<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
És most ezt miért kellett ide betenni?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szóval moderátor úr hol kezdtem én a vitát?????!!!
Nyilván ha még hátrább megyünk akkor a mike típusú kötekedések és rosszabb kiadások is bõven vannak mindedig nem reagáltam.
Tény sajnálom talán pont túl kemény voltam és sajnálom a csúnya szavakat is. És sajnálom hogy kibuktam
De lehet magának meg olvasni kellene megtanulni már elnézést igazán udvarias stílusban és gondolkodni. Hogy talán nem kellene hagyni hogy mindig bele lehessen kötni mindenkibe csak azért mert nem ért egyet.

Oki játsszuk végig...
© mike01010101
| ma 11:33 | privát | válasz | #13863
Ki az rpg-s? Rajtad kivül létezik egyáltalán "rpg-s" ezen a bolygón?
Én magamat egy olyan játékosnak titulálom aki a JÓ játékot szereti. Ha nekem tetszik a Skyrim akkor én nem vagyok "rpg-s".
Kedvenc játékaim az elmúlt 10 évbõl (teljesség igénye nélkül): Gothic 1-2-3, Witcher 1-2, Assassin Creed 2-Bh-Rev, Mass Effect 2, Oblivion, Skyrim, KOTOR 1-2, Doom3, Fallout 3-NV, GTA3-SA-4, Godfather 1-2, Mafia.
Én "rpg-s" vagyok?
Válasz 'Although' üzenetére (#13861)
AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB

© mike01010101
| ma 11:27 | privát | válasz | #13862
Nekem tetszett a w2 (én is elsõ nap vettem meg) de a skyrim sokkal jobban tetszik.
Válasz 'bélanéni' üzenetére (#13860)
AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB

© Although 1 db büntetõpont
ma 11:23 | privát | galéria | válasz | #13861
Sokkal szabadabb mint a Witcher 2. De azért mivel a szándék egyértelmûen az volt hogy nem rpgseknek csinálták, így sokkal könnyebb mint a witcher 2 és a térkép meg a quest napló gyakorlatilag sorvezetõként mutat mindent, de ez már az Oblivionnál is így volt. Alapvetõen van egy story amin végig tudsz menni itt két nagy story van a polgárháború meg a sárkányok. És több száz mellékquest szokás szerint. Kicsit kevesebb meg kisebb mint az Oblivion de elég nagy.
És szokás szerint te döntöd el mit csinálsz mit mikor kezdesz el. Ha alacsony fokozaton játszol ott gyakorlatilag végig tudsz menni a fõ szálon pár óra alatt gondolom. ha a többi nem érdekel. Az rpgsek számára fenntartott egyetlen nehézségi szinten a masteren ez viszont nem fog menni. ott szokás szerint ajánlott lv20-ig felmenni és utána elkezdeni a fõszálat fõszálakat. Összefoglalva olyan mint a többi Elder scrolls. Csinálsz egy karaktert és éled az életed a világban ami látszatra már nagyon él de valójában meg se közelíti a Witcher szintet vagy az FNV-t. De cserébe korlátlan szabadságod van. és ha jó a képzelõerõd akkor sokféle karakter eljátszhatsz. És az azért tényleg látható az Oblivionnál már sokkal jobb rpg lett. :)

Calver
itt #13870
valaki legyen oly kedves nézzen rá kicsit Although-ra, már mindenki baromira unja, hogy telesírja/szemeteli a topicot, aztán mi vagyunk a "faszkalapok".

"The trees move. Do you not see it?"

köszönöm, csak fura volt, akkor jelent meg, mikor menedzsert kitiltottam a topikból
Maximus4
IP lapján nem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

egy ráérõ moderátor urat megkérnék, hogy nézze már meg, hogy menedzser és fmfan nem lehet, hogy ugyanaz a személy?
hülyeséget még nem csinált az utóbbi reg, csak feltûnõ, hogy megjelent a semmibõl és pont úgy ír, mint a menedzser nevû illetõ
Maximus4
Nem csak 4-et kapott.Tudom,hogy töröltetni akarta magát az SG-rõl,de hiába mondtam,hogy azt nem lehet és nem ilyen stílusban kellett volna eljutni idáig.Most boldog lehet.

Martinez01
LS 2011 Topik
#9823;#9825.
Kér még 4 pontot...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Efreet
A linket töröltem, egy pontot kapott egyelõre, úgy néz ki túllendült rajta - köszi, hogy nem reagáltál/reagáltatok rá stílusban.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Kenny85
Landwirtschafts simulator 2011
#9701 warez
#9735-tõl kezdve a masszív anyázás

[NST]Cifu
Szépen kérnék mindenkit, hogy ne engem kérjen. Bármilyen modi ugyanolyan jó, mint én. Sõt, õk szebbek, okosabbak és BANHAMMER-jük is epic az én nyamvadt uncommon pörölyömhöz képest. :D

De mindjárt ránézek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Strahd_
Cifu esetleg ra tudnal nezni
Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)

Mindha az ovodaban lennenk.

[NST]Cifu
Sajnos a pörgõs topicoknál mindig ez volt. Anno a HL2 esetében volt olyan, hogy napi 1500 új üzenet... :)

Agamemnon
SWTOR-t zárjátok le 1-2 órára légyszi, aztán Jeff, vagy Qouno nyissa ki, ha úgy érzi, hogy lenyugodott a közösség, ez most senkinek sem kell :(

SWTOR

Jeffjohnson
SWTOR topic folyamatos flame már unom törölgetni a hszeket:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=24750

Maximus4
Ha tovább folytatja,akkor repül.

Agamemnon
Légyszives ezt nézzétek meg: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=24520

Köszönöm.

Áhá,értem.
Legközelebb akkor ide írok,hát ha egyszer,s végre ki lesz rakva.
Azért köszi.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Maximus4
Például ezért.Ugyanolyan stílusban szóltok neki vissza,ahogy õ hozzátok.Sokszor el lett mondva,ha gond van,ide kell írni és nem lesüllyedni az ominózus ember szintjére.

Öööö,miért is?Szerintem én nem beszóltam neki,de akár még nekem is nyugodtan lehet adni,nem zavar..csak véglis kb az egész topiknak elege van a srácból.

Maximus4
Fölösleges lenne újra leírni,mert erre is tökéletesen igaz ez!

Ugyan az a helyzet!
Karesz99-nek nem sikerül megtanulnia fórumozni,ha lehetne valamit kezdeni,mert jóformán miatta van feszültség,vita.
Legyetek szívesek nézzétek már meg!
Köszönöm!
GTS topik

[NST]Cifu
Jobbról, index nélkül. :)

Maximus4
Megelõztél:)

[NST]Cifu
Berakok egy figyelmeztetést, õszintén szólva mindketten megérdemelnétek egy-egy büntipontot, ugyanis a másiknak való beszólást te kezdted. Örülj, hogy ennyivel megúsztad...

Gerypapa 95
gts topik
szeretnék egy kis segítséget kérni

[NST]Cifu
Editáltam a nyitó hozzászólást, mert a kedves delikvens csúsztatott, hogy a saját meghívójával akarjon mindenki regisztrálni...

Büdös Bohóc
nem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Reklám - Mehet selejtre.

nem fogom feloldani
ok, akkor nem fontos, nem akarom zaklatni, vagyis nem zaklatni, hanem nem akarok foglalkozni az üggyel, nem ér annyit.

plusz letiltott privátban :D. mert ott is ugattam régen :DD.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Maximus4
Ezt a házigazdával kell megbeszélned,de nem itt,hanem privátban.

feloldhatnák a topik bannt a football manager topikban, sima kérdést szerettem volna feltenni a játékkal kapcsolatban.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Mighty
Jól van na :P

Köszönöm.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[NST]Cifu
Hinni a templomban kell... ^^ (bocsánat a gyenge poénért, de nem tudtam kihagyni)

Az illetõ kezelve. ;)

Mighty
Azt hittem, a moderátorok látják.

Itt van egy hozzászólása.

Maximus4
Egy adatlapból nem igazán derül ki,hogy milyen logót használ.Esetleg egy hozzászólása segítene.

Mighty
Üdv!

A logom lopását itt lehet bejelenteni?

MightyDuck0 a renitens.

Maximus4
Köszi!
Átnéztem egy pár topikot,de ezt pont nem:)

wollnerd
Még a TDU topic is volna..

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Maximus4
Töröltem!

wollnerd
© robert18 nevû kocsis...
OMSI topic #9752 del

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TVelvet
Már tanítgatom a topiclakókat ne etessék a troll-t.. Kezdenek belejönni.
[NST]Cifu
A probléma az, hogy a modik sajnos nem látják a törölt hozzászólásokat. Szóval potenciális trollok esetén inkább csak jelezd, ha a delikvens a vesztõhelyre lett vezetve utolsó útjára, akkor utána már takaríthatsz. :)

TVelvet
Topicba mi már felismerjük a srácot. :) Egyszerû mint a faék. Töröltem néhány hozzászólását. De ez már rendszeres.
Maximus4
Én sajnos nem tudom megnézni,hogy valóban megkerülte a kitiltást.Egy hozzászólását látom csak a topikban és amiatt még csak büntetést sem érdemes adni,mert úgy látom,hogy 2 hozzászólását törölted ami alapján talán lehetne intézkedni.Sajnálom:(
De figyelem a topikot,aztán ha lesz valami akkor közbelépek.

TVelvet
Sziasztok!

Visszatért a sokadik felvonásba Tigrincses barátunk, a World of Tanks topicba.

Legyetek szívesek újra kidobni.
Köszi,
A topic házigazda.

Köszönöm
Maximus4
Kész!

grebber
Ezt a képek légyszíves tegyétek be ebbe a topikba bannernek!

Köszönöm! (Tudom full alap de amíg nem lesz valami normálisabb addig jó)

Next PC upgrade: 2022