13279
-
drbob #8878 bloodclaat :D jó szórakozást ;) -
#8877 Holnaptól 2 hét Hollandia -
#8876 Grat :D -
reco #8875 hello mindenkinek unatkoztam azt gondoltam hogy irok ide ugyis rég látogattam a fórumot :D megosztom veletek új rokordom 1 év óta előszőr nem szívtam 6 napig na de holnap hazaérek ugy befogok tépni hogyaz szavakba nem írható :D -
Charlie Barkin #8874 -Csak kicsit félreérthető volt..
\\C.Barkin -
Charlie Barkin #8873 -Vettem!(félr. értettem Hsz.-eket)
Üdv,\\Charlie Barkin -
Fbn Lx #8872 nem támadott téged senki.
#8870: ez elég érdekesen hangzik, ilyenről még nem hallottam.
Ez biztos, hogy igaz? -
Charlie Barkin #8871 Ezt nem én mondom hanem ök!...(csak egy link volt )
Nem kell azzonal "támadni" engem?
Üdv. \\Charlie Barkin -
OriginalPoPeJ #8870 tuttátok h mikor szivjuk a ganját akk a szivrohambekövetkezés az 5szörösére nő?...(enné jobban nem tuttam megfogalmazni) -
#8869 a fűben nem csak THC hatóanyag van, más molekulák oldódnak a vízben, "csak" épp a thc nem. Ergo, LEHET teát csinálni belőle, csak az nagyon gyenge hatású lesz - gyakorlatilag pazarlás, sok értelme nincs.
a linkhez: imádom az ilyesmi tanulmányokat, megtudhatjuk belőlük hogy ha naponta 10-15 jointot elszív valaki akkor negatív változások következnek be a szervezetében :D
ja, meg ha minden reggel megiszol másfél liter akácmézet egyszerre, tilcsukbeaztis.
mindemellett abban van igazság, hogy a kannabinoid-receptorokat (elsősorban az agyban, nem a májban) túlstimulálja a rendszeres szívás, ami viszont biztosan nem használ. Csak hát ez sem fekete-fehér kérdés, és a honlpaon megint csak a riogatást olvashatják az érdeklődők...
Nagy szükség lenne olyan, könnyen hozzáférhető tájékoztatásra, ami valóban objektív, és nem a "meghalsz/lecsúszott drogos leszel azonnal" - "szívj nyugodtan, még használ is" változatok egyikét ismétli. -
#8868 Azt a retkes qrva annyát:|||||||||||||XD -
#8867 uhhh... :Ddddddd -
Fbn Lx #8866 "A tanulmányban szereplő marihuána-fogyasztók átlagban 78-350 szál marihuánás cigit szívtak el hetente, saját bevallásuk szerint."
bazmeg :SADdsd -
#8865 Ez csak jó.
MIvel az emberi szervezet alaphangon lúgos.És minnél lúgosabb annál "egészségesebb".
-
#8864 a lúg zsír,legalább nem fogunk elsavasodni :D (ugye nagyobb fizikai munka esetén is kezdenek savasodni az izmok,gyomorban szintén sok a sav és valakinek ez gondot okoz,nekem is elég sokszor marja a gyomrom),és ugye mint tudjuk,a lúg semlegesíti a savat. ha a cannabist valahogy átalakítanák fogyaszthatóvá (persze úgy,hogy a thc tartalma megmaradna :D),akkor nagyon jó lenne :D -
Charlie Barkin #8863 Ma olvastam a Canabis lugositó hatásáról...
" a Canabis egyik aktiv hatóanyaga (D9THC) egy egy savasító hatásu vegyulet de abban már nem igazán hogy túlstimulálná a szervezetben található THC receptorokat a májban és protein tultermelést okoz!...(stb.)" érdekes nem??
Sajnos attol félek hogy akik eddig Skizofréniával fenyegették a Fogyasztokat most majd ezzel fognak "dobálozni"anélkül hogy ismernék a vezető érvük valoság tartalmát...
itt egy link ha valakit érdekel:...
http://www.lugositoetelek.com/marihuana
érdemes elgondolkodtató írás...
Üdv\\Charlie Barkin
-
Charlie Barkin #8862 Ma írtam a Forum indítojának a forum admin jógosultságának átvétele ügyében(ha ez lehetséges egyátalán) valamelyik forumtag számára...
Gondolom azzal ti is egyetétetek hogy néha szügség lenne rá...
ÜDv.\\Charlie Barkin
-
#8861 zsekák....csak a baj van velük ;)
bár kombathelyen még nem volt komolyabb parám ;) -
Charlie Barkin #8860 ok majd egyszer teázunk egyett...:D
Üdv.\\Charlie B.
-
Narusco #8859 vannak receptek is neten... -
Narusco #8858 hidd már el hogy lehet belőle olyan teát főzni ami hat is -
petyke06 #8857 oks mester :D
üdv ...:: Petyke ::... -
Charlie Barkin #8856 Az elvonos dolgot azért fejtettem ki bövebben mert ez egyben válaszom is
Jázmin15 kérdésére (#8841)
Üdv.\\ Charlie B. -
Charlie Barkin #8855 Ok én mindezt a saját Tapasztalataimra alapozva mondtam...
Voltam ilyenen egy társammal és Sajnos a "papirt" sülyosbitó körúlménynek vették!
részemröl ennyi...persze elöfördulhat hogy másoknak más tapasztalatai vannak ez ügyben...
Üdvözlünk ismét a földön :D
\\Charlie Barkin
-
#8854 rendben emberek, a megfogalmazás talán kicsit
"leegyszerűsített" volt a poén kedvéért, de tudtommal semmiféle jogi következménnyel nem jár ha terelés alatt megcsusszansz egy fél pakival, legalábbis ismerek olyat aki megcsúszott és nem történt semmi..nyugtázták hogy programban részt vesz, mehetett haza..nem arról beszéltem hogy szabadon szívhatod meg hordhatod kilószámra a ganját...
-
petyke06 #8853 háát van benne valami...
de én most a fü és a cigiröl beszéltem ;)
üdv ...:: Petyke ::... -
#8852 van igazolvanyod hogy te az elkerülő programban részt veszel, ezáltal mindegy beismerve hogy fogyasztó vagy, és hogy büntetőeljárás már folyik/folyt ellened..így max a büntetést tudod elkerülni
semmiféle fűszívói igazolványról nem beszéltem,utána is járhatsz egészen nyugodtan..haver mentálhigiéniás központban melózik, korábban az elkerülő programban tevékenykedett, persze hogy kifaggattam
személyeskedni meg nincs kedvem, úgyhogy az utolsó sorodra nem kommentelek :) -
Charlie Barkin #8851 Sajnos vannak olyan szerek amihez az akarat erő már kevés hiszen olyan erös szervi függöséget okoznak amihez már orvosi beavatkozás szügséges...
Hidd el a nikotin hiányérzete nem hasolítható össze Pl. az Oxikodon Fájdalom receptorokra gyakorolt hatásával Ha nem szeded tóvább fájni fog szinte mindened ami már nem tartozik az akarat erő hatáskörébe...
Üdv. \\Charlie Barkin -
Charlie Barkin #8850 Mégegyszer hangsulyoznám:
THC nem oldható vízben de ettöl függetlenül nyugodtan csinálhatsz belöle teát csak semmi értelme...(legalábis a hatás szempontjából)
Másrészt a terelés fogalma nem öszekeverendő az Elvonó fogalmával!
Üdv.\\Charlie Barkin -
petyke06 #8849 üdv
már nem azért dee a nikotinhoz sem kell elvono stb.. egyszerüen mindennek csak az akaraterö a lényeg 16 éves vagyok és kb két és fél éve dohányzok.. napi egy doboz el is megy buli esetén kettö :D és én ha azt mondom h nekem nem kell inkább zabálok mint az állat akkor én nem gyujtok rá.. szoval ennyit erröl
a fü meg semmi köze hozzá ha akarod szivod ha nem nem... ennyi :P -
Charlie Barkin #8848 Gfreak:
Úgye ezt nem te sem gondoltad komolyan...
-Elmondanám neked ha "terelés" alatt elkapnak az kemény jógi következményekkel jár...
-Ezen időszakban rendszersen járnod kell vizelet vételre
-Papirt csak a terelési idö lejára útán kapsz az sem a te által elmodotakat támasztja alá (hamem az elenkezöjét)
Biztos hogy ezt te irtad? (Mert valahogy ez nem rád "utal"...)
Üdv.\\ Charlie Barkin
-
#8847 gyakorlatilag semmi értelme sincs. Mo-n arra való, hogy akit elkapnak a rendőrök azokat elküldik ilyen prevencióra hogy egy pszichológussal (vagy pszichiáterral, nem tudom) kell beszélgetnie hetene egy fél évig, és akkor hűdejólesz neki. pedig nem lesz az, és ezek a pszichológusok is egyetértenek azzal, hogy semmi értelme az elterelésnek -
#8846 "ha van nálad kera és kifordítod a zsebedből, csak megvillantod a flepnidet, aztán zsa van "
Ehehe. Az inkább úgy van, hogy ha elterelésen elkapnak cuccal, akkor bizony jön a büntetőeljárás.
Már nem azért, de egyébként mi értelme lenne?
Meg milyen papírt akarsz te villantani? Nem kapsz fűszívói igazolványt, nem tudom, ezt honnan vetted. :D
Nem kéne annyit szívni, kezd ártani az értékítéletednek, racionalitásodnak. :P -
#8845 ja, meg beiratkozhatsz elekerülőprogramba, és akkor nem cseszegetnek a zsekák ha van nálad kera és kifordítod a zsebedből, csak megvillantod a flepnidet, aztán zsa van ;) max be kell menned parszor kokettalni az osszes tobbi arccal, akik pont azert vannak ott amiert te is ;) -
#8844 Éppenhogy a cigi a nagyon durva keménydrog. Rosszabb a leszokási arány, mint a heroin esetében. Nikotinelvonóra bizony lenne szükség... -
#8843 figyi, itt füves cigiről van szó.
ez nem kemény drog, semmivel se komolyabb mint a sima cigi vagy a kávézás.
elvonónak heroin és egyéb keménydrogok esetén van értelme. -
Jázmin15 #8842 Akkor mi értelme van az elvonónak? -
#8841 leszokni? max eldöntöd hogy többet nem smokkázol és kész, nem kell "leszokni" mint mondjuk a herkáról vagy a kóláról ;) mivel nem okoz függőséget (fizikait semmi esetre sem, lelki függőséget okozhat ugyan, de csak a nagyon gyenge akaratú, befolyásolható embereknél, amúgy ez is nagyon ritka...max önszuggesszió, mint pl bebeszéled magadnak hogy csak akkor tudsz kakkantani ha iszol egy kvt és szívsz egy cigit) -
Jázmin15 #8840 Meg a 2.-nál nem lehet, hogy akik füveznek azoknál nagyobb az esély, hogy le akarnak róla szokni, mint akik keményebb drogokat használnak? -
Jázmin15 #8839 Dehogy vagyok tanár... Egyszerűen csak kíváncsi és érdeklődő. És mivel tényleg nagyon sok f@szságot írnak meg mondanak a drogokról (az összesről) ezért már azt sem tudom, hogy mit higgyek el és mit ne... Ezért gondoltam, hogy olyanokat kérdezek, akik használják/használták.. Sok cikket is olvasok a Marihuanaról és majd lehet, hogy mutatok is párat, hogy kinek mi a véleménye róla..