<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nyilván ha még hátrább megyünk akkor a mike típusú kötekedések és rosszabb kiadások is bõven vannak mindedig nem reagáltam.
Tény sajnálom talán pont túl kemény voltam és sajnálom a csúnya szavakat is. És sajnálom hogy kibuktam
De lehet magának meg olvasni kellene megtanulni már elnézést igazán udvarias stílusban és gondolkodni. Hogy talán nem kellene hagyni hogy mindig bele lehessen kötni mindenkibe csak azért mert nem ért egyet.
© mike01010101
Ki az rpg-s? Rajtad kivül létezik egyáltalán "rpg-s" ezen a bolygón?
Én magamat egy olyan játékosnak titulálom aki a JÓ játékot szereti. Ha nekem tetszik a Skyrim akkor én nem vagyok "rpg-s".
Kedvenc játékaim az elmúlt 10 évbõl (teljesség igénye nélkül): Gothic 1-2-3, Witcher 1-2, Assassin Creed 2-Bh-Rev, Mass Effect 2, Oblivion, Skyrim, KOTOR 1-2, Doom3, Fallout 3-NV, GTA3-SA-4, Godfather 1-2, Mafia.
Én "rpg-s" vagyok?
Válasz 'Although' üzenetére (#13861)
AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB
© mike01010101
Nekem tetszett a w2 (én is elsõ nap vettem meg) de a skyrim sokkal jobban tetszik.
Válasz 'bélanéni' üzenetére (#13860)
AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB
© Although 1 db büntetõpont
ma 11:23 | privát | galéria | válasz | #13861
Sokkal szabadabb mint a Witcher 2. De azért mivel a szándék egyértelmûen az volt hogy nem rpgseknek csinálták, így sokkal könnyebb mint a witcher 2 és a térkép meg a quest napló gyakorlatilag sorvezetõként mutat mindent, de ez már az Oblivionnál is így volt. Alapvetõen van egy story amin végig tudsz menni itt két nagy story van a polgárháború meg a sárkányok. És több száz mellékquest szokás szerint. Kicsit kevesebb meg kisebb mint az Oblivion de elég nagy.
És szokás szerint te döntöd el mit csinálsz mit mikor kezdesz el. Ha alacsony fokozaton játszol ott gyakorlatilag végig tudsz menni a fõ szálon pár óra alatt gondolom. ha a többi nem érdekel. Az rpgsek számára fenntartott egyetlen nehézségi szinten a masteren ez viszont nem fog menni. ott szokás szerint ajánlott lv20-ig felmenni és utána elkezdeni a fõszálat fõszálakat. Összefoglalva olyan mint a többi Elder scrolls. Csinálsz egy karaktert és éled az életed a világban ami látszatra már nagyon él de valójában meg se közelíti a Witcher szintet vagy az FNV-t. De cserébe korlátlan szabadságod van. és ha jó a képzelõerõd akkor sokféle karakter eljátszhatsz. És az azért tényleg látható az Oblivionnál már sokkal jobb rpg lett. :)
valaki legyen oly kedves nézzen rá kicsit Although-ra, már mindenki baromira unja, hogy telesírja/szemeteli a topicot, aztán mi vagyunk a "faszkalapok".
"The trees move. Do you not see it?"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
De mindjárt ránézek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
SWTOR
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=24750
Legközelebb akkor ide írok,hát ha egyszer,s végre ki lesz rakva.
Azért köszi.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Karesz99-nek nem sikerül megtanulnia fórumozni,ha lehetne valamit kezdeni,mert jóformán miatta van feszültség,vita.
Legyetek szívesek nézzétek már meg!
Köszönöm!
GTS topik
к.ιηтнуα.
plusz letiltott privátban :D. mert ott is ugattam régen :DD.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Az illetõ kezelve. ;)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Átnéztem egy pár topikot,de ezt pont nem:)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De figyelem a topikot,aztán ha lesz valami akkor közbelépek.
Visszatért a sokadik felvonásba Tigrincses barátunk, a World of Tanks topicba.
Legyetek szívesek újra kidobni.
Köszi,
A topic házigazda.
Köszönöm
Köszönöm! (Tudom full alap de amíg nem lesz valami normálisabb addig jó)
Next PC upgrade: 2022