Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
ugyan, nem tesz semmit 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wander01
hemp.hu-n megnézed a cimet és elmész a botba, megveszed 😊
nemtom milyen cuccokat szoktak még benne piritani. kammila inhalálás 😄 oregáno, stb stb nemvágom 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wordsworth
Laza ez a vaporizer, csak mondjuk ekég nagy 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dronkZero
És honnan lehet ilyet beszerezni? Csak a neten rendelõsdi a megoldás?

Milyen gyógyfüvet lehet még vele pirítani? (Csak az alibi kedvéért...)

Régóta gondolkozom már rajta, mert jelenleg túl sok szûretlen dohányfüst mérgez fölöslegesen... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

wander01
kérlek szépen titeket kedves amatõr és tudatlan barátaim, a vaporizer egyfajta pipa-szerüség, de közben mégsem. lényeg. beletömöd/teszed/szorod a mi zöld kenyerünket (ámen) és ebben nem ég, hanem hevül a cucc a nagyon ideális 180 fokon. igy nem ártalmas állat modra, mint mikor elszivod, hanem csak és kizárolag a gyógyanyag jön ki belöle ami a lufiban összegyülik. azután arra lehet rájárni 😄 magyarul THC inhaláló, nonsmokereknek tökéletes 😊 és más gyógyzöldésghez is jó állitolag, de az kit érdekel? amugy állitolag jobban, nagyobbat üt, jobban kihozza a hatást a cuccból.

valamit nem tudtok csak kérdezzetek 😄

Kula thx a tegnap estét mégeccer 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

kulabácsi
nemtom, de engem is érdekelne 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandew
Ezek mire jóak? <#confused>
http://www.hemp.hu/chills.php?language=hun&page=2vaporizer

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hatalmas forma vagy Wander köszi szépen :-)
wander01

Köszönöm a válaszodat. Utána néztem neten, de sehol nem találom. Nem tudnád megadni a bolt címét?
wander01
a belvárosban a hemp shop-ban biztos találsz, nekem is onnan volt, bár utálom a széleseket. van nagyon széles, roll, simán olyasmi amire gondolsz 😊

Az a lényeg hogy a szívós filmekben a fekák szokták ilyen hatalmas cigiket nyomni és ehhez kell a nagy cigipapír amire nekem is szükségem lenne.
OrioN the S
chills

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
hát én nemtom h te milyenre gondolsz, de rollpapírból bármekkorát lehet csinállni ha ügyes vagy 😊

Sziasztok!

Remélem, tud vki segíteni. Nagy méretû cigipapírt keresnék, ha látta vki a Tökös a töröök az õr meg a nõ c. filmet, abba a nagy bantu néger eknél lehet látni. Ha vki tudja, h hol lehet ilyet kapni, értesítsen, mert fontos lenne! Elõre is köszönöm.
kulabácsi
mert nem értessz hozzá -.-

CheAteR88
megfogtam és szétcsúszott:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

kulabácsi
nyeheheheee 😄

wander01
"That's insane, dude! U never throw a bong, man, EVER!!!"

idézet a Grandma's Boy c. örökzöld filmbõl 😊)

ColdFire
aztaqrvaeget debénavagy :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CheAteR88
baz:SSSSSSSSSSSSSS
eltörtem nõvérem pipáját:SSSSSSSS
és még tesztelvesevolt:'(((

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

wander01
hatalmas az aszály, már bántóan. és mindkét vasam ami a tüzben volt elporladt kb... fákk

OrioN the S
-.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
ezért kell több vasat tartani a tûzben -.-

dronkZero
Elég nagy aszály van Pesten. Vagy ti nem tapasztaljátok?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Olcsóvér
most ez receptre van?😄

Acer Aspire one

Olcsóvér
nagyanyámat beküldöm fûért ha nem aggya ki

Acer Aspire one

wander01

ColdFire
ott van a video mellett hogy embed:

pl:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PuKbHjbn24Q&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PuKbHjbn24Q&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

nah ebbõl neked ez kell: http://www.youtube.com/v/PuKbHjbn24Q

ennyi a trükk

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wander01
hogyan szursz igy be? nekem üres

ColdFire

wander01
http://youtube.com/watch?v=Qqtiswnlw-Y&feature=related

kulabácsi
😄DD

OrioN the S
õõõ én "hallottam" <#kuss> olyat ,hogy megkérdezték a terráriumba lévõ tengerimalacról ,hogy él-e... nem bazmeg ki van tömve kokainnal azé pislog..

kulabácsi
hja, halálbüntetést nekije

Olcsóvér
ha a sütit is figyelembe veszik akkor már baj van házkutatáskor lehúznak majd almáspitével?

Acer Aspire one

Bandew
Bakker ezektõl mindig kiborulok...
Micsoda rendõri akció és szervezés! Bravó!
Szerencse, hogy elkapták a fickót, még a végén megette volna a sütiket a haverjaival és a legrosszabb esetben még egy illegálisan letöltött filmet is megnéztek volna!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kulabácsi
ha jön a rendõrség házkutatásra kkor viszik a pipát is egybõl

Olcsóvér
van aki csak arra hasznalja

Acer Aspire one

Garf

A tudatmódosító pogácsákat egy Pécs környékén élõ fiatalember lakásán találták vizipipákkal és fecskendõkkel együtt. [/guote] na ezért hiszi mindenki azt hogy a vizipipa csak drogozásra van <#szomoru2>

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Olcsóvér
ez érdekes

http://www.origo.hu/itthon/20010521marihuanas.html

😄

Acer Aspire one

ColdFire

kulabácsi
ezek geci jók <#eljen>

OrioN the S
<#wow3>

Enosh Chan
Mit tettunk? <#rinya>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Enosh Chan
?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Fido4life
pedig márcsak 3 nap

CheAteR88
várni várni
mindigcsak várni:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@