21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Ironman2 #20176 -
#20175 -
#20174 Én is innetől támogatlak. :) -
Ironman2 #20173 -
#20172 este kapod :) -
Ironman2 #20171 Plusz egy támogató jött még közben:
SZABI
kösz! -
Ironman2 #20170 Sziasztok! Szeretném a házigazda jogot megkapni a H1Z1 topikban.
Ironman2 vagyok
támogatók:
7days
mike01010101
krisz073
AntiHero
köszönettel! -
#20169 reklám a GW2 topikban
#61647 -
#20168 Reklám az ELITE: Dangerous topicban
4730-as hsz -
#20167 Köszönöm, közben láttam. :) -
#20166 már rég kiraktam, szivesen :) -
#20165 Resident Evil Remake topikban reklám, ref....
Delete, köszönöm.
144
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 21:57:57 -
#20164 De látom a Rift topikot sem kíméli... -
#20163 Nem vagyok még 30 napos fórumozó, így nem tudok linket beszúrni ide. Nézz be az EVE Online, vagy az Aion topikokba. -
#20162 peldakat kerlek -
#20161 Egy Kewanaar nevű valaki vagy valami egy rakás topikot teleszór ilyen kamu acc lopó dolognak kinéző dologgal. -
#20160 Meg tudnád oldani / méretezni, hogy a jobb alsó felirat is látszódjon valahogy? -
#20159 jo igy? -
#20158 Ezt a képet kérném háttérnek bepasszintani ebbe a topikba.
Köszönöm. -
Ironman2 #20157 Legyetek szívesek berakni a H1Z1 OFFTOPIK linkjét az EREDETI topik bannerja alá!
Danke schön! -
#20156 A srác már megint nem bír magával!
Grebber Strikes Back -
Screenracer #20155 Persze. Köszi. :) -
#20154 Egyelőre ha lesz új hg. választás,majd akkor átírjuk,ha így megfelel. -
Screenracer #20153 Szeretném megszüntetni a Project CARS - PC topikban a házigazda státuszomat. Köszönöm. -
Ra1n #20152 Nem kell a rizsa, régebben is szóltam hozzá ÉS töröltél, mert le mertem írni 3-4 sorban a véleményem a játékról. Részemről ennyi, nevetséges ami abban a topikban folyik, néha beleolvasok hátha kialakult normális társaság de semmi csak a szokásos 2-3 hurrogó ember, erre írok az adminnak (erre a kommentjére: "Érdekes módon az Asetto Corsa topikban értelmesen tudnak fórumozni.") és kitörlöd. Gratulálok. Rég megszünt volna a rpboléma a topik zárásával vagy egy normális HG kinevezésével aki nem él vissza a hatalmával. Részemről itt befejeztem ez nem vitatopik. Az adminoktól meg elnézést, de baromi unalmas.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 23:04:27 -
#20151 még vitatkozzatok a modtopicban, abból mindig mindenki jól jön ki -
Screenracer #20150 Pontosan az ilyen flémek és személyeskedő, a topik témájába nem vágó hozzászólásokból adódik mindig a vita. Te még például magához a játékhoz egy szót se fűztél hozzá. Korábban ki is volt írva, hogy a flémek és flémkeltő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek. Vagy szerinted te a topik témájához szóltál?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.11. 22:57:50 -
Ra1n #20149 Nem tudom lehet-e ide képet linkelni így inkább csak linkben adom meg EZT !... Ez már egyszerűen szánalmas, láttam hogy a Pcars topikban végre rendet vágna az admin. Leírtam a véleményemet NEKI, miszerint rég zárni kellett volna megjelenésig a topikot vagy a HG-t lecserélni mert fanatikus és rajta és 2-3 topiklakó társán kívül mindenkit kiutálnak. Erre a HG törli a hozzászólásomat amit MerlinW-nek intéztem?? Ezt mégis hogy???
Nevetséges tényleg hogy a játékról érdemben inkább az AC topikban beszélnek az emberek néha,mert a Pcars topik használhatatlan a HG és 2-3 kistársa miatt. Akkor inkább legyen zárva, megjelenésig....
És bocs ,de ezt nem tudtam hogy jelenteni...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 22:50:37 -
Fernandooo #20148 Most a döntetlen épp megfelel. :) -
#20147 Az is személyeskedés, amire válaszolt. Egyezzetek ki döntetlenben. De kaphattok mindketten, ha attól jobban érzed magad. -
Fernandooo #20146 Ez ugye személyeskedés? -
#20145 -
#20144 igen, az.. szerintem nem fog javulni, segíteni mi biztosan nem tudunk benne sajnos -
#20143 Jaja, :) -
#20142 Regin is lehetett csak egy plusz pontot csaptal mindig utana, szilveszterkor a buekot igy oldottam meg sok topikba ... :) -
#20141 Hát igen ha ez lenne a legnagyobb.
Mobil sg-n pl nem törli a még friss hsz-kat amiket már elolvasok , ugyanúgy pirosan jelzi. :)
Idegest. -
#20140 Takarítsátok a szemetét a Skyrim topikból is légyszi, mert van hg, de valójában nincs.
Köszi. -
#20139 azt mondom, hogy ha szökőévente egyszer jön egy ilyen fogyatékos, azt kibírjuk :)
legnagyobb baja legyen az sgnek, hogy lehet floodolni :) -
#20138 Igen én is így emlékszem, hogy egy topikon bellül nem engedi.
Persze ez nem azt jelenti hogy rossz dolog, mert van értelmes dolog amikor jól jön amikor akciókat linkelek.
Meg régen sem volt tudomány mindig egy karaktert mögéírni.
Ez olyan mint a kés, nem a tárgyal van baj, hanem a személlyel aki ls amire használja. :) -
#20137 azt hiszem, csak egy topicon belül nem lehetett ugyanazt a hszt 2x egymás után, illetve ugye volt a 15 mp-es limit
most nem tudom, aktív-e bármelyik