Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a MGSR topikba: MGSR topik
Köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A kérés indoka warez.
#36998 -tól kezdve a #37000, #37001, #37003, #37005, #37006, és a #37010 kivételével a #37016 -ig / -al bezárólag kéne törölni.
A #37020 -as hozzászólás is törlendõ.
Just do it :)
[merlinw.org]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használata:
kód
Tehát a nem is mûködik, ezt azért használtam volna, mert néhány fórummotornak gondot okoz a backslash...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"The trees move. Do you not see it?"
Tudom hogy mûködnek a tagek (2004 óta vagyok itt) nem kel lróla felvilágosítani, lehet az alfa verziójú opera szar, d emikor begépteltem a lezáró tagekkel semmi gond nem volt, mikor meg elküldtem akkor meg nem mûködött egyik makró se...
(bár látom közben mod kijavította)
Se a spolier se a code...
Parancsolás része azért, mert az sg annyira elvault hogy s eegy elõnézet funkció nincs benne, hogy le tudnám ellenõrizni, hogy tényleg mûködik valami, módosítás funkcióért meg nem fogok fizetni, rengeteg helyen ez alap és ingyen van...
#17877:
Mutasd már hol van link?
Rá tudsz kattintani? Egyébként egy forintodba nem kerül, miért fáj, sõt topic is van róla ahol mindig linkelika sajátjukat, akkor meg?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Másrészt a tageket illik bezárni, ahogy a makrók menüpontban le is van írva és amit te nem tettél meg. [/code] és [ /spoiler] csak rád vár, használhatod õket.
l2r
A többi modi véleményét is ki lehet kérni a dologgal kapcsolatban, én maximum egy egyszerûbb, leellenõrizhetõ style-t tudok elképzelni, banlist nélkül.
Mondjuk hozzáteszem, marha jó, hogy egyfelõl van egy banlist script, amit széles körûen használnak a HG-k, és vele kapcsolatban nincs semmiféle egyértelmû korlátozás, szabályozás vagy döntés.
Next PC upgrade: 2022
a ki nem állhatásban igazad van, valaha hasonló mûsorszámot nyomott le Dragon Age 2-nél is, de onnan legalább (miután megközelítõleg mindenki elküldte a fenébe) elhúzott.
hg-nak meg írok privátot, vagy ha nincs más feldobom hg cserét topicban, mert az, hogy egy személy rommá szemetel egy alapból normális hangvitelû, segítõkész topicot... az gáz. nagyon.
Egy szó mint száz,én indítványoznék egy HG. cserét a topikban!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
elõre is köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Next PC upgrade: 2022
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Már van ilyen topik!
Farming Simulator Topik 1
Második
Harmadik
Negyedik
Négy Farming Simulator topik? Komolyan?
De hát, már van ilyen topik!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Szoval szeretném kérni a nyito hozzászolásban szereplö video törlését.
köszönöm.
Itt
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha nagyon nem bírnak magukkal, bezárjuk a topicot ideiglenesen.
Ets2: topik link
Üdv: Vajo
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
bf 3 topik
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
sajnos nem tanult..
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=176746