13279
-
#7878 Ha nedvességet kap akkor meg tud romlani, de ha kiszárad, akkor egy ideig biztos jó. -
#7877 hát jobb nem lesz az biztos :) -
flamenco23 #7876 Én úgy tudom, hogy az éppenhogy nem romlik, hanem jobb lesz ahogy telik az idő. Lehet hülyeség, de nekem még eddig mindenki ezt mondta.
Olcsóvér: De, igazad van! :) -
#7875 kéne egy új banner nincs igazam?
-
#7874 nem rohad meg ha nem olyan helyen tartod csak kiszárad.
nekem ezzel soha nemvolt problémám mer 1 két órán belül úgyis elfogyott -
b33r #7873 Sziasztok,
meg tudnatok nekem mondani, hogy a szuretelt zoldnek mennyi a szavatossagi ideje? Minosegileg mennyit romlik, az ido mulasaval?
Azert kerdezem, mert en leszoktam a furol es van egy 0.5-os spangli megtekerve nalam, tovabbi ket grammal egy legmentes zacsiban osszetomve. Hozzatennem, hogy finom, minosegi, lampas cucc. :)
Belegondoltam, es nem akarok rajta tuladni, szal' VOLT fesztivalra tartogatom.
Tanacsotokat kerem. Akar bovebben kifejtve is.
-
#7872 állítólag elűzi a bolháidat
kül kösz. -
#7871 macskamenta: Fresnapfs(vagy mi) nevű állatáruházban,nagyobb Tescok mellett szokott lenni -
Narusco #7870 nincs :\ -
#7869 van már hozzá felirat ?:O mert kb 1éve tartogatom vinyón -
Narusco #7868 én is a napokban láttam, megéri megnézni :) -
#7867 Most láttam a Super High Me című filmet. Érdekes megnézni. Annyira nem jó, de mondhatni tanulságos. (aki nem tudja mi ez a dokumentumfilm: egy amerikai stand upos 30 napig nem szív, majd 30 napig folyamatosan szív és összehasonlítja a végén az orvosi eredményeket) -
#7866 Télleg jó szám :) régebben én is nagyon rá voltam pörögve :) majd elmondod hogy kimutatja-e ?:) -
ixipassat #7865 Jó volt.. Csak félek remélem télleg nem mutatja ki a kibaszot teszt:D -
lala1972 #7864 Es jo volt?
-
#7863 hajdan nekemisezvolt -
ixipassat #7862 Na megyek elszívom az utolsó cigibe való ZohaiMX-et.. :D Közbe meghallgatom a kedvencet :D -
#7861 erre én kivi vagyok :) -
#7860 kül ennek a macskamentának mi a hatása mer láttam videót hogy a macskák nyáladzanak meg fetrengnek tőle de igazából nem vágom szóval várom a kommenteket -
lala1972 #7859 Nem lehet Magyarorszagon rendelni valahol? De azt tudom hogy nemetorszagban lehet. Megerdeklödöm neked es szolok ha megvan. -
lala1972 #7858 Ez nem is olyan rossz ötlet Egy kis tolerancia sok embernek nem artana, es a legjobb az egeszben az, hogy azok az emberek akik annyira toleransnak hiszik magukat, pont ök morognak aprosagokert!De mivel mi is toleransak vagyunk igy had morogjanak . Egyik fülbe be, a masikba meg ki. -
#7857 küldjük el a koncentrációs-tolerancia táborba LMAO -
#7856 Pszichedelikus növények -
lala1972 #7855 Szerintem ezt a kritikat is rossz helyre irtad,hisz a topic neve: "Fü,joint,marihuana,zöldike....". Ez a .... lehet eppen akarmi is,es mivel az "uj legalis tudatmodositoszerek" is ehhez tartoznak igy en ugy latom hogy abszolut jo helyen van.Most eppen ezekröl van szo, kesöbb majd masrol. Ez igy szokott lenni. Nem tapostal senki lelkebe ezzel hogy megirtad a velemenyed de akkor te se erezd magad ugy! Mi lenne egy kis több toleranciaval? -
BlackWolf #7854 most nemazert en legtobbszor csak olvasom a topicokat nemnagyon szolok bele egyikbe se de ami itt folyik "szomoru" tarstuk magunkat a topic cimehez ha lehetseges, ha ezekrol a modern uj legalis tudatmodositoszerekrol akartok beszelni ottvan pl a salvia topicja vagy nyissatok ezeknek 1 masikat mert ez nem az lesz... (bocsanat ha valakinek a lelkebe gazoltam) -
kryptonite #7853 Egyébként ha valaki vágja honnan lehet macskamentát szerezni az szóljon. -
kryptonite #7852 http://www.daath.hu/menuWelcome.php - még egy érdekes oldal ha nem ismernétek - sok érdekes dolog van. És aki kíváncsi a legális drogokra az nyugodtan kutakodhat ott. Egyébként van egy elég felületes listám de azon is vannak jó dolgok: http://www.daath.hu/incoming/lh/frame.htm --- remélem sokat segítettem -
ixipassat #7851 Betesztelve az MX.. Nem rosz olyan punnyadós cigi hangulata van szerintem.. Meg nagyon drága:D:D -
lala1972 #7850 Hey kryptonite,ez az oldal tenyleg jo ha experimentalni szeretne az ember. A Tulipant mar regebben kiprobaltuk es nagyon jo, csak ugyanolyan szepen kell tekerni.Meg egy jo par grammot bele kell tenni,de erdemes kiprobalni!Majd a többit is vegig probalom -
lala1972 #7849 nem, tenyleg nem mutatja ki a THC-t.Mert, nincs benne!Szoval nyugodtan szivhatod -
kryptonite #7848 Nem tudom hogy néztétek-e már ezt az oldalt de nagyon érdekes: http://www.weedfarmer.com/joint_rolling/index.htm -
ixipassat #7847 remélem télleg nem mutatja ki semmi mert megjött az MX most mek tekerőzni csao:D -
D00M #7846 OMLÁSSHH!! -
flamenco23 #7845 Hiába amúgy ez a sok "gyom", a jó öreg kendert nem pótolja semmi :D:D -
#7844 Ha kicsit versenyképesebb lenne az ára akk kipróbálnám
1,5 g az aszondja 3000 +20% adó akk 3600é fair lenne a dolog de ennyiért nem hiszem h az emberek rohannak a boltba. -
#7843 Újra van Spice a zölderdőben -
ixipassat #7842 Érdekes. Akkor magyarán Lala1972: Ezt a szert nem mutatja ki a Fű-teszt? Mert akkor zsír :D -
#7841 érdekes, a spice az egy túlbonyolított fosvolt de ez a zohai érdekesnek látszik -
#7840 kiváncsi vok ennek a hatóanyagára főleg miután a spiceot így lehordták h milyen szörnyű anyagokat tartalmaz... -
lala1972 #7839 Sziasztok. Nincsen benne THC de a hatasa pld. a ZOHAI RX-nek erösebb mint a fü.Ugyanugy kell csinalni mint a zöldet, tekersz egy jointot es belekeversz egy kicsit.Nem kell sok mert tenyleg nagyon erös!A leirasaban is benne van hogy azok akik nem szoktak hozza azok inkabb az sx-el vagy az mx-el kezdjek es vigyazzanak!De tapasztalatbol tudom hogy tenyleg igy van.Nezzetek meg a zohaishop.hu-ban ott csak 7500,-