Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a saját fórumok részén a fórumnak. ott lehetsz házigazda ha SAJÁT topikot nyitsz.
érted?
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha ide is mindig ennyi felkiáltójelet irsz, akkor ide se fogsz tudni irni 😉
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha nem vetted volna észre a saját fórumokban mindenki házigazda. <#wilting>#wilting>
Kal Online topikban a #2134-es hozzászólást légyszíves töröljétek!
A srác ugyanis így pályázik a kezdõk accountjára!
Köszi
Ui: az ott levõ forumozók közül ezt többen is meg tudják erõsíteni.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
thanx.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egy téma
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mondjuk most eléggé elszámoltam magam <#idiota>#idiota>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
miért van még büntipontom? 2hét alatt jár le,6-odikán kaptam,és most 19van asszem 😄D
csöppet már idegesit az állando egy percenkénti hsz...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M