Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eehj
dogfish
**28 nap
dogfish
mar reg.. :cC
kozben kideritettem, hogy mire is varhatok:
a. 28 elzaras
b. zart "muszak" (majd ket honap mulva hazajohetek)
c. nem csinalnak semmit

#5572: tul sokszor hasznalod ezt a szofordulatot 😄
kulabácsi
:SS
mi te katona vagy?😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
#5566.

:|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

dogfish
nya, elkaptak :s
katonai rendor igazoltat (en tokig fegyverben, joint a szamban) es levagta ... kivancsi vok mi lesz :|
negraffitizz.... nem lesz péz cuccra 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Olcsóvér
na végre csináltam egy rendes teget betépve xD

Acer Aspire one

bazz így tegnap jön hawerom, hogy mivanmá a tulipánokkal mer, így többen kérdezgetik ( OO' !! ) , hogy mi van má vele , meg így megkérdezett egy tagot hogy hol van ez meg honnan tudja és méterre pontosan beadta gyerek hol vannak :S:S és így elvileg tudja 2 ember merre van.

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

RIZLA
butákok 😊

kicsit off...... Lamborghini Diablo '91-es belülrõl
és kívülrõl
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
az para.

dogfish
en most toltam el... az elkovenkezendo 1 honapban ugyse lesz ra eselyem :cC
prezi
itt nem ^^

kraawz
kattogás van

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Depridol
1 g még esetleg lehet nálad...biztos forrásból tudom<#eljen><#eljen>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
hát persze......bár igazábol 1ért is uaz a dijjazás mint 10-ért v. 20ért.....és akkor már csak azt kell mérleegelni, hogy mondjuk havonta egyer mászkálsz egy 10essel, vagy kétnaponta 1ekkel 😄DDD
én az elöbbit részesitem elönyben.

hát azért annyival már nem mászkálnék:S
már a tízestõl is szagot fognak körülöttem az emberek<#idiota>
RIZLA
lehet nálad 20-25g is(hatóanyag tartalomtol függõ) mert az még a csekély mennyiség felsõ határa, tehát azért elvileg még nem csukhatnak börtönbe.....elvileg :S

kulabácsi
sajnos igen:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dogfish
egy bizonyos mennyisegig nem csinalnak semmit

#5555: mekkora igaz mar 😄
kulabácsi
MO-n ilyen nemlesz, ellopják a rááldozott pénzt-.-

amúgy meg TÉK

hallom hogy Londonban a szórakozóhelyeken jönnek a rendõrök lezárnak mindent aztán nyálminta szépen sorban mindenkin és állítólag nem drága valami új gyors teszt, lehet vége a jó világnak

HP+

kulabácsi
mé nálatok lehet?😄

dogfish
<#szomoru1><#wow3>
nem megyek akkor haza...
kulabácsi
pontosan

nem lehet nálad egy morzsa sem, amiben nagyobb thc tartalom van 1%nál.. az hogy nem csinalnak belõle különösebb bajt, csak elveszikés elzavarnak a faszba, (HA SZERENCSÉD VAN!!) nem jelenti azt hoyg lehet nálad.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Olcsóvér
nem kár 3 gramm lehet nálad
megadod a msn-d?

Acer Aspire one

RIZLA
Ha olyat akarsz ültetni, amivel nem léped túl a törvényszabta korlátokat, hmmm....szerény véleményem szerint akkor kár vele veszõdni😞
Én tuti nem bibelõdnék vele,hacsak nem a hobby kertészetre flesselnék 😊
Amivel meg érdemes lenne.......

Olcsóvér
beltéri

Acer Aspire one

dogfish
smoked -.-
dogfish
belteri?
Olcsóvér
pls segítsetek meg akarok felenli a törvényeknek

Acer Aspire one

Olcsóvér
majd szarba-.-

Acer Aspire one

RIZLA
sztem földbe érdemes.... 😊)

Olcsóvér
ültetésben tudtok tanácsot adni?

Acer Aspire one

prezi
ejjh hazaértem partybol :SA?D_DSA?😄_ASaSD

Depridol
legyen 😊) deh mondhatnám azt is hogy: oh wee😄 láláláláláálláláál

dogfish
😊
wordsworth
most volt rtlen film bazeg végén sírtam, most is SÍÍROK xDDDD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

OrioN the S
😊 sponsor

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Depridol
hehhh😉

OrioN the S
smoked in work :d fõnök elküldött ,hogy felkéne kelteni a kollégát 😄 az meg csinált meglepit ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
KO😮

Picizöldfül
kusssoljálxDDDD (bocs)

Olcsóvér
pfúj füvesek😄😄😄😄😄😄😄D:😄😄😄😄😄

Acer Aspire one

prezi
@_@

Picizöldfül
én nem,csak egy sör volt itthon:S....😄

dogfish
mar jol vagyok 😊
Picizöldfül
😄