Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiókot árul az arc, kérlek töröljétek / büntessétek.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.08.18. 07:43:41
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az utolsó 10 hozzászólás pl.: #323006 > " amiért nem tudnak alkalmazkodni a te választott, féreg életmódodhoz? "
Üdv N3su
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem tudom mi fog történni ha visszajönnek, nem vagyok jós. Majd egy sör mellett megbeszélik. Biztos hogy a joguk megmarad.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
5 pontnál leszel kitiltva.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.15. 22:57:14
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most lesz csak kutya élet itt az sg-n 😞
Gondolom tomsolonak semmi oka nem volt,hogy kirakja őket :/
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.15. 22:16:24
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.15. 02:55:35
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én már csak egy sört kérek.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.14. 19:15:15
end of story
neked pl van sedótól 5 pontod, tomsolotól 5, tőlem 1, szerinted ki vagy pczve?
vagy esetleg mi hárman pcztünk ki, a többi modi meg nem? hogy működik ez a te fejedben, mesélj
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.14. 18:17:46
Te például ezt a két hozzászólást amit ide írtam mindenképpen olvastad, mert válaszoltál rá, vagyis akkor ezek moderálva vannak és mivel nem kaptam rá büntetőpontot tehát ezek így renben vannak. Innentől kezdve én erre semiképpen sem kaphatok büntetőpontot senkitől, mert ha igen, az azt jelentené, hogy itt nincsenek moderálási elvek, hanem személyeskedés van ahol a büntetőpont olyan, mintha a moderátor dislikeolt volna egy kommentet.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.14. 17:47:09
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az lenne a kérdésem, hogy a moderálás egészen pontosan hogyan működik. Minden kommentet egy moderátor néz meg és hoz róla egy döntést, vagy közösen bíráljátok el mindegyiket? Arra irányul a kérdésem, hogy az hogyan van megoldva, hogy ha egy moderátor olvasott egy kommentet, és megfeleőnek ítélte, akkor egy másik moderátor ne adhasson rá büntetőpontot, hiszen akkor az a komment már moderálva van.
Tudod az van, hogy te hazudozol. Hónapok óta nem vagy itt, amikor itt vagy akkor telekürtölöd az összes sims topikot azzal, hogy 1, a Sims szar, 2, nem érdekel téged az egész. (+ kb a Roaring Heights óta nem volt kép az új store-tól a topikban stb, ami nyilván nem kötelező, de jelzi, hogy nem vagy itt te sem meg a kis barátaid sem) Ott van a két topikod, elment a bannerjük az átállás miatt, én szóltam hogy csinálják meg, mert kellett a FAQ. Ez nem rólad szólt, de azért megint sikerült agresszíven nekem esni. Egyébként meg miért kellett volna rád írnom?1, Valószínűleg nem is tudunk egymásnak írni, mert szerintem letiltottuk egymást már régen. 2, Miért kéne ráírnom valakire, akit saját bevallása szerint nem is érdekel az egész 3, Ha rád is írtam volna akkor sem csináltad volna meg, csak azért hogy betarts, és a végén ugyanitt kötöttünk volna ki, ahol meg a moderátorokkal felvértezve provokáltatok volna tovább, megint én kaptam volna büntetőpontokat (mint ahogy megint én fogok kapni ezért is) aztán Ironman megint végigviharzott volna 5 topicon előadni, hogy lám-lám nekem mennyi büntetőpontom van. Ebből pedig látszik hogy ez egy tudatosan felépített hadművelet, amit folytattok, ugyanis független az aktuális helyzettől, hogy van-e éppen konfliktusunk vagy nincs, és az a lényege, hogy minden megnyilvánulásomat lejárassátok mások előtt, meg hogy hozzám kössétek a probléma érzését (magyarul hogy engem érezzen mindenki problémának). Ezt az életben zaklazásnak hívkák, amiért bárkit fel lehet jelenteni, fórumon meg szerintem egyértelműen kitiltást kellene maga után vonnia. Sokat elmond ez a történés erről az egész közegről ami itt van.
Ilyenkor el kell küldeni abba a topicba a normál felületről egy hozzászólást, és azt visszavonni - az helyrerázza.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl The elder scroll topik
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.07. 13:24:02
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
1.Ha a nickemre kattintasz,láthatod mikor vagyok itt.Az,hogy nem írok a Sims 3-ba,nem azt jelenti,hogy leszarom,hanem azt,hogy más válaszolt.
Most tényleg nem voltam 2 hétig gépközelben,nem is tudom hogy kell betenni a bannereket.
2.Ne hazudozz össze vissza,sosem mondtam,hogy nem érdekel a Sims.14 éve nyomom.
És szakadj le rólam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h