Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Elnevezem no memory-nek:FFFDD
Ami.:10 mp-n keresztül csinálsz valamit..aztán képszakadás..és utána azon agyalsz h ez megtörtént vagy csak álmodtad.😮O
Még mindig tart minimálisan..csak most nem képszakadás hanem simán elfelejtem😮OO
Mi kell ehhez? 1.5 szelet süti:SSS..már 2 órán keresztül megy keményen:SS..az elején még élvezetes volt,de ez nagyon nem az:SS
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Emlekeztetoul: 2010-ben dekriminalizaltak a marihuanat, ami azt jelenti, hogy max. 15 g fu ill. 5 noveny(otthon sajat fogyasztasra) birtoklasa nem buncselekmenynek, hanem szabalysertesnek szamit es penzbuntetest von maga utan, tehat kb. mint a gyorshajtas stb... ehelyett a rendorseg a penzt es az energiat a kemeny drogok elleni kuzdelemre ill. a szervezett bunozes uldozesere forditja.
Ja, egyebkent november 19.-21. Cannafest Praga 😊
"„Bár ritkán történik ilyen, lehet-e nagyon súlyos, akár halálos a marihuána fogyasztása?”. A következõ válaszok közül választhat: a.) Nem, mindenki tudja, hogy ez szuper anyag, csak szállsz tõle; b.) Nem, ezért is hívják a tudós emberek „lágy drognak”; c.) Igen. Hányásos rosszullétet okozhat, amitõl valaki megfulladhat a feltörõ gyomortartalomtól."
😄DDDD
(ilyen, mikor a rendõrség ismeretterjeszt)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szeretem a cicákat
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Hol és mennyiért tudok magokat szerezni? Illetve mire érdemes ügyelni? Azt hallottam hogy különleges illata van, és ha nagyobb mennyiségben akarja termeszteni az ember akkor kell szagelszivo. :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://egykalapalatt.info/index.php?title=Kender_listák
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ultetestol szamitva mennyi ido mig szedheto?
milyen magasra no?
mennyi az eselyem, hogy ki is hajt, nem szarad ki, nem doglik meg?
milyen erossegre lehet szamitani? van olyan mint a "piaci"?
kossz szepen elore is!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
kisméretû beltéri növényeknél olyan 100-150 gramm hasznos anyagot számolhatsz tövenként, ez szabadtéren, többméteres növénnyel felmehet akár darabonként 4-500 grammig is. Persze sokat számít, hogy milyen és mennyi fényt kap, a tápanyagozás, CO2, stbstb.
Viszont olyan 3-4 óra után mikor kitisztulsz akkor érzed h ,,itt azért volt valami..mert nem így éreztem magam"..de a hatása alatt meg ,,mintha..de azért nem"😄DD érdekes...
(5:40-tõl kezdõdik)
Kicsit se vagy finnyás egyébként..xDDD Ok szar az íze,de meg lehet enni....mi már haverral csak simán csapvízzel küldtük le.
Ja és kóstold meg az élesztõt..azután átértékeled a "szar íz" fogalmát😄DD
(sima kocka sütõélesztõre gondolok)
mert hát ugye mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
egy mindenkiért mindenki egyért
tadam tadam
Én tegnap is ittam..2x is..ma is 1s kb 1órája..de nemtudom..talán placebo talán nem.
Olyan MINTHA,de mégse😄D érzés