21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#20217 Személyesen ismerjük egymást sok éve, szerintem egy ilyen periféria topikban(értsd alig látogatják), elkezdi heccelni a másikat, semmi sértő szándékkal, nem hiszem hogy tényleg végleges ban-t érdemelne. Egyik másik topicot sem rombolta, elég régóta regisztrált, nem értem miért nem lehetett volna egy hónapos ban-al elintézni, tudta volna miért kapja, és mit nem csinált jól.
-
#20216 @MerlinW: Megbeszéltem vele a dolgokat, majd újra regisztrál ha szeretne.
@j0nNyKa: Nem mondtam hogy én kivétel vagyok, néha én is átesek a ló túloldalára. Meg is kaptam érte a büntipontjaimat. Jogosan. -
#20215 egyetlen komment? again, melyik számrendszer?
btw meséld már el nekem, hogy ha az általad említett topicokban mindenki más paraszt, csak te vagy helikopter, ez a kommented pontosan hogyan illik a képbe?
"SZOPJON LE AZ ÖSSZES FASSZOPÓ ARTISTA GECI...kis 500effis nyomorék hülye gyerekek GwPanther-ral előbb oneshotolta a Ferdimet, majd a kövi körbe az E75-ömbe 1000DMG-t, majd 500-at lőtt, és kivégzett..."
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.02.15. 20:34:27 -
#20214 Nem tudom ki bannolta, de a lényeg, hogy a lent említett topikban zsinórban volt személyeskedés, flood, flame és offtopik. Regisztráljon újra a te felelőségedre és viselkedjen legközelebb. -
#20213 Megragadtad a lényeget, ügyi vagy...A példával csak arra akartam célozni, hogy sokkal "súlyosabb" dolgokért pár hét vagy hónap eltiltás járt, míg jelen esetben egyetlen hülye kommentért pedig végleges ban. Arra akartam rávilágítani, hogy nem fair amit csinált a modi. -
#20212 1x? ööö melyik számrendszer? -
#20211 Egyszer írt marhaságot. Lehet elvetette a sulykot. De hogy nem való emberek közé az túlzás...Ajánlom figyelmedbe a WoT és WT topic-okat, ahol nem egyszer volt már anyázás és az ott levők is csak bünti pontot kaptak. Vagy, ott az NWO topik, akik azt hiszik hogy mérgezőek a kondenzcsíkok és az észérvekre nem hallgatnak. Na, őket kellene elzárni, mert fertőző a hülyeségük... -
#20210 -
#20209 btw így beleolvasva.. az ilyen nem való emberek közé, még online sem.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.02.15. 19:37:00 -
#20208 Ez nem hangnem, hanem tanács. Főleg ha ezt viccesnek gondolja. -
#20207 Poénból írta azt amit írt. Nem érdemel meg ilyen hangnemet...
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.02.15. 19:09:51 -
#20206 Kezeltesse magát minél előbb. -
#20205 Igen. Saját bevallása szerint csak az alább linkelt kommentet írta. -
#20204 Most kapta a bant? biztos, hogy emiatt a komment miatt? -
#20203 Tisztelt Moderátorok!
Szeretném az egyik felhasználó(messerharcos) örökös tiltásának feloldását, esetleg időszakos banná változtatását. Személyesen ismerem a felhasználót és az egyik legjobb barátom, aki csak viccből írta az utolsó kommentjét(0 db büntipontja volt eddig) az általam nyitott Stonehearth topikban. A nevében is elnézést kérek az offolásáért.
A tiltás feloldását vagy módosítását előre is köszönöm.
Üdvözlettel, mijki
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.02.15. 17:57:02 -
#20202 thx
még egy darabig kell erre számítani, van a gyökérnek pár acca még a régi rendszerből, ahol ugye nem volt végleges ban
ezekkel végigpörgetjük ezt a "megjelenik - jelentitek - kib*szom" folyamatot, aztán lecseng, addig kitartás és türelem -
#20201 Rendben. -
#20200 Bocs, telefonról nem látom a bannert. -
#20199 legközelebb linkeld a dolgokat kérlek, köszi -
#20198 Bannerben van infó. -
#20196 A Hearthstone topikot nem oda illö képekkel spammelik. Légyszi valaki intézkedjen! -
Renegade #20195 thx -
#20194 kész.
több topikba is írogatott, valahova többször is.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.08. 11:10:52 -
Renegade #20193 hahók,
ezt a képet valaki vegye, ki, úgy fest valakinek elgurult a gyógyszere
topik: http://sg.hu/forum/tema/993738107
hozzászólás: http://sg.hu/forum/uzenet/993738107/5206
elnézést, nem linkbe adtam meg
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.02.08. 11:10:29 -
#20192 Kérnék neki egy figyelmeztetést, vagy ami kijár - "Eredeti játékaink klub"-topikban csinálta a lurkó:
18+-os kép!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20191 Lemaradt a lényeg: Innen kezdődött. -
#20190 egy adatlapról? well k -
#20189 Büntető pontot/vagy pihenőt kérek magamnak visszadobott személyeskedésért (muszáj volt visszaütnöm, ez van) és annak az embernek, aki időről időre beleköt másokba.
Innen indult. -
abysan #20188 Esetleg akkor te tudsz segíteni nekem, hogy ki? -
#20187 nem. -
#20186 első tippre a házigazda -
abysan #20185 Szeretném megkérdezni, hogy ki az a nagyon kedves, aki pár percenként hobbiból törli a hozzászólásaimat ebben a topicban? Bannoljon inkább, de ne szórakozzon már velem... http://sg.hu/forum/tema/1383943361 -
#20184 én köszönöm, ha tényleg így jársz el (ha meg az adott topic többi lakója is, az külön pluszpont) -
mikromanus #20183 Igaz. Nem ismertem eddig: Azt hittem csak eltévedt. A harmadik beírásánál más gyanakodhattam volna. Legközelebb a gyökereinél fojtom el a válaszírási ösztönöm. Köszi. -
#20182 egyrészt elképzelhető hogy unalmas lesz már, hogy 2havonta ide jöttök marni egymást, pont ugyanazok az emberek
másrészt ne is haragudj meg kolléga, de a fernandonál CSAK okosabb lehetnél elvileg, viszont azzal, hogy nem hagyod rá, sőt még ide is hozod a vele való hisztit, pontosan az ő szintjét ütöd, ami pedig kimondhatatlanul, rettenetesen alacsony
ha f*szkalap, jelentsed, ha visszaszövegelsz neki, azt viszont tedd úgy, hogy nekünk ne kelljen vele foglalkozni, mert akkor rád is pont ugyanolyan durcásak leszünk, az meg senkinek nem jó
tl;dr legyél már nála okosabb, az igazán nem nehéz. -
mikromanus #20181 Tekintve hogy Fernandooo kolléga majd' minden hozzászólásának alapeleme a kötözködés, személyeskedés és a téma szétoffolása, így picit felemásnak érzem ezt az egyoldalú közbelépést. Az egész innen indult:
1141
"többségében és alapvetően iszonyodom attól az emberi közösségtől, ami magyarként határozza meg magát,"
1150
"A magyarkodós témával kapcsolatban nem nyitok vitát, nem ez a megfelelő topik, a másik ilyen hozzáröfögésre sem reagálok inkább, mert ahhoz nagyon mélyre le kellene alacsonyodnom."
De már előtte is ugyanezt nyomta, meg később is. Ha valaki nem ért egyet,akkor kb "kiaf***t érdekel amit mondasz" stílusban válaszolgat.
1122
1131
HA már odasózunk, akkor halgattassék el a másik fél is! -
Fernandooo #20180 Köszi. -
#20179 Töröltem. -
Fernandooo #20178 Ebben a hozzászólásban erős minősítgetések vannak leírva. A korrigálást előre köszi. -
#20177 Moderátorok figyelmébe...