21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#20136 Megoldható copy-paste módon, de értelme nem sok van.
Régi SG-n nem lehetett duplikázni itt lehet, ezért tudta becserkészni sok helyre gyorsan. -
#20135 Srácok valaki büdös bogarat játszik? vagy mi ez a hsz szinte minden topikot beszennyezett. a lenti hozzászólás.. -
#20133 szólj ha nem fejezi be -
ntex #20132 S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha topicban "basho" kollega hozzászólásai eléggé troll szagúak. És nem csak szerintem. -
#20131 Ilyen régi reg-el miért nem tud emberként viselkedni? -
JanKo72 #20130 BESZÉLTEM TOMMAL, ÉS RÁDÖBBENTEM, Hogy nagyon segítőkészek voltak. Azt gondolom ilyenkor egy sorry nagyon sokat segíthet. Rermélem a jó kommunikáció megmarad. Tom mesélte el miről van szó! -
#20129 LOL, a büntivel percenként lehet írni, de erről privát üzenetet is kellet kapjál és ott van a fejlécben is.. -
#20128 " A tisztánlátás kedvéért: Tomot és Lacát hagyják békén!!!!!! " - ez már annyira cinkes, hogy besírtam a röhögéstől... -
JanKo72 #20127 Tisztelt Szabi!
Visszakaptam a hozzászólás jogát. Nem kívánok Önökkel vitatkozni. Sajnálom. hogy a büntetés csak egyirányú. Felvettem a kapcsolatot olyannal, akinek adok a véleményére, és az egész történetet látta. Ő azt mondta, hogy igazam van. Nekem ez a fontos.Soha nem ismételtem meg ugyanazt, csak kellemetlen kérdéseket tettem fel. Ha nem tudok írni, majd írnak a barátaim. De mivel privát üzenetben elfogadtam az Önök " magyarázatát" így nem akarok további kellemtlenségeket. A tisztánlátás kedvéért: Tomot és Lacát hagyják békén!!!!!! -
#20126 Tisztelt JanKo72!
Ha már úgyis dokumentálgatja a kommenteket, akkor bátran bele is olvashat, #20123, utolsó előtti mondat.... "aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját."
Egyébként továbbra is igaz hogy nem érdekel a véleménye, ha valamit leírunk, majd újra és újra megismétli ugyanazt, azzal nem tudunk mit kezdeni. -
JanKo72 #20125 U
Tisztelt moderátor "Urak"!
A panaszomra a válasz a piros felkiáltó jel volt? Nem találom kielégítőnek. Egy válasszal sokkal többre mentek volna. Nem volt szándékomban szabályt szegni, és nem is tudom milyen szabályokat szegtem meg.Ezek szerint a panasz amit írtam teljesen alaptalan volt, vagy esetleg udvariatlan?? A mélyen tisztelt "Szabi" moderátor Úr kapott e esetleg valami figyelmeztetést, vagy azt csak azok kapják, akik a sérthetetlen személye ellen szólnak? Mi folyik itt? Panaszra szó nélküli figyelmeztetés? Ha nem érzik felkészültnek magukat erre a munkára, szerintem hívjanak segítséget! Minden egyes hozzászólást lementek, így dokumentálva van a hozzá nem értésük. Sok kitartást a munkájukhoz. Ha nem lehet Önöket kritizáló hozzászólással illetni, kérem közöljék!! -
JanKo72 #20124 Bocsánatot kérek! Teljesen magánszemélyként írtam a panaszomat. Nem beszéltem senkivel sem, csak olvasván a dolgokat úgy éreztem, hogy teljesen igazságtalan amit művelnek.Nem is értettem miért törölték kb. 2 perc alatt. Laca korábbi hozzászólásai miatt lehet igazuk van a büntetés miatt. Nekem továbbra is a moderátoruk által leírt mondattal van bajom. Ez szintén törlésre került, de a lényege az volt, hogy egyáltalán nem érdekli Önöket Laca panasza. Ha ezt megengedhetik moderátorként maguknak, akkor mit várnak a fórumozóktól. Az, hogy törölték, amint panasz érkezett rá, ismételten minősíti a munkájukat. Minden jót kívánok! Amennyiben törlik a hozzászólást, úgy az Il2 SG forumban is tegyék meg , mert oda is beírtam, így legalább nyoma sem marad!
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.12.21. 17:10:54 -
#20123 Nem, nem azért kapott büntetőpontot mert leírta a véleményét.
Azért mert értetlenkedik és nem akarja/tudja értelmezni amit írunk..
Le lett írva, hogy csökkentve lesz Fürtős büntetése (de mi nem tudjuk, csak az aki adta), majd bejött panaszkodni és nyavalyogni hogy miért nem csökkentjük..
Semmi értelme nem volt a 20093-as kommenttől amit beirkáltatok ide.. és akárhogy sírtok vagy nyavajogtok, maximum csak büntetőpontokat tudtok összeszedni. Többször le lett írva, hogy ne folytassátok.. de csakazért is... aztán meg lehet besértődni, hogy jaj a köcsög modik...
szerk: úgy látom közbe eltűnt amire válaszoltam, de sebaj, megy akkor a többi is utána, aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját.
Legközelebb ha valami rendbontás indul, jelezzétek itt nekünk, ne várjatok vele napokat..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 16:56:56 -
#20122 Ok :) Majd figyelj!
Mindamellett csak úgy ,ellened tennék jelentést ha már ez ennek a helye.Remélem ezért nem jár bünti!
Tehát a sérelmezett szöveg.
"igen, pontosan így van, szeretnék még butaságokat és hisztit olvasni, úgyhogy kérlek fejtsd ki bővebben
semmiképp nem azt szeretném, ha befejeződne ez ami itt megy, mert annak értelme lenne, az meg nagyon gáz
és mindenképp jó dolog szétspamelni a modtopicot a hülyeséggel, mert nyilván nem fogok egyszercsak mindenkit kipakolni, aki csinálja"
Kiemelném a butaság,a hiszti,és a hülyeség szavakat amik sértenek,plusz a rengeteg helyesírási hibát.
Köszönettel Laca
-
#20121 Fürtös: Nem csak a FB-s cucc miatt, hanem a együttesen a hasonló hsz-ekért. (Naivan) úgy gondolom, hogy 30+ éves fejjel már tudnunk kellene, mikor nem reagálunk, hagyunk figyelmen kívül hozzászólásokat, vagy ha nem akkor azokra kulturáltan reagálunk. Lehet hogy MasterMason hülyeségeket írt (nem értek a lovakhoz), de azokat ahogy láttam - legalábbis a beszólogatásotok előtt - emberi stílusban tette. Lehet tőlem kérni script-et ami eltünteti adott felhasználók hozzászólásait egy topikból, stb. Tehát az általad képviselt stílust semmi sem indokolja. Hogy átmész másik topikba is lejáratni az illetőt meg egyenesen gáz és óvodás dolog. Ha intelligensnek tartjuk magunkat, tartsuk magunkat hozzá.
Többieknek: problémákat megvitatni a moderátorokkal privátban kéretik. Ez a topik - ahogy a banner is írja, csak jelentésre való. Alapvetően minden más hsz törölésre kerül és büntetőponttal szokás jutalmazni. -
#20120 Köszönöm a választ. Ezzel mindent elárultál, amire kíváncsi voltam. -
Fürtös #20119 Köszönöm a támogatást mindenkinek, az adminoknak pedig a befektetett energiát, nem egyszerű az ő dolguk sem.
Jellemzően erősen 30 on túli a társaság odaát, és nem vagyunk már olyan türelmesek mint régen.
A srác meg különösen kiverte a biztit nállam, az önfényező dicsekvő de igazából semmit nem produkáló stílusával.
Az ilyen egyéneket tűzzel vassal írtani kell.
Zárjuk le ezt itt és most, nekem bőven megérte a tiltást az,hogy ki lett paterolva.
Én azt hittem azért lettem tiltva mert kissé befenyítettem.
Nem is gondoltam volna,hogy a Facebook adatlapjáért kaptam, hisz ő kérkedett vele,hogy kicsoda is ő valójában
Ezentúl ha beesik valami ujjabb próbálkozó akkor csak ideszólunk és ti majd rendezitek ok?
Sajnálatos módon nagyon elszaporodtak mostanában az ilyenek.
(pár hete is volt egy hasonló azt is egy hétig győzködtük,hogy hagyjon minket békén mert senki nem kíváncsi rá...)
Köszönöm és béke! -
#20118 őszintén kérdezem: nem írtam le ma olyan 8 példányban, hogy elég lesz ebből itt? -
#20117 No akkor álljunk meg egy szóra uraim.
Miért is kaptam büntető pontot?
Én normális hangvételben elmondtam a véleményemet ,kényesen vigyázva arra,hogy ne sértsek meg senkit sem.
Pont egy moderátor írt nekem sértő lekezelő megjegyzést!!!! Természetesen lementettem ,,hogy azért meglegyen biztos ami ziher alapon.
Ha egy moderátort zavar,hogy az arra a célra létrehozott topikban valaki kifejti a véleményét akkor szerintem keressen más elfoglaltságot.
Milyen jogon torkol le engem bárki is itt?
Milyen jogon,milyen jogcímen ad nekem itt valaki büntető pontot? Mert merészelek normális hangnemben érdeklődni pár dolog felől?
Azért vigyáztunk urak ,lassítsunk mielőtt kisodródunk.
Látom egy némely ifjú titánt elragadott a hév ,no de majd csak figyeljen, mint mondottam én már vagyok olyan öreg és tapasztalt is,hogy a jó nyalóka visszanyal effektust elég jól ismerem,és nem tíz éves kisgyerek vagyok akivel ezt meg lehet csinálni.
-
#20116 Nekem nincs itt senkivel bajom, még Szabival sem.
Csak tudod hogy követelsz meg akármit is mástól, ha pont Ti nem tartjátok be a szabályokat?
Mert ugye ha én írtam volna mondjuk Szabinak, hogy "sírj csak" - akkor kaptam volna büntit, fordított esetben meg semmi.
Őszintén kérdezem - nem érzed ezt egy kicsit falsnak?
-
#20115 Nem érted mi?
AMÚGY JUJ:))) -
#20114 csak nyugodtan, részemről mint ahogy írtam is, megbeszéltem volna Merlinnel hogy vegyünk vissza a pontokból, de ügyesen bebizonyítottátok hogy jogos volt... illetve a további trollkodásért a mod topikba, mostantól kiosztásra kerülnek majd az érdempontok is.. -
Rue East #20113 Mondjuk arra azért lehetne magyarázatot adni, hogy miért a topic? Előtte és utána is teljesen normális on topic társagás folyt, mégis a topic bezárásával az oda írogatók közössége lett büntetve. Kollektív büntetés, ahogy ma ez nagyon divatos kifejezés. Holott a bezárás egy egyéni megnyilvánulásra, az SG fórum moderátorait becsmérlő hozzászólásra, válaszként érkezett, aki történetesen éppen a házigazda volt.
Toljunk ki a szódással, rúgjuk tökön a lovát... -
#20112 Kösz MerlinW.!
És ha kérhetném a topikot is nyisd ki,bár nem akarok telhetetlennek látszani.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.21. 14:56:07 -
#20111 Visszavontam, kapott helyette hármat. -
#20110 meg lehet próbálni, sokan megtették már -
#20109 Ha egy olyan ember, mint Te, moderátorként megengedhet magának ilyen hangvételt (megjegyzem egy jóval idősebb emberrel szemben - persze tudom, a kor nem érdem csak egy ideiglenes állapot), akkor minden további következmény nélkül más is megengedhet magának ilyen hangnemet egy moderátorral szemben ugye? -
#20108 Hát akkor bizony siess kirúgatni engem.. mert bemertem zárni a szent topikot
az egész abból indult, hogy trollkodtak a topikban, erre most átjössz a módtopikba trollkodni, ezzel is bizonyítva hogy jogos volt a zárás, egyébként, csak emlékeztetőül, amit most csinálsz, azért is sokan kaptak már büntetőpontot... -
#20107 ÉN? Oszt mivel baxok én rá?
Jelezném mindenkinek van főnöke,még egy modiknak is ,ergo a kibaxás az egy társasjáték,én meg már elég öreg vagyok ahhoz,hogy ha úgy érzem ,hogy jogos a kérésem ,akkor azt már csak azért is végigviszem.
Komolyan mondom,ha én vagyok a balfax akkor van önkritikám és befogom a számat csak ,hogy tiszta legyen a dolog.
De most nincs igazatok és kész! -
#20106 Túlreagálod a dolgot semmi végleges nem történt, mellesleg ha sokáig cseszegeted a modikat ráfogsz b@szni és ezt jóindulatból mondom. -
#20105 -
#20104 Bezony sírok.Mert igazságtalan. Ez semmi más mint a te vagy más kénye kedve szerinti hatalommal való visszaélés.
Nem tájékozódtok,nem kéritek ki a topik házigazda véleményét, ott van alant a kollegád írta.
Tudod van,hogy hetekig be se nézek ide van egyéb dolgom is az életben de ami nem kóser az nem kóser és bezony ezért szót emelek.
Úgy ,hogy nyissátok meg azt a retek topikot légyszi,had ne kelljen nekem itt könyörögnöm,meg a billentyűt koptatnom.
-
#20103 igen, pontosan így van, szeretnék még butaságokat és hisztit olvasni, úgyhogy kérlek fejtsd ki bővebben
semmiképp nem azt szeretném, ha befejeződne ez ami itt megy, mert annak értelme lenne, az meg nagyon gáz
és mindenképp jó dolog szétspamelni a modtopicot a hülyeséggel, mert nyilván nem fogok egyszercsak mindenkit kipakolni, aki csinálja -
#20102 ha ezt sikerült ebből leszűrni akkor csak gratulálni tudok..
néhány napot visszaolvastam, mielőtt elkezdtem volna törölni a kommenteket, de kérlek, sírjál még hogy EGY NAPRA be lett zárva egy topik -.- -
#20100 Tehát ha én most jelentek egy topikról (tök mindegy melyikről valami rosszat ) akkor azt ti bezárjátok csak úgy egy szóra?
Mert ha ez így van elmegyek trollkodni mindenfele ,oszt mikor jóóóól elküldenek a p...ába akkor idejövök és sírok kettőt,ti meg zártok?
Így azért mindjárt más ,akkor már értem a dolgot,viszont a moderátori státusz az ezek szerint semmi más mint egy kézhez kapott hatalom,persze jog és kötelesség nélkül. -
#20099 így hatodjára is, mert nagyon szeretnénk papagájt játszani a modtopicban: merlin adta a pontot, továbbra is jogosan.
és így hatodjára is: nem, nem fogunk minden egyes topicot visszaolvasni évekre, azzal tudunk foglalkozni, ami jelentve van.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.21. 14:18:11 -
#20098 Tisztelt Szabi.
Ki adta a tiltást?
MM mért nem kapott tiltást?
Nem volt semmi p.cs méregetés,pusztán eleinte arról volt szó,hogy megpróbálták -tuk elmagyarázni egy teljesen hozzá nem értőnek mi is az 1+1 ,mindezt teljesen korrekt módon,viszont ez az egyén elkezdett lekezelően társalogni ami bezony többeknél valóban kiverte a biztosítékot.
Az adatait is ő hozta nyilvánosságra ,utána ide jött panaszra ahogy most olvasom.
Lehet kérdeznetek kellett volna ,vagy egy kicsit utána olvasni az előzményeknek szerintem.Ez bizony nem a mi hibánk!
Tehát továbbra is túlzónak tartom mind Fürti kizárását (ha csak ideiglenesen is,de ha őt igen akkor MM et is kérném ugyanilyen elbánásban részesíteni) és a topik bezárását is.
Úgy hogy még egyszer kérem a topik nyitását,és nem azért mert nem tudok-tudunk meglenni nélküle,hanem azért mert igazságtalannak,túlzónak,stb stb tartom.
Ha MerliW az illetékes akkor őt kérném erre.
-
#20097 Kedves Herr!
Kezdésként, mint ahogy azt láthatod a büntetőpontlistán is, nem én "tiltottam ki".. ráadásul nem végleges kitiltást kapott.
Leírtam hogyha folytatjátok, akkor büntetőpontosztás lesz mindenkinek aki folytatja, vagy zárom a topikot.. folytattátok.. szóval végül inkább zártam egy napra..
Én se tegnap léptem be először az oldalra.. viszont arról nem tehetek hogy régebben szerinted többmindent megengedtek a moderátorok. Az a p*csméregetés ami a DCS topikban zajlott teljesen fölösleges és értelmetlen volt.. nem a játékról szólt..
Csak és kizárólag az tud tiltást visszavenni, aki adta. És azért adta, mert jogos volt. -
#20096 Valami reakció? -
#20095 Szeretnék csatlalozni Laca kéréséhez...