21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17704 Üdv, World of Tanks topikban etettem a trollt, vagy fordítva, nem tudom. Ha egy modi bíráskodna, megköszönném! (vagy nem, ez még a büntetés mértékétől függ) -
#17703 Az alábbi linket kérném betenni a Dark Souls topik bannerje alá.
darksoulswiki
Thx. -
Noodlee #17702 Asszem -
AXmen #17701 Nekem semmi.
Na mindegy..Majd jelzem a hg-nek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És tuladonképpen,ki van írva a szabályzatba,hogy OFFolást lehetőleg mellőzni,de ha muszáj akkor is spoilerban! -
#17700 Ezzel a kommentel mi a problémád? -
#17699 már bocs, de
1. nem fér egy ilyen komment be ebbe a topikba?
2. van házigazdája a topiknak, ilyen szintű dolgokat ő is le tud kezelni... -
AXmen #17698 Ezt kéne törölni!
#12928,offolást tartalmazó hsz! -
#17697 Segítek és ezt kapom. Kedves.
#1206 -
#17696 Alapvetően nem kételkedünk a fórumozók jószándékában (na jó, pár kivétel azért összegyűlt a fórumon, de őket nem tartom fórumozónak), de ha tényleg nincs semmi az állítás mögött, akkor az adminisztrátorok nem fognak kivételezni és ilyesmivel foglalkozni csak azért, mert ő szépen (vagy csúnyán) kéri. Jelen esetben egy 2005-ös és egy 2006-os felhasználóról van szó, az újabbat aktívan használja sok éve (több, mint 10 ezer hozzászólása van, házigazda is, vannak értékelés-pontjai is), és most hirtelen eszébe jut, hogy neki van egy elveszett régi felhasználója hasonló névvel, 0 hozzászólással, ismeretlen utolsó bejelentkezéssel (ami sok évet jelent, ha egyáltalán valaha használta).
Moderátorként mi amúgy sem tudunk ezzel kapcsolatban semmit sem tenni, maximum szólunk mi is az adminoknak, hogy ezt vagy azt támogatjuk, aztán még mindig ők döntenek. De jelen esetben nem igazán látom értelmét sem, amellett, hogy akár véletlen is lehet a hasonló felhasználónév. -
sata75 #17695 teljesen jogos és igazatok is van. de mondjuk ha megnézitek, hogy mikor volt aktív utoljára a kérdéses account akkor azért el lehet gondolkodni rajta, hogy nem Jancsikával akarok-e kitolni, hogy ellopom az accát:) hanem valóban az enyém volt.
de mint említettem nem akarok vitatkozni, egy éve kb megfutottam már ezt a kört eredménytelenül.
mondjuk én magamból indulok ki, miszerint hihetetlenül jó arc vagyok és nem akarok szívatni senkit na:) -
#17694 Ez most egy ovis válasz volt...
Gondolj bele kívül állóként ebbe a helyzetbe.
Több ilyen kérés van évente de elfelejtett jelszó és e-mail hiányában nem adhatjuk vissza mindenkinek az accountját. -
Tomy Lee #17693 Jó akkor tartsátok meg magatoknak azt is meg ezt is. -
#17692 Valamiféle kocsis álreg, 2402. hsz -
#17691 Ha én beregisztrálok például egy "Tommmy Lee" felhasználót, és közlöm, hogy márpedig az a másik az enyém volt - de nem tudom se az emailt se a jelszót - ugyanúgy nekem is adhatnák nem?
Mivel semmilyen módon nem tudod bizonyítani, hogy az a másik felhasználó a tied volt valaha (se az email nincs meg, se a jelszó, se semmi), így ne nagyon számíts bármire. -
Tomy Lee #17690 Remélem megoldható lesz bár eddig se a szerkesztőség sem itt nem kezdtek el foglalkozni a dologgal,még várnom kell szerintem.
Erre nem fogok VIP-t fizetni tovább mondjuk az biztos.Másikra simán fizetném. -
sata75 #17689 ugyanezzel próbálkoztam, úgy egy évvel ezelőtt, de nem tudtak segíteni:(
mondjuk nálam már maga az emil cím sem egy létező cím. de 8 éve nem léptek be azzal az accal...
lehet nemártana néha törölni a régi évek óta nem használt regisztrációkat.
:((( -
Tomy Lee #17688 Üdv!
Szeretném megkérdezni,hogy visszakaphatom az első account-om?Nem tudom a jelszót hozzá már évekkel ezelött is szerettem volna de már akkor is elfelejtettem és az emailt hiába adom meg nem jön rá emlékeztető!
link -
#17687 Link
#656 személyeskedés? -
#17686 Kérem a kedves moderátorokat Euro Truck Simulator 2 topicban #10854-tól #10857-ig HSZ-eket törölni! -
#17685 Látom megoldva... THX. -
#17684 patrik129 -tól erre varjatok gombot... És ha lehet, szeretném privátban elkérni az úri ember IP címét, hogy idejekorán bezárhassam előtte a kapuimat a restacar.hu -n. THX by Boxer. -
#17683 Hali!
Ennek a topiknak a címét elírtam, Arctic -ra kijavítanátok? Köszönöm! -
who am I 7 #17682 Hi,
A D3 topikban kezd unalmas lenni a grammar nazik offolása, ha táblát nem is kapnak, de komment törlés és figyelmeztetés mindenképp mehetne nekik.Régebben oldalak mentek el evvel...Úgy gondolom, ha valakinek valakivel (vagy annak helyes SÍRásával) gondja van, egyáltalán nem a Diablo 3 topikba való és beszéljék meg privátban.
kezdésnek a komment számok #55431, #55420 , fölösleges beszólás #55399 , #55271 , #55277.Ez csak máról meg tegnapról, tonna számra vannak ezek az fölösleges offolások, ha valaki hajlandó lenne evvel is foglalkozni, neveket is tudok, hogy általában kik baszogatnak mindig másokat szét offolva a topikot (vagy bárkit, random egy vesszőhibáért), szóval, ha azoknál rendet raknak fejben, akkor figyelni sem kell későbbiekben mert kb 3-4 ember az, aki konstans ezt csinálja.Neveljék a népet engem nem érdekel, csak ne a topikban (és ne úgy, hogy ők is *zarul írnak) -
Erinusz #17681 Az alábbi bannert szeretném kérni EVE Hogy az következő topickba rakjátok be plz fejlécnek.EVE
Előre is köszönöm -
#17680 már betelt a pohár: ezerszer figyelmeztetem a kedves kollégákat hogy fejezzék be az OFF-t.. -
#17679 Hmm... nem egészen így akartam... szóval hogy ez legyen a link neve, és oda mutasson. -
#17678 Sziasztok!
Szeretnék megkérni egy kedves modit, hogy IDE, a kép alá rakja be ezt
[spoiler]
3+2nap free trial! -
HUNKamiKaze #17677 Tele warez posztokkal a Sleeping Dogs topic -
#17676 Eruro Truck SImulator 2 topic vivesz nevű user BAN és #10797 DEL!
THX! -
#17675 Üdv.!
A World of Battleships topikot is át kéne nevezni, mert a nyitás óta megváltozott a neve.
Az új név World of Warships legyen.
Köszönöm! -
#17674 Köszi! -
#17673 Üdv Urak!
Lehetne kérni a World of Planes topik átnevezését "War Thunder (ex World of Planes)" -re?
A játék új nevet kapott és sokan összekeverik a World of Warplanes topikkal is :) Bár nem egy pörgős topik, most kezdődött a Global Beta, lehet kicsit többen leszünk majd.
Előre is köszi! -
#17672 Szeretném kérni ˆ tibi2014 eltávolítását a Dayz fórumból!
Offenzív viselkedése és reklám miatt is.Próbáltuk értelmesen szólni hozzá,sajnos lehetetlen.
Köszönöm! -
mester1987 #17671 Hát belőled sem lesz így moderátor. -
#17670 -
#17669 Ilyenkor linkelhetnél előzményt is!Talán ha nem kötözködnél,akkor nem írnának neked ilyeneket! -
#17668 #54871 Diablo 3 topicban. kéretik kitiltani a felhasználót -
kuhnzsolt #17667 De érdekes, előkerült a hsz! -
#17666 ? -
kuhnzsolt #17665 Az omsi fórumban miért nem jelenik meg a hsz-m?
sg.hu/listazas.php3?id=1236630869