<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wollnerd
OMSI topic #9695 DELETE!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

elszabadult valaki az elmeosztályról ezt postolgatja minden topicba

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a WoT topic a második Való Világ topic... <#falbav>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

pointer4
#78807 - õ a fórumból kitiltott tigrincses más accal
#78806 - õ meg a haverja, aki védi, és ketten teleszemetelik a fórumot

innen, köszi.
Bronx South
Topik > #28 - Értem én hogy vannak nagyon "raj" emberek, de nem hiszem hogy ez a kocsmatöltelék stílus fórumra való.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
A kolléga azt hiszem eltévesztette a topicot. Az efféle alpári viselkedés ami ráadásul saját bevallása szerint is tudatos nem hiszem ,hogy ide való.

Topic
hsz
hsz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[NST]Cifu
Passz, nálam most látható (Opera, Mozilla).

Pluskast
Bocsánat, hogy itt jelzem a problémámat de máshol egyszerüen nem tudom. A problémám az, hogy a Star Wars The Old Republic MMORPG topikban egyszerûen szõrén-szálán eltûnt a "mehet" feliratú gomb. Minden más topikba tudok üzenetet küldeni de ott egyszerûen felszívódott. Valami ötletetek nincs, hogy ez mitõl lehet?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DarkSector
THX. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[NST]Cifu
<#email>

DarkSector
Sziasztok ebben a topikban legyetek szívessek a teljes címben javítani nekem a gear-t Gear-ra, kis elirás történt, nagybetûvel akartam a formalitás miatt. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[NST]Cifu
<#email>

Sziasztok,
Ebbe a topikban (Assassin's Creed Revelation) a #1409, #1410 és #1411 hozzászólásomat tegyétek légyszi Spoiler tagba.
Elõre is köszönöm.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tuzfal3
Sziasztok!GTS topic-ban elsõdleges felszólítás(büntipont kiosztása) után folytatják a flémet.Üdv. tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

SHADOWEYES7
Intéztem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gogabi79
Sziasztok!Sajnos Ma is igen szépeket alkotott a Tamás98!.Most fent fogom hagyni amiket irt,de a többek piszkálnak majd ,hogy miért nem törlöm ki stb!

Ime tamás98 hozzászolásai!
#8663. hozzászólás idézése:
#8662. hozzászólás idézése:
#8659. hozzászólás idézése:
#8655. hozzászólás idézése:

Kérlek örökre tiltsátok,ki mert én egymagam kevés vagyok,hogy fegyelmezni tudjam!Én minden tölem telhetõt megteszek,de már nem tudom mi tévõ legyek.Ezért hozzátok fórdulok segitsetek!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

[NST]Cifu
Mi alapján, engedelmeddel? A moderálási eszköztáram úgy néz ki, hogy ha látok egy hozzászólást, akkor a delikvensnek az alapján én büntetõpontot tudok kiosztani. 5 pont -> 1 hónap kitiltás.

Miután törölve lettek a hozzászólások általad, csak a hozzászólások hûlt helyét látom. Ez alapján viszont nem tudom megítélni, hogy tényleg jogos lenne-e a kitiltása...

gogabi79
Valamit csináljatok már a Máté97 el!.Szét barmolja a Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumot!Bannoljátok már le legyetek szivesek

Maximus4
De kitilthatod!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gogabi79
sziasztok!gogabi79 vagyok a Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumrol!Tamás98 már megint nem bir magával.Hiába szolunk rá,falrahányt borsó az egész!.Engemis szid,átkozz,pedig én csak hg vagyok!.Azért fordulok hozzátok mertén ki tiltani nem tudom,se le!.Kérlek segitsetek valahogy.
#8447. hozzászólás idézése:
#8446. hozzászólás idézése:
#8442. hozzászólás idézése:

csekk #12049 diablo 3 forumban pls
DarkSector
"viszont mint például most is, a HG megkönnyítheti a modik dolgát."

Én is erre gondoltam...

[NST]Cifu
A hg "elõnye", hogy az adott topic fejlécét / style-ját rugalmasabban tudja kezelni, nem kell megvárni, amíg egy modi kezeli, és ha a style nem nyert, akkor sokkal gyorsabban megoldható a cseréje (a saját nevemben legalábbis kijelenthetem, hogy a CSS terén elég alapszinten állok, nem arról van szó, hogy nem tudnék egy hátteret csak egy kép URL alapján megoldani, de összehasonlíthatattlanul több idõt kell rááldoznom, mint aki keni-vágja a témát).

A másik fele, hogy a tényleg felesleges, ám nem feltétlenül sértõ dolgokat kigyomlálhatja.

A trollok / túlzottan zavaró egyének likvidálása viszont már nem az õ dolga - viszont mint például most is, a HG megkönnyítheti a modik dolgát. A BF3 topic #34366-os hsz.-e például megmaradt, csak a delikvens kapott kitiltást, a hsz.-t a HG már törölheti, nem kell a modinak szólni érte.

DarkSector
Igen de utána megint jönne ide irogatni mindenki 1-1 topikbol...:D

nandorb
Akkor mivan ha reggel ujat? Azzal ugyse tud irni. Csak 2nap mulva aszem.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

DarkSector
ok de ha bannolják se érnek el semmit mert másnap regel újat. :P

nandorb
Nem de,azt hogy beszemeteli a topikot es igy vegig jarja,mindenhova.

DarkSector
Kár reagálni ilyenekre, hg dolga lenne egy törlés 2 másodperc munka, és nem minden egyes topikból ide panaszkodni...vagy mire vannak a hg-k? ha a moderátoroknak kell ezeket a melokat is elvégezni?

Tisztelet a kivételeknek.

wollnerd
SlipKnoTiaN nevû kocsisnak bant....
GTA V #1540 törölhetõ

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nandorb
BF3 topik, #34366 hsz.nagyon nem oda illo,es folytatasa a sok-sok tort alregeknek.

Köszönöm még egyszer! :)

[NST]Cifu
<#email>

Üdv!

Valaki be tudná szúrni az NFS: The Run topik off topikjának linkjét a banner alá? Elõre is hatalmas köszönet!
<#worship>

Jeffjohnson
Köszönöm a választ e szerint járok is el! Letiltás már megtörtént.

Nem szeretném ha non-stop flame-mé alakulna a topic ezért szoktam törölgetni az összes flame-elõ és ahhoz kapcsolódó hsz-eket. Mert igazából ez egy dominó effektus 1 elkezdi aztán ezen a másik felhúzza magát és az egész nagy anyázásba fullad. Viszont ezentúl a durvábbakat bent hagyom és jelentem.

[NST]Cifu
Privát üzenetváltással kapcsolatosan nem tud egy modi semmit sem tenni. Okkal, hiszen a priviket nem láthatja senki a két érintetten túl. Le kell tiltani a delikvenst, oszt jóéjszakát.

Az SWTOR topicban visszaolvasva két oldalt nem látok semmi olyat, ami miatt különösebb beavatkozásra lenne szükség. TomyLeenek van egy hozzászólása, ami erõsen rezgeti a lécet, ennyi.

A törölt hozzászólásokkal kapcsolatban viszont megint nem tudok nyilatkozni. Ha nagyon elharapódzott a dolog, akkor ne töröld a hsz.-t / hsz.-eket, hanem jelentsd a modi topicban, utána kapja a jutalmát.

A házigazdaság terén egy vagy két ember negatív megnyilvánulása elég keveset nyom a latba egy olyan látogatott topic esetén, mint az SWTOR.

Jeffjohnson
Úgy látom az erre a hszre adott válaszomat már nem tudtad elolvasni...

Viszont jó lenne ha egy modi válaszolna már ezzel a témával kapcsolatban mert ha lehet olyan hangnemben, stílusban és arroganciával beszélni ahogyan azt õ teszi + fenyegetni a másikat PM ben (szívesem bemásolom mert nevetséges) akkor tényleg nincs értelme házigazdának lenni. Nem beszélve arról, hogy õ is házigazda de azért más topicjába jár flamelni és még azzal fenyeget, hogy kitöröl minden hsz-emet ha beírok abba a topicba bármit is. Kérdezem én megérdemli õ ezek után, hogy házigazda legyen bárhol is? Ilyen gyerekes mentalitással?

[NST]Cifu
@nandor90: Ezt a listat hol lehet latni?

Csak a modik láthatják.
Az indok alapvetõen ugyanaz, mint az üzenetszámnál is - ne akarjon senki azon versenyezni, hogy ki adott több pontott...

@Maximus: És ha többen lennétek moderátorok,nem lenne könnyebb?

Nyilván könnyebb lenne, de itt alapvetõen még olyan problémák is adódnak, hogy milyen logika alapján büntessük az emberkéket. Nincs rá kialakult rendszer, rexHUNter is rámírt privátban, hogy miért kapta a büntit. Az ugyanis sehol sincs leírva, hogy aki nem szól hozzá a fórumhoz, az ne pontozhasson. Ebben ha szigorúan vesszük, igaza van, de ugyanazt tudtam mondani, amit lent is leírtam, miszerint egy nem túl aktív fórumozótõl ennyi negatív pont (és csak negatív) azért egy kissé visszás szerintem.

A saját, személyes véleményem az, hogy a moderációs jogkör terén túl szegényes az eszköztár, és az elmúlt évek alatt már több modi is emiatt lépett vissza...

Hmm,érdekes..#15115
De látom hiába minden,nem érdekelsz cseppet se tovább

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jeffjohnson
Nem csak a te hsz-eidet töröltem hanem mindenkiét aki flameben részt vett. Az, hogy hónapokig oda se néztem pedig nem igaz! Te pedig a véleményedet kulturált formába mondd legközelebb és végképp ne fenyegess engem pm-ben pláne nem úgy ahogyan azt tetted. A feladatom pedig érdekes módon csak te szerinted nem végzem jól...ne legyél gyerekes senkit sem érdekel mikor voltál ott ettõl még az amit írtál nem oda való..... ez pedig nem az a hely ahol véleményt kell mondani a moderátorok majd eldöntik mi a teendõ.

Most is megy a flame és te még mindig arra koncentrálsz,hogy elmertem mondani véleményem annó,gg

Nem végzed rendesen a feladatod.tucat hozzászólást kihagytál mikor hónapokig nem is nézted a topikot,több büntetést ki lehetett volna osztani visszatértél kiszemeltél engem és elkezted törölgetni hozzászólásaim.Ez engem zavar nem hagytam szó nélkül nem érzek jogosnak semmiféle büntetést számomra.Nézz magadba és a követõid is!
Topikba ugyanúgy ott leszek mivel akkor már ott voltam mikor te még hg sem voltál.

Jeffjohnson
Nem törlöm ideje ennek véget vetni... többször is meg lett mondva ez nem ide való viselkedés törölve lettek korábbi csodás hsz-ei de csak folytatja és most már PM-ben is fenyegetõzik.

j0nNyKa
swtor topic

Én nem bírom szépen megkérni, hogy ne trollkodjon, és már nem az elsõ, meg nem a második. Egy moderátor megtenné, hogy megkéri? Arra csak hallgat.

Több példát nem tudok mutatni, mert jeff kitartóan törli a hülyeségeit (lehet mire elolvassátok, a fenti 2 is ki lesz törölve, remélem nem).

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
És ha többen lennétek moderátorok,nem lenne könnyebb?

#16626:szerintem csak õk láthatják.

nandorb
Ezt a listat hol lehet latni?

Én nem is foglalkoztam eddig ezzel egyik fórumtárs hívta fel a figyelmemet rá hogy van aki ezzel szórakozik(tudok még egy-két embert,de majd meglátjuk,hátha megjavulnak), és kezdett engem is idegesíteni,a dolog...no mindegy köszi!!
<#worship>

[NST]Cifu
Hozzáteszem, hogy ha neked az a legnagyobb szívfájdalmad, hogy nem tudod viszont lepontozni, azzal semmivel sem vagy különb, mint õ...
A plusz/mínusz elvi lényege az adott hozzászólás minõsítése lenne, ugyebár, nem az egyéné...

<#eljen><#worship><#worship>
Köszönöm szépen!!