Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
akkor en helyetted is... :p
Picizöldfül
most inkább bontok egy sert😄

Depridol
karcol a harcos😉

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

dogfish
es megint belassul az ido... <#ravasz1>
wordsworth
Hát,, nincs kitöl venni 'kenyeret'... kész.. nemtudom milesz velem 😄 valaki szanjon meg aki pesti es PM 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ez nagyon színes. O.O

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

OrioN the S
owned

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
ha kesz lesz, mutatom a tobbit is. kb 1-2 ora
prezi
most miert van olyan erzesem hogy meg kell kerdeznem a blogod cimet ?! <#fejvakaras>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

dogfish
belolem meg arad a kreativitas /legalabbis azt hiszi/ es a blogomat szerkesztem.
prezi
mármint képletesen :ASD:?SAD:ASDADAFD

prezi
egy shot seggre tett .

dogfish
nyammm
prezi
sunday smokaz™

jámmá jámmá jóóó

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wordsworth
Nálam minden ami ropog 😄
chips, piritós, szárazkenyér xD
nah asszem most beteszek valami epilepsziát okozó gamet insmoked es flashlasy 😄

dogfish
itt is 😊
Picizöldfül
mekkora bezözizbe Milka csokit enni te jóisten,Flash a Köbön<#buck><#idiota><#beka2>

Depridol
jóa😄😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

nálllam csoki flesh van mindig<#vigyor>
wordsworth
De telleg bazeg ettol el lehet hízni 😄 akko leszokok fuj 😄

Picizöldfül
Ismerõs😄D

dogfish
megtortent 😊
rohatttt thc, mindig kajas leszel tole
kulabácsi
cseréljünk😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
egyél?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dogfish
hirtelen olyan ehes lettem....<#fejvakaras>
dogfish
tel-aviv / eilat.

mikor hol 😊
RIZLA
mé most hol lakol kutyahal ?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
de csunyan elkezdtem kohogni a csoki miatt... :s
mo-ra megyek lakni, ott olcso minden ugy latszik 😉
kulabácsi
2rongy a normális ára mint a zözinek...

wordsworth
oléé jóreggelt 😄 megvolt a party 😄

RIZLA
😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
nalam 1 😊
OrioN the S
2-5 év

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dogfish
juj <#finom><#finom><#finom>
Olcsóvér
holnapi napra vártam egész bap

Acer Aspire one

dogfish
mennyi mo-n a fincsi "ozlab"?
kulabácsi
sztem mindenképp érdemse, nem azt a szutyom szintetikus pappert tolni, nekem a gomba soha nem hozott rossz élményt

kivéve amikor elfogyott xDDD

kulabácsi
gombáról beszélünk😊

Picizöldfül
hogy is mondják? Jó idõben,jó helyen?😄 Amugy én még nem próbáltam,de ha olyan körülmények lennének akkor nálam is becsúszna egy két "csiperke"😄

wordsworth
3g-t egyserre? még akkor is ha max 3x0,8?... háát erõs a szervezeted de nagyon 😊 weedhero vagy akkor 😄
Mindegy ma Zöldparty 😄

kulabácsi
18. szülinap vót-.- üres kéró, goa zene, teljes elszigeteltség a dunaparton, szal minden adott volt😊

Picizöldfül
a kis mohó😄

kulabácsi
pontosan 3 tasakot, szal 0.8al darabját-.-

Picizöldfül
3grammot vagy 3 dbot??? 3 grammtól nem lettek volna olyan kedvesek azok a manók XD

kulabácsi
tök aranyosak voltak😄

dogfish
lol
prezi
hát ha a táncoló lények nembántanak akkor no para 😄

kulabácsi
ebbõl se volt baj😄DD

prezi
én 1et daráltam magamba mindig, abbol baj nemlehet 😄