Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, így viszont maradok a kisebbnél, a hordozhatóság sok helyzetben jól fog jönni. 😄 Ez eddig a nyerõ:Bong Üveg 30cm (Black Leaf)😛
Lacee
a nagyobb azért kényelmesebb, mert a teljes töltetnyi füstöt bele tudod pöfékelni, aztán onnan egyben kihúzni: talán minimálisan gazdaságosabb is, mert még kevesebb füst száll el. Amúgy más elõnye nincs, a kicsi is ugyanolyan jó 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mostanában tervezem egy bong megvételét, több ok miatt is, ugye lassan jön a hideg szar idõ, senki nem akar a -30ban tekeréssel pöcsölni, plusz szobában is kényelmesebb füst mentesebb a dolog. 😊 Namármost az lenne a kérdésem, h mennyire számít a méret? Kis méret mellett a hordozhatóság szól, szóval egy 20-30centiset vennék, de ha van valami hátulütõje elgondolkozok egy nagyobb darabon... 😄
xxdani
Én nem tudom mirõl beszélsz meg, hogy ki vagy. Amúgy király. Nem volt semmi kifogásolni valóm 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

milyen filmet néztél végig tegnap? Milyen volt a cucc?
olyan flesh ne jöjjön rám 😊
tviktor91
Azt a rohadtbüdös brrr..ilyen trippen ki volt már?
Elnevezem no memory-nek:FFFDD

Ami.:10 mp-n keresztül csinálsz valamit..aztán képszakadás..és utána azon agyalsz h ez megtörtént vagy csak álmodtad.😮O

Még mindig tart minimálisan..csak most nem képszakadás hanem simán elfelejtem😮OO

Mi kell ehhez? 1.5 szelet süti:SSS..már 2 órán keresztül megy keményen:SS..az elején még élvezetes volt,de ez nagyon nem az:SS

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

xxdani
Szívrohamot kapott? Ezt úgy hívják flesh😄

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok, szo esett itt parszor a jwh cuccokrol. Most olvastam, hogy nalunk(Csehorszag) mar 2 eve a tiltott anyagok listajan szerepel, itt van a kemiai osszetevoje is, ha erdekel valakit leirhatom, de most nem szerettem volna kepletekkel spamelni az uzenofalat.
Emlekeztetoul: 2010-ben dekriminalizaltak a marihuanat, ami azt jelenti, hogy max. 15 g fu ill. 5 noveny(otthon sajat fogyasztasra) birtoklasa nem buncselekmenynek, hanem szabalysertesnek szamit es penzbuntetest von maga utan, tehat kb. mint a gyorshajtas stb... ehelyett a rendorseg a penzt es az energiat a kemeny drogok elleni kuzdelemre ill. a szervezett bunozes uldozesere forditja.

Ja, egyebkent november 19.-21. Cannafest Praga 😊

Lacee
zseniális:
"„Bár ritkán történik ilyen, lehet-e nagyon súlyos, akár halálos a marihuána fogyasztása?”. A következõ válaszok közül választhat: a.) Nem, mindenki tudja, hogy ez szuper anyag, csak szállsz tõle; b.) Nem, ezért is hívják a tudós emberek „lágy drognak”; c.) Igen. Hányásos rosszullétet okozhat, amitõl valaki megfulladhat a feltörõ gyomortartalomtól."

😄DDDD

(ilyen, mikor a rendõrség ismeretterjeszt)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
akinek kis esze van, az nem bünteti a szervezetét teszteletlen kísérleti anyagokkal, kész. azon el lehet vitázgatni, hogy miért szívsz egyáltalán, miért iszol, stb, de azok legalább mind többezer éve jelen levõ anyagok, amiknek ismertek a rövid- és hosszútávú hatásai. Ezeknek a jwh-s szaroknak nem, ezt nem lehet elégszer mondani!

csak a herbalnal kb. Kiserleti alany vagy hiszen franc tudja mit szivsz el.

Szeretem a cicákat

SZilaJMaGGoT
Nekem sosem volt jobb... Egyszerûen ha nincs ló jó a szamár is alapon szívtam...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hát szerintem változó, van amikor a fû se ad semmit /bár szerencsére ez ritka/ , és egyébként is sokszor jobb volt a herbál mint a sima fû.
SZilaJMaGGoT
Szerintem összehasonlíthatatlan... A jwh csak leüttet, leszedál, de közel sem ugyanazt érzem mint a thc-nál. Nem ad semmi pluszt, nem dob fel, nem nevettet meg, semmi ilyen...

Csak annyival jobb mint a rendes fû h 4X erõsebb,nekem bejön.
fook
másik meg : bio fû 😄😄😄😄: ezen mindig beszarok a röhögéstõl 😊

fook
"haver szívrohamot kapott tõle" szerintem ezzel válaszoltál is a kérdésedre 😊

bio fûbe bele lehet halni,haver szívrohamot kapott tõle,ezért kicsit befostam. Nem olyan jó mint a rendes igazi weed de megteszi. Am legál még?
SZilaJMaGGoT
😄D Szerintem csak a rendõr...

fook
nekem most a south parkos fûbemutatás ugrott be 😄

Lacee
azt mondják az okosok az ilyen fórumokon, hogy kell egy kis szoba, vagy nagyobb szekrény, és szénszûrõs szellõztetés hozzá, az megfogja a szagot, igaz plusz pénz beszerezni.

Petka
Aztán jól betépett mindenki szülõin? <#idiota>

Hát kitudja. Anyáméknál egyszer szülõin volt benn rendõr, vitt füvet 😊, megszagoltatta a szülõkkel, hogy felismerjék.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

SZilaJMaGGoT
Ha csak nem stoner a szomszédod akkor nem fogja levágni szerintem...

Engem az zavar hogy a szomszéd megérzi, és feljelent. 😄 Egyik szomszéd nagy ribanc. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SZilaJMaGGoT
Rendelsz netrõl, ha nem zavar senkit a szag a lakásban, vagy egyedül élsz akkor szerintem nem para... 😄

Csak tételezzük fel, hogy otthon akarom termeszteni. AMi persze nem igaz.
Hol és mennyiért tudok magokat szerezni? Illetve mire érdemes ügyelni? Azt hallottam hogy különleges illata van, és ha nagyobb mennyiségben akarja termeszteni az ember akkor kell szagelszivo. :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

https://www.kenderforum.org/
http://egykalapalatt.info/index.php?title=Kender_listák

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Klon
hu, felcsigaztal ezzel a belteri dologgal 😊
ultetestol szamitva mennyi ido mig szedheto?
milyen magasra no?
mennyi az eselyem, hogy ki is hajt, nem szarad ki, nem doglik meg?
milyen erossegre lehet szamitani? van olyan mint a "piaci"?
kossz szepen elore is!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

SZilaJMaGGoT
Én úgy mondtam neki, hogy 1 tényleges grammból én kábé 4 cigit csinálnék magamnak(de ha mondjuk 2en szívnánk akkor is, mert jobban szeretem tovább szinten tartani magam, mint egybõl leüttetni 😄)...

RaZoK
személytõl függ a téma ... egy személyre 0.3-at számolj

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

SZilaJMaGGoT
Nem.

KÖszi, és ha jol tudom akkor egy füves cigihez kb 1-2 gramm kell ugye?

Lacee
egy G átlagban 2000 forint "a piacon", saccperkábé 500 forintos szórással.
kisméretû beltéri növényeknél olyan 100-150 gramm hasznos anyagot számolhatsz tövenként, ez szabadtéren, többméteres növénnyel felmehet akár darabonként 4-500 grammig is. Persze sokat számít, hogy milyen és mennyi fényt kap, a tápanyagozás, CO2, stbstb.

SZilaJMaGGoT
De valaki így is korrekt válasz fog adni.

SZilaJMaGGoT
Már mondtam, hogy így nem állja meg a helyét a kérdés... 😄

Sziasztok, megtudnátok mondani hogy mennyibe kerül egy gramm anyag? És egy növényböl átlagosan kb hány gramm anyagot lehet kinyerni? 😄

SZilaJMaGGoT
Ha már kratomról van szó, valaki nem tudja belehet e szerezni itthon a bizonyos krypton kratomot?

nekem azt mondta a mezitlábas eladó, hogy van különbség... valamelyik felpörget, valamelyik ellazít stb...
tviktor91
Balit tegnapelõtt zabáltam fel..nem vettem észre különbséget...pedig gomoától rendeltem.

jaaa. én bali kratomot probáltam, az megnyugtatott, nagyonis...😊
tviktor91
Lehet..😊 mindenesetre én tegnap kipróbáltam valami red thai kratomot..és megint ,,olyan mintha de mégse"érzés pedig 2 teakanállal ettem belõle.Elvileg pedig 1 kávéskanál a normál adag.
Viszont olyan 3-4 óra után mikor kitisztulsz akkor érzed h ,,itt azért volt valami..mert nem így éreztem magam"..de a hatása alatt meg ,,mintha..de azért nem"😄DD érdekes...

tviktor mi 6 percet küldtünk fejenként...azér azt a tömény nemtudommihezhasonlítani ízt...de lehet finnyás vagyok😊
Lacee
RWJ kipróbálja, milyen nehéz orvosi marihuánás orvosi kártyához jutni... a HempConon. Egy kérdõív kitöltése azért nem valami könyörtelen vizsgálat 😄

(5:40-tõl kezdõdik)

tviktor91
Icához? Hát nemtom...én most 2 kanállal ettem..de megint ,,olyan mintha..de mégse" .
Kicsit se vagy finnyás egyébként..xDDD Ok szar az íze,de meg lehet enni....mi már haverral csak simán csapvízzel küldtük le.

Ja és kóstold meg az élesztõt..azután átértékeled a "szar íz" fogalmát😄DD
(sima kocka sütõélesztõre gondolok)

kipróbáltam, nem volt rossz, haver azt mondta, hogy az icához hasonlított. de nemhiszem, hogy gyakran fogok kratomot venni, mert borzalmas az íze:S (lekvárral kevertük össze😄)
oszt azt rád illik az a hajler? dajer.
mert hát ugye mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
egy mindenkiért mindenki egyért

tadam tadam

tviktor91
Apropó ki kóstolta már a Kratomot?
Én tegnap is ittam..2x is..ma is 1s kb 1órája..de nemtudom..talán placebo talán nem.
Olyan MINTHA,de mégse😄D érzés

tviktor91