Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsóvér
spice-t betiltották gecc de nemtommér nemvolt nagy durranás

Acer Aspire one

Daffit
Kérdezni is akartam, hogy mi az a Zohai, mert a zölderdõben most azt árulják és spice nincs!

Mi a tapasztalatod róla?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

sambauer
és ez most mi ?

Turn Me On Dead Man

RIZLA
nem lehet nyelni .......... lol bazmeg 😄DDDD ezen besirtam......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

hallo mindenki most talaltam ra erre a forumra es gondoltam irok egy tippet a videkieknek meg azoknak akik nem szivhatnak füvet a THC hatasa miatt. Probaljatok ki a "szintetikus Marihuanat" pld. a Zohai-t <#mf1>nekem nagyon bejön!
ChuckyHUN
3-4 k szvsz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hunbasser
na igen,a bong. mennyiért lehet itthon kapni?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fu pedig én anno úgy tanultam,hogy "nenyeljéééközbe'" és ezért köpködünk közben 😄 amúgy mai napig nem értem én sem,hogy miért nem lehet közben nyelni...😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Daffit
Nem csak a mennyiség, hanem a minõség is sz*r. Legalábbis vidéken, BP-n lehet szerezni 1.0-át, ami jó és 2000Ft.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

nalunk se sokan kevernek szerintem ha nem 0.4-0.5 ot akarnanak eladni a legtobb mokamester fiatalnak 2500 ert meg ha kicsit magasabb lenne az eletszinvonal😄 Az a nevetseges az egeszbe , hogy a legtobben azt se tudjak milyen az a hivatalos 1 😊 Rosszabbul elunk mint 4 eve

Daffit
Egyszer beszéltem egy idõs bácsival, aki 56'-ban kimenekült Amerikába. 2008 nyarán beszélgettem vele, és mondta, hogy teljesen mások az amerikai szívások. Nem keverik dohánnyal és általában bongot használnak. Kicsit fura volt neki, hogy "betekertük".

MR ME
meg köpködni se nagyon illik 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunbasser
hát az is igaz,de akármilyen társaságban voltam eddig mindig ez volt 😄 mondjuk lakásban még sosem szívtam,ott biztos másabb lenne zenével meg minden.

ReaL MaDRid x siempre

sambauer
hát van aki rá van készerülve.

Turn Me On Dead Man

egyedül nem jó

sambauer
nomeg ha egyedül vagy magad alakítod a hangulatot 😊

Turn Me On Dead Man

tarsasagfuggo

hunbasser
hát,most a 3.évadból már megnéztem két részt,eddig tényleg nem olyan jó,talán azért mert eddig megszoktuk,hogy minden frankó,most meg eléggé megszopta Nancy.

de azért érdekes,hogy így filmben nézni mindig másabb mikor füveznek...itt Mo-n általában az van,hogy körbeállunk,köpködünk,meg olyan csúnya spanglikat tudnak tekerni,filmekben meg mindig csupa nevetés,köpködés nélkül meg csomószor vizipipa,lehet hogy csak ezek miatt tûnik másnak,de a filmekben olyan jókedvûen csinálják az emberek,hát itt meg nagy komoly fejeket vágnak az emberek.

ReaL MaDRid x siempre

Daffit
A 3. évad már nem annyira jó, a 4. pedig egyenesen szörnyû...

hunbasser
ja én is most kezdtem el,2. évadban tartok már,zsír sori

ReaL MaDRid x siempre

ja sok cucc kell hozzá 😄
sambauer
Süti elkészítésére van vmi recept vhol ?

Turn Me On Dead Man

Picizöldfül
attól függ én általában mindig rosé borozok ha moke van,bár még amikor gyerekcipõben jártam ien téren ódzkodtam énis hogy hányás iesmi lesz a vége.Sztem próbáld ki..bár tény és való hogy volt már róka ha sokat ittam mellé..

BLÖÖÖÖÖÖÖ
http://www.youtube.com/watch?v=uDtEbvj_T08&feature=related
😄😄
sambauer

Turn Me On Dead Man

sambauer
szomjaság csillapitására gondoltam 😄 De inkább kihagytam, épp elég volt ez pia nélkül is...

Turn Me On Dead Man

hat ha a mixbe gondoltad nem biztos hogy jo otlet 😄

prezi
vagy hogy mennyit iszik 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

MR ME
nem feltétlenûl fog hányni, attól függ mennyire bírja a dolgokat 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
akarsz hányni ?! akkor igen 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sambauer
Borral lehet keverni a dolgot, vagy inkább ne ?

Turn Me On Dead Man

Nightwish006
Az a beszélgetés az elején a nõvel vmi videóból van, régebben láttam. Vki tudna róla 1 linket adni? 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Depridol
valahogy úgy a II. évadban Snoop Dog (Y)
kíváncsi leszek a V. évadra mi a fenét találnak ki😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

találtam😊
Olcsóvér
mivanabannerrel?

Acer Aspire one

Csináltam egy szép kövéret, és most veszem észre, hogy nincs gyújtó se semmi..<#falbav>
Pár napja fejeztem be a 4. évadot. Az elsõ kettõ a jó, a 3. elmegy, a 4. már nem igazán jó.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Daffit
Most nézem a Weed (Nancy ül a fûben) sorozatot és qrva jó poénok vannak benne! 😄

Köszi a gyors reakciót!😊
Szavazz az szdszre! Én is ezt fogom tenni..😊
ez mar a jövõ http://www.bumm.sk/bulvar/8/24324/csehorszagban-nem-fogjak-buntetni-a-fuvezoket.html
példát vehetnénk szomszédainktól http://www.mkdsz1.freeweb.hu/arch0306.htm http://www.bumm.sk/fooldal/1/20606/ausztriaban-lehet-fuvet-termeszteni.html
MR ME
az esély mindig megvan, csak majdnem egyenlõ a nullával <#idiota>

csak nem itt.

persze.

Van amú esély arra, hogy legalizálják a spanglit?
Depridol
😊 érTÉKeljük a normális nem láma kérdéseket (lassan csendesedõ tapsvihar)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

szdsz-es spangiils valami? 😄
az szdsz megint a liberális ideológiák mögé bújva próbál pár szavazót szerezni. kár hogy nincs magyarországon egy rendes liberális párt

http://boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2009/02/18/ketszazezer