21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18550 Multireges agyament Starfarer uj accja(i):
- smitwarden -> hsz
- Violator (meg csak privatot kaptam tole eddig)
- seggtomsolo (meg csak privatot kaptam tole eddig)
(Ismert regebbi accjai: Starfarer, ThruKnight, fereggecimodik, Hazugadmin, retardtomsolooo, Communist.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan tudom vagy sejtem?
Nem nehez, ha sorozatban kaptam a vicces jokivansagokat tobb accrol, privat hsz-ek tiltasa utan. :)
Violator 2013.07.30. 14:26
Hát akkor bizony bazd meg a kurva cigány a ravatalon, meg a fasszopó haverjaid is, a fasszopó topicod szét lesz baszva, ahogy eddig is, te gecinyelő nyomorék!
Violator 2013.07.30. 17:41
Megbasztad már a tetves troll cigány kurva anyádat? Jó lenne ha igyekeznél ez ügyben te alávaló, beképzelt, balfasz, te faszt cibáló köcsög, te hazug kétszínű szemétláda!
seggtomsolo 2013.07.30. 22:25
Te, igazi hugyos faszkalap te, gerinctelen besúgó állat , cigánypatkány, szopadék!
smitwarden (h nelkul) 2013.07.31. 18:13
Hidd csak azt te faszkalap kétszínű nácigyökér, hogy idegesítetek, max annyira mint amikor a csizma ideges mikor eltapos egy férget. Én, és a többeik remekül szórakozunk a beltenyészett gerinctelen patkány viselkedéseteken, te fasszopó. :d
Apropó, megbasztad már a tetves telibevert cigány kurva anyádat a ravatalon?
Bar tudom privatokkal nem foglalkoztok, azert is raktam spoilerbe.
De eleg egyertelmu, hogy Starfarer uj accjai. :p :)
-
#18549 Kész mindkettő :) -
#18548 Sziasztok!
Ezt a képet szeretném bannernak berakni, ha nem túl nagy kérés.
Topic : Payday 2 : The Heist link!
Előre is köszönöm! -
Ashyn #18547 Sziasztok!
Ezt a képet szeretnénk bannernak beállítani, ehhez kérném egy modi segítségét.
Topic: EverQuest NEXT
Köszönjük! -
zsan666 #18546 Szintén ETS 2 topic, szintén Könnyű Fokozat az illető. Itt -
ntex #18545 Kettévált a link, a név mutat a megfelelő helyre :) -
ntex #18544 ETS 2 Topicban Könnyű Fokozat a #29840 -es megnyilvánulásával megérett az elakadásjelzőre, vagy nem? -
Ashyn #18543 Sziasztok!
Moderátori segítséget szeretnék kérni az általam indított EverQuest NEXT témával kapcsolatban. Sajnos a téma címét elírtam, van arra lehetőség, hogy javítva legyen ( NEXT helyett MEXT-et írtam ).
Előre is köszönöm!
Ash -
#18542 csinálsz egy .js file-t, amibe behúzol mindent a dizájnhoz, és berakatod azt a topicba
a .js-edet már szerkesztheted kedvedre, tehát egyetlen egyszer kell a hercehurca, amit egyébként biztos vagyok benne, hogy 1 napon belül teljesítenek a modik
nyilván a moderálás más tészta, arra már jobb ha hg vagy
egyszerű: tedd fel a kérdést, hogy elfogad-e az egyelőre nagyon szűkös közösség, ha 3-4 igen választ kapsz, már nyertél
leírom, hogy meglátásom szerint mi szokott történni egy friss topicnál:
- megnyitja valaki
- van valaki, itt most te, akit érdekel jobban a téma, akar tenni a topicért (moderálni, dizájnt csinálni, etc.), de még csak szűk kör látogatja a topicot, így moderálásról szó sincs
- ilyenkor még csak annyit szoktak kérni, hogy 1-1 kép menjen be bannernek, esetleg egy .js dizájnnak
- később, nagyobb látogatottságnál már jogosabb a komoly dizájn is, meg sajnos el kell kezdeni moderálni is - ekkor viszont már van egy "magja" a topicnak, amiben az adott ember (itt most te) is szerepel, akikért, akik miatt érdemes foglalkozni a topic-kal ilyen szinten - ekkor felteszed a kérdést, hogy elfogadnak-e, amire nyilván igent mondanak, és szépen végigzongorázod a lent leírtakat: ~1-2 napon belül "tied" a topic -
#18541 És minden egyes esetben (esetleg naponta többször) ez lenne az egyetlen megoldás? Egyébként csináltam már korábban sajátot (ami törölve lett), de ott sem tudom a dizájnt módosítani.
Plusz az esetleges off/flood-hegyek elkerülése miatt is kértem nem azért, hogy haverok előtt tudjak mivel menőzni. 36 évesen már csak nem ilyesmivel áll elő az ember egy haveri társaságban...
De mint írtam egyszerűbb a saját tárhely és a fórum, mint ezt a jogot itt megkapni.
-
#18540 Dizájnt kialakítod egy saját topicban, utána beírod ide a forráskódot, és megkérsz egy moderátort, hogy tegye be - ugyanúgy, ahogy mások szokták, ehhez nem kell házigazdaság. -
#18539 Írhattam volna hercehurcát, vagy egyéb jelzőt. Értem és elfogadom az okokat, de végigolvasva a követelményeket már eleve ott elbukik a dolog, hogy frissen indított topik, nincs kit megkérdezni arról, hogy megfelel-e az illető HG-nak. És a jogok csak azért kellettek volna, hogy dizájn szempontjából tudjam alakítani a topikot. A többi már csak másodlagos, a moderálást az adott közösség is kialakíthatja...
-
#18538 Nem tudom milyen cirkuszról beszélsz. -
#18537 Ok, szerintem hagyjuk! Nagyobb cirkusz ez, mint domaint+tárhelyet venni és oda telepíteni egy fórumot! Ami már készen is van.
De köszönöm a válaszokat!
-
#18536 Aztán pedig ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
Szerk: Abban a topikban 3 darab hozzászólás van... -
#18535 A fejlécet olvasd el itt. -
#18534 HG jogokat szeretnék kérni ehhez a topikhoz! Köszönöm!
-
#18533 Írd ide a kérésed,és ha az illetékes olvassa,intézkedni fog. -
#18532 HG jogok kérése hol, hogyan lehetséges? Mivel az email cím nem működik!
-
#18531 Először annál maradtam, amire válaszként leugatott...na de mindegy, ne csevegjünk itt, nem arra való a topik. :) -
#18530 Egy csörte volt közted és rarma között. Ha te maradsz a diplomatikus megfogalmazásnál, talán ő sem úgy reagál, ahogy tette az adott esetben, nem gondolod? -
#18529 Oké, köszi! De azért én nem ejtettem meg "vegyél be nyugtatót és pihenj" kaliberű sorokat, nem feltétlen az OFF miatt írtam ide, hanem emiatt, de ha az ilyen beszéd engedélyezett, akkor oké... :) -
#18528 Nem látok gigászi problémát. Én sem vagyok a túlburjánzó OFF híve, de a 9. OFF hsz.-nél szóltál rá egy olyanra, aki 2 hsz.-t ejtett meg a témában. Ha már rá akarsz szólni valakire, akkor Longhaul-ra kellett volna. Utána pedig rarma-val az egyik 19, a másik egy híján húsz tipikus esetét valósítottátok meg.
rarma sem vétlen a témában, de a te reakciód sem volt mentes az éltől. -
#18527 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel a jelenséggel lehet-e kezdeni valamit:
Omsi ON topik #40691 -es komment "vegyél be nyugtatót és pihenj" . Mivel a házigazdánk külföldön tartózkodik jelenleg és nem tud cselekedni, megkértem, hogy ne az ON topikban tárgyalják már ki, hogy egy fájlmegosztóval mi bajuk van.
Előre is köszi! -
Pares #18526 A World of Tanks fórumban a #244317-es hozzászólást kérném törölni! Köszönöm! -
#18525 Ma is tanultam valamit,köszi :) -
#18524 Sokszor előfordult már azoknál, akik nem járnak a fórum főoldala felé - elvileg ott figyeli a büntetőpontokat, a VIP aktiválást pedig a saját profil beállításánál. -
#18523 (tényleg jól néz ki amúgy ) -
#18522 Köszönöm a válaszokat, megnézem a lehetőségeket, bár nincs bajom a jelecskékkel, tök egyedi :) -
#18521 Ilyet se láttam még
Ha minden kötél szakad,szólni kell Shadownak,hogy vonja vissza. -
#18520 A fórum nyitóoldalán próbálj meg ki és bejelentkezni, illetve a saját adatlapodat megnézni, "rendes" módban (ie.: nem m.sg.hu és nem bővítményes megoldásokkal). Rémlik, hogy a rendszer a büntetőpontok leszedését csak ott ellenőrzi. -
#18519 Tisztelt vezérek!
Olyan kérdésem volna, hogy kaptam én büntetőpontot igen régen, ezzel egyetemben két felkiáltó jelem is lett. Az indoklásban azt is leírta az autoüzenet, hogy 2 hét után törlődik ha nincs egyéb gond velem. Namármost nem volt, halkan jegyzem meg, hogy ezeket is azért kaptam mert a bf3 topikunk közismert trollját osztottam ki, és minősítettem a jellemét, na de mind1, a ,lényeg, hogy lefutott a 2 hetem, de a jelek megmaradtak. Ezek véglegesek, vagy csak rám fagyott, vagy ezt egy adminnak kellene levenni, de túl sok meló a pár klikk? Persze nem zavar, tökjól néz ki a sok jelecske a nevemnél, csak gondoltam rákérdek:)) Legmélyebb tiszteletem, köszönöm a figyelmet.
Üdv, Zoli. -
#18518 @atty707: a hsz.-ek törölve, az illető figyelmeztetve.
@HyperMonkey: Elakadásjelző kiosztva. Ne te akard már megmondani másnak, hogy mit kellene jelenteni, és mit nem. Ha a jelentés témája nem indokolja, akkor majd egy moderátor ezt közli vele. -
HyperMonkey #18517 Szerintem ez egy jópofa poén (ami mellesleg igaz is). Annyira gáz ilyeneket jelenteni hogy el sem hiszed... -
atty707 #18516 OMSI topicban a #40345 hozzászólás rasszista mondanivalójú linket tartalmaz, a topic házigazdája (Erlau Trans) kért meg rá, hogy jelentsem felétek.
(Remélem sikerültek most a linkelések is.)
Köszi. -
#18515 Szerintem önmagában az, hogy valaki nem dicséri rommá, nem azonos azzal, hogy feleslegesen trollkodik. Ezt csak onnan gondolom, hogy igenis vannak negatív dolgok is (pl. devlking és s0n1c részéről), csak ők normálisan írták le a véleményüket.
A felesleges fröcsögés pedig tényleg nem válik egy topic előnyére, így általában törölni szokták... -
HyperMonkey #18514 Szeretném jelezni, hogy jonnyka a wildstar topik házigazdája, töröl minden olyan postot ami nem dícséri rommá a játékot. Ha jól tudom, lehet negatív vélemény is, mert az sg nem fanboy fórum. Kérem ennek utánanézni. Köszönöm. -
#18513 Nem szeretném ennyit ismételni magam, a #18473 és #18475 hsz.-ben nemrég kifejtettem a saját véleményemet.
Viszont Wedge, a problémám az, hogy amikor gondod volt vele, miért nem jelezted? -
#18512 Az adott topikal semmi bajom nincs mert már nem járok oda.
A script meg rossz, ez az én magánvéleményem én is hg vagyok de ellenzem hogy ekkora hatalmat kapjon valaki aki nem modi vagy admin. -
#18511 Hát konkrét hsz-t Imytől kérjél én csak poénkodtam ő meg besértődött aztán mivel neki vannak ugye jogai élt vele. De mindegy nem érdekel, legyen vele boldog, hogy letiltott, bár továbbra sem tartom helyesnek, hogy házigazdák csak úgy önhatalmúlag tiltogatnak embereket, csak azért, mert nekik nem szimpatikus a másik.