Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láláláláláláá ic dö mádöfákö di o dábúl dzsí<#gonosz1>
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
közizépeee

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

prezi
poltok akusztus huszatikaaat ^^

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hazafele tekerni a 41 esen 😄 esobe total keszen kicsit ledobtam a lancot mire hazaertem

xD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

RIZLA
jah....tuti direkt vót .... 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
lol 😄

mar latom magam elott holnap az indexen: gyurcsany tehet rola! o baszta el, mint tavaly 😄DDDDD
viharos.. kicsit beadta hazafutni ilyen zuhéban 😮

cenobite
OCB rulz! 😊

gamertag: kenobita

dogfish
nem sietek sehova 😊
Fido4life
ejjnye, nem sok ez egy kicsit egyszerre ?<#ravasz1>

dogfish
dogfish
hideg van vagy meleg? 😊

smoked -.-
Fido4life
ilyen idõben inkább kihagyom, társaság sincs..

dogfish
ki megy ma tuzijatekot lesni?
kulabácsi
😄DDDD
mennyi porcukor, biztos édes vizet akartak csinálni😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

aztaqva

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

<#circling>

cenobite
Bandew
Én ma tiszta napot tartok. <#smile>
Nem jó túl gyakran, meg elveszik a feelingje.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dogfish
goa be, (electrypnose) csoki kocka elo, indulaaaaas 😉
Bandew
Csatlakozik az elõtte és azelõtte szólóhoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dogfish
csatlakozik az elotte szolohoz
köszi

másnapos vagyok mintha pitsa^^
kulabácsi
HBD utólag is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kösz köszi 😊 jó a hangulat...xD
jo is az 😄S😄as

RIZLA
béesz 😊

kulabácsi
helyes😊

dogfish
nem, es ennek oromere azota is...<#finom>
kulabácsi
nem lett lincselés?😄

dogfish
na, hazaertem, ergo rollin` 😊
<#gonosz1>
prezi
sötét volt én nem láttam =_=

a mai szinte kékes volt :|

OrioN the S
adjatok internetet :| ,ha nem akkor majd ,ha a tolvaj t-com lesz oly szíves és aktiválja újra a kibaszott adsl-t szal csüt-pén. vagy hétf-kedd :|||||||||wwwwwwwwww gecyszar

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Olcsóvér
valaki 1024x768 as képet az aranyos kis levelecskérõl

Acer Aspire one

RIZLA
😄 ismerösöm kutyája is mindig igy jár ......

Olcsóvér
hihién ma egy kutyával szívtam szegény mopsz beállt a szagaától

Acer Aspire one

prezi
holnaptol szabi kezdjük vidáman <#alien>

dogfish
no, megusztam - egyelore.
holnap (ma) huzos napom lesz, es a joisten tudja mikor fogja ujra betolteni a szobamat az a kellemes illat, ami oly` kozel all a sziiivemhez 😊
Olcsóvér
ja pipázó embert nem lehet zavarni

Acer Aspire one

dogfish
katonai rendor megteheti sajna...
Olcsóvér
ejbazmeg ej de ám
hát asszar
zsaru igazoltathat egy kotnát?

Acer Aspire one

megjelölném a cét vágó úr