13279
-
#8958 2 grammot -
#8957 Egy főre mennyit kell becsavarni egy cigibe kábé?
előre is thx -
drbob #8956 rettenet irie high az egész kru
az este ost-jéről egy track:
bless! -
#8955 intéztess haver által. pl attól,akivel összevesztél. -
simirizsa #8954 Ilyennel szerintem nem kockáztat senki amúgy peace mindenki
Nem is sejtetem hogy ilyen topicot is találok sg-n
Én most szívásban vagyok mert egyik tagtól nem akarok venni mert múltkor lecsippentet belőle másik emberemmel meg összevesztem holnap után meg megyünk le Balatonra haverokkal 2 napra és most verem a fejem a falba, hogy kimarad a moki -
Charlie Barkin #8953 Lehet hogy nem volt kamú a "netes árusitó ". elvégre senki sem próbálta ki...
\\Charlie Barkin
-
felegyi #8952 LOT OF SHIT! Mi volt ez a netes árusítás? Komolyan mondom, herén lövöm magam, mekkora balek emberek vannak... ember, ilyet, az első adandó alkalommal rendőrök mellett találják magukat! Ha komolyan gondolják, 400-500G, akkor vagy megvannak a kapcsolatok, vagy ha nincsenek, bukta az ügy. Nagyker ár 1200ft, na persze... annyit mondok, hogy 1kg-ot álmomban (tehát nem történt meg) elpasszoltam 1,8 milláért... erről ennyit! -
#8951 : D -
Charlie Barkin #8950 Csak azért kérdeztem mert én is pár napja találtam Egy ütös Helyet egy "pirosKapus helyen..
\\Charlie B. -
#8949 -
#8948 píííííííííísz ott is -
#8947 úúúúúahhh. -
#8946 Ahhamm. -
Charlie Barkin #8945 Jajah..Én is KO. voltam..XD
- Budapesten találtad a helyet?
Üdv.\\Charlie Barkin -
#8944 Azt nemértem, hogy miért néz mindenki olyan furán : DDDD
1 nagy rakéta utánn : D -
#8943 Mi voltunk siófokon szombat éjszaka a parton, atom készen, akkora flash volt, beszarás volt, annyira de annyira kész fejünk volt. Alig húztam magam, aztán még a 3. cigi után rákoktélozást, vááááááá. -
Az para, én asse tudom hol voltam tegnap anynira kész voltam: D
Találtam egy tagot, viszonylag sokat ad, és olyat, hogy seggreülsz tőle^^ -
#8941 kapcsolódik -
Charlie Barkin #8940 Tegnap találkoozatam egy 45 év körüli kulturált öreg úrral. És ö is
ahoz a Dealerhez Ment venni zöldet mint én Még rám is szólt:
-Nem kell anyira sietni "egy helyre"...megyünk Le se vágtam mit mondot az öreg csak akkor amikor kikérte az adagját...Be akartam hívni egy Cigibe de végül nem mertem Nagyon oltás volt...
ÜDv.\\ Charlie Barkin
-
#8939 milyen melle van ennek? -
Charlie Barkin #8938 Kár Hogy kevés Joyntot kevelő nöt ismerek... -
Charlie Barkin #8937 Hmm.... :D Azért komoly lehet ilyen Cajszival eggyüt élni...
\\Charlie Barkin -
drbob #8936 inkább a vitaminok/ásványi anyagok mennyisége, meg a föld ph-értéke amit kálciummal tudsz szabályozni -
#8935 a fold az szamit hogy mienbe rakjuk, mien melysegre stb.? -
drbob #8934 -
#8933 nem mondtál hülyeséget egyébként :) -
#8932 Nahh, faszályosan érzem magam:] -
#8931 Csak vicc volt xD -
reco #8930 de lennék egy teve arra fele :D -
#8929 :DD kicsit veszélyes,de csak egyszer jó lenne,ha sikerülne hozni pár kilót :D -
#8928 kis színes -
#8927 Hátmeg a f@szom ilyen gyorsan legyen 40 cm nem? xD -
#8926 1 kiló orindzs tegnapra -
#8925 Mikor leszünk csempészek?: D
"Team SG pöff csempészet: D" -
#8924 azigen -
#8923 szíriában (vagy egyiptomban?) meg kb 2500-3000 ft értékben veszel 1 kg-ot(!!!) arrafelé kurva sok nől,állítólag a tevéket is ezzel etetik,mert több van belőle mint a pázsitfűből :D -
#8922 Geccc, hipohonderek támadása xDDDD
Ez már fáj...
Magma, szard már le! Nem lesz semmi bajod!
Nekem változó.Ha nyugodt vagyok, mint mikor majdnem betörik az orrom suliba, és utánna széttörök valamit tesiterembe pl akk 114/80 volt: D
Máskor, meg volt már 156/70 Szal...
De talán Fákk(fook), te láttad is az egyik bordásfalat, hátul sarokban, bejárattal szemben, jobbra..Mellmagasságban egy össze van törve: D egy fok: D
-
Fbn Lx #8921 vérnyomásom első értéke néha nekem is van ennyi. viszont a második nekem alacsony... mivel a pulzusod 113, így valszeg kurvára izgatott vagy. nyugi. :D -
m4gmA #8920 17éves vok és a vérnyomásom 138/80 a pulzus azpedig maghas 113 nemtudom h miért lehet ez lehet h azé h kicsit hipohonder vagyok az ilyen orvosi geciktől nemtudom v a melegtől?: O -