426
A legenda nem halhat meg :)
-
#266 hát igen a dreamcast nagy legenda volt :) emlékszem a : soul calibur 1 ,house of dead, stb... de nálam utána jött az x-box ami mégtöbb kafább gamet adott ki . -
#265 Én a metropolis-t ajánlom. ;) -
Lambo fan #264 jah és eredetibe kéne :) -
Lambo fan #263 léci akinek megvan a Ferrari F355 Passione Rossa játék Dreamcast-ra az írjon egy privit nekem, jó pénzt fizetnék érte, elvinném jóval áron felül! Köszi. -
Lambo fan #262 valaki más, ötlet? Várom a tapasztalatokat, ki szerint melyik game volt a legvalósághűbb irányításban erre a konzolra? -
Lambo fan #261 rendben, köszi,, más forrásból is a Metropolis Street Racer-t ajánlották meg valami Ferrari F355-et, bár még nemtudom eldönteni melyiket szerezzem be :) -
#260 Hát nagy sega fan vagyok, de a dreamcast nem éppen a reális fizikájú autós játékairól híres. Talán még a Metropolis street racer volt ilyen. Meg esetleg megpróbálkoznék bleem melett emulálni a ps1-es gran turismo-t.
Sajnos toca és társai elkerülték ezt az egyébként nagyszerű konzolt. -
Lambo fan #259 sziasztok, szerintetek Dreamcast-ra melyik volt a legvalósághűbb autós játék? nagyon szeretném beszerezni a legvalósűghűbb (fizikáját tekintve nem a grafikát) száguldozós játékot, üdv Ádám. -
#258 Vegyél eredeti Sega rgb kábelt. -
Kst #257 Üdv!
Köszi a választ! Nem tom hogy milyen kábel adtak hozzá eredetileg, mert a srác nekem antenna kábellel adta, a csíkozás nem vészes, de amikor olvas a fej enyhén látszik, de akkor gondolom nincs nagy baja. Milyen kábelt szerezzek be hozzá? Neked van Dreamcast-ed, csinált már hasonlót valaha? Mégegyszer köszi! -
#256 Igen,elég hangosak, viszont ez a képcsikozás nem jellemző. RF kábelt viszont felejtsd el. Lehet amikor dolgozik a fej,nagyobb áramfelvétel , coax-on menő jel gyengébb lesz tőle (ez csak az én agymenésem^^).Amit gyárilag adnak hozzá kábel az nincs meg? -
Kst #255 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, bárki tud válaszolni, megkérem segítsen.
Szereztem egy Dreamcast-et, ami jól olvassa a másolt lemezeket, viszont amikor olvas baromi hangos, és olyankor enyhén, de szabad szemmel jól láthatóan csíkoz is a kép. Ez mennyire természetes? Antenna kábelt használok hozzá. Lehet ez a baj?
A srác akitől szereztem azt állítja hogy a dreamcast-ek mind ilyen baromi hangosak. Igaz ez vagy csak át akar verni és tropa az olvasófej (mellesleg azt állítja hogy most lett szépen kitakarítva, de akkor miért csíkoz)?
Jól esne egy hozzáértő dreamcast-es véleménye, mert én ps2-ős vok és az halkan olvas és tiszta képet is ad. Köszi. -
#254 Pont azért poénkodtam, hogy lássátok, mekkora baromság az ilyen vita, és hogy nem kell komolyan venni. -
#253 Jesszus ,mi van itt... -
#252 Talán nem kéne ennyire komolyan venni a forumot!
Csak puhán, lazán .... azért szét ne ess! :) -
#251 "aki meg nem akkora fanboly hogy ilyenek miatt megsértődjön, annak a jó ***** anyját! "
Es aki meg akkora fanboy,annak meg nem a jó ***** anyját!
Gratulalok,a fanboyokat partolod! -
#250 Na jó, ezek után csak azt tenném hozzá, hogy a ps3 szar, a dreamcast szar, a wii szar, az x360 egy szar, az összes handheld és pc és mobil szar, aki meg nem akkora fanboly hogy ilyenek miatt megsértődjön, annak a jó ***** anyját! (bocs, ezt csak azért írtam hogy lassan már kezd ilyen szintre süllyedni ez a topic XD) -
#249 1, A nintendo nem lett szar, csak nem ment át next-gen-be. Viszont az elvárások megnöttek. Ellenben sok a korosztály alatti akiknek nem a graf minösége számit hanem a fun. De ez az ujfajta mozgás irányitás meg jónéhány embert visszatart a vásárlástol.
Na ezekel a szöges ellenérvekkel kell megbirkóznia a nintendonak...amiket sajátmaga generált.
2, A Shenmue-nál idö realisztikusabb gémmel még azota sem találkoztam. 1 óra az a gémben egy perc. Néha a megadott órakor kellett találkozni valakivel. Ha lekésted, akkor már nem volt ott a helyszinen. Ha Ryut este nem vitted haza, nem tudtál menteni. Napszakok, évszakok váltakozása alap tulajdonság...pl.esöben a járokelök automik esernyöt nyitnak. A szereplök nem csak akkor szólalnak meg ha közel mész hozzájuk. A minijáték itt nem holmi széfkinyitást jelent, hanem valódi élvezhetö játékot Játékteremben játékgépeken amik értelemszerü pénzérmével müködtek. Abszolut korrekt élethü hangok angolul, keleti akcentussal. Ha mamár a grafikája el is avult, de olyan ötletek voltak benne ami tényleg mérföldkö.
Mind ez 2000 elött! -
#248 Shenmue sztorija ugyan kidolgozott, de kommersz és tök egyszerű. Ryo meg egy "bamba fasz". Mindettől függetlenül a játék mégis az egyik mindenkori kedvencem. Kevés játék tudott ilyen "elmerülést" megvalósítani. Kár, hogy egyben gazdasági csőd is volt, és "nyugdíjazta" is Yu Suzuki-t. -
#247 "Szóval egy sunyi patkány vagy, aki nem meri felvállalni a véleményét." Most magadból szerettél volna kiindulni, mert ez rád jobban illik. A te egyetemes baromságaiddal oldalakat lehetne megtölteni. Mások szerintem körbe röhögnek, hülyéből sok van, de itt a fórumon te viszed a pálmát. Nézzél tükörbe ember. -
Yorg #246 Szóval egy sunyi patkány vagy, aki nem meri felvállalni a véleményét.
Nem meglepő. -
#245 Hol található ebben a mondatban, a Wii szócska? -
Yorg #244 "De a SEGA remélhetőleg nem Nintendo, hogy régi hírnevét eldobván, szart árul minél nagyobb haszonnal."
Na most meséld be, hogy ezt nem a Wiire értetted... -
#243 "Olvass még vissza és kiderül, hogy adam robbantotta ki ezt az egészet azzal, hogy teljesen offtopik módon leszarozta a Wiit." Már ne is haragudj, te degenerált, de olvass vissza te és értelmezz, de ahogy elnézlek még erre is képtelen lennél. Nem a Wiit, hanem két igénytelen játékot szaroztam le. Magával a Wii-vel semmi bajom sincs, én nem te vagyok, hogy látatlanban leszarozok és kijelentek hülyeségeket. Másodszor ha jól tudom Magyarországon szólásszabadság, van, arról alkotok véleményt, amiről csak akarok, ha Wii-ről (de nem ezt tettem), akkor Wii-ről. Nem te fogod meghatározni.
Oldern: DK Jungle Beat a Donkey Kong Countryk után nekem csalódás volt, megvettem anno MM-ban 16. 990 Ft-os áron Jungle Beat+DK Bongokat, de egy hétnél tovább nem bírtam, hol volt ez a SNES-es részekhez képest. A szarozás valóban túlzás volt, felkúrt@k az agyamat, azért írtam, amit írtam JB-ről.
-
#242 nem tudok mert sok van beloled
tudom tudom nem te kezdted.. de azert erezd at picit... -
#241 "ezekkel igy kell banni"
ehhez a dumahoz az enter leutese utan jott valami karlendites is?
ejj csak belemegyek a "vitaba"
velem ne banj el igy pliz -
Yorg #240 Mutass az Interneten csak egy példát arra, hogy valakit, aki szarozással indít, érvekkel meggyőztek! -
#239 oopsz elbaxtam...ignore on (illetve jol szorakozom kerlek nyomasd) -
#238 hmm .. ervekkel? -
Yorg #237 Mégis hogy cáfoljam?
Hozzád hasonlóan ő is képtelen belátni, hogy tévedett, és valami teljesen hamis felsőbbrendűségi tudata van.
Ezekkel így kell bánni. -
#236 egy millio darab ment el belole es habar igy sem volt jovedelmezo azert legalabb egy millio konzolt eladott (es ez volt a lenyeg)
a kritika meg maximum megosztott volt de most mar latom hogy te vagy az yorg szoval csak annyit akartam irni hogy LOLOLOLOLOLOL
-
Yorg #235 Ezek nagy része évekkel később íródott...
A Gamespot annak idején 60valahányszázalékot adott rá, ezt a tiltakozás hatására vmi 70valahányszázalékra módosították.
Egyébként ez a gamerankings és a Metacritic is egy vicc, tele van mindenféle szennylapokkal, meg nulla látogatottságú oldalakkal.
Fel nem tudom fogni, hogyan lehet ezeket komolyan venni. -
#234 Elhiszem, ettől függetlenül nem tudom , miért kell neked ismételten baromságokat beszélni, mint hogy a Shenmue-t csak az értékeli, aki, idézlek: "A Shenmue való funkcionális analfabétáknak, akik még életükben nem olvastak el egy könyvet se, ezért verik a Shenmue storyjára."
Úgyhogy cáfolj, de aki más játék szarozásával próbál védekezni, az valamit nagyon eltévesztett. -
#233 "Egyébként a Shenmuet annak idején a kritika is lehúzta"
Gamerankings: 89.3%
Metacritics: 89
Hát, még szerencse, hogy nem mentél tesztelőnek, ha szerinted ez lehúzás.
-
Yorg #232 Olvass még vissza és kiderül, hogy adam robbantotta ki ezt az egészet azzal, hogy teljesen offtopik módon leszarozta a Wiit. -
Yorg #231 Miért terelés, ha arra válaszolok, amit írtál????????
Egyébként a Shenmuet annak idején a kritika is lehúzta, kasszáknál is megbukott, akkor mi validálja???
Párezer otaku????
-
#230 "Donkey Kong: Jungle Beat, egy rakás szar"
Nana, ezt most láttam meg!!!
Szerintem nagyon is jó játék - csak másképp kell ugye hozzáállni, plusz nem árt, ha a dobos irányítás már megy (mi több hónap Kongázás után már lazán nyomtuk) - annyit nem árt tudni, hogy ugyanazok készítették, mint a Mario Galaxy-t, ráadásul több elemet a Jungle Beat-ből egy-az-egyben vettek át az új Márióhoz. -
Yorg #229 Te képtelen vagy elismerni, hogy tévedtél?
Miért olyan nehéz kimondani, hogy igen, baromságot mondtam, az angol irodalom tele van nagyszerű írókkal, költőkkel, drámaírókkal???? -
#228 Majd visszanyerik.
A kor meg "A Da-Vinci kód"-ot olvas, nem Bűn és Bűnhődést - ettől még az utóbbi erényei pöttyet sem csorbulnak..
De végülis minek pazarlom a szavakat, már csak tereled a témát. -
#227 Eléggé meghatározó fecske - de ha egy kicsit is jártas vagy az irodalomban, akkor tudnod kellene, hogy a magyar irodalom kiemelkedő és egyedülálló az egész világon, és bizony a nyelvünknek ebben fontos szerepe van (kritikus szerepe, hogy így fogalmazzak.)
Egyébként ismerek embereket, akik az összes létező IWIW-re felrakott képet mentegették lefelé, egy hatalmas fotóalbumot próbálván összerakni, de olyat még nem láttam, aki lementegeti az összes fórumkommentet, hátha talál valami "kompromittálót" - gratulálok :)