13279
-
punkers #7118 és hogy használják? -
#7117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mien árban megy mostanság a milka? -
Ben C #7116 spice [x]
hasonlót ad mint a fű, de kicsit tompább vagy, több röhögés, kevesebb flash. jóval tovább tart, a hatása kellemesebben megy ki, nem csap le olyan szinten mint a sima pistike. Nekem különösebben nem jött be. -
LoVePrOgReSSiVe #7115 fúúú ez csúnya volt :S -
#7114 Gondolom ez csak nyugtató hatású. Nem pedig feldobó, leejtő, sikító, nevettető -
#7113 -
#7112 Hehe, na ezaz. Meg azt sem, hogy esetleg lebontja-e az agyad 10 parti után? Vagy mondjuk mennyire addiktív?
Lótusz+"indián harcos"?? Jól hangzik... :P -
#7111 A Spice speciális növények keverékéből alkotott herbal füstölnivaló. A Spice Gold 0.4g 1500Ft, de nem tudom milyen hatása van, és az adagot sem tudom. -
#7110 ez mi ez a zöld spice? -
Ben C #7109 salvia [x]
spice [ ] (estig) -
#7108 Csak a cukrosoknak és a drogosoknak is 1 ml-es kell, nekem pedig 10, ami egy cseppet nagyobb. Igaz nem is magamat akarom megszúrni.
Engem is érdekel milyen lehet a zölderdős Spice. A múltkor venni akartam, de nem tudtam, hogy szombaton nincs nyitva :( -
#7107 jaja ........A Nyírő Gyula Kórház kerítésén van egy automata (Robert K krt) -
#7106 igazából nagyon messze vagyok. de te garf, te salviáztál már, ugye? Na én még nem :)
zölderdős Spice-t próbálta már valaki? -
#7105 ne is tartsál. veerjem! :D -
#7104 vannak kihelyezett tű-automaták - 20 ft egy steril tű
[ONLY SMOKER] -
#7103 hát a cukrosok ott veszik, ha jól tudom :) meg már sokszor írták hogy ott lehet kapni, csak jó szöveg kell. én még nem vettem, egyelőre nem tartok ott :D -
#7102 De észrevettem és nem csak a fűhöz!
Gyógyszertárban lehet kapni fecskendőt? 10ml-es kellene, tűvel. -
#7101 Menj be egy gyógyszertárba :D
Áááááh alig bírok nyugton maradni csütörtökön Cypress Hill a Volton!!! Jegy már megvan, csak az idő nem akar telni valahogy :D -
#7100 Szólásszabadság van, vagy mi... Arról írsz könyvet, amiről akarsz.
Az egyébként nem szúrja a szemed, hogy bemész egy bahia boltba, és kis levélmintás tartószelencétől kisfejű és (kicsi, kifejezetten a célra szánt) vizipipán át csigapapírig, hosszú cigipapírig mindent lehet kapni?
Btw, fecskendőt viszont még egy boltban sem láttam... -
#7099 Mindenki betépett?
A hétvégén voltam könyvesboltban és találtam egy könyvet a maruhiána történetéről, termesztéséről és tekerési módokról. Hatalmasat röhögtem. Már csak azt nem értem, ha könyvben kiadnak ilyet, miért nem legalizálják? Egyébként kinek jó a könyv? bűnözőknek? Lehet, hogy mikor visszaraktam a polcra, egy tucat rendőr vette le az újlenyomatomat? -
#7098 hajjmegszandálzokniban
-
nemsokára jöna white widow :D
addig is L.I.F.E -
#7096 -
#7095 kikaptak a hollandok
-
#7094 -
#7093 -
#7092 :)
-
#7091 -
#7090 ha nekem csak annyi lenne, amennyit elkapkodtak szuvenirnek... :) -
#7089 odaáltam volna a kéményhez 1 slukkra, pár napig jól lettem volna :( -
#7088 Ekkora pazarlást... Úristen, 236 tonna, ebbe belegondolni nehéz milyen sok :) -
LoVePrOgReSSiVe #7087 Megnéztem volna egész közelről ahogy felégetik a sok-sok csokit :D
Abból a 236 tonnából kb mennyi jöhetett volna ide hozzánk? :) szinte látom ahogy belefekszik a cigibe:D áááhhh -
#7086 be kell gyújtani oszt betép egész ázsia :D -
#7085 persze hogy nem :D
-
#7084 elöbb bealszol, nem vagy képes elszívni -
#7083 deeee.... :D asszem, hogy a halálos dozist bevidd a szervezetedbe.... sacc/kb 20kg-ot kéne elszivni :D -
kocsisgabor9999 #7082 de tüdőrák igen -
#7081 elöbb bealszol, halálos túladagolás nem létezik tüdőn át fogyasztva -
#7080 jaja.....tüdöráknál nagyobb geciség nem nagyon van....... -
#7079 nincs kep, hazudnak :D
kocsisgabika:
1.: a csoki nem öl, csak erősit
2.: ki mondta, hogy egyszerre?