21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • ZsZso
    :
    "Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"

ez reklám igaz?
  • Shiwo
    valami elmebeteg szabadult rá a Duke Nukem Forever topicra.. #1108-as post
  • ZsZso
    Észrevettem még egy bibit:

Szponzori linket adtam, nem bizalmit :) (asszem oylan nincs is).
    Szponzor az, aki megmutatta neked a játékot, majd segít neked benne ... 10 fontot kapsz érte (a játékban 45 font egy vödör, hogy legyen hasonlítási alapod) - egyszeri juttatás.

Bizalmi pont: ez szükségeltetik ahhoz, hogy szintet lépjen az ember. Más játékostársak adják neked ... beülsz kocsmába és ott beszélsz velük, vagy máshonnan ismered őket, és azért (pl. SG.hu -ról). Cserébe a karaktered viszonozhatja a gesztust, azaz viszonozhatja a bizalompontot.

Ezek a linkek nem olyanok mint a vérfarkasos játékban, a "kattanj ide, aztán jól megharaplak" linkek.

És elnézést, hogy itt tárgyalom meg ezeket a kérdéseket, de hozzá tartozik a témához, s úgy hiszem csak így tudtok helyes döntést hozni.
  • ZsZso
    Aha, tehát akkor nem reklám, hanem a "saját haszonszerzés céljából linkelted a játékot". De akkor mért törölték a hivatalos linkeket is? Megadtam a hivatalos (szponzor nélküli) linket is, hogy választhassan a topik olvasói, támogatnak vagy anélkül regiznek. Tényleg kíváncsi lennék, hogy az is szabálysértés -e, ha azt írom, hogy "ha tetszik a játék és nincs nem tudsz senkit se megadni szponzornak, végy fel engem KISPISTA(kamu accname)!"? Van difi? És az alant megfogalmazott cselekmények közül melyeket szabad, és melyeket nem szabad tenni?

A bizalompont pl. nagyon szélsőséges eset, és jó lenne a hivatalos SG.HU moderátor álláspontot tudni ez ügyben.

Ezután odafigyelek, és minden kényes kérdés esetében kikérem a moderátorok véleményét, biztos ami biztos.

UI: A hivatalos linket nem tehetik be újra a fórumozók, mert törölte egy modi ... ez ugye szabálysértés lenne ... kérlek ezt mérlegeljétek először, és ha nem sértett szabályt, tegyétek vissza mihamarabb, hogy ne legyen annyira értelmetlen a topik.
  • Fabio Capello
    Kimerítetted a reklám fogalmát ezzel: Azzal hogy adjanak neked bizalmi pontot, saját haszonszerzés céljából linkelted a játékot, ezért szokták általában a büntit adni.
  • ZsZso
    Még valami az előző témához.

A Reneszánsz Királyságok című játékban lehetőség van egymás segítésére is ... bizalom ponttal. Pl. Pistinek adhatok bizalompontot, mire ő a játékban viszonozhatja a gesztust.

Kérdés:
    Ha leírom a játékbeli nickem a topikba, s mellé azt írom, hogy adjatok bizalmi pontot a játékba az reklám? És ha azt írom, hogy vegyetek fel ismerősnek? Erős a gyanúm, hogy így is reklámozom magam, és még hasznom is származik belőle (lehet, hogy annak is aki rámklikkel, de ez csak tőlem függ ugye).

Kérlek foglaljatok állást ezügyben is.

Előre is köszi!
  • ZsZso
    Sziasztok!

A Reneszánsz Királyságok topikban történtekkel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy ne OFFoljam szét az ottani topikot.

Szabályt sértettem:
    "Szándékos flood és reklám esetén."
    a következő kódrészlettel, ami egy az egyben törlésre került:
    Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:
    - Kép -

Hivatalos magyar oldal
    (ismételt szabálymegszegés elkerülése végett lecseréltem a linkekben szereplő domain neveket)

Kérdéseim:
    Ha belinkelem a hivatalos oldalát a játéknak az reklámnak minősül, viszont ha ezt a Stringet nem veszi körül href tag, akkor már nem az? A játékról beszélni, s azt éltetni, még nem meríti ki a reklám fogalmát, ugye? Ha a fórumba belinkelek egy képet, melyre kattintva a játékban 10 fontot szereznek nekem, akkor az bűn (még ha kiemelve jelzem is), de ha szóban odaírom, hogy "szponzornak írjatok be engem, ha tetszik a játék" az nem az?

Nagyon régóta a kedvenc fórumom az SG Fórum, de most valahogy elbizonytalanodtam. Kérlek segítsetek!
  • 0Fritz0
    Biztos a Hordások küldték... :D
  • Kovács legény
    hanyas szintű trójai?
  • SHADOWEYES7
  • Pitya
    WoW topic #118944 hozzászólásban trojait linkel a kedves (remélhetően ex) fórumtag. Legyetek szives törölni a linkeket, ameddig még nem töltik le páran.
  • Gibor
    ITT egy kicsit ilyesszétek már meg a veszekedőket...
  • SHADOWEYES7
    Ne menjen ek a kedve egyből neki a fórumozástól, ha továbra is csinálja akkor majd keményebbek leszünk!
  • SHADOWEYES7
    Kész.
  • Fido4life
    szerintem lazán mehet a ban, aki ezzel nyit, attól értelmes hozzászólást tuti nem fogunk látni...
  • grebber
    Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!

Köszönöm!
  • Kandurex
    megoldva
  • gumikacsa
    Ebből a topikból a 675-öt plíz törölni. Szerintem egy bünti is elkene, bár ezt nem az én tisztem eldönteni.

U.i.: Ő írta az alattam lévő hozzászólásban a haulin topikba ugyanezen reklámot
  • V43 1105
    18 Wheels of steel : Haulin topic

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=13214]#13214[/URL]

Itt reklámozgat ..

• SHADOWEYES7
    Nemis értem, 1 hozzászólása volt neki össz vissz és az is ilyen.
  • Fido4life
  • Hmuda
    Alapvető, de nem lehet olyasmiért büntetést adni amire nem hívjuk fel az emberek figyelmét. Szóval amíg nem méltóztatnak megjavítani addig marad az áldatlan állapot.
  • grebber
    Én így szoktam keresni mostanában ez tutira jó:

Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelső játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK na erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.É már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!
  • Hmuda
    A kereső rossz már egy jóideje.
  • Kaslerka #10273
    Srácok, legyártottam 1 topicot: "Terrorist Takedown 2" Ellenőriztem, hogy van-e már ilyen topic a keresőbe és nem dobta ki. Erre mégis van. Ez mért van? Amúgy nekem most is azt irja ki, hogy nem létezik.
  • CattiBrie
    Köszönve. :)
  • SHADOWEYES7
    Rendezve.

• CattiBrie
    Hi!

itt
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784

ezt

pls delete
    köszi
    Catti
  • dragon11
    Ez off, de mivel már ennyire offoltál elmondom..
    futtatás->regedit

de ne offolj, ez nem tetszik a modoknak, jogosan.
  • dover85
    Nem tudok belépni a regisztrációs adatbázisba. Azt tudom hogy futtatás de nem tudom hogy mit kell beirni ? segitsen már valaki plz!!!
  • caseih9400
    Ebbe a topikban kéne valamit kezdeni Roli97-el mert többszöri figyelmeztetés után ugyanazt kérdezi ami a F.A.Q-ban le van írva !(#5656) előre is köszönöm!
  • Scottt
    Medieval 2: Total War

kéne törölni a #6196,#6192es hsz-t
    egy pontot kérnék mind2nek
  • hykao #10265
    Ok, kész.
  • grebber
    Köszönöm!
  • grebber
    Ez kimaradt!

Ford Bold Moves Street Racing
  • grebber
    Ford Racing 2 topik
    Ford Racing 3
    Ford Street Racing
    Ford Racing Off-Road

De nem tudom még melyiket kéne átnevezni miket zárni.Én nem akarok dönteni nem enyém az össze topik csak 1 a street racing.
  • hykao #10261
    Linkek?
  • grebber
    Azt meglehetne csinálni hogy egy Ford Racing topikot átnevezni mondjuk "Ford Racing játékok" topikra alcimnek pedig megadni neki "Az összes Ford Racing játék topikja" vagy valami hasonlót a többit meg bezárni??

Mert alig van bennük pár hozzászolás!
  • Ikarus E94
    Hello All!Azt szeretném kérdezni hogy a nevemet hogy tudom megváltoztatni itt az sg-n?Írni kell a [email protected]?
  • Hmuda
    Hopp ez kiamradt.

Nem játszom már egy ideje, msot EVE-onlineozok.