Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a legjobb ez a megválasztom magama 3 alreggelt😄DDDDD
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
előre szólok: ha nem küldöd el magadtól, és folytatod ezt az n+1. regről, morcos leszek
és veled még nem voltam morcos.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Senki nem irta, hogy õt bannolták ki,az egy másik sztori. Ellenben az õ hozzászólását törölte ki innen az #19735-s hozzászólásról, aki név szerint emlitette meg a visszaélõ moderátort. Ez lett jelentve Nyerges Tibornak, képpel alátámasztva,amire válaszolt is, úgyanis már régóta menteni kell itt a képeket az ilyen diszkiminatív visszaélések miatt.
Pedig senki sem akar itt Lázár János féle pereket, de azt sem, hogy egy pár hónapja kinevezett moderátor diktátori szerepet játszon valami kisebbségi érzettõl vezérelve, amire már a Wot bent lakók is felhívták a figyelmet. 301951
Eltûnõ hozzászólások: a HG ugyanúgy törölheti a hsz-t, mint a modi. Tudod, hogy ki és miért törölt? Elõzmények esetleg?
Szerintem hagyd abba a vergõdést, mert mindannyian kapjuk a felkiáltójeleket az offtopic postokért a modtopicban. Ez is jogos lesz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azönkénynek isvanhatára. Annak meg méginkább, hogy olyan fórumbjegyzésért banollni valakit,amiben semmi fórumellenes nincsenaz nem kicsit diszkriminatív.
Csak felteszem a kérdést, ilyen hozzászólásért mióta lehet banolni ?
Csak megjegyzésként, az a hozzászólás egy az egyben törölve lett,amikor hangom emeltem az efféle, túlkapás miatt.
2014-6-21
"Nem azért , de szerintem elég pofátlanság a Johhnyka nevû moderátortól kibannolni valakit mert beirt a wot fórumba valaki egy ilyen hozzászólást, hogy "Hahahaha birom, hogy lenooboznak,mikor t5 csatában csinálok 6 killt és több mint 2k damaget és lelõnek a végén 1v3-ban."
Eleve már azt sem értettem, hogy milyen jogon töröl ilyen hozzászólást, azt meg pláne nem hogy valakit emiatt kibannol."
Ezért bárkit is bannolni ? Nem véletlen, hogy Mortimer azt irta,hogy bár nem foglalkozik a fórummal, de figyelemmel követi a munkáságát.
Smith ha nem tudod mirõl van szó legalább ne éltesd, kb olyan adminintézkedést mûvelt mintha annó téged kivágott volna BF topikból, Akficfucker-t (meg a franctudja még háyn neve volt) pedig HG joggal ruházta volna fel szinte szavazás nélkül....
Vicc kategória.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Bármit ami nem a játékot fényezi rögtön töröl a friss hg...Szánalmas... Nem véletlenül hogy 2-3 emberbõl áll a topik.
NÉHA lehetett volna olyat csinálni 1-2 user ellen akit én láttam személy szerint, hogy kap 1-2 figyelmeztetõt, nem pedig azonnal kivágni.
Amúgy nyomja csak tovább az ipart.
És már jó ideje megy ez, a hozzászólásokat pedig önkényesen törölgeti Johnnyka innen is.
Többször jelentettem itt a moderátori tevékenységét,de mindig törölgette a beírást, nehogy baja essen.....
Jonnyka moderátori pályafutása elõtt be akarták záratni a WoT topicot a Jakuza félék, mert alul maradtak a játékról szóló vitákban. Tele voltunk trollal, unalmas volt olvasni a sok anyázást. Most rend van, és gondolhatsz Jonnyról, amit akarsz, a tény tény marad: beült a topicba, és pártállástól függetlenül kivágott mindenkit többszöri figyelmeztetés után, aki megszegte a szabályokat. Most a lényegi információk nem vesznek el a pankrátoros gifek és a trollkodós hozzászólások tengerében.
Ha ez neked nem tetszik, ne látogasd a topicot. Ha anyázni szeretnél, ott a gumiszoba, vagy a saját fórumok szekciója.
xfire: kistekila
Egy moderátornak nem az a munkája, hogy az õ pajtjainak eleget tegyen, ha más ellenkezõ véleménnyel van. Kép mentve, a hozzászólásról lehet törölni, a tényeket.
egyi deje fotózgatom Jonnika tevékenységét, random törli az abszolut semmi kivetnivalót nem tartalmazó HSZ-eimet, hol lehet ezt orvosolni ? Nem vagyok kezdõ SG-n ilyen soha nem volt itt .
Elnézést, tényleg réges rég le kellett volna járnia.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
GTA V PC topik, W aWaW Wah nevû kocsis/ambrus alreg, #10843, #10844-es hozzászólások. Lennétek szívesen bannolni a fenébe? Szokásos pénzzel vagizos megnyilvánulás .. Köszi..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet nem egészen jó helyen járok, de nem tudom hol próbálkozhatnék.
kb. ~fél éve kaptam pár bünti pontot (jogosan), az lenne a kérdésem, hogy azok mikor, és hogyan fognak eltûnni?
S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topicban szeretném a banner alatt lévõ "Patch #1" linkjét frissíttetni Patch #2-re.
Köszöntem. <#email>#email>
http://sg.hu/kereses?s=old&f=1&sh=#
lesz. Már akkor is rosszak a linkek, ha csak ráviszem az egeret, és nézem alul hogy mit ír a böngészõ, eleve rosszul tölti be az oldalt.
Folyik az új felület bétatesztje, elõfordulhatnak anomáliák.
Ez a topik régen szebb volt meg jobb. Szerintem eltûnt belõle vagy 14 évnyi hozzászólás.
VAGY
Nem ez a topik volt az, amire emlékszem, de nem tudom lecsekkolni, mert a keresõ is egy kalap szar, ha ráklikkelek a találatra, nem az töltõdik be, hanem még egyszer a keresési eredmények.
Ha majd egyszer házigazda leszel, az már vezetõség, addig pont ugyanolyan fórumozó vagy a témában, mint bárki más.
Azért kösz.
ha megint betolja az arcát, gyere szépen ide vissza, jelentsd be, és NE válaszolj neki, fõleg ne olyan gyerekesen, ahogy tetted, mert akkor garantáltan nem fejezi be
LINK
Teljesen felesleges volt létrehozni, anélkül, hogy bárki is egy 5 percet utánanézne a játéknak már egybõl mocskolja. Most már tudom, hogy rossz ötlet volt, visszavonom.
Kérem minél elõbb egy moderátor törölje mielõtt az értelmes emberek észre nem veszik és még a végén nekik is elmenne a kedvük a játéktól. Na meg az agykárosodásról nem is beszélve. Köszönöm!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A szerencsétlen egy oldalt hírdet, ahol INGYEN lehet olyan játékokhoz jutni, mint pl. Battlefield.
"bejelentkezel facebook felhasználoddal az oldalra"
"Nulla tenaci invia est via"
tetszik? Ettõl kapok hányingert, az ilyen rohadékoktól, neki mindent lehet. Mindent elnéznek neki. Moderáció a nagy szart. Szopd le Merlin faszát. Engem meg bassz ki innen. Te is egy rohadt kis szánalmas hülye fasz vagy bazd meg. Nagy igazságos moderátor...kivéve a kis kivételekkel szemben nem igazságos.
#5296 és úgy az egész oldal.
topik
[merlinw.org]