Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nem, az igaz hogy te szaros vaty .DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laky
😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02
az igaz,hogy gabber csöves?<#wilting><#wilting><#wilting>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
<#wilting>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

lamase
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118073734
#1003,#1004,#1005 törölje vki, kösz

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

báttyó02
O.o

geri15
😄DDDDDDDDDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

lál <#eplus2>
Laky
😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Pyx
erre talán Punker tudna igazán kimerítõen válaszolni, kérdezd meg 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hykao
Ha már házigazda nem lettél, most a bannra hajtasz? 😊
vilmoska
Az igaz hogy általában a moderátorok csövesek?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

vilmoska
Töröljétek lécci ezt a témát: Philips MF-JET 495 .::HELP::.
köszi

Hmuda
Egyrészt ezért, másrészrt mert semmi foganatja nincs ha csak úgy eltünik a topic, a hülye nyit másikat és kezdõdik elölrõl. Így van egy kis utalás, hogy nemkéne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Mert nem minden moderátor tud törölni.
rezsofiz
egyébként a topikokat miért bezárni szoktátok, és miért nem törölni inkább? 😮

sazl : c

Lord AnonymouS

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

gabber_saviola

Crem
Ahova beírod a szöveget, ott lejebb látsz egy ilyet: oda kattints. a többit már érteni fogod.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cicai
Nem tudsz válaszolni az elõzõ kérdésemre:
hogy kell ilyen kék betüs szöveget csinálni
az amikor rákattintunk és kiadja a tartalmát

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

vilmoska
értem

báttyó02

szerintem pedig tök megérdemli <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

vilmoska
Ne hidd azt hogy én majd itt észnélkül törölgetni fogok!DEHOY
meg ha ezt csinálnám ugyis bannolnának...

Laky
Pár hónapja regisztrált felhasználóknak nem adunk házigazda jogot, mivel a
moderálási joggal rendelkezõ emberek kvázi az SG véleményét is képviselik,
és az esetlegesen túl szigorú vagy pártos törlések ránk ütnek vissza.

vilmoska
Már írtam neki,de azt mondta hogy felesleges mert van házigazda.
Pedig én mondtam,hogy õ szívesen átadja a helyét!
na mind1 ez van.

szerintem a rendberakásról borgot kérdezd meg !

írj neki eg privit !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Laky
<#lama> n e m <#lama>

báttyó02
mar mindenhol ez a divat....

Hmuda
Az enyémen nem, de azért játszok vele rendesen. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

M@TriX
úgy látom szinte mindenki logóján feltûnik az SA függõség jele 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én nem tenném...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0Fritz0
Ezt ki is kéne nyilvánítania valahogy a modik felé.
A másik meg még mindig az újreg téma... 😊

(Tartsunk SMS-es szavazást?) <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vilmoska
de az ott lévõ házigazda azt mondta hogy lehetek házigazda ha a moderátorok is megengedik

Laky
😄

mukika
van házigazdája a topiknak, ennyi. felejtsd már el.

vilmoska
HAHÓ hali moderátorok!
Nagyon szépen megkérlek titeket hogy had legyek ott moderátor a GTA San Andreas topicban!
Már nagyon eluralkodtak az indulatok kéne valaki aki helyre rakná.
nah mind1
köszi
legalább válaszoljatok
csá

Nem3sis At Work
gta:sa (#29923) es cj showroom-ban (#857) hirdeti nba-s oldaljat egy csetneki14 nevu csako. vmi buntit adhatnatok neki vagy bant. emlitett hsz-eket pedig torolhetnetek.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Zsolo007
Ezt a képet rakjátok be pls ide bannernak.
THX!

Piedon
ÜDv!
A játékmagyarításról tudtok-e címû topikból kéretik törölni a 26055-ös hozzászólást mert az én email címemet tüntették fel véletlenül és nem szeretnék spamhegyeket kapni. Köszönöm.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Ezt légyszives tegyétek be IDE bannernak.

Next PC upgrade: 2022

tenksz! <#worship>

Üdv, Modik Népe! 😊

Szeretnénk kérni a GTA San Andreas topic fejlécébe a Magyarítás weboldalának címét (http://gtasahun.try.hu)!

Elõre is köszi!

Laalee
nincsmár

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

shaba23
kellemetlen, mert akkor nem fogok oldalakat törölni a wow topicból😊 pedig nem nagyon szól a játékról
1

shaba23
egy topikban hány házigizda lehet?
gabber_saviola
HTXVM !!!4 😄D