21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Her Laca
    Juhé! Na végre ide találtam.
    No kedves Szabi!
    Nem akarnám bő lére ereszteni, de
    1.Kissé tulzónak találom Fürti kitiltását,míg a többit Tom már le is írta.
    2.Miért zártad be a DCS topikot?
    Semmi olyan nem történt ami ezt indokolta volna, nem kevés évvel a hátam mögött itt az SG-n ennél sokkal sokkal bitangabb dolgokat is olvastam,mégse mozdította a füle botját egyetlen egy admin se.
    Úgy hogy kérésem a következő.
    Vedd le a kizárást Fürtösről
    És nyisd meg a DCS topikot.

Köszönettel
    Herr
  • j0nNyKa
    az tudja csak, aki adta
  • VO101Tom
    A három is már sokkal jobb lenne, mint az öt, ha átállítanád, azt megköszönjük.
    Üdv
    Tom

szerk: igen, azóta már megtaláltam a fejlécben is :)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 13:14:24
  • Szabi #20091
    szerk: 4hét, bővebb infók a fejléc alatti lenyíló izében :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 13:10:00
  • VO101Tom
    Mennyit kapott? Régi tag ő is, 10 éve ide jár, a mi időnkben még nem volt divat az alreg...
  • Szabi #20089
    nem ban-t kapott, az visszavonhatatlan, ez csak eltiltás ami idővel letelik :D

de szerintem is megoldható lenne hogy az öt pont helyett csak hármat vagy négyet kapjon
  • j0nNyKa
    merlinnel beszéld le, de részemről megvárnám, amíg lejár róla, + úgyis neki fog állni alreget gyártani, úgyhogy no problem.. :)
  • VO101Tom
    Igazad van, én is adminkodok pár oldalon, tudom, hogy hogyan megy ez arról az oldalról is. De ha egy topikban vita van, az még nem ok arra, hogy azonnal admint hívjunk (nem is bírnátok). MM csak pár napja volt abban a topikban aktív, és igazat megvallva pénteken kezdtünk egy témát, amiben eleinte csak tájékozatlannak tűnt. Most már tudjuk persze, hogy csak értetlenkedett, és finoman heccelte a bent lévőket. Egyszer egyszer lededósozott régi tagot, vagy meghazudtolt pl engem, ez még nem tűnt olyan ügynek, ami miatt ide jöjjünk. Aztán fürtös felfedezte a gyerek fb lapján -ami a saját weblapján kint van-, hogy vannak közös ismerőseik, és utána keveredtek szóváltásba. De ezért fürtöst bannolni "titkos adatok megosztásáért" szerintük indokolatlan volt. Esetleg, ha a ban-t leszednétek, az sokat javítana a hangulaton, mi letöltjük az egy nap pihit, és mindenki boldog. Megoldható ez szerinted?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 12:45:25
  • Szabi #20086

egyébként Boldog születésnapot az ünnepeltnek! :DD
  • j0nNyKa
    én ezt értem, és meg is értem, de ha 2 éve folyamatosan jelentve lett volna a tag, nem durvulnak el a dolgok
    mi nyilván nem tudhatunk minden topic sorsáról, az ott lakókról, az ott lakók viselkedéséről, mi arról tudhatunk, amit itt jelentetek
    az meg igenis a ti hibátok, ha ahelyett, hogy a probléma gyökerezése előtt jelentitek, inkább flamet generáltok helyileg - ezzel mi nem tudunk, és nem is akarunk mit kezdeni
  • VO101Tom
    Tudom, hogy kívülállóként vagy moderátorként nézve minden vita bosszantó és felesleges, de remélem megérted, hogy akik a dcs topikba évek óta odajártak, azokat mélységesen felháborítja, hogy ilyet bárki büntetlenül megtehet. Alattomosan a moderátorokat használja arra, hogy bosszút aljon a topikon, akiknek két napja nyomja a hülyeségét, és akik nem vevők erre. Ráadásul ez közvetve a fórum bezárást is okozta, mivel az eset után a hsz-ek eldurvultak. Leon megnyilvánulása után az egy napos pihi elég tiszta ügy, de szeretnénk biztosítékot arra, hogy ez az ember abba a topikba soha többet ne írhasson. Köszi.
  • j0nNyKa
    olyan megoldás nincs, hogy jegeljük a témát?
  • VO101Tom
    Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Moderátor figyelmébe topik #20071 hsz-ével kapcsolatban, hogy a fórumozó saját adatlapján, saját aláírásában, saját maga által megosztott információ mióta számít titkosnak? Ráadásul ha azokra a kedves fórumozó egy korábbi hozzászólásában maga is felhívta a figyelmet (vállalta az "arcát és a nevét"), az mióta számít titkos információnak? A fórum szabályzat az engedély nélküli adatközlést - nagyon helyesen - tiltja ugyan, de itt nyilvánvalóan nem erről van szó. A kedves fórumozó beírja az adatait, majd idejön panaszkodni miattuk? Ezt tényleg megteheti?

Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 11:50:15
  • BladeW
    http://sg.hu/forum/tema/1386223748
  • j0nNyKa
    így nem tudunk törölni, topicot linkelj
  • BladeW
    Starbound topikban a #447-es hozzászólásom törölhető, benéztem egy "bugot" a játékban. Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2014.12.21. 09:44:24
  • MerlinW
    Probléma megoldva.
  • MasterMason
    Tényleg sorry. De kérnék még egy moderátort a War Thunder Topikba, ahol #36620-ban Fürtös nevű fórumozó újra személyeskedéssel összekötött flame-t próbál indítani. Anélkül, hogy ebben a topikban bármit is írtam volna. Mert rendben van, jeleztem a gondot itt, Szabi szólt is szépen mindenkinek. Eztán én eljöttem a DCS topikból, de akkor most minden topikban meg magyar fórumon utánam fog járni ez az ember tudatosan flamet keltve?

Biztos csak a véletlennek köszönhető az is, hogy pont ez az ember volt aki a személyes facebook profilomat is megosztotta.

Elnézést, nem tehetek róla. Eljöttem a DCS topikból Szabi és MerlinW javaslatára, ember meg jön utánam.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.21. 00:44:15
  • MerlinW
    Khm, ez még mindig nem társalgó topik:)
  • MasterMason
    Azért gondolhatod, hogy a címem meg ilyenek nincsenek ott természetesen semmilyen ilyen jellegű oldalra nem adok meg pont a visszaélések elkerülése érdekében olyan érzékeny adatokat mint pl lakcím vagy ilyesmi.

De ennek ellenére se tegye azt közzé ha nem kért hozzá engedélyt.

Merlin: Szép kis társaság mondhatom, már épp ott akartam hagyni őket. De akkor így már lett egy kis intő jel is számukra a figyelmeztető jelzésnek köszönhetően.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.21. 00:05:27
  • darkSectorxxx #20074
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én még annyit megjegyeznék hogy a Facebook egy nagy retek, ha már valaki használja, legyen annyi tudás hogy kapásból priváttá teszed, beteszel szürést ki mit milyen anyagot nézhet meg a profilodból.

Ha te mindenkinek megengeded a cuccaidat hogy nézegesse, akkor utólag igen te reklamálhatsz hogy valaki közzéteszi a képeidet meg adataidat, csak az alapvető hibát te követed el, mert te közzéteszed és megadod a lehetőséget erre.

Rólam érdekes mód nem tudtak olyat közzétenni, amit én esetleg nem akarok tudatni magamról idegenek előtt, mert tudom hogy a neten pár dologgal akár visszaélhetnek.

Ennyit a "fos" facebook-ról.
    De tény hogy az illető is egy mocsok ha ilyet megtesz, teljesen mindegy miben vesztetek össze, vagy haragszik rád, itt sg-n ez a személyeskedést kimeríti.

De hosszútávon MerlinW-vel értek egyet.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.20. 23:27:53
  • MerlinW
    Intézkedtem, de te is megérdemelnél egy plecsnit a válaszod miatt. Nem kell mindenre reagálni, főleg nem ha itt már jelentetted.
  • MerlinW
    Szerintem hanyagold azt a topikot, a társaság alapján semmi értelme ott társalognod. Mindenkinek jobb lesz így.
  • MasterMason
    Még egyszer kérnék szépen a DCS topikba egy moderátort a személyes facebook adataim védelme érdekében, annak közzététele miatt: Amit Fürtös nevű felhasználó a #11726 -as kommentjében tett közzé olyan módon, hogy erre nem kért engedélyt.

A személyes adatok közzététele amellett, hogy a jogaimat sérti, ugyan azon személyeskedés része amelyet az előbbi üzenetemben már jeleztem.

A megértést és moderálást ha más miatt nem is de a személyes adataim közzététele miatt előre is köszönöm, tisztelettel: András.
  • kisbesi
    World of Tanks topikban lexlutor nevű felhasználó -véleményem szerint- túl messzire ment.
    #338392, #338366
    Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2014.12.20. 21:54:25
  • MasterMason
    DCS topikban Molnibalage #11687 üzenetét ha lehetséges kérném szépen moderálni. Én senkinek az édesanyját a "valamijét" sem emlegettem.

Köszönöm.
  • Frank99
    a fajtázást azért írjad már le légyszíves privátban, amit a cseten elengedtél.

Attól, hogy valamikor feltörtél egy topicot -talán diablo3, vagy mi volt már nem emlékszem- nem hiszem, hogy megengedhetsz magadnak ilyen szöveget. Akár moderátor, akár bárki más vagy....
  • Frank99
    thx!
  • j0nNyKa
    ekkor marad!
  • Frank99
    ha ez szöveg jó ott, ekkor maradjon!

végül is ami megy a cseten, az kismiska ehhez.....
  • j0nNyKa
    ok, unatkozol, mi legyen? egy mozi? megy most pár jó film
  • Frank99
    http://sg.hu/forum/tema/1400174305

906-os hozzászólás, meg előtte nem sokkal. unalmas....
  • tutituti
    törölje valaki a topikot a kereső nem dobta ki és csináltam egy másodikat.
    http://sg.hu/forum/tema/1417861339
  • Fernandooo #20061
    "...ökölről csak a csótány alreg haverodat illettem meg és azt már nem a cod megjegyzésére kapná..."

Álmodj, királylány... :)

Amúgy ez nem érdemel újabb pontokat neki? Most komolyan, ilyen simán lehet valakit csótányozni? Engem nem sért, mert lepereg, de na, az elvek... ;)
  • DarkSector
    "Nem minden nem CoD fanatikus fórumozó aniszociális állat akit helyre kellene tenni érvek helyett ököllel."

Senki nem mondta, ökölről csak a csótány alreg haverodat illettem meg és azt már nem a cod megjegyzésére kapná, hanem mert jött az öcskös-bohóc-idióta dumával meg a többi személyeskedés, de nem számít, én vállalom.

Hiszti nem volt, off sem amig ti ketten meg nem jelentetek és igen utána offoltam, vállalom.
    Ide sem csak te írhatsz, szóval ne utasítgass mondtam az előbb hogy jól tetted, büntessenek meg, vállalom.
    Akik ismernek tudják milyen vagyok, ha személyeskednek velem, akkor borul a bili.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 17:49:31
  • mikromanus
    A "haveromat" annyira se ismerem, hogy tudjam kiről beszélsz. Te meg csak hisztizel és fosod az "off"-ot. De legalább itt lehetne egy minimális önmérsékleted. Lélegezz mélyeket és nyugodj le! Nem minden nem CoD fanatikus fórumozó aniszociális állat akit helyre kellene tenni érvek helyett ököllel.
  • DarkSector
    Mindezt a haverod és a te bunkó kommentedre, 2 alreg nem érdemel mást, vállalom a következményeket.
  • mikromanus
    DarkSector kolláégánál valami eltört mélyen belül a Far cry 4 topicban. Azon túl hogy szétoffolja a fórumot személyeskedik és az írása a szép beszéd elleni erőszak (káromkodás). Ugyan ez is egy stílus, de azért esetleg egy építő jellegű megrovásjelzést megérdemelne, vagy utólagos korrektori segítséget.
    Példa:
    Indító: #676
    Bővebben: #678
  • DarkSector
    Sziasztok, légyszíves bannoljátok ezt a reklámcélra kifejlesztett alregisztrációt.
    Köszönjük.

Hsz, amit terjeszt sok topikban: 509-es hozzászólás a FC4 topikban, ez csak egy a sok közül

Felhasználó: DjSummer 85
  • pxxl
    jajj miről maradtam le?...wait...