Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet723
jó étvágyat...

Depridol
kicsit off illetve lehet hogy mégse
"Nem változott a véleményem abban a tekintetben, hogy az (LSD feltalálása) az ember legértékesebb felfedezése. Szerintem az eltelt éveknek csak annyi a tanulsága, hogy nem való mindenki számára. Rengeteg õszinteséget igényel, hiszen oly könnyû félrevezetnünk magunkat, ám nem tudom, mi is érhetne fel igazi természetünk és csodálatos univerzumunk nagyszerûségének felfedezésével.
Stolaroff, M., idézi Peter Stafford Magic Grams: Inquiries in: Psychedelic Conscionsness, Rosetta Folios, Berkeley, 334. old.

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Én nem szívtam már 2hónapja teljesen jólbírom😄 Bár néha rám jön, hogy kéne egy cigi..
na neeee :S 😄
MR ME
éhen maradsz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én pesten élek, és minden vonalam bukó... Mi lesz velem??? szánalmas, hogy 22 évesen nem tudok semmi tekerhetõ finomságot.. és ki tudja meddig lesz ez így...
a tehén füvet eszik

Fido4life
nem mindenki, nekem csak csoki jutott (boci)

prezi
vasárnap van, mindenki pöfékel -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Nagyon bepunnyadt a forum😄
MR ME
jó igaz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
😄DDDDDDDD

mila69en
looool😄DD de hát kb így..... tuti zsaru<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ingyen csak a barátok adnak és fordítva😊 haver nem!<#ravasz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

vidéken megérteném h neked kell keresgetni,én is vidéki vagyok és van h kifogy az egész városban mindenki,de hogy pesten ne legyen ilyen ismerõsöd, az már gáz.

MR ME
csak nagytételbe tudok és csak úgy h leteszed egy megbeszélt helyre a pénzt majd elmész onnan én felveszem és majd viszem a zözit
vagy nem
de inkább nem
na?

MR ME
jó hát ha haver van akkor még olcsóbban is hozzád bassza, legutóbb ingyen kaptam 😄

LoL... aDoctor az a helyzet, hogy még mindíg illegális a fû mo.-n szóval addig nem hiszem, hogy akárki is fog neked címet adni.. Bandew: Teljesen egyet értek veled nekem is van pár ismerõsöm akinek annyi a napja, hogy felkel és WeakAndBreak cigi, ami annyit takar, hogy reggel teker, és már el is van baszva a napja mivel rámegy a napjára a cigi.. De minden reggel ezt csinálja.. Mondtam neki, hogy hülye de ráhagytam mostmár.
mila69en
háménem adsz fel egy hirdetést az expresszen?<#idiota>
biztos sokan fognak jelentkezni<#nezze>

ja és köszi

na písz

csoki!

eddig szolnokon laktam zöldet szeretnék venni itt pesten .
tudtok olyan helyeket ahol sûrûn lehet és jó és nem drága és faja? 😄
vagy hogy ha van olyan hely ahol ti veszitek és korrekt.
jöhet privátba is. ... 😄
sokat segítenétek.

sosevót.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hali all! a kérdésem az, h honnan lehet tudni, h füvet szívtam? tegnap este haverokkal szívtunk, elvileg jointot(olyan alakja volt,meg minden, mint egy rendes jointnak) és igaz azér éreztem vmit, meg este furákat álmodtam, meg õsök mondták(nem tudnak róla😄)fel is ilyedtem álmomból ecce, szal lehetett vmi benne😄 az lehet, h nagyon kicsi része volt fû, és azér nem éreztem annyira?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

mila69en
jaja 2k pöstön
bár 1.6-ba is tudsz szerezni világbajnok gombát<#eplus2>
persze émmá nem élek ilyenekkel<#crazya>

MR ME
hát pesten 2ért mérik, bár a zöldet is...

Olcsóvér
nemannyi?

Acer Aspire one

köszi, megnéztem...<#eljen>
azt hiszem utána kell néznem <#nevetes1>
akinek vannak élményei az nyugottan leírhatja <#crazya>
köszi 😄
MR ME
2fél? 😄

Olcsóvér
g-ben mérik 2fél

Acer Aspire one

N1ggA
EZT és ha érdekel, EZT olvasd el!

Spread De Love!

---off---
tudom, h ez nem a szoba témája, csak a "gombáról" szeretnék többet megtudni, pl. h ez milyen gomba, miben mérik(gondolom nem g-ben), ja és h kb. mennyi az ára?
<#worship>
Elterelést a pisiteszt után gondolom.de biztos van jóarc rendõr is. 😄

Jah és elég gáznak érzem hogy rengeteg ember drága pénzért megveszi az alkoholt , azt hiszi jól érzi magát ,közben meg csak részeg.Aztán leszólja azt aki egy földbõl nõtt virágot használ,ami olcsóbb ,és garantáltan jobb érzés.Nem mindenkinek tetszik.De rossz nézni hogy néhány ember annyira buta, hogy azt itéli el amirõl fogalma sincs.

ha 1-2g-vel lekapcsolnak mit osztanak? csak érdekesség képpen kérdezem

Fido4life
Nálam meg alapból nem csúszik ha már túl sok van - ergo nem lehetek függõ. 1 g simán elmegy egy hosszú hét alatt, utána meg 1 hónapig nem is kivánom.

Teljesen egyetértek!
Szerintem csak el kell magad foglalni valamivel, nem otthon punnyadni és röhögni a másikon.sokkal izgalmasabb.
Ha észreveszem magamon h már olyan gyakori a spangás, hogy kezdek "bezombulni" , akkor csak egyszerûen elhatározom magamban hogy szüneteljek pár hetet.
Egyébként egy hosszabb böjt után sokkal kellemesebb,olyasmi mint régen az elsõ rakéták.

Remélem értitek a stratégiám
<#idiota>

Olcsóvér
ott a .

Acer Aspire one

Bandew
Egyébként igaz amit mondasz, csakhogy szvsz a zöld teljesen emberfüggõ (ahogy bármilyen más szer, mint az alkohol is), és ki kell tapasztalni. Nekem rengeteg ismerõsöm van, akik teljesen eltorzultak a fûtõl, semmi más nem érdekli õket, mint hogy megtekerjék a napi cigijüket és repülnek el a napok felettük, miközben nem csinálnak semmit. Ezzel szemben sok olyan ismerõsöm is van, akik teljesen pozitívan tudják használni, alkotó tevékenységet folytatnak (pl. zenészek), dolgoznak vagy tanulnak rendesen, és képesek mindezt véghez vinni a fû élvezete mellett.
Ha valaki úgy érzi, hogy a sok szívástól lankadnak az ambíciói, semmihez nincs kedve és kezd "elgépiesedni" akkor az mindenképp hagyjon fel vele. Ugyanúgy mint az alkoholnál. Ha te sokat iszol és elkezdesz marhulni, jól érzed magad, szereted a körülötted állókat, röhögsz, pörögsz, táncolsz, akkor aszondom a te dolgod. Viszont ha a pia felb@sz agyilag, kilépsz önmagadból, agresszív leszel, kötekszel és megvered a barátnõdet, akkor valami nagyon félrecsúszott és hagyd abba de sürgõsen!
Ez a helyzet a fûvel is. Lehet sok pozitívat és sok negatívat mondani róla, ami mind lehet igaz, mégis nem a fû itt a lényeg, hanem a használójának a személyisége. Egy olyan drog sincs, ami ugyanazt tenné mindegyik emberrel. De ha már a legalizáció a téma, akkor mindenképp ez, mint az alkohol, ugyanis a legdurvább személyiségtorzulás sem olyan durva a fûnél, mint a piánál.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ha belehalni nem-is lehet, de nagyban megváltoztatja önnmagad, ráépül az agyadra és ottvan mikor nemis vagy készen.. Gondolom észrevetted már magadon csak nem mered elhinni magadnak. Én éppen, hogy lejöttem a szerrõl megértettem pár dolgot.. Pedig én minden nap -2-3-4 cigi is belefért.. Hétvége meg ... OFF
N1ggA
"hagyomány"

Spread De Love!

Olcsóvér
kérdezze meg kezelõorvosát gyógyszerészét

Acer Aspire one

XD !

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Olcsóvér
A marihuána kriminalizálása világosan súlyosan túlzó ahhoz képest, hogy 18 év felett bárki lehet legálisan alkoholista -- és szemben a marihuánával, az alkohol valóban halálos drog. <<<<Ha ezt tudják a nagyok akkormér nem más a szabályozás?

Acer Aspire one

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bandew
Olyan mint amikor szívsz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ha én még nem szívtam, és kipróbálom, akkor milyen hatása lesz?

messiaso
Hello. Az normális, hogy másodjára próbáltam ki, 5-en szívtunk egy grammot, és az utolsó slukknál ütött meg. Átbasztak, vagy többet kell szívni hogy elérje a hatást?

:)

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Köszi szépen!