Sega Dreamcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
a fejcsere valszeg még megoldható, jobb esetben elég egy kis utánnajárás, rosszabb esetben pedig kell egy másik dreamcastból szerványolni fejet.
20000ért én alapgép + 2gamepad, VMU, rezgõ, 2 game , kábelek összeállítást láttam, 5000ért max mûködésképtelen gépet...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Sajnos toca és társai elkerülték ezt az egyébként nagyszerû konzolt.
Köszi a választ! Nem tom hogy milyen kábel adtak hozzá eredetileg, mert a srác nekem antenna kábellel adta, a csíkozás nem vészes, de amikor olvas a fej enyhén látszik, de akkor gondolom nincs nagy baja. Milyen kábelt szerezzek be hozzá? Neked van Dreamcast-ed, csinált már hasonlót valaha? Mégegyszer köszi!
PSN ID.: Beegabor
Lenne egy kérdésem, bárki tud válaszolni, megkérem segítsen.
Szereztem egy Dreamcast-et, ami jól olvassa a másolt lemezeket, viszont amikor olvas baromi hangos, és olyankor enyhén, de szabad szemmel jól láthatóan csíkoz is a kép. Ez mennyire természetes? Antenna kábelt használok hozzá. Lehet ez a baj?
A srác akitõl szereztem azt állítja hogy a dreamcast-ek mind ilyen baromi hangosak. Igaz ez vagy csak át akar verni és tropa az olvasófej (mellesleg azt állítja hogy most lett szépen kitakarítva, de akkor miért csíkoz)?
Jól esne egy hozzáértõ dreamcast-es véleménye, mert én ps2-õs vok és az halkan olvas és tiszta képet is ad. Köszi.
A
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Es aki meg akkora fanboy,annak meg nem a jó ***** anyját!
Gratulalok,a fanboyokat partolod!
Bérbe vehet? reklámfelület...
A
Na ezekel a szöges ellenérvekkel kell megbirkóznia a nintendonak...amiket sajátmaga generált.
2, A Shenmue-nál idö realisztikusabb gémmel még azota sem találkoztam. 1 óra az a gémben egy perc. Néha a megadott órakor kellett találkozni valakivel. Ha lekésted, akkor már nem volt ott a helyszinen. Ha Ryut este nem vitted haza, nem tudtál menteni. Napszakok, évszakok váltakozása alap tulajdonság...pl.esöben a járokelök automik esernyöt nyitnak. A szereplök nem csak akkor szólalnak meg ha közel mész hozzájuk. A minijáték itt nem holmi széfkinyitást jelent, hanem valódi élvezhetö játékot Játékteremben játékgépeken amik értelemszerü pénzérmével müködtek. Abszolut korrekt élethü hangok angolul, keleti akcentussal. Ha mamár a grafikája el is avult, de olyan ötletek voltak benne ami tényleg mérföldkö.
Mind ez 2000 elött!
www.youtube.com/aabyssx
Nem meglepõ.
Na most meséld be, hogy ezt nem a Wiire értetted...
Oldern: DK Jungle Beat a Donkey Kong Countryk után nekem csalódás volt, megvettem anno MM-ban 16. 990 Ft-os áron Jungle Beat+DK Bongokat, de egy hétnél tovább nem bírtam, hol volt ez a SNES-es részekhez képest. A szarozás valóban túlzás volt, felkúrt@k az agyamat, azért írtam, amit írtam JB-rõl.
tudom tudom nem te kezdted.. de azert erezd at picit...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ehhez a dumahoz az enter leutese utan jott valami karlendites is?
ejj csak belemegyek a "vitaba"
velem ne banj el igy pliz
Hozzád hasonlóan õ is képtelen belátni, hogy tévedett, és valami teljesen hamis felsõbbrendûségi tudata van.
Ezekkel így kell bánni.
a kritika meg maximum megosztott volt de most mar latom hogy te vagy az yorg szoval csak annyit akartam irni hogy LOLOLOLOLOLOL
A Gamespot annak idején 60valahányszázalékot adott rá, ezt a tiltakozás hatására vmi 70valahányszázalékra módosították.
Egyébként ez a gamerankings és a Metacritic is egy vicc, tele van mindenféle szennylapokkal, meg nulla látogatottságú oldalakkal.
Fel nem tudom fogni, hogyan lehet ezeket komolyan venni.
Úgyhogy cáfolj, de aki más játék szarozásával próbál védekezni, az valamit nagyon eltévesztett.
Gamerankings: 89.3%
Metacritics: 89
Hát, még szerencse, hogy nem mentél tesztelõnek, ha szerinted ez lehúzás.
Egyébként a Shenmuet annak idején a kritika is lehúzta, kasszáknál is megbukott, akkor mi validálja???
Párezer otaku????
Nana, ezt most láttam meg!!!
Szerintem nagyon is jó játék - csak másképp kell ugye hozzáállni, plusz nem árt, ha a dobos irányítás már megy (mi több hónap Kongázás után már lazán nyomtuk) - annyit nem árt tudni, hogy ugyanazok készítették, mint a Mario Galaxy-t, ráadásul több elemet a Jungle Beat-bõl egy-az-egyben vettek át az új Márióhoz.
Miért olyan nehéz kimondani, hogy igen, baromságot mondtam, az angol irodalom tele van nagyszerû írókkal, költõkkel, drámaírókkal????
A kor meg "A Da-Vinci kód"-ot olvas, nem Bûn és Bûnhõdést - ettõl még az utóbbi erényei pöttyet sem csorbulnak..
De végülis minek pazarlom a szavakat, már csak tereled a témát.
Egyébként ismerek embereket, akik az összes létezõ IWIW-re felrakott képet mentegették lefelé, egy hatalmas fotóalbumot próbálván összerakni, de olyat még nem láttam, aki lementegeti az összes fórumkommentet, hátha talál valami "kompromittálót" - gratulálok 😊