Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

FM2006 topik
pls örökbant...
Hmuda
A továbbiakban van ennek topic, abban kellene megbeszélni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

báttyó02
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#eljen><#eplus2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vilmoska
OKÉ

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hmuda
A te topicod, csinálj neki te. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

vilmoska
Valaki csinálna ennek az oldalnak bannert?
NAH?
köszi
küldjetek privit

báttyó02
dik hova sietsz..........

gabber_saviola
Készem szépen modik......HTXVM

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
és kérném még ezt kiszedni: Talmácsi Gabi.. HTXVM

gabber_saviola
Kedves aranyos moderátorok!

ezt a bannert kérném szépen ide berakni.

Köszönöm szépen a gyors reagállást! üdv: gabber

Lacc
Hmuda
Ez az NBA oldalas gyerek pár más nickkel is szokott reklámozni. Ha találtok más hirdetéseket légyszi szóljatok, mert eléggé betonfejû a gyerek és nem fogja fel, hogy a fél SG rajta röhög. 😛

kb <#eplus2><#hehe><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0Fritz0
search and destroy? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

© csetneki14 bf2 topicban reklám, kick, ban, destroy... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Javuló tendencia... 😊)
Sziasztok!

Sajnos megint egy hozzászólás törlést szeretnék kérni KAL Onlnie topikban a 2168-as számú hszt töröljétek légyszíves!

Köszönöm

matrix, nézz PÜ-t!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

M@TriX
csak neked. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

báttyó02
joak szavijola baratom<#eljen><#vigyor1><#eljen>

hykao
Hihetetlenek ezek a toronymagas bannerek...az embernek 1280x1024-ben gördítenie kell egyet az egérrel - miután belépett egy ilyen topkba - hogy egyáltalán elõbukkanjanak a hozzászólások...
Istencsászár
már megvolt cs: source topic😛P

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gabber_saviola
rakjátok má be neki azt a pikcsört kedves moderátor nagyurak! HTXVM

hykao
Egyszer talán megérjük a teljesképernyõs bannerek korát is... 😞((
gabber_saviola
<#eljen>

Sheva

estét modik ezt a képet kéne betenni a sport fórumba lévõ Villarreal CF c. topicba!!!

elõre is THX!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

lamase
ezt ide kösz

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

M@TriX
ööö, a BoS logója egyébként megváltozott...

csináltam ennek örömére én is egy bannert.. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Solid Snake
Spammerõ 😊)
gabber_saviola
kötsög 😄

Laky
hát nem a legszebbek 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

gabber_saviola
köcsög 😄

Huma
Üdv Mindenkinek!

Kicsit elbénáztam egy beírást, jó nagyon, szeretném, ha javítva vagy törölve lenne, mivel tévedésbõl benne maradt jópár e-mail cím is. A vége lenne a lényeg, a többi törölhetõ...
A Tibia topic #48623 üzenetérõl van szó, elõre is köszönettel!

Huma :o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

grebber
ne javíts tegyék be így és kész.

Next PC upgrade: 2022

<#vigyor3><#ravasz1><#banplz>

Solid Snake
Van rajta mit
gabber_saviola
indulásnak ilyen, este javítok rajta

grebber
Ezt a bannert légyszíves tegyétek be IDE

Ezt pedig IDE

A bannerekért köszönet gabber_saviola-nak!!

Next PC upgrade: 2022

gabber_saviola
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Laky
jaj <#lama><#wilting><#falbav><#falbav>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

M@TriX
ezt pont te fogod megmondani... 😊 (hogy nem lesz Mafia 2)

ngcsnet
mafia2 nincs is és nem is lesz..szal ez törölhetõ

ngcsnet
attól hogy kitörölsz néhány üzit nem kapok választ arra hogy miért töröltétek ki a MTA topicot?

ngcsnet
te sem magyarázod meg a #4177-est ??

BBird
Továbbra is elmondhatjuk: NEM jelenik meg az SW:RotS PC-re! topic - del
Thx!
ngcsnet
ja..pedig értelmes topic volt

vilmoska
Gondolom azért nem írtak bele

ngcsnet
szeretném megkérdezni miért zártátok me a Multi Theft Auto topicot?