NERO 6 ULTRA EDITION
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tudja a Nero csak ki kell várni
néha 5-10 perc is
én rengeteg mixet írtam NEROval cue+ mp3-al
legutóbb tegnap elõtt.
várjál apukám, amíg nem végez.
és halgass az öregre.
ha sikerül 2 doboz Heineken.
OK?
Törõdj bele, a CUE-MP3 kiírási fánksön csak a CDRwin-be van.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ezt a módszert CDRWin-re találták ki.
De szóljon, ha valaki másképp tudja...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
én olyat szeretnék kérdezni, hogy audio mix cd-t ami ugye egy mp3 és egy cue fájlból áll miként lehet kiirni nero-val, mer cdrwinnel oké de néroval szeretném, nem hiszem hogy ne tudná...
Lenne némi problémám a fönt említett CD író progival:
Szóval SVCD -be szertnék kiírni egy 708 megás avi filmet.
Szépen lekódolja a cuccost, aztán a végén kiírja hogy nincs fönt az MPEG2 codec.
Ha VCD -ben kódook, akkor 800mega körülire jelzi elõre a méretet, de a CD íróm csak 700megás cd ket tud írni.
Ki is írja, hogy tegyek be nagyobb CD-t...
Ilyenkor mit lehet tenni?
Segítsetek lécci!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de nyaraltam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.astalavista.box.sk
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én avi-ból szeretnék vcd-t készíteni nero6-ossal, de nem tudja konvertálni az avi-t.gondolom, hogy valami kiegészítés kellene hozzá.de mi? és honnan?
még egy kérdés: a playstation2 ugye lejátszik vcd-t?
valaki segíthetne.
Köszi a helpet.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szeretnék egy Ps2-es DVD alapú játékot kiirni de a kiterjesztése .gi! Milyen progi használ ilyen kit.?? Lehet hogy át kellene nevezni?(iso-ra próbáltam de nem müxik) Elõre is kösz!!!
A nero 6 Ultra Edition 6.3.0.0 verziójával írom a cd-imet. A következõ a problémám: további adatokat szeretnék hozzáadni a cd-hez. (Nem zárom le írás után)A Cd-re addig felírt állományokat nem írja ki az ablakban, de alul a méretet jelölõ státuszsoron látom, hogy hány megát foglalnak az eddigi állományok. Nos, ha ilyenkor hozzáírok a lemezhez, a késõbbi olvasás során a korábbi fájlokat nem látom. Mi lehet a bibi?
Nero 6.3.1.10-hez van valakinek kulcsa?😞
Nekem a régit kilötte!😞((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
van egy kis gondom a Neroval, nem tudom miért
Audio CDt szeretnék írni DAO/96 módban, de pár % után megáll az egész, és kiírja, hogy kommunikációs hiba?
eddig gond nélkül írtam ebben a módban, nem tudom most miért nem engedi így megírni a zenéket
a többi módban úgy tûnik tud írni, csak aggódok, hogy mi lehet a gond, nem cseszõdött-e el valami?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Fönt van a gépemen a Nero 6.3.0.2 és beletettem a DVD plugint is. Ez így tutira mûködik. Ha fölteszem a Vision Express 2120-at az állandóan lefagy. Pedig együtt nagyon tuti lenne. Nem a plugin nyom be neki, mert elõtte is azt csinálta. Simán tudok írni, de a Vision Expresst nem tudom használni! Van tippetek?

Kutyám sétáltatás közben home videó rohadt jó minõségben lejátszódik az asztalin 😊
KIRÁLYOSSÁGOSSÁG!!! :-))))
Ez nagyon tetszik...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem mondta senki, hogy ilyen király ez a NeroVision Express, ha megkapja a nagyon kért DVD plugint!
Ez a DVD menü készítõ cucc NAGYON BEJÖN!!!! 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Code:
1A23-0049-5034-7557-0458-8759
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....