13279
-
#7838 mármint a spice-t
-
#7837 kül ezt dohánnyal kell? mer én úgy pödörtem -
ixipassat #7836 cigibe lehet tekerni?? :D -
ixipassat #7835 Csao! És akkor ennek nincs THC hatása, de olyan hatása van mint a zöldnek? Meg ezt, hogy fogyasztod? -
#7834 nem tom engem eddig 1ik ilyen herbál fos se hatott meg hogy hű de megérte 10ropiér másfél grammot venni... -
Narusco #7833 a zohai-ról írjatok légyszi pár sort, érdekelne de gőzöm sincs mi az. -
lala1972 #7832 a zohai shop.hu ban csak 7500,- igaz kicsit huzos de nem kell belöle sok es a hatasa akkor is megvan.söt! -
#7831 1,5 grammos fiolás kiszerelésben 10 000 Ft..... muhahhhaa :D -
lala1972 #7830 En mast mar nem is szivok, mar csak azert sem mert nem akarom hogy azert elvegyek a jogsimat mert hetvegen beszivtam es hetfön mennem kell dolgozni. Ez a hülye drogpolitika. De ez egy okes megoldas.
-
lala1972 #7829 A Zohai majdnem ugyanaz mint a Spice csak szerintem sokkal jobb. Harom fele van,az RX a legerösebb, az MX az közepes es az SX az meg light-os.de mind a harom maskent hat. Az sx arra jo ha nappal nem szeretnel nagyon stoned lenni de azert erezd a hatasat, az MX egy kicsit erösebb,az estere beszelgetni, nevetgelni vagy partyra alkalmas, es az RX meg arra jo hogy teljesen betepjel es beleolvadj a fotelba .Ez az en tapasztalatom. -
#7828 spice-t betiltották gecc de nemtommér nemvolt nagy durranás -
#7827 Kérdezni is akartam, hogy mi az a Zohai, mert a zölderdőben most azt árulják és spice nincs!
Mi a tapasztalatod róla? -
#7826 és ez most mi ? -
#7825 nem lehet nyelni .......... lol bazmeg :DDDDD ezen besirtam...... -
lala1972 #7824 hallo mindenki most talaltam ra erre a forumra es gondoltam irok egy tippet a videkieknek meg azoknak akik nem szivhatnak füvet a THC hatasa miatt. Probaljatok ki a "szintetikus Marihuanat" pld. a Zohai-t nekem nagyon bejön! -
#7823 3-4 k szvsz -
#7822 na igen,a bong. mennyiért lehet itthon kapni? -
#7821 fu pedig én anno úgy tanultam,hogy "nenyeljéééközbe'" és ezért köpködünk közben :D amúgy mai napig nem értem én sem,hogy miért nem lehet közben nyelni...:D:D:D -
#7820 Nem csak a mennyiség, hanem a minőség is sz*r. Legalábbis vidéken, BP-n lehet szerezni 1.0-át, ami jó és 2000Ft. -
BlackWolf #7819 nalunk se sokan kevernek szerintem ha nem 0.4-0.5 ot akarnanak eladni a legtobb mokamester fiatalnak 2500 ert meg ha kicsit magasabb lenne az eletszinvonal:D Az a nevetseges az egeszbe , hogy a legtobben azt se tudjak milyen az a hivatalos 1 :) Rosszabbul elunk mint 4 eve -
#7818 Egyszer beszéltem egy idős bácsival, aki 56'-ban kimenekült Amerikába. 2008 nyarán beszélgettem vele, és mondta, hogy teljesen mások az amerikai szívások. Nem keverik dohánnyal és általában bongot használnak. Kicsit fura volt neki, hogy "betekertük". -
#7817 meg köpködni se nagyon illik :DDD -
#7816 hát az is igaz,de akármilyen társaságban voltam eddig mindig ez volt :D mondjuk lakásban még sosem szívtam,ott biztos másabb lenne zenével meg minden. -
#7815 hát van aki rá van készerülve. -
LoVePrOgReSSiVe #7814 egyedül nem jó -
#7813 nomeg ha egyedül vagy magad alakítod a hangulatot :) -
BlackWolf #7812 tarsasagfuggo -
#7811 hát,most a 3.évadból már megnéztem két részt,eddig tényleg nem olyan jó,talán azért mert eddig megszoktuk,hogy minden frankó,most meg eléggé megszopta Nancy.
de azért érdekes,hogy így filmben nézni mindig másabb mikor füveznek...itt Mo-n általában az van,hogy körbeállunk,köpködünk,meg olyan csúnya spanglikat tudnak tekerni,filmekben meg mindig csupa nevetés,köpködés nélkül meg csomószor vizipipa,lehet hogy csak ezek miatt tűnik másnak,de a filmekben olyan jókedvűen csinálják az emberek,hát itt meg nagy komoly fejeket vágnak az emberek. -
#7810 A 3. évad már nem annyira jó, a 4. pedig egyenesen szörnyű... -
#7809 ja én is most kezdtem el,2. évadban tartok már,zsír sori -
#7808 moziban láttam tegnap ezt a kempányfilmet :D éppen aktuális volt :D -
ixipassat #7807 ja sok cucc kell hozzá :D -
#7806 Süti elkészítésére van vmi recept vhol ? -
#7805 attól függ én általában mindig rosé borozok ha moke van,bár még amikor gyerekcipőben jártam ien téren ódzkodtam énis hogy hányás iesmi lesz a vége.Sztem próbáld ki..bár tény és való hogy volt már róka ha sokat ittam mellé.. -
ixipassat #7804 Jajj ígykell.. :D < az előző link -
ixipassat #7803 BLÖÖÖÖÖÖÖ
http://www.youtube.com/watch?v=uDtEbvj_T08&feature=related
:D:D -
#7802 :))))
-
#7801 szomjaság csillapitására gondoltam :D De inkább kihagytam, épp elég volt ez pia nélkül is... -
BlackWolf #7800 hat ha a mixbe gondoltad nem biztos hogy jo otlet :D -
#7799 vagy hogy mennyit iszik :)