Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szeretem a cicákat
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
sziasztok a nevem ablakzsiráf, de szólítsatok csak dörmögõ dömötörnek
bejött a hideg idõ, így a fagyi helyett (amibõl a pinaszõr ízû a kedvencem a gátlé ízû után) más édesség után kellett néznem. lementem a törökszentmiklósi coopba, ahol a fornettis mellett új stand nyílt, jabak atkó téli fagyija néven. egy szimpatikus kopaz uriember árulta ott a téli fagyit, gondoltam kipróbálom, vágjunk bele. vettem egyet 150 forintért, de az uriember nagyon kedves volt adott ajándékba még egyet, egyet fizet kettõt kap gondoltam jól járok. hazafele elkezdtem majszolni az egyik téli fagyit. hát nem hiszitek el, nem csokit töltelék volt a tölcsérben hanem testmeleg szar. a biztonság kedvéért a másikat is megkóstoltam, az is emberi ürülékbõl volt. mire visszamentem reklamálni sehol nem találtam az uriember.
történt veletek már hasonló? wert345we
Brian Wilson - Smile teljes album. Elég pszichedelikus 😊
Nálam inkább anyagi probléma van, illetve legtöbbször attól tartok hogy feldúsítják jwhval..ami nem egyben van arról már nem lehet tudni.
Szeretem a cicákat
más: nálatok is para van az ellátással? Az elmúlt jópár héten vagy nincs, vagy csak olyan, amit megvenni sem érdemes...
tudomasom szerint pszichoaktiv hatasa csak a latnokzsalyanak(Salvia divinorum) van. Salvinorin A a hatoanyaga.
Lenne néhány kérdésem a zsályával kapocslatban.Az orvosi zsálya(pár száz forint) is használható hallucinogén szerként, vagy csak a kivonatos dolog ami pár ezer forint?Találtam itthon orvosi zsályát viszont le van járva a szavatossága, ebbõl lehet valami probléma?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
vannak feltámadások is? 😮
Kösz a segítséget, cserébe itt egy szám.
----
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
kis angoltudással érdemes nekifogni. ha random fórumos nickeknek, mint én, nem hisztek, akkor õ talán szavahihetõbb ember 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként már megjelent egy újabb összetevõjû herbál, az elõzõt már betiltották, nem tudom hogy hatásban van-e különbség a régihez képest, egyszer majd kipróbálom..
Nektek mi a véleményetek ezekrõl a Herbálokról?
jó, rossz? mert már mindenfélét hallottam róla.
----
A spermaszám csökkenése stimmel (a dohányzás amúgy is ezt okozza),
az álmosság és gyengébb memória szerintem nem igényel magyarázatot 😊
a terhességes rész is a dohányzásra úgy általában vonatkozik, simán a fû (mondjuk sütiben) a kutatások alapján nem befolyásolja károsan a magzat fejlõdését, sõt, az egyik tanulmány alapján magasabb(!) is lehet a gyerek IQ-ja.
Persze a terhes nõ ne szívjon, ne igyon egyáltalán, de talán riogatás nélkül is el lehetne érni...
Néhány idézet.:
,,Legelterjedtebb drogok
Marihuána, cannabis, hasis (kender, dzsoint, fû, rakesz, zöld)
Tönkreteszi az immunrendszert, tanulási nehézségeket, álmosságot, átmeneti nemzõképtelenséget okoz, zavarja a menstruációs ciklust. Terhes nõk esetében koraszülést okoz, a születendõ gyerek IQ-ja 30-40-el kevesebb, mint az átlag gyerekeknek."
,,LSD
Egy élõsködõbõl vonják ki..
Hatása 12 óráig tart, testhõmérséklet emelkedéssel, szájszárazsággal, álmatlansággal, rémisztõ gondolatokkal, idõérzék romlásával, a méretek torz érzékelésével jár."
,,Hogyan veheti észre a szülõ?
Amikor a fiatal üveges szemekkel megy haza a buliból, mégsincs alkohol szaga, majd késõbb hétközben is ilyen állapotban tér haza, akkor már megalapozott a gyanú.
A drogfogyasztók kíváló hazudozók, ezért az elsõ hónapokban feltûnés nélkül a szülõk orra alatt is drogozhatnak...
Általában nagy szájúak, tiszteletlenek, feltûnési viszketegségük van, mindenkit hülyére vesznek, sok pénzt költenek és ha kell lopnak is... "
"A drogos fiatal képe.:
A társainál nagymenõbbnek hiszi magát, kívülrõl egy magabiztos ember benyomását kelti, mindenben van tapasztalata, így akar állandóan a figyelem középpontjába kerülni...
(!!!!!) Korán kezdi a füvezést, innen csak egy lépés a porok szippantása és a végén már a vénásért imátkozik (!!!!!)
Rossz esetben elkezd kereskedni a drogokkal, de ahhoz túl buta, hogy díler váljon belõle, ugyanis ahhoz tisztának is kellene maradni. Elõbb-utóbb lebukik mert bajba kerül, lop, hazudik, megszökik és a szülõk azon kapják magukat, hogy eddig teljesen félre voltak vezetve és azt se tudják mi tévõk legyenek. Képtelenek elhinni, hogy ez valóban az õ kicsikéjük."
" Egyetemre akar menni, de valami laza, elvont szakra (általában mûvészet, bölcsészet). Ott sajnos még komolyabban folytatja a drogokat.."
"Ha lány az illetõ, vonzódik a züllödt, általában idõsebb pasikhoz, akit a világ legokosabb emberének tart"
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? 😄D
Az a szomorú benne, hogy ezt valaki komolyan is veszi..
Egyébként drogriporteren kritika is van.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Talán a kábítószer is segítette abban, hogy elszakadjon a normál referencia keretektõl és sajátos perspektívát találjon a problémák kezelésében, azok fókuszának feltárásában.""