Sega Dreamcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jee már megvan

http://www.lohere.net - a MagyarChan

segítsetek már légyszives egész nap ezzel baszakodtunk

hogyan futtatok emulátort dreamcasten? super nintendo és genezis/master systemet próbáltuk de egyi ksem mûködött, próbáltuk bootloaderrel ami meg faszán kifagy mindig

D:

zola2000
Nocsak megélénkült a topic. Feltámad a dreamcast?

A

A DC-X boot nevü progit merre lehet meglelni , letölteni?

kölcsönkért időből élek....

másolt cd is lehet fos

Ez a vicc, a tv tudja...mégis ilyen a kép.

szerintem is csak kábel kérdése

vagy vegyél egy olyan tévét ami tud palt meg ntsct is

Nem tudom sajna...ps -en igy van , de dc nem tudom. Esetleg tudja valaki hol lehet venni DC hez s-video kábelt?

zola2000
Gamecubeon rgb kábel kell. És mennek.

A

sacano1
pfu nemlehet hogy csak forditokábel kell hozá mint a plsystationnál?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Ezer kösz. Még egy dolog lenne. Van nékem NTSC-játékom , de a gépem nem tölti be, csak villogva , meg fut a kép. Azt hallottam kell valami boot , amivel ezt meg lehet oldani, de nekem csak az utopia 1.2 van , ami ugye nem erre szolgál. Meg tudnád mondani , mi az a progi amivel le tudom játszani az NTSC-s játékaimat? Nagyon köszi!

köszi

Afe
Shenmue 1-2, Virtua Tennis 1-2, Grandia II, Skies of Arcadia, Ecco the Dolphin, Jet Grind Radio, Phantasy Star Online, Resident Evil Code: Veronica. Most így hirtelen ennyi jut eszembe amik nekem nagyon bejöttek, de biztos van még jópár.

sacano1
alcohol 120% másolás lemezröl lemezre vagy képfile betöltése aztán rögzitése.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Tudna valaki segiteni nekem abban, hogy hogy kell kiirni a dc-s gameket? Mert nem ismeri fek a gép...mivel, meg hogyan ? köcce.

LordVenom
Metropolis Street Racer, Soul Calibur

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

sacano1
lemans 24 kuva jo gém.

hi tudnátok ajánlani pár jó dreamcast gamet?

NeoMaN
Én 2 kontrollerrel, memkarival, 100 nem gyári játékkal adtam el 1 éve 22ezerért.

Seth
~15k

PSN ID.: Beegabor

Hi! Nem nagyon vagyok képben, hogy milyen áron mennek ma DC-k... Szeretnék venni egyet, de nem akarom, hogy palira vegyenek. Mi a reális ár egy szép állapotban levõ készülékért???
Csibe001
Köszi már utánajártam s megoldódott minden már csupán mds/mdf fájlokat nem tudok kiírni a többi megy simán (.cue/bin,.cdi) Sõt a boot cd-t is simán írja az alcohol, egyedül csak az mds/mdf fájlokat nem pedig elvileg ez a saját formátuma O_o

LordVenom
Passz. Nekem járt hozzá a boot,úgyhogy nem tudom hogy kell kiírni..

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Csibe001
Sziasztok!!
Remélem valaki még olvassa ezt a fórumot!!
Szóval ma szereztem egy DC-t de nincs boot cd-m, ezzel nincs is gond szereztem Utopia Boot CD-t de mikor kiírom cd-re s beteszem a DC-be az nem csinál semmit még csak fel sem pörgeti.Szóval az lenne a kérdésem, hogy van valami speckó módja annak, ahogyan ki kell írni a Boot-cdt?
Köszi elõre is a segítséget.

Keresek eladó Broadband adaptert DC-hez! 10k-t érne nekem a dolog.
cloud.strife
Blue Stinger
Vanishing Point
Resi 3
Gunbird 2.
Jet Set Radio
Soul Calibur
Ready2Rumble 2
Silent Scope
AeroWings
MSR

Eredeti joy, Nyko rezgõ, 2megás memó

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Sajna nincs

Törölt felhasználó
A nomad soul nincs meg véletlenül?
cloud.strife
Nekem van elfekvõben pár cuccom, meg játés is van origi.

guardian hero
Pesten hol lehet még Dreamcast-hoz kiegészítõket (VMU, RGB-kábel, fénypisztoly) kapni?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

dinomano
de nem panaszkodom, az olcsosagnak( nevezetesen warez)is ára van ugy latszik! :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
szar irasokon mulik minden; van amit oylan szépen visz a PS1-es (tudom, sega DC topic; de most épp masolas a tema... :-D); mintha eredeti lemez lenne, a legaprobb gondja sincs vele; van amivel meg perceket szenved, vagy lefagy a gém; jobb esetben beakad az animacio vagy maga a kari mozgas közben...ez a netes iso-vadaszta warezolas egy nagy lutri, sohasem tudod; h. milyen minösegü iso-t töltessz.. :-/
D.

Normális írott lemezek semmivel sem hamarabb, mint a gyáriak. Egy hülyeség.
Szar írások jobban adják neki. De a DC-nél nincs különösebben kényes pont.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

barret
Igen,ugy csak 6 evet megy 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

mb66
A DiscJuggler a legjobb DC hez, ez biztos. Igaz már nagyon ritkák a játékok hozzá, de nem ajánlom a warezt még a DChez sem, mivel az írott cd lemezek nagyon hamar hazavágják az olvasóját...

www.hordamusic.hu

dinomano
thx az infot oldern; most mar ezt is tudom!:-D Venom probald meg mode2 formaban kiirni, ps-lemezeket abban kell, hatha a DCseket is!

Anubys
Próbáld alcohollal... ha az sem viszi, akkor hagyd a fenébe... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

LordVenom
Igen néztem,de az nekem bonyolult. Egyébként az ilyen PC-s másolós dolgokhoz laikus vagyok. Csak a nérót ismerem.

deep
Én úgy tudom hogy pl Disc Jugglerrel kell írni, én azzal csináltam...Ebben a topicban van taglalva, hogyan...
LordVenom
Hát ez sehogy sem megy. Pedig most egy másik játékot próbáltam kiírni 4-szeresen,és boot lemezzel sem megy,és anélkül sem. De utálom ezt.

Oldern the 1st
ja és 3,5-5 millió poligon /sec 😊

Oldern the 1st
200 mhzes 128bites proci, 8 megás video memory (nec videókari), 16 mega ram 😊

dinomano
egy apro technikai kérdés... mi a sega dreamcast pontos hardver infoja? Mhz, memo?

Anubys
Az nem baj, nekem a legtöbb úgy volt, amit lehúztam... Szedje le egy Utopia Boot CD-t, írdd ki (de ne 48x-osan! Ahogy Oldern is írta, max 8x-an...)

ed2k://|file|DreamCast Utopia Boot Cd v2.cdi|4158580|965f71cdcca11644d02a1ca172507df2|

ed2k://|file|(Dc) Dreamcast - Utopia Boot V 1.5.nrg|3807736|a04be19e879cfa8c98e34bd69c2017c9|

Itt vannak az EDK linkek, az egyik 1.5-ös, nekem megy frankón, a másik 2.0-s de azt még nem próbáltam (3 mega / db.)

(Ügybuzgó moderátoroknak: Nem warez link! Tök free a cucc!)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

deep
Mellé van írva mindig torrenten is, hogy boot-os vagy sem...
Én eddig egyet szedtem le, de az ment. F355 challenge
LordVenom
Hát ez pech. Valószínû,hogy boot cd-s,mert akkor elkezdi tölteni,de soha nem tölti be. Úgyhogy ez volt az elsõ és utolsó torrent játékom. <#gonosz3>
Nem az lehet a baj,hogy cdi file-ba van,és nem nrg file-ba?

Oldern the 1st
Ehh. Maximum 8-12X-esen írd meg.

LordVenom
Megpróbáltam és nem ment. Lehet,hogy az a baj,hogy gyorsan írtam,mert ez az elsõ DC írásom,és én meg kiírtam 48-szorosan. Megpróbálom leglassabban írni.
Köszi a gyors választ!

Anubys
Símán Nero-val...
Próbáld meg Boot CD-vel, lehet, hogy nem autoboot-os a crack...

LordVenom
Most szedtem le egy játékot egy torrent oldalról,de nem ismeri fel a gép. Mivel kell kiírni,vagy hogy csináljam,hogy felismerje? Tud valaki segíteni?