvezni gyerekek nem lenne gond...
függõk vagytok dee ti se veszitek észre

mercedes E320 CDI owner

SZilaJMaGGoT
Errõl beszélek... Pontosabban arról, hogy be sem fér minden második fiatal a börtönökbe. Ha elismerik, ha nem, nem fog mûködni és megbénul az egész magától.

tviktor91
Szerinted el is fogják ismerni hogy hoppá ez mégsem mûködik? Azt lesheted..majd akkor felnyílik a szemük mikor minden 2. fiatal börtönben lesz ..akkor lehet elkezdik vakargatni a fejüket.

SZilaJMaGGoT
Haverom(aki zsandár) szerint, viszont nem lesz olyan komolyan véve ez az egész, csak egy hír lesz a tévében a sok közül, mert a rendõrségnek és a börtönöknek erre nincs kapacitása. Márpedig ha valakit bevisznek egy cigi miatt és nem tudja fizetni az eljárási költséget, valamint behajtani sem tudják rajta akkor börtön... Mindezen felül rengeteg fölösleges munkát jelent a rendõrségnek, bíróságnak, egészségügynek, bûntetésvégrehajtásnak. Szóval, ez egy újabb átmeneti idõszakot jelent ameddig meg nem bénul az új drogstratégia, mivel a fogyasztást/terjesztést nem igen fogják visszaszorítani(valamint valszeg visszajönnek a régi cuccok szélesebb körben, rendes eki, rendes spuri, stb a dizájnerek helyett), csak pár fölösleges áldozat után rájönnek majd, hogy ez nem mûködik és megint újat kell kitalálni.

SZilaJMaGGoT
Pedig benne van... 😄

Te ezeket hol olvastad? Nagyjából átolvastam amit belinkeltetek, de nem találtam ilyet hogy betiltanák a kendermintás cuccokat...
MyNameIsTyler
Ez már kajak vicc.

SZilaJMaGGoT
Hááát nem tudom... Nácikon is vannak birodalmi sasos felvarrók meg ilyen faszságok. Nem hiszem, hogy egyenként bevisznek majd mindenkit. Fõleg, hogy megy majd a csak azért is. Ezzel is teljesen az ellenkezõjét érik el a dolgoknak.

tviktor91
Nem lehet majd felvenni kendermintás cuccot.😄D
Ennek alkalmából majd lehet rendelek egy szép kis pólót..😄D

tviktor91
"A konkrét feladatok között szerepel a tervezetben az is, hogy a jelenleginél jobban ellenõrizzék az interneten a kábítószerekkel foglalkozó boltokat, amelyek kábítószer-termesztéshez vagy -használathoz árulnak eszközöket."

Mint pl zöldpari és társai? Nem lehet majd megvenni egy lámpát esetleg egy homebox-ot?😞( Jaj szegény kicsi dílernek majd el kell mennie Pozsonyba vagy Bécsbe..de ebay-en is nagyon fárasztó rendelni😞

tviktor91
Lehet nem lesz több CK magazin ahogy olvasom..😞 mondjuk eddig se vettem..de haver igen😄

SZilaJMaGGoT
Ejjha, még inkább rá kell feküdnöm eme szép ország elhagyásának tervére... 😊

tviktor91
A kommentek többsége jó,a stratégia szar.. de megváltoztatni úgysem fogják.

Lacee
új drogstratégia-tervezet, lehet véleményezni is: kommentek

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jooy
😄

SZilaJMaGGoT
De akkor már vilávége lesz... :S

tviktor91

xxdani
helló. mit tudtok a pot-pourri ról. szarabb mint a fû

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

SZilaJMaGGoT
Igaz.

Szerintetek ez igaz lehet?

Walk the Talk.

tviktor91
A törökös módszer az amikor addig kell lent tartani amíg vissza nem jut hozzád a cigi? Ez nagyobb körnél elég vicces tud lenni😄DD

Lacee
most nem találok hivatkozást hozzá, de korábban olvastam valahol, hogy igen. amúgy a törökkör vicces dolog, de inkább a szénmonoxid vagy oxigénhiány miatt (vagyis egyszerûen mert nem veszel levegõt) érzed másnak a hatást.

szerk: más fórumokon azt írják, hogy kb 2-3 másodperc azért nem árt, ha maximálisan ki akarjuk élvezni. Az nagyjából kényelmes levegõvétel 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Petka
Akkor ez a "szívjuk törökbe" is csak ilyen felvágós, kitalált módszer?

tviktor91
Mindig okosodik az ember..xD akkor én már nem is tartom lent.

Lacee
ha sokáig tartod lent, akkor csak a káros anyagoknak adsz több idõt, hogy lerakódhassanak a tüdõdben. ~2 mp bõven jó, a hosszú lenntartás utáni plusz szédülés meg sima oxigénhiány, nem a cucc üt nagyobbat sajnos 😊

jooy
Nem tudom, az imént kb. 8 másodpercre tüdõztem le, de úgy tûnik elég volt. 😄

A hatóanyagok nagyon gyorsan felszívódnak, nagy része már a száj nyálkahártyán, a tüdõben a maradék meg azonnal. Baromság mikor jó nagy slukkot jó sokáig lenntartanak, az arra jó, hogy jó kis tüdõtágulást kapj.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Ha szívsz akkor a füstöt meddig érdemes lent tartani? Elég kb 2-3 mp-ig, vagy minél tovább?
Lacee
"- Mondd, nem érted, hogy ez gondolkodás kérdése?
- Micsoda?
- Az, hogy melyik az eleje, és melyik a vége. (...) Nem mondtam, hogy te döntsd el, azt mondtam, hogy gondolkodjál rajta."

1:58-tól 😊

mgenya911
az nem a vége hanem az eleje <#beka2>

tviktor91
De van,egy idõ után ismétlõdik😊 1-2 perc max sebességen.

SZilaJMaGGoT
Ezt vágom, király! 😄

mgenya911
hát mivel nincs vége ettõl nem kell tartanod 😄

tviktor91
Ez kurvajó..de remélem a végén nem fog a pofámba ugrani semmi me beszarok.

mgenya911
Infinity Zoom

Ha bírjátok az agytekerõs dolgokat =) ehhez még hozzáadott thc sem feltétlenül szükséges

Lacee
<#eljen>

jooy
Áááááeeeezzzz nagyon adja!

tviktor91
Drogriporternek tanácsoltam h írjanak egy cikket róla..és tessék!😄D

http://drogriporter.hu/mediamonitor/biofu

solo
Zsályát is illatosítónak árulják😊

Bementünk boltba, mondtuk mi kell, az eladó kérdezte, hogy ugye tudjuk, hogy ez illatosító? perszepersze, azt jót nevettünk mindannyian😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tviktor91
Azért van odaírva mert így nem kell bevizsgálni minden szakértõnek h ,,alkalmas e a fogyasztásra"..gondolj csak bele mennyi mindenen kell keresztül mennie egy egyszerû csokinak míg a boltok polcaira kerülhet.
Így meg hogy ráírják h nem alkalmas kajálásra kikerülik ezt a procedúrát,és ha esetleg meg is halnál tõle akkor az nem az õ dolguk mivel õk ,,megmondták h ne edd meg".😊 Ki van ez találva.

SZilaJMaGGoT
Vágom, de ahonnan betudod rendelni ott is mindenhol kiírkálják, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas meg ilyenek. Gondolom azért megb*szhatnak ha odaírod, hogy szívjál ilyet mert beállsz tõle... 😄

tviktor91
Ami nincs a tiltólistán az nem az..árulni is lehet.
..márpedig az igazi herbál amiben nincs fû csak jwh azt nem tudják büntetni jelenleg.