NERO 6 ULTRA EDITION
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Update Package 1
Current version: 6.3.0.3
Release date: February 4th, 2004
Az rendben van, hogy havonta készítenek egy ápdétet, de konkrétan, hol lehet megtudni, hogy valójában mit is frissítenek?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Tud valaki olyan programot amivel menüt lehet csinálni??? A néróval lehet de nem akarom felírni mert ha gyagyi dobhatom a cd-t a kukába. Van valamilyen külön menü szerkesztõ program?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Melyik Nero támogatja a DVD irást? Nekem 6.0.0.9. van, de abban nincs. Melyiket szedjem le?
Nero60015Issue5203Patch.exe
Ha jól tudom ez a neve, próbálj rákeresni valahol.
a vision ex.. 2.1.0.4 hez egy NEM demo keyt ha dobnátok örök hála!!!!!
pls
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
\"Hard to see, the dark side is.\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Van egy olyan problémám, hogy a Neroval akarok kiírni egy VCD-t és gyakran rossz lesz. Beszúrok egy avi-t, azt egy óráig konvertálja, majd kiírja. És mikor meg akarom nézni, egyszercsak megáll a kép, de a hang tovább megy. Se DVD lejátszó se a gép nem játsza le tovább a képet. Mi lehet a baj? És hopgyan lehetne megoldani?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Nekem van egy kis problemam az uj Neroval; Feltettem a 6.0.0.23 verzioszamut (seriallal), es ma reggel ki akartam probalni, de mind lemez torlesenel, mind irasnal valami SCSI hibat irt ki, nem ertem igazan, mi a gond. XP az op. rendszer, az 5.9.x.x verzioval gond eddig nem volt.
Van tippetek? (Bocsi, ha nagyon lama a kerdes, ne kovezzetek meg erte, azert varom a valaszokat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1A23-0008-6030-1903-0752-4664
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Itt a legaktuálisabb letöltés :nero 6.3.0.0.
Hozzá lehet a DVD égetõknek a recode 2 szedni.Állítólag ez már nagyon szép minõség lessz.
Valaki akinek lessz egy NEM demo serialja a 6.3.0.0-hoz az legyen szives beszúrni.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
THX YencY a serialért!!
Most ok!!
Felteszem a nero 6 ultrát cdrõl.Key beír minden ok!
Updatelem azt aktuálissal(6.0.0.28) és a hozzávaló keyel(de próbáltam úgy is, hogy hagytam a régit).Kérdezi update vagy remove... ez egyértelmû.
Elkészül mûködik is ott is a reg. név stb DE a vez.pult progik telepítése/eltávolítása-nál nero60028 demo van írva!
Nálatok is?
Ha pedig valaki adna egy serial numbert, az nagyon megköszönném.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Még GONDOLKOZZ!!!
Ha nem vagy IQ-lightos akkor rájössz, hogy mi a hiba!😊
Azon kívül,külömbözõ égetéseket lehet vele beállítani. Elméletileg ha ügyes vagy sávonként el tudsz érni más színt is a lemezen mint az eredeti... Csak az a baj, hogy nem tudok jól angolul...
De te mint profi provokátor csak ideírod mit merre kell ...
Van hozzá magyarosítás is...
Még nem volt alkalmam kipróbálni, de ezzel már megy a túlírás?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lemezmérettel, kapacitás kiszámítással problémák vannak Nero 5.5.10.50-ben és a 6.0.0.15-ben, (ezért nem megy a túlírás sem többek között). Az eggyel korábbi változatokat kell használni, a következõkben már kijavítják ezeket (infó az Aheadtól).
van promlémám a 6-ossal,mégpedig hogy adatcd íráskor kiírja hogy 693MB a felirandó anyag , de a köv.lépésben a 700 MB-s cd-re azt irja hogy tegyek be nagyobbat...ahhh
valaki ???
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Sajna nem mindenki olyan profi mint te...
Nem a sima CD írás miatt kell a magyarosítás(nekem), hanem pl. a Nero Wave Editor-ho vagy a BackItUp-hoz...Ja! A DvD menü elõkészítésnél se jönne rosszúl.
Szal' gondolkozz,mielött ideírsz, mert nem leszünk így jóban!😉
írhatnak a [email protected]!!!!
KÖszönöm!!!!!!!
http://www.nero.com/en/sp_file.php?sp_file=hun#
6.0.0.15-re!!!
Nekem a nero 6.0.0.15 van meg és nem tudok vcd csinálni vele, mert amikor áthuzom a filmet az ellenõrzésnél kifagy. Volt már ilyen valakinél? Hibás lenne a verzió?
A hibaüzenetnél layer 3 kódolást jelez , úgy tudom , hogy layer 1 /vcd/ és layer 2 /svcd/ kell nekei . Ez lehet a hiba ??
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
No Comment...
http://www.nero.com/en/sp_file.php?sp_file=hun
Note:
The programs already include the english languag file. Please note, that the version number of the program and the version number of the language pack has to be the same one. Previous CHM or HLP files are deleted!
Language pack three (Nero Media Player)
Language pack for Nero Media Player
Current version: 1.4.0.6
Relase date: August 29th, 2003
nmp1406hun.exe ca. 0.21 MB
Language pack NeroMIX
Language pack for NeroMIX
Current version: 1.4.0.4
Relase date: July 25th, 2003
nMIX1404hun.exe ca. 0.36 MB
©2003 Copyright Ahead Software. All rights reserved.
Comments: [email protected]
»Chinese (traditional)
»Chinese (simplified)
»German
»English
»French
»Italian
»Korean
»Dutch
»Portuguese
»Spanish
Még mindig nincs magyar...