Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem változott a véleményem abban a tekintetben, hogy az (LSD feltalálása) az ember legértékesebb felfedezése. Szerintem az eltelt éveknek csak annyi a tanulsága, hogy nem való mindenki számára. Rengeteg õszinteséget igényel, hiszen oly könnyû félrevezetnünk magunkat, ám nem tudom, mi is érhetne fel igazi természetünk és csodálatos univerzumunk nagyszerûségének felfedezésével.
Stolaroff, M., idézi Peter Stafford Magic Grams: Inquiries in: Psychedelic Conscionsness, Rosetta Folios, Berkeley, 334. old.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
vagy nem
de inkább nem
na?
biztos sokan fognak jelentkezni<#nezze>#nezze>
na písz
eddig szolnokon laktam zöldet szeretnék venni itt pesten .
tudtok olyan helyeket ahol sûrûn lehet és jó és nem drága és faja? 😄
vagy hogy ha van olyan hely ahol ti veszitek és korrekt.
jöhet privátba is. ... 😄
sokat segítenétek.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
bár 1.6-ba is tudsz szerezni világbajnok gombát<#eplus2>#eplus2>
persze émmá nem élek ilyenekkel<#crazya>#crazya>
azt hiszem utána kell néznem <#nevetes1>#nevetes1>
akinek vannak élményei az nyugottan leírhatja <#crazya>#crazya>
köszi 😄
tudom, h ez nem a szoba témája, csak a "gombáról" szeretnék többet megtudni, pl. h ez milyen gomba, miben mérik(gondolom nem g-ben), ja és h kb. mennyi az ára?
<#worship>#worship>
Szerintem csak el kell magad foglalni valamivel, nem otthon punnyadni és röhögni a másikon.sokkal izgalmasabb.
Ha észreveszem magamon h már olyan gyakori a spangás, hogy kezdek "bezombulni" , akkor csak egyszerûen elhatározom magamban hogy szüneteljek pár hetet.
Egyébként egy hosszabb böjt után sokkal kellemesebb,olyasmi mint régen az elsõ rakéták.
Remélem értitek a stratégiám
<#idiota>#idiota>
Ha valaki úgy érzi, hogy a sok szívástól lankadnak az ambíciói, semmihez nincs kedve és kezd "elgépiesedni" akkor az mindenképp hagyjon fel vele. Ugyanúgy mint az alkoholnál. Ha te sokat iszol és elkezdesz marhulni, jól érzed magad, szereted a körülötted állókat, röhögsz, pörögsz, táncolsz, akkor aszondom a te dolgod. Viszont ha a pia felb@sz agyilag, kilépsz önmagadból, agresszív leszel, kötekszel és megvered a barátnõdet, akkor valami nagyon félrecsúszott és hagyd abba de sürgõsen!
Ez a helyzet a fûvel is. Lehet sok pozitívat és sok negatívat mondani róla, ami mind lehet igaz, mégis nem a fû itt a lényeg, hanem a használójának a személyisége. Egy olyan drog sincs, ami ugyanazt tenné mindegyik emberrel. De ha már a legalizáció a téma, akkor mindenképp ez, mint az alkohol, ugyanis a legdurvább személyiségtorzulás sem olyan durva a fûnél, mint a piánál.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Acer Aspire one
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
:)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...