Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az mi
Lacee
<#eljen>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szeretem a cicákat

Lacee
nem dohányzunk, bocs...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jó minõségû zöldikét keresek. Ha valaki tud segíteni, írjon a [email protected] címre.
na és hol ? 😄

Szeretem a cicákat

igen
sràcok lètezik e olyan füstölõ, aminek a maryhez nagyon hasonlò szaga van ?

Szeretem a cicákat

😄

Szeretem a cicákat

Téli fagyi, avagy nutella helyett szarba nyaltam

sziasztok a nevem ablakzsiráf, de szólítsatok csak dörmögõ dömötörnek

bejött a hideg idõ, így a fagyi helyett (amibõl a pinaszõr ízû a kedvencem a gátlé ízû után) más édesség után kellett néznem. lementem a törökszentmiklósi coopba, ahol a fornettis mellett új stand nyílt, jabak atkó téli fagyija néven. egy szimpatikus kopaz uriember árulta ott a téli fagyit, gondoltam kipróbálom, vágjunk bele. vettem egyet 150 forintért, de az uriember nagyon kedves volt adott ajándékba még egyet, egyet fizet kettõt kap gondoltam jól járok. hazafele elkezdtem majszolni az egyik téli fagyit. hát nem hiszitek el, nem csokit töltelék volt a tölcsérben hanem testmeleg szar. a biztonság kedvéért a másikat is megkóstoltam, az is emberi ürülékbõl volt. mire visszamentem reklamálni sehol nem találtam az uriember.

történt veletek már hasonló? wert345we

img
Lacee
kisebb flash a '60-as évek végének nyugat-amerikájából:

Brian Wilson - Smile teljes album. Elég pszichedelikus 😊

az szamomra is vilagos, hogy Magyarorszag meg nagyon messze van ettol...

A nalunk alatt Csehorszagot ertem 😉

Vagy erre 😊

Hol olvastad vagy hallottad hogy tervezik? Nálunk biztos hogy nem lesz ilyen..

Magyarorszagon meg legalis, ugye? nalunk marciustol a tiltott szerek listajan szerepel a Salvinorin A 😞 cannabist, pedig hamarosan az orvos is felirhat holland es kaliforniai mintara, legalabbis tervezik, nagy valoszinuseggel be is fogjak vezetni 😊

Na erre durrantsatok, helyettem is 😊

Nálam inkább anyagi probléma van, illetve legtöbbször attól tartok hogy feldúsítják jwhval..ami nem egyben van arról már nem lehet tudni.

Szeretem a cicákat

Lacee
viszont a kérdés másik részére válaszolva, nem kell hogy kivonatos legyen, a "dúsítatlan" salvia is mûködik.

más: nálatok is para van az ellátással? Az elmúlt jópár héten vagy nincs, vagy csak olyan, amit megvenni sem érdemes...

akkor ez bukta, köszi 😊

Szia,
tudomasom szerint pszichoaktiv hatasa csak a latnokzsalyanak(Salvia divinorum) van. Salvinorin A a hatoanyaga.

Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem a zsályával kapocslatban.Az orvosi zsálya(pár száz forint) is használható hallucinogén szerként, vagy csak a kivonatos dolog ami pár ezer forint?Találtam itthon orvosi zsályát viszont le van járva a szavatossága, ebbõl lehet valami probléma?

xxdani
Egyrõl tudni vélnek a katolikusok.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

mi az, hogy CSAK a halálesetekrõl?
vannak feltámadások is? 😮
Persze mindig csak a halálesetekrõl beszélnek.
img
Vízipipát lehetséges úgy használni mint egy Bong ot?
Kösz a segítséget, cserébe itt egy szám.

----

solo
Szóval ja, még mindig nem egészséges: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Lacee
megint ideteszem a témából a kedvenc cikkemet, ami a JWH- kezdetû anyagok feltalálójával készült: legalize marijuana, says inventor of Spice chemicals
kis angoltudással érdemes nekifogni. ha random fórumos nickeknek, mint én, nem hisztek, akkor õ talán szavahihetõbb ember 😊

bakkerman
nekem tetszik a cumó,de igen,az ember rövid ideig van a "csúcson",aztán jön egy olyan fázis,amikor totál befordul,de egyébként korrekt cucc,nekem jobban esik mint a fû,könnyebb is hozzájutni,és (eddig legalábbis) az ára is barátibb,4-en haverokkal összeálltunk,tekertünk 2 cigit,2 órára offoltuk magunkat,fejenként 400 forintból...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát volt is szívrohama,jobban szeretem a herbált,de ez z új széria szar,legalábbis nem olyan erõs mint amit betiltottak,de olyat is lehet szerezni 😊 Am ha kb olyan másfél óránként szívsz egy cigit akkor majdnem ugyan olyan a hatása mint az elsõ ciginek ha fél óránként szívsz akkor az nem üt akkorát!
Jó! Nekem sokszor jobb volt mint az igazi, csak aztán gyakori használat miatt hozzászoktam, és már nem is éreztem szinte semmit. De amúgy hallok én is rosszakat hogy van aki alig érezte, ez nem tudom mitõl lehet, talán mert abból is van rosszabb fajta...
Egyébként már megjelent egy újabb összetevõjû herbál, az elõzõt már betiltották, nem tudom hogy hatásban van-e különbség a régihez képest, egyszer majd kipróbálom..

Lacee
rossz! Erõsebb, de rövidebb ideig tartó, sokaknál inkább "lehúzó" hatás, ráadásul ismeretlen, kiszámíthatatlan hatásai lehetnek a szervezetedre - valaki írta itt korábban, hogy egy haverjának szívrohama volt ezzel összefüggésben.

img
háj
Nektek mi a véleményetek ezekrõl a Herbálokról?
jó, rossz? mert már mindenfélét hallottam róla.

----

Lacee
az immunrendszernek nem használ, de nem is igazán árt tudtommal, kb mint a dohányzás általában.
A spermaszám csökkenése stimmel (a dohányzás amúgy is ezt okozza),
az álmosság és gyengébb memória szerintem nem igényel magyarázatot 😊
a terhességes rész is a dohányzásra úgy általában vonatkozik, simán a fû (mondjuk sütiben) a kutatások alapján nem befolyásolja károsan a magzat fejlõdését, sõt, az egyik tanulmány alapján magasabb(!) is lehet a gyerek IQ-ja.
Persze a terhes nõ ne szívjon, ne igyon egyáltalán, de talán riogatás nélkül is el lehetne érni...

Anyám borogass..<#wow3> Az a szomorú, hogy az emberek többsége az ilyen igénytelen magazinoknak hisz a tudományosan bizonyított tények helyett..

tviktor91
Vicc olvasmány akit érdekel..még friss😊

Néhány idézet.:

,,Legelterjedtebb drogok

Marihuána, cannabis, hasis (kender, dzsoint, fû, rakesz, zöld)

Tönkreteszi az immunrendszert, tanulási nehézségeket, álmosságot, átmeneti nemzõképtelenséget okoz, zavarja a menstruációs ciklust. Terhes nõk esetében koraszülést okoz, a születendõ gyerek IQ-ja 30-40-el kevesebb, mint az átlag gyerekeknek."

,,LSD

Egy élõsködõbõl vonják ki..
Hatása 12 óráig tart, testhõmérséklet emelkedéssel, szájszárazsággal, álmatlansággal, rémisztõ gondolatokkal, idõérzék romlásával, a méretek torz érzékelésével jár."

,,Hogyan veheti észre a szülõ?

Amikor a fiatal üveges szemekkel megy haza a buliból, mégsincs alkohol szaga, majd késõbb hétközben is ilyen állapotban tér haza, akkor már megalapozott a gyanú.
A drogfogyasztók kíváló hazudozók, ezért az elsõ hónapokban feltûnés nélkül a szülõk orra alatt is drogozhatnak...
Általában nagy szájúak, tiszteletlenek, feltûnési viszketegségük van, mindenkit hülyére vesznek, sok pénzt költenek és ha kell lopnak is... "

"A drogos fiatal képe.:

A társainál nagymenõbbnek hiszi magát, kívülrõl egy magabiztos ember benyomását kelti, mindenben van tapasztalata, így akar állandóan a figyelem középpontjába kerülni...

(!!!!!) Korán kezdi a füvezést, innen csak egy lépés a porok szippantása és a végén már a vénásért imátkozik (!!!!!)

Rossz esetben elkezd kereskedni a drogokkal, de ahhoz túl buta, hogy díler váljon belõle, ugyanis ahhoz tisztának is kellene maradni. Elõbb-utóbb lebukik mert bajba kerül, lop, hazudik, megszökik és a szülõk azon kapják magukat, hogy eddig teljesen félre voltak vezetve és azt se tudják mi tévõk legyenek. Képtelenek elhinni, hogy ez valóban az õ kicsikéjük."

" Egyetemre akar menni, de valami laza, elvont szakra (általában mûvészet, bölcsészet). Ott sajnos még komolyabban folytatja a drogokat.."

"Ha lány az illetõ, vonzódik a züllödt, általában idõsebb pasikhoz, akit a világ legokosabb emberének tart"

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? 😄D
Az a szomorú benne, hogy ezt valaki komolyan is veszi..

Egyébként drogriporteren kritika is van.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

xxdani
Tudtam, hogy a csúcshatásban szereplõ drog nem kamu. Minden zseni azért zseni.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

szerencsés õ még jó lsd-t kapott
ez igaz...mikor buddhizmust kezdte követni Indiában, akkor próbálta ki...😊
tviktor91
Google-be beírtam h LSD és kidobta asszem...

xxdani
Ezt hol olvastad?

tviktor91
""Steve Jobs fiatalkorában használt LSD-t. Valójában azt nyilatkozta egyszer: " egyike volt a kettõ vagy három legfontosabb dolognak az életemben amit valaha csináltam"

Talán a kábítószer is segítette abban, hogy elszakadjon a normál referencia keretektõl és sajátos perspektívát találjon a problémák kezelésében, azok fókuszának feltárásában.""

fook
megfogod és belerakod , úgy hogy a csiga legyen befelé. Hát ja kell rá pipaszûrõ úgy már okés.

Lacee
ott van a dohány/fûtartó rész, csak bele kell tenni egy pipaszürõ hálót, és kész. miért, ebbe hogy lehet cigit tenni? 😊 beletûzöd a lyukba?

10/10
Ezt h érted? Amúgy meghozta a postás, este kipróbálom 😊
fook
ebbe is csak cigit tudsz tenni

jah és ez is: