<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
#78806 - õ meg a haverja, aki védi, és ketten teleszemetelik a fórumot
innen, köszi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Topic
hsz
hsz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ebbe a topikban (Assassin's Creed Revelation) a #1409, #1410 és #1411 hozzászólásomat tegyétek légyszi Spoiler tagba.
Elõre is köszönöm.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Opel Movano 2.8DTi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ime tamás98 hozzászolásai!
#8663. hozzászólás idézése:
#8662. hozzászólás idézése:
#8659. hozzászólás idézése:
#8655. hozzászólás idézése:
Kérlek örökre tiltsátok,ki mert én egymagam kevés vagyok,hogy fegyelmezni tudjam!Én minden tölem telhetõt megteszek,de már nem tudom mi tévõ legyek.Ezért hozzátok fórdulok segitsetek!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Miután törölve lettek a hozzászólások általad, csak a hozzászólások hûlt helyét látom. Ez alapján viszont nem tudom megítélni, hogy tényleg jogos lenne-e a kitiltása...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#8447. hozzászólás idézése:
#8446. hozzászólás idézése:
#8442. hozzászólás idézése:
Én is erre gondoltam...
A másik fele, hogy a tényleg felesleges, ám nem feltétlenül sértõ dolgokat kigyomlálhatja.
A trollok / túlzottan zavaró egyének likvidálása viszont már nem az õ dolga - viszont mint például most is, a HG megkönnyítheti a modik dolgát. A BF3 topic #34366-os hsz.-e például megmaradt, csak a delikvens kapott kitiltást, a hsz.-t a HG már törölheti, nem kell a modinak szólni érte.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tisztelet a kivételeknek.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valaki be tudná szúrni az NFS: The Run topik off topikjának linkjét a banner alá? Elõre is hatalmas köszönet!
<#worship>#worship>
Nem szeretném ha non-stop flame-mé alakulna a topic ezért szoktam törölgetni az összes flame-elõ és ahhoz kapcsolódó hsz-eket. Mert igazából ez egy dominó effektus 1 elkezdi aztán ezen a másik felhúzza magát és az egész nagy anyázásba fullad. Viszont ezentúl a durvábbakat bent hagyom és jelentem.
Az SWTOR topicban visszaolvasva két oldalt nem látok semmi olyat, ami miatt különösebb beavatkozásra lenne szükség. TomyLeenek van egy hozzászólása, ami erõsen rezgeti a lécet, ennyi.
A törölt hozzászólásokkal kapcsolatban viszont megint nem tudok nyilatkozni. Ha nagyon elharapódzott a dolog, akkor ne töröld a hsz.-t / hsz.-eket, hanem jelentsd a modi topicban, utána kapja a jutalmát.
A házigazdaság terén egy vagy két ember negatív megnyilvánulása elég keveset nyom a latba egy olyan látogatott topic esetén, mint az SWTOR.
Viszont jó lenne ha egy modi válaszolna már ezzel a témával kapcsolatban mert ha lehet olyan hangnemben, stílusban és arroganciával beszélni ahogyan azt õ teszi + fenyegetni a másikat PM ben (szívesem bemásolom mert nevetséges) akkor tényleg nincs értelme házigazdának lenni. Nem beszélve arról, hogy õ is házigazda de azért más topicjába jár flamelni és még azzal fenyeget, hogy kitöröl minden hsz-emet ha beírok abba a topicba bármit is. Kérdezem én megérdemli õ ezek után, hogy házigazda legyen bárhol is? Ilyen gyerekes mentalitással?
Csak a modik láthatják.
Az indok alapvetõen ugyanaz, mint az üzenetszámnál is - ne akarjon senki azon versenyezni, hogy ki adott több pontott...
@Maximus: És ha többen lennétek moderátorok,nem lenne könnyebb?
Nyilván könnyebb lenne, de itt alapvetõen még olyan problémák is adódnak, hogy milyen logika alapján büntessük az emberkéket. Nincs rá kialakult rendszer, rexHUNter is rámírt privátban, hogy miért kapta a büntit. Az ugyanis sehol sincs leírva, hogy aki nem szól hozzá a fórumhoz, az ne pontozhasson. Ebben ha szigorúan vesszük, igaza van, de ugyanazt tudtam mondani, amit lent is leírtam, miszerint egy nem túl aktív fórumozótõl ennyi negatív pont (és csak negatív) azért egy kissé visszás szerintem.
A saját, személyes véleményem az, hogy a moderációs jogkör terén túl szegényes az eszköztár, és az elmúlt évek alatt már több modi is emiatt lépett vissza...
De látom hiába minden,nem érdekelsz cseppet se tovább
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Topikba ugyanúgy ott leszek mivel akkor már ott voltam mikor te még hg sem voltál.
★ 汤姆 李
Én nem bírom szépen megkérni, hogy ne trollkodjon, és már nem az elsõ, meg nem a második. Egy moderátor megtenné, hogy megkéri? Arra csak hallgat.
Több példát nem tudok mutatni, mert jeff kitartóan törli a hülyeségeit (lehet mire elolvassátok, a fenti 2 is ki lesz törölve, remélem nem).
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
#16626:szerintem csak õk láthatják.
<#worship>#worship>
A plusz/mínusz elvi lényege az adott hozzászólás minõsítése lenne, ugyebár, nem az egyéné...
Köszönöm szépen!!