Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Sziasztok, ha kérhetem mivel nincs még banner ezért tegyétek be pls ezt a képet: KÉP
a MGSR topikba: MGSR topik

Köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv, egy kis takarítást szeretnék kérni ezen topikba, a kedves házigazda valamiért inaktiválta magát.

A kérés indoka warez.

#36998 -tól kezdve a #37000, #37001, #37003, #37005, #37006, és a #37010 kivételével a #37016 -ig / -al bezárólag kéne törölni.

A #37020 -as hozzászólás is törlendõ.

Panzeradler
Tosiro újra itt van:#20528 #20510
Muttley
Légy szíves, nevezzétek át EZT a topicot aktualitása miatt az alábbi névre:

"WRC 3 - 2012"

Just do it :)

MerlinW
Torrent oldal meghívót kunyeráló újreg a Witcher 2 topikban

Itt, õ: #8485

[merlinw.org]

[NST]Cifu
A desing mehet, viszont akkor valaki küldje el, vagy rakja be itt mit kell beilleszteni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok, azt lehet elírtam. A code meg azért nem mûködött, mert A
segítségével programkódot lehet megjeleníteni az hozzászólásban.

Használata:
kód

Tehát a
nem is mûködik, ezt azért használtam volna, mert néhány fórummotornak gondot okoz a backslash...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Calver
de mondom, itt eredetileg spolier-t írtál, azért nem mûködött.

"The trees move. Do you not see it?"

Mardel
Na ne mondd, mikor begépeltem nem írtma olyan gyorsan mint az elõbb és mág meg is néztem rendesen lezártam mégsem mûködött...

Tudom hogy mûködnek a tagek (2004 óta vagyok itt) nem kel lróla felvilágosítani, lehet az alfa verziójú opera szar, d emikor begépteltem a lezáró tagekkel semmi gond nem volt, mikor meg elküldtem akkor meg nem mûködött egyik makró se...

Calver
spoiler, talán ezért nem <#rolleyes>
(bár látom közben mod kijavította)

Mardel
Bocs de bezártam a tageket és mégsem mûködött.
Se a spolier se a code...

Parancsolás része azért, mert az sg annyira elvault hogy s eegy elõnézet funkció nincs benne, hogy le tudnám ellenõrizni, hogy tényleg mûködik valami, módosítás funkcióért meg nem fogok fizetni, rengeteg helyen ez alap és ingyen van...

#17877:

Mutasd már hol van link?

Rá tudsz kattintani? Egyébként egy forintodba nem kerül, miért fáj, sõt topic is van róla ahol mindig linkelika sajátjukat, akkor meg?

Maximus4
Mûködnek a makrók csak te nem tudod használni õket.A másik meg sürgõsen vedd ki a ref linket az aláírásodból!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jazzy
Én ugyan nem vagyok mod, de egyrészt nem parancsolni szokás, hanem kérni.

Másrészt a tageket illik bezárni, ahogy a makrók menüpontban le is van írva és amit te nem tettél meg. [/code] és [ /spoiler] csak rád vár, használhatod õket.

l2r
Mardel
A makrók nem mûködnek...

Tegyétek rendbe a makrókat is és a linkelt hszemet is.

TVelvet
nem a banscriptre gondoltam, hanem a designra. Kiszedjük a scriptet ozt jól van. ha már a designal szívtunk sokat, maradjon már meg😊
[NST]Cifu
Én személy szerint úgy anblokk nem vagyok kibékülve az agyonszkripteléssel, mert amint azt nagyszerûen láttuk a D3 topicban, oda-vissza csak a gondok vannak vele, és a modiknak nincs módjukban ellenõrizni, hogy külsõ oldalról milyen meghívásokkal játszotok.

A többi modi véleményét is ki lehet kérni a dologgal kapcsolatban, én maximum egy egyszerûbb, leellenõrizhetõ style-t tudok elképzelni, banlist nélkül.

Mondjuk hozzáteszem, marha jó, hogy egyfelõl van egy banlist script, amit széles körûen használnak a HG-k, és vele kapcsolatban nincs semmiféle egyértelmû korlátozás, szabályozás vagy döntés.

TVelvet
Te Cifu, a D3 topicban vissza lehetne kapcsolni a motyókat?
Calver
visszatért mindenki kedvenc tosiro-ja, természetesen kapásból warez kérdéssel <#bohoc>

grebber
Ezt a topikot kérem nevezzétek át erre The Walking Dead: Survival Instinct

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Calver
nem egy ember jelezte már, h a töke tele van a sráccal (sõt, volt aki írta, h sg bõvítményt rakott fel csak azért, h szûrje az elmebajait) - én sem finomkodom ezt a tudtára hozni, ez így igaz... de ha megnézed, akik sokáig NAGYON megértõek és toleránsak voltak vele szemben (lásd PiszkosFred), azoknak is már eldurrant a búrája tõle, mert bõven kimeríti a viselkedése a fórumrombolás fogalmát.

a ki nem állhatásban igazad van, valaha hasonló mûsorszámot nyomott le Dragon Age 2-nél is, de onnan legalább (miután megközelítõleg mindenki elküldte a fenébe) elhúzott.

hg-nak meg írok privátot, vagy ha nincs más feldobom hg cserét topicban, mert az, hogy egy személy rommá szemetel egy alapból normális hangvitelû, segítõkész topicot... az gáz. nagyon.

Maximus4
Nem szeretnék senkit sem megbántani,de ti hárman amit mûveltek néha egymással a topikban az enyhén szólva is ovis színvonal😊 Annyira süt az egymáshoz intézett hozzászólásaitokból,hogy ki nem állhatjátok egymást.Ide jöhetne nyugodtan Although is panaszkodni rátok és annak legalább annyi alapja lenne mint a te panaszodnak.A probléma az,hogy egy ideig beszólogattok egymásnak,aztán aki elõbb megunja,az jön ide reklamálni.Számotokra ez lenne a tökéletes megoldás😊

Egy szó mint száz,én indítványoznék egy HG. cserét a topikban!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Calver
valaki könyörgöm Skyrim topicból takarítsa el ezt az Although nevû elmebajost. offol, flémel, kötekszik, hisztizik, köpköd, személyeskedik, már mindenkinek a töke tele van vele. sokszor szépen meg lett kérve, hogy hagyja abba a mûsort, sõt, eddig kétszer lett kivágva hasonló szép okokból (ebben a topicban #16727-tõl lefelé látható itteni kiselõadása is), de természetesen semmi sem változott, ugyanazt a mûsort nyomja, a topic közössége meg nem tud vele mit kezdeni.

elõre is köszi

Kandurex
vagyok, csak nem szoktam minden topikba benézni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

scomcomputers
Örök hála!

* Scomcomputers the future of computing!*

SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

scomcomputers
Legyetek oly szivesek és ezt tegyétek be bannernak ide...
Nagyon szépen köszönöm!!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

k0trapali
Ez a kép mehet IDE bannernak.
Kandurex sehol és banner sincs szóval...
[NST]Cifu
Csak az ilyen, meglévõ hsz.-ek alapján lehet intézkedni, ha a hg. törli a hsz.-t, akkor mi sem látjuk...

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

grebber
Meglett a végleges cím!

Ezt a topikot nevezzétek át légyszíves Cyberpunk 2077 -re!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Ha törlöd a hozzászólást,akkor nem tudunk intézkedni.

Sziasztok Modik. ETS2 topikban egy bizonyos Lolluki nevû felhasználó warezt terjeszt pm-ben, és rendes hsz-ben is. A hsz-eket töröltem, hogy ne terjedjen, de azért 1-2 pontot adjatok neki légyszives, mert kb 30 hsz-t töröltem amibõl 20-at õ írt és csak kódok, warez. Köszönöm.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
Kicsit kapcsolj már lefelé... Az egyikbe 2009 óta nem írtak, a második már rég zárva van, a harmadikba és a negyedikbe pedig szintén nem írt senki 2009 óta, már rég el vannak felejtve.

Ez valami vicc!

Már van ilyen topik!

Farming Simulator Topik 1

Második

Harmadik

Negyedik

Négy Farming Simulator topik? Komolyan?
De hát, már van ilyen topik!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Vettem😄

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Maximus4
Kicsit bízd már rá a topik felügyeletét,karbantartását a házigazdára.

[NST]Cifu
Javítva a video linkje.

Hi, most nyitottam egy topicot és beilesztettem egy videot de valamiért rosszul müködött a copypaste, és menü ürhajok helyet egy homár van ott.
Szoval szeretném kérni a nyito hozzászolásban szereplö video törlését.
köszönöm.
Itt

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Okés, köszi a segítséget.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

[NST]Cifu
Megejtettem egy figyelmeztetést a topicban, ha tudod, tedd ki a topic fejlécébe is.

Ha nagyon nem bírnak magukkal, bezárjuk a topicot ideiglenesen.

Sziasztok modik. Már nem tudom nyomon követni ezt a rengeteg off-ot, vérpisikés özönt. Október 19.-én pénteken adják ki a játékot. Megkérhetlek titeket, hogy addig zárjátok a topikot? Nem gyõzöm törölni a sok idétlen nyafogó hsz-eket. Köszönöm szépen.
Ets2: topik link

Üdv: Vajo

wollnerd
COD MW3 topic
#7145 del!
thx!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[NST]Cifu
Kezelve.

tutituti
Az alattam író egyed ismét alkotott:
bf 3 topik

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Köszönjük! 😊
[NST]Cifu
Most van egy kis ideje arra, hogy gyakorolja a normális hangnemben való fórumozást.

koszonom!

sajnos nem tanult..

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=176746
[NST]Cifu
Kapott három elakadásjelzõt, ha nem tanul belõle, kapja a maradék kettõ.