Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#1003,#1004,#1005 törölje vki, kösz
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
köszi
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
hogy kell ilyen kék betüs szöveget csinálni
az amikor rákattintunk és kiadja a tartalmát
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
meg ha ezt csinálnám ugyis bannolnának...
moderálási joggal rendelkezõ emberek kvázi az SG véleményét is képviselik,
és az esetlegesen túl szigorú vagy pártos törlések ránk ütnek vissza.
Pedig én mondtam,hogy õ szívesen átadja a helyét!
na mind1 ez van.
írj neki eg privit !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A másik meg még mindig az újreg téma... 😊
(Tartsunk SMS-es szavazást?) <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nagyon szépen megkérlek titeket hogy had legyek ott moderátor a GTA San Andreas topicban!
Már nagyon eluralkodtak az indulatok kéne valaki aki helyre rakná.
nah mind1
köszi
legalább válaszoljatok
csá
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
A játékmagyarításról tudtok-e címû topikból kéretik törölni a 26055-ös hozzászólást mert az én email címemet tüntették fel véletlenül és nem szeretnék spamhegyeket kapni. Köszönöm.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Next PC upgrade: 2022
Szeretnénk kérni a GTA San Andreas topic fejlécébe a Magyarítás weboldalának címét (http://gtasahun.try.hu)!
Elõre is köszi!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.