13279
  • Fbn Lx
    nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni, hogy ti 4x nagyobb valószínűséggel követtek el lopást :|
  • N1ggA
    arányaiban biztos kevesebbet :)
  • Garf
    mert mint köztudott a fehérek se nem hallgatnak reppet tehát nem is szivnak spanglit ezért nem is lopnak :D
  • N1ggA
    a 3-asra meg az, hogy igaz, hogy amerikaban sok a feka, akik rappet hallatnak, tehat szivnak spanglit is, és mint tudjuk a bünözők nagy része is feka, így simán lehetnek börtönben. le lehet vonni a parhuzamot a fű és a lopás/bünözés között, a fekak miatt, de gyakorlatilag semmi köze sincs egymáshoz a kettőnek

a 4-es viszont abszolút faszság
  • Narusco
    1. lehet teát inni
    2. simán lehetséges, mert ha elkapnak vkit a rendőrök van hogy odaküldök
  • Fbn Lx
    : ASDAd
  • BlackWolf
    en anyamtol kaptam hasonlot :D valami ilyesmi volt benne , hogy a drogosok 1 a szamukra megfelelo falkaba csoportosulnak aholis van 1 falkavezer(akinel a cucc van) aki gondoskodik az adagok megfelelo elosztasarol , hogy mindenki a kivant hatas eleresehez elegendo mennyiseget kapjon :D
  • Charlie Barkin
    jah és szép színes és képek vannak benne amit egy bizonyos horrofilböl vágtak ki (nem viccelek majd meglátjátok)

Üdv.\\Charlie B.
  • Charlie Barkin
    Ma kaptam egy 34 oldalas Drog prevencios füzetet és felháboritoan sok már elnézész a kifejezésért "faszságot" irtak benne idéznék:

1: " A fü TEAként is forrázható és fogyasztható"(Ezt a baromságot vizben a THC nem oldható)

2: " A Drog elvonó programban résztvevö Amerikaiak 60%-a Canabis fogyasztás végett kerül oda"(urrh ezt azért nem hinném)

3: " A Canabist használok 4X nagyobb valószinüséggel követnek el lopást mint a szert nem használok"(pesze az emberek csak a drogok véget folyamodnak a pénszerzés eme forásához általánosan vegyünk mindenkit egy kalap álá hurrá!)

4: " Mivel a test elkezdi megszokni a drogot a MARIHUANNA arra KÉSZTETI a használót hogy ugyannanak az "utazásnak" a megtapasztalásához erösseb kábító szereket kezdjenek szedni...(No Comment)

-Szerintem ennyi Böven elég lesz...mert már elvesztettem a türelmemet
    Pedig csak ilyen férevezetö jellegü informáciok vannak benne...
    (hamarosan ti is kézbe kapjátok mert én is a postaládámban találtam)

Üdv:\\Charlie Barkin

• dronkZero
    Az első dolog, hogy azt megtanulod, hogy nincs olyan, hogy "a drogok". Minden szer hatása más.
  • petyke06
    jah jah akkor ugy ahogy barkin mondja... kérdezz :D

üdv ...:: Petyke ::...
  • Charlie Barkin
    Pontosan mire lennél kivácsi ??
    Drogok?? itt kizárólag a Zöldröl van szó...Más drogokat csak éríntölegesen öszehasolitás képpen említjük meg!
    És hogy mennyire vagyunk tájélozottak?...
    Remélem nem valami prevencios tanár vagy mert itt kízárólag saját tapasztalat alapján alkotunk véleményt a dologról!
    Kérdéseidet Várjuk:

Üdv. \\Charlie Barkin
  • Jázmin15
    Épp azt teszem... (mármint kérdezek..)
  • petyke06
    már mint bocs elirtam :D '' VAGY PROBÁLD KI ''
  • petyke06
    háát ez most komolya kérdés volt? :D
    háát ha informálodni szeretnél akkor vagy olvasgasd a topikot... vagy használd ki :D vagy kérdezz utána.. vagy itt az internet :D
    üdv ...:: Petyke ::...
  • Jázmin15
    Sziasztok!
    Nem olvastam végig a 8822 hozzászólást csak beleolvastam párba. Kíváncsi lennék, hogy a fórumozók mennyire tájékozottak a drogokkal kapcsolatban. Itt mindenki használ valamit? Honnan informálódtatok a hatásokról?
  • solo
    Ez baszki rajtad múlik.
    Ha nem egyedül pöffölsz, hanem PL caj, span akárki, akk tuti nem erre fogsz figyelni.

Ezt gecire, hogy bebeszéled magadnak, vagy csak sokat jár rajta az agyad.Nemtudom mit parsz tőle, hogy mozog a szÍved...Szardmále..Az a fasza ha mozog..Sőt, örűlj mÍg mozog.Nah, holnap ennek örömére pöffölj el egy nagy pakkot: D
  • hunbasser
    én meg nem szívom napi szinten,csak ha összedobjuk rá a casht,vagy vmi,magamnak sosem szoktam vásárolni,eleve hogy még szüleimmel élek itthon cinkes is lenne szívni,ezért mindig vagy spannál vagy vhol a természetben cípolunk,és ez is egy jó dolog,hogy legalább ez is összetart minket :D nálam kb olyan ez,mint amikor az ember heti 3-4 alkalommal kimegy sörözni.
  • Charlie Barkin
    14-16még én se gyujtottam volna rá egyedül mert akkor még arrol szól a történet hogy szívjun be majd "röhögjünk szét az agyunkat"...
    Mára már ez a dolog teljesen letisztult immár azért szívom hogy levezessem a hétkköznapok felgyülemlet feszültségeit... s valamivel kikapcsoljam magam...(egszóval RelaX)
    Számomra ez a vátozás sok pozitív dolgot hozott

Üdv\\ Charlie Barkin
  • hunbasser
    :DDDDDddddddddddddd én egyedül sose.
  • Charlie Barkin
    :D:D:D szerencsére engem ez a veszély nem fenyeget pedig esetek 75% egyedül smoke-olok
    Este mikor hazamegyek a melóból nem igázan van ígényem(persze van mikor becsuszik 1-2 haver) a társaságra így egyedül szóktam Persze a hétvégén más a helyzet
    Én igy csinálom máregy ideje és nem lettem az én személy szerint nem értek egyett ezzel a Skizo dologgal (szubjektív)

Üdv\\Charlie Barkin
  • prezi
    ...persze egyedül voltam és kellet hozzá 1-2 perc mire leesett, hogy nem veszi el senki, mert egyedül vagyok -.-
  • prezi
    egyedül cigizel nagyobb az esély hogy skizo leszel :D

egyszer adtam tovább a cigit az erkélyen, de hát nem vette el senki... =)
  • hunbasser
    ugatással vagy zenehallgatással :D meg tv-zéssel is néha.
  • Charlie Barkin
    jaja ezt már én is tapasztaltam pont ezért javasoltam a filmnézést(mozi-ban valami 3D-s filmet...Azon lehet flashelni:D )
    Lényeg az hogy ember leköse magát valamivel és akkor nem kezd el mindenféle dolgon parázni.

Egyépként ti mivel kötitek le magatok ??

Üdv\\.Charlie B.

• hunbasser
    mondjuk ilyenkor gondolom úgy van,hogy ha vmi progressive houset nyom az ember,akkor a gyors pulzusa kerül előtérbe,ha meg ilyen lightos lassabb zenét,akkor meg az alacsonyabb vérnyomás :D de olyankor úgyis az ütemre figyel az ember,ezért is jó úgy flashelgetni,ha zenét hallgat az ember :D legjobb olyankor freestyleozni,mikor csak egy alap megy,aztán olyankor olyan hülyeségeket tud mondani az ember :D meg olyan szavakat is használok olyankor,amit kb még soha nem használtam életemben :D
  • hunbasser
    nekem meg általában úgy van,hogy a zenétől is függ :D ez lehet,hogy hülyeség,de ha pl spannál vagyunk és betesz ilyen 140-160 bpm-es zenéket,akkor nyilván nem tudok úgy ellazulni és kicsit olyankor nem is jó,mert én meg inkább ilyen 80-90 bpm-es hip hopokat tennék be,attól meg tényleg belazulsz :D
  • Charlie Barkin
    Ha a imserösön szédülésére gondolsz az sajna nem mulik el neki mert extrém alacsony vérnyomása van
    Erre a megcsak rá tesz egy lapáttal a zözivel
    De ö szerinte még igy is bejön a dolog azt mondja olyan mindha még piát is ivott volna rá (2in 1):D

Szerintem probálj meg egyszer kényelmesen elhelyeszkedni egy fotelban és tolj el egy jointot (egyedül) és vond el a figyelmedet valami filmmel és meglátott mindjárt nem lesz semmi baja a szivednek élég valószinü környezet-körülmények okozzák ezt a jelenséget (nálam anno bevált)

Üdv. \\Charlie B.

• m4gmA
    és ez else múlik?:D
  • Charlie Barkin
    Talán nekem akkor vol ilyen "szives"músorom amikor kezdten a dolgot
    akkor még egy kicsit féltem is a zöldtöl én ennek tudtam be a dolgot.
    Késsöbb már nem volt vele probléma..
    Egyik ismerösömnek pédául alapjáraton alacsonyabb a vérnyomása mint más embernek nála például igen erös szédulés jelentekzik a Zöld használatától...
    (öt nem érdekli csak ne kelljen felálnia :D)

Szerintetetek nem okoz az semmi problémát ha én a jointot egy nagy bögre kávéval kisérem??(Sokkan ovaintenek ettöl a szókásomtól)

Üdv.\\Charlie Barkin
  • Fbn Lx
    hipochonder, ami annyit tesz, hogy túl sokat foglalkozol az egészségeddel, meg keresed magadon a betegségeket, vagy bebeszéled magadnak azokat.
    kicsit én is az vagyok sztem.
  • Fbn Lx
    azt akartam mondani, hogy valszeg nem lesz szívrohamja, de egyébként meg mért nem szarná le, ha lenne? :D
  • m4gmA
    lehozós réágebben elment 13 blant mostmeg 4 slukktó a szivemet nézem geci:D
  • N1ggA
    nem vagyok orvos :)
  • m4gmA
    de ez nemcsak nagyon durva esetekbe jön elő h megbetegszik?mert nekem itthon a vérnyom,ásom 120/80 de orvoshoz megyek mióta eza geci volt ott 160-180:D
  • m4gmA
    és ez nemmúlik el magától?v menjek orvos?
  • N1ggA
    aki bemesél magának betegségeket, de annyira durván, hogy végül beteg is lesz
  • m4gmA
    mi az a hiphonder?
  • m4gmA
    mennyi idő még ez elmulik mert megcsinál nagyon:D
  • Narusco
    "1. nem lesz szívrohamod, ezt te is tudod.
    2. szard le ha szívrohamod lesz..."

fail :D:D