426
A legenda nem halhat meg :)
-
feamatar #306 áhh ez így nem jó...
nekem mostanság az járt a fejemben, hogy az eredeti architektúrát kéne egy kis rammal megspékelni, a bios-t visszafejteni és újra írni, a gr-romot dvd-romra cserélni(blu-ray lenne az igazi, de hát a proci nem győzné kódolni a hdvideot) még hozzá rakni egy winchestert. És így egy amolyan házi Dreamcast 2t lehetne csinálni... -
#305 Dreamcastnak látszó tárgy
-
Dj Siegfried #304 frankó, tartalmazza a BGM et? ( audio track- ek) -
KonzolozZ #303 Elkészült az első Dreamcast-os játékmagyarítás. Akit érdekel, az ITT megtalálja. Ami viszont engem érdekelne, hogy hogy tudok self-boot lemezképfájlt csinálni (vista alatt :) ) -
#302 ilyenem nekem is volt. mármint beszart a panel. ha találsz egy elektronikához értő embert, akkor pár perc alatt meg lehet javítani. nekem is csak egy szar kis ellenállás sült el benne. át kellett forrasztani aztán kész is volt. -
tihibaby #301 Húzd ki a joy-t,vedd ki belőle a memkártyát rezgőt,úgy próbáld ki újra.Ha van másik joy próbáld ki azzal,Ha így sem megy,akkor lehet bexart a joycsatlakozó panelod,egyszerűen lehet cserélni,ha tudsz szerezni valahonnan. -
bobo14 #300 nemtudja vki h mitől van az h mikor elindítom a dc-t akkor bejön a kép bekell állítani a dátumot de nem reagál a joy-ra..nemtud vki vmi megoldást? -
rnd #299 Peccselni kell azt a vackot amit letöltöttél mert nem auto-boot-os vagy utópia boot cd-re van szükséged. Sztem ennyi. -
Dj Siegfried #298 pontosítsd. mit, milyen kiterjesztés... majd segítek -
harcimaci #297 Valaki tud nekem segiteni?
Letöltöttem netröl egy Sega Dreamcast játékot és ki írtam CD-re de nem viszi a dreamcast.Mi lehet a probléma? -
#296 Szép állapotú DC-t vennék Shenmuékkal :D -
Dj Siegfried #295 :D azóta már meg van a gun. frankón műxik minden itthoni tv-n.:D szoktál esetleg online játszani? -
#294 Hú, nem mai a kérdés, remélem, nem vetted meg, vagy ha igen, akkor nem 100 Hz-es a TV-d, mivel a DC pisztolyok nem mennek 100 Hz-esen (nekem van egy 50 Hz-es videomonitorom, azzal megy, TV-n nem) -
rnd #293 Itt egy lista arról mi megy még (6+2db) és mi nem (21db) -
Dj Siegfried #292 láttam a youtube on egy kb 2 hetes videót ami az egyik dc szerverről készűlt. hátha van még :S -
tihibaby #291 Há' sztem a SEGANET már rég beadta a kulcsot.....
Vagy van olyan server ami még műxik? -
Dj Siegfried #290 valaki nyomul online? (Quake3, Counterstrike...stb)lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.... -
Dj Siegfried #289 peripherial port at is not supported in north america, az NTSC house of the dead el és a confidential mission nál írja ezt. PAL játékokkal működhet vagy rossz a pisztoly? thnx thnx -
Dj Siegfried #288 találtam a vaterán egy pisztolyt 2000 huf ba. nagyon jól néz ki, de nem tesztelt. ha esetleg nem lesz jó érdekelne vkit?
Lenne egy s-video + 2rca kábelem amit cserélnék 3rca-s AV kábelre. érdekel vkit? -
Dj Siegfried #287 nagyon köszönöm a segítséget -
#286 Ha a tv-d nem tudja az s-videojelet fogadni, akkor jelenik meg a kép fekete,fehérben. Ugyanis sok tv-n s-videón is csak kompozit fogadás van). A megoldás az lehet ha beszerzel egy rgb kábelt (persze csak ha van a tv-n euroscart csatlakozó) (93 óta minden tv-n van) mert ekkor megkerüli a jel a tv elektronikájának jelentős részét (így a színkezelést is)és színes képet kapsz. Nem elhanyagolható szempont hogy sokkal kontrasztosabb, színhelyesebb képet kapsz. -
Dj Siegfried #285 Azért lehet fekete-fehér a dreamcast játék a tv-n , mert s-video kábelem van hozzá? Pal konzolom van 50/60 Hz van az aljára írva :S -
tihibaby #284 De mija rákéééé?
Én már egy hete mondtam,hogy Alcohol a lelke,de Te nem mondtad hogy a Diskjuglerrel görcsölsz....
Bakker! -
Dj Siegfried #283 nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. egy amerikai fórumon kaptam segítségt. Alcohol 120 % raw dao ..... ennyi.. én meg erőltettem ezt a discjugglert :S -
rumkola #282 a képfájlt kiírva a játékok 99%-a ráfér egy normál 700mb-os lemezre...
az iso mindig nagyobb mint a kiírt adat
-
feamatar #281 http://www.itmedia.sk/showitem.php?item=cdre-philips24normaljc-ritek_90p
vagy itt -
feamatar #280 http://www.adattarolas.eu/irhato_cd_multispeed?PHPSESSID=7d3b0bd4688650e1335b46e6c45ae922
itt van pl... -
feamatar #279 sajnos mást nem tudok tanácsolni, valahon meg kell érdeklődni nem tudnak-e 90min/800MB vagy 99min/850MB os cdt adni... -
Dj Siegfried #278 túlírtam a discjugglerrel, de olvassa be a dc. az egyiknél egyszer beolvasott vmit, pár audió tracket, de inkább nem erőltettem neki. Csak az nem értem hogy más emberek hogy tuszmálják rá a 800 megát egy 700 megás cd re.... még tanulnom kell egysmást :D
Re-volt DC :D -
Dj Siegfried #277 köszönöm
ZOMBI REVENGE :D:D -
feamatar #276 vegyél 99min/850 megás CDt, vagy próbáld túlírni a sima lemezt(ez viszont hazavághatja meghajtót, legalább is nero figyelmeztet rá, de én még nem hallottam olyanról akivel ez történt volna...)
-
Dj Siegfried #275 hogyan lehet a 700 megánál nagyobb játékokat kiírni? pl soul calibur PAL SB CDI 800 mega :S -
Dj Siegfried #274 köszi,
-
#273 Én most vevő lennék a szettre... :D -
JiBBeRiSH #272 Nekem majd 1x lesz egy eladó.:D Vettem egy vadi új bontatlant régebben+hozzá a 2 Shenmue-t. Ha 1x lesz időm és végignyomom ezeket a játékokat, akkor utána el fogom adni.:]] -
feamatar #271 én is tervezek majd venni, mert hiába elfogadható már az emuláció, jó volna birtokolni egyet...
a fejcsere valszeg még megoldható, jobb esetben elég egy kis utánnajárás, rosszabb esetben pedig kell egy másik dreamcastból szerványolni fejet.
20000ért én alapgép + 2gamepad, VMU, rezgő, 2 game , kábelek összeállítást láttam, 5000ért max működésképtelen gépet... -
Dj Siegfried #270 sziasztok, mennyiért manapság egy dreamcast? Láttam 5000 huf tól - 20.000 huf ig is kb ugyanolyan felszereltséggel. Az olvasó fejet lehet még cseréltetni? -
Lambo fan #269 pusztán a fizikát tekintve, nem a játékélményt. Nos igy kérdezem :) -
Lambo fan #268 a többiek mit mondanak? a Sega GT volt a leginkább élethű , fizikáját tekintve a legjobb autós játék Dreamcast-re, vagy a Ferrari 355 Challenge? -
#267 Szerintem a sega gt