13279
-
#7918 lehet hogy a vietnámi fogás miatt ?:O:) -
flamenco23 #7917 itt is :( -
#7916 my bullet hurts -
Bandito1313 #7915 kész van a város... alig van zöld :S:S -
b33r #7914 Eszmeletlen jo, nezzetek meg. :D ...es mennyire igaz.
http://www.collegehumor.com/video:1907543 -
smukker #7913 én csak freestyle rappelni szoktam :D mint jay és néma bob
-
kryptonite #7912 linkelj már be párat légyszives kíváncsi lettem. -
flamenco23 #7911 áhh ahhoz nem vagyok elég kreatív :D De mondjuk grafikus vagyok, és a legjobb "műveim" beállva születtek :D (nem szerintem, mások szerint) -
#7910 dalszövegre gondoltam :D de az is mókás lehet :) -
#7909 nekem eddig a spannál volt valami nagyon barna csokis orindzsos nagyon meggyepált 3unkra 2 feles lángoló rakéta kontra sör azóta nem szkankoltam jobbat
-
flamenco23 #7908 Barátnőmmel régen néha mikor este már hazamentünk, de még készen voltunk, írtunk egymásnak levelet:D Olyankor másnap találkoztunk, téptünk és elolvastuk őket:D Kb mindig könnyesre röhögtük magunkat rajta:D -
#7907 ja,nekem is volt ilyen ismerősöm,nagyban filózott,hogy szívjon-e vagy sem,egy slukkot szívott aztán neki elég volt...............
amúgy ti írtatok már befújva szövegeket? :) -
smukker #7906 sztem nem kell attól parni h levágják, azt elhúzni a picsába... nem kell feltünően csinálni azt kész. monnyuk mi má csináltuk sokféle helyeken...(westend, hungexpo [:D], nagymuter lépcsőháza, h suli dohányzóját ne is mondjam) stb.stb.
Ha már itt tartunk kinek hol volt eddig a legjobb? -
kryptonite #7905 Én a belvárosban is szoktam félre esőbb helyeken. Az se zavar ha látnak csak a szagát ne érezzék. -
BlackWolf #7904 Ennel sokkal rosszabbak a nagyvagany kemenyen tepo varosi macsogyerekek akik odajonnek beleszivnak 1 - 2 ot a jointba lent se tartjak es 15 masodperc utan kozlik , hogy fuuu nekem nemkell tobb teljesen letett..
Mi kerteshazak kertjebe szivunk altalaban vagy kint a teraszon panelba:) Bar volt mar erdos meg vilagvege tema is , de olyanokkal kell osszeulni-allni akiket regen ismersz nekem jo tapasztalatom szerintem meg nemvolt abbol ha ismeretlenekkel szivtunk max 1-2.. bar ez a szerencsen is mulik szerintem -
#7903 Félelem és reszketés Las Vegasban :D
#7901 A Super High Me úgy lett volna jó, ha valaki olyan szív egy hónapig, aki előtte nem, vagy csak nagyon keveset. -
#7902 Városból kimenés a leggyanúsabb, volt olyan, hogy zseblámpával világították át az autónkat. Meg kérdezték, hogy mi a faszt csinálunk a semmi közepén négyen? Lehetetlen hülyeségeket kamuzni totál készen. Lakótelepi tömött parkoló vagy vmi hasonló, ha már egyszer streetelni van kedvünk. -
#7901 láttam én is a Super High Me-t szerintem egy kalap szar.
a tesztek nagy fasságok, pl. psycho test, nem tudom hogy gondolták..szánalmas
Na meg egy összetettebb memóriateszt és egy idegrendszer (pl. reflexek..)
vizsgálat odabaszott volna, így max. lehet örülni, hogy nemkicsit
megnőtt a srácok száma a "konstans jó közérzet" miatt -
#7900 Mindenki máshogy... Én voltam egyszer egy társasággal, azoktól kicsit kiakadtam. Egyrészt ki kellett menni a városból egy elhagyatott útra, mert paráztak. (Hozzátenném, hogy ugyanezen vidéki kisváros főutcáján is füstölt már cigi, meg pl nyáron a strandon a büfés sarokban áll a fűszag)
Aztán elkezdtek hárman egy kibaszott mobiltelefonon videókat nézni. 10 perces vidit, aminek a "csattanója" úgy 8:30-nál az volt, hogy az egyik haverjuk betépve milyen hülyén röhög. Addig meg álltak kis körben, lehajtott fejjel, egy 2x2.5 cm-s képernyőt bambulva.
Na pl velük nem volt kedvem többször találkozni... -
#7899 mindenkinek máshogy adja :> -
#7898 az odáig oké, én csak azt nem értem hogy eddig 1 kezemen megtudom számolni hányszor volt olyan amikor csak leültünk a kanapéra 5-en Transpotting be, és ágyő.. nomeg nem is tenném ezt közre fórumon hamár nem lenne tele a tököm a hiperaktívkodással :D -
#7897 *képlet -
#7896 :D
sztem a kélet egyszerű, ismeretlen társaságban kevésbé tudsz felszabadúlni, szal te nem kattansz be velük :D -
#7895 Az normális vagy egyéni szerencsétlenségem hogy ha ismeretlen társaságba megyek szmókolni és drinkelni akkor az esetek 99%ban partnereim behülyülnek és az egész szitu olyan mintha egy diliházban ücsörögnék ? Legtöbbször én csak ülök egy helyben és elvagyok magamban de a többiek nagyon behalnak. Olyan társaságban akiket régebben ismerek azókról nem mondható ez el, bár ott se olyan "nyugati" stílusban ülünk és elvagyunk, hanem a bekattanós effekt jelen van csak kevésbé zavar... -
#7894 amúgy megnéztem a Super High Me-t. tanulság: meki kaja tönkre tesz(már aki látta a super size me-t,az tudja miért mondom),a zöld meg nem,sőt :D -
#7893 nem,nem volt szar cucc,mert ugyanabból a cuccból már tekertünk cigit és az meg jó volt :) -
lala1972 #7892 A THC a melegben megy tönkre, na nem szobahömersekleten hanem pld. a csokinal mikor megmelegitik hogy tudjak szetmorzsolni akkor minnel tovabb melegitik annal kevesebb THC marad benne! Viszont a zöldnel ilyen nincs, ott mindegy ha ki is szarad a hatoanyag benne marad, es ha nem erez semmit az ember 3 het mulva akkor abbol meg az elejen sem erzett volna sokat mert az olyanis! De ha jo akkor meg egy ev mulva is jo marad!! -
lala1972 #7891 javitanom kell az elözö bejegyzesemet! Azt hittem hogy sajat vervizsgalatra kell adnod vert de most megegyszer elolvastam es latom hogy nem is, hanem vert adsz mas betegnek Na az nem fog menni, mert azt tuti megvizsgaljak ilyen dolgokra, hisz azt nem adhatjak masnak.Szerintem is mondd le, igy mar maskepp nez ki a dolog, tenyleg nem vagy kötelezö!!!jobban jarsz ha lemondod!!!
-
lala1972 #7890 sziasztok. Az iskolai veradasnal csak azt nezik hogy van-e ragajos betegseged, HIV, Hepatitisz meg ilyenek! Ahhoz hogy abbol drogot teszteljenek nagyon sok penz kene, hisz akkor ezt mindenkinel meg kene hogy csinaljak. A drogtesztek pedig rohadt dragak.Szerintem nyugodtan add le, ha ellenkezel akkor annal inkabb felhozod magadra a figyelmet!
-
#7889 nekem egyszer 3 hétig volt cigisdobozban,direkt tartogattam. én se szoktam sűrűn fújni,és pont volt egy olyan periódus,amikor nem nagyon fújogattam és alkalmakra tartogattam. szal 3 hétig a cigisdobozban volt a spangli és kb semmit nem éreztem belőle :\ -
ixipassat #7888 Elég ritka mikor vérrel keresnek THC-t.(ha csak tépsz) A rendőrség is vizelettel nézi a thc-t, gondolom az iskoláknak is ez a legegyszerűbb módja..(meg a legolcsóbb is) -
#7887 rendőrségi szarral lehet csak drogteszt -
#7886 Szerintem nem vagy kötelezhető véradásra, mondd le, szerintem... -
LoVePrOgReSSiVe #7885 AKPH - Zenebuddhizmus official video -
LoVePrOgReSSiVe #7884 amúgymeg :
-
LoVePrOgReSSiVe #7883 véradásra vagyok invitálva suliba,(ez egyébként tök általános jótékony dolog) és attól parázok h direkt nálam megnézik majd h mik vannak a víremben.
tehát lehet nem foglalkoznak drogtesztel(1)
vagy lehet h direkt a suli kérésére megnézetik,mert vágja a tanári kar h mivel "rombolom magam"(2)
óóder lehet csak paranoiás vagyok a hülye spanok miatt,kik szerint a sok drog miatt a szervezetembe, elásnak végleg(meg hasonlók)3.
szavazatokat várok,megilyesmik:D
písz -
uwu #7882 Nem jó az se, ha kiszárad. -
#7881 szétvagyok....nem látok -
#7880 'beszurhatod' nyugodtan :) -
LoVePrOgReSSiVe #7879 még sose sikerült több napon át tartogatni.de sztem nem romlik megha jól tárolod.