13279
  • Olcsóvér
    mármint a spice-t
  • Olcsóvér
    kül ezt dohánnyal kell? mer én úgy pödörtem
  • ixipassat
    cigibe lehet tekerni?? :D
  • ixipassat
    Csao! És akkor ennek nincs THC hatása, de olyan hatása van mint a zöldnek? Meg ezt, hogy fogyasztod?
  • Olcsóvér
    nem tom engem eddig 1ik ilyen herbál fos se hatott meg hogy hű de megérte 10ropiér másfél grammot venni...
  • Narusco
    a zohai-ról írjatok légyszi pár sort, érdekelne de gőzöm sincs mi az.
  • lala1972
    a zohai shop.hu ban csak 7500,- igaz kicsit huzos de nem kell belöle sok es a hatasa akkor is megvan.söt!
  • RIZLA
    1,5 grammos fiolás kiszerelésben 10 000 Ft..... muhahhhaa :D
  • lala1972
    En mast mar nem is szivok, mar csak azert sem mert nem akarom hogy azert elvegyek a jogsimat mert hetvegen beszivtam es hetfön mennem kell dolgozni. Ez a hülye drogpolitika. De ez egy okes megoldas.
  • lala1972
    A Zohai majdnem ugyanaz mint a Spice csak szerintem sokkal jobb. Harom fele van,az RX a legerösebb, az MX az közepes es az SX az meg light-os.de mind a harom maskent hat. Az sx arra jo ha nappal nem szeretnel nagyon stoned lenni de azert erezd a hatasat, az MX egy kicsit erösebb,az estere beszelgetni, nevetgelni vagy partyra alkalmas, es az RX meg arra jo hogy teljesen betepjel es beleolvadj a fotelba .Ez az en tapasztalatom.
  • Olcsóvér
    spice-t betiltották gecc de nemtommér nemvolt nagy durranás
  • Daffit
    Kérdezni is akartam, hogy mi az a Zohai, mert a zölderdőben most azt árulják és spice nincs!

Mi a tapasztalatod róla?
  • sambauer
    és ez most mi ?
  • RIZLA
    nem lehet nyelni .......... lol bazmeg :DDDDD ezen besirtam......
  • lala1972
    hallo mindenki most talaltam ra erre a forumra es gondoltam irok egy tippet a videkieknek meg azoknak akik nem szivhatnak füvet a THC hatasa miatt. Probaljatok ki a "szintetikus Marihuanat" pld. a Zohai-t nekem nagyon bejön!
  • ChuckyHUN
    3-4 k szvsz
  • hunbasser
    na igen,a bong. mennyiért lehet itthon kapni?
  • hunbasser
    fu pedig én anno úgy tanultam,hogy "nenyeljéééközbe'" és ezért köpködünk közben :D amúgy mai napig nem értem én sem,hogy miért nem lehet közben nyelni...:D:D:D
  • Daffit
    Nem csak a mennyiség, hanem a minőség is sz*r. Legalábbis vidéken, BP-n lehet szerezni 1.0-át, ami jó és 2000Ft.
  • BlackWolf
    nalunk se sokan kevernek szerintem ha nem 0.4-0.5 ot akarnanak eladni a legtobb mokamester fiatalnak 2500 ert meg ha kicsit magasabb lenne az eletszinvonal:D Az a nevetseges az egeszbe , hogy a legtobben azt se tudjak milyen az a hivatalos 1 :) Rosszabbul elunk mint 4 eve
  • Daffit
    Egyszer beszéltem egy idős bácsival, aki 56'-ban kimenekült Amerikába. 2008 nyarán beszélgettem vele, és mondta, hogy teljesen mások az amerikai szívások. Nem keverik dohánnyal és általában bongot használnak. Kicsit fura volt neki, hogy "betekertük".
  • MR ME
    meg köpködni se nagyon illik :DDD
  • hunbasser
    hát az is igaz,de akármilyen társaságban voltam eddig mindig ez volt :D mondjuk lakásban még sosem szívtam,ott biztos másabb lenne zenével meg minden.
  • sambauer
    hát van aki rá van készerülve.
  • LoVePrOgReSSiVe
    egyedül nem jó
  • sambauer
    nomeg ha egyedül vagy magad alakítod a hangulatot :)
  • BlackWolf
    tarsasagfuggo
  • hunbasser
    hát,most a 3.évadból már megnéztem két részt,eddig tényleg nem olyan jó,talán azért mert eddig megszoktuk,hogy minden frankó,most meg eléggé megszopta Nancy.

de azért érdekes,hogy így filmben nézni mindig másabb mikor füveznek...itt Mo-n általában az van,hogy körbeállunk,köpködünk,meg olyan csúnya spanglikat tudnak tekerni,filmekben meg mindig csupa nevetés,köpködés nélkül meg csomószor vizipipa,lehet hogy csak ezek miatt tűnik másnak,de a filmekben olyan jókedvűen csinálják az emberek,hát itt meg nagy komoly fejeket vágnak az emberek.
  • Daffit
    A 3. évad már nem annyira jó, a 4. pedig egyenesen szörnyű...
  • hunbasser
    ja én is most kezdtem el,2. évadban tartok már,zsír sori
  • Skynet723
    moziban láttam tegnap ezt a kempányfilmet :D éppen aktuális volt :D
  • ixipassat
    ja sok cucc kell hozzá :D
  • sambauer
    Süti elkészítésére van vmi recept vhol ?
  • Picizöldfül
    attól függ én általában mindig rosé borozok ha moke van,bár még amikor gyerekcipőben jártam ien téren ódzkodtam énis hogy hányás iesmi lesz a vége.Sztem próbáld ki..bár tény és való hogy volt már róka ha sokat ittam mellé..
  • ixipassat
    Jajj ígykell.. :D < az előző link
  • ixipassat
    BLÖÖÖÖÖÖÖ
    http://www.youtube.com/watch?v=uDtEbvj_T08&feature=related
    :D:D
  • sambauer
    :))))
  • sambauer
    szomjaság csillapitására gondoltam :D De inkább kihagytam, épp elég volt ez pia nélkül is...
  • BlackWolf
    hat ha a mixbe gondoltad nem biztos hogy jo otlet :D
  • prezi
    vagy hogy mennyit iszik :)