21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
ldavid #10337 ebben a topic-ban van egy visszatérő warezt reklámozó újreg (#2634)
esetleg lehetne vele kezdeni valamit? -
#10336 akkor inkább del, thx -
#10335 zárható, van már SoF2: Double Helix topik -
#10334 Ebben a topikban,
ez a hozzászólás.
Elkövető: spidey91
Idézem:[apró]A JOÉDES KURVA ANYÁT AKI KITALÁLTA EZT A FOS GECI SZAR JÁTÉKOT HOGY ROHADAN KI AZ AGYA!! DE NINCS IS NEKI! EZ EGY UTOLSO FASZKALAP GÉM ÉS AZ AIS AKI AZZAL JÁTSZIK BASZSÁTOK MEG!!!!!![/apró]
-
#10333 köszönöm! igaz nem szenvedtem vele sokat -
#10332 szép -
#10331 ezt a bannert légyszives tegyétekbe ebbe a topikba.
Köszi! -
#10330 done -
#10329 légyszives a topik címét írjátok át erre:
Leisure Suit Larry: Box Office Bust
köszi! -
#10328 Ezzel a topikkal valamit kéne kezdeni.Mert elméletileg névváltás történt ha jól vettem észre Pirate Hunter -re változott a neve.Viszont Pirate Hunter topik már van a Tortuga féle.
Nemtudom hogy lehet átnevezni vagy valamit tenni :(
-
#10327 -
#10326 figyelembe: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1201026763 -
#10325 -
#10324 Ez gondolom zárható...
eg.: #1 -
#10323 -
Bala10 #10322 -
#10321 Modik! Igaz a hír? Mondjátok, hogy igaz! :DDDD
Mi lett vele? Nem mintha érdekelne, csak úgy érdeklődök. :)
Mégis leszek tovább vip. :D -
Szabi1991 #10320 ok, nekem mind 1..
nem az a célom hogy ki legyen dobva, csak hogy ne itt reklámozgason :)
(legalábbis ne az nfsps topikban :DD) -
#10319 Shadow, szabályzat szerint itt lehetőségem nyílik megbeszélni a dolgot.
"ZsZso minden moderátor saját szemszögéből nézi a fórumot, és próbálja betartani, betartatni a szabályokat,tudod vannak írott és íratlan szabályok."
Persze, de akkor legyen következetes ... ha valaki nem következetes szerintem csak popót csinál a szájából (itteni modik kivételek)
Mind1, köszönöm KandureX a segítséget. -
#10318 Ne érts félre, nem Őt akartam szopatni ezzel a tevékenykedésemmel. Csupán egy egységes állásfoglalásra vágyom a moderátoroktól.
Ha ilyen nehéz a helyzet, hogy lehet az, hogy a modi egyből kirúgással fenyegetőzik? Mert ha kétszer leanyázok valakit, akkor megértem ... -
#10317 Ne! Már írtam neki privátban, és nem tudta, hogy ezt így ebben a formában nem lehet. -
#10316 Miért nem zártam egyből a topikot "Reklám" indokkal , akkor most nem szpemmelne itt már 20 hsz-óta.
ZsZso minden moderátor saját szemszögéből nézi a fórumot, és próbálja betartani, betartatni a szabályokat,tudod vannak írott és íratlan szabályok. -
Szabi1991 #10315 reklám
(direkt nem törlöm még, hogy legyen bizonyíték a -hez..) -
#10314 Vagy fogalmazok másképp ...
Ez szabályellenes:
"ha nem tudtok kit beírni a szponzorhoz, megtisztelnétek vele: ZsZso (10 fonttal jutalmazol)"
de ha azt írom, hogy:
"ZsZso néven megtalálsz a szerveren, Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"
akkor már nem az? -
#10313 Szerkesztettem a hozzászólásom. -
#10312 Hanem ki?
"Ha úgy döntessz kipróbálod az angol szerveren megtalálsz: Larvin_coel néven."
Tehát az Ő karaktere, azaz az itteni SG.hu -s fórumozó jut anyagi összeghez (mégha csak játékban is). Az én linkemre kattintva automatice beírodott volna oda a nevem (szponzorhoz) ... nem értem mi a különbség.
Azt ugye nem gondoltad KandureX, hogy egy regisztrációért valóságban kapok 10 fontot ? :) (direkt írtam, hogy a vödör is 45 font) -
#10311 Értem, hát, nehéz helyzet. Ha csak ez az egy hozzászólása marad a témában, mint egy lehetőség akkor sztem elfér. Esetleg kiszedem belőle a kiemelt részt. -
#10310 Válaszolok én :)
Az eddigiekből így gondolom:
SHADOWEYES7 szerint igen. (de nem törölte még)
KandureX szerint nem.
Bár lehet nem jól mértem fel a helyzetet!
-
Ezen hozzászólás vége pedig nem az? -
#10308 "Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal"
"(nem tagadom, úgy, hogy ezzel én is jól járjak ... 10 fonttal gazdagodjak a játékban"
Uraim nelegyünk már értetlenek, ez mi ha nem személyes haszonszerzés,burkolt reklám stb...... még ha játék is! -
Bala10 #10307 nem csodálom, hogy idegesek lesznek, ha ennyit dumálsz. :) -
#10306 Egy hibát ejtettem. A #4 hozzászólásomban szerepelt az angol link, angol szponzor link. Az teljes egészében törlésre került ... oda csupán azt írtam le, hogyha nem megy a magyar szerveren a reg, akkor próbálja meg az angolon. -
#10305 Úgy érzem nem szolgáltam rá, hogy ilyen hangnemben beszéljenek velem ("ne linkelj többet olyat, mert kiváglak, nem vetted észre kiszedtem már 2x?"), még akkor sem, ha valami hibát követtem el ... ha nem tettem semmi rosszat, akkor pedig pláne nem, sőt úgy érzem kijárna egy bocsánatkérés. -
#10304 Kérlek olvasd el az első 6 hozzászólást (naggyából), ahhoz, hogy megértsd a dolgokat.
Az #1 hozzászólás végén a következők szerepeltek (szó szerint, de gondolom logból is ki tudjátok szedni valahogy):
Hivatalos magyar oldal
Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:
[url="http://www.kiralysagok.com/EnregistrementKC.php?parrain=zszso] [/url]
(a szponzori linkeket most direkt elrontottam, érthető okokból)
Amint látod a második hozzászólásban szólt valaki, hogy nem tud regizni, hát ugyanezt a részletet benyomtam feljebb is, csak úgy, hogy az angol oldalra mutassanak a linkek.
Ezek után jött a #6os üzi SHADOWEYES7től, melyben megfenyegetett, hogy "kivág". Hozzátenném, hogy egy büntipontot nem adott, vagy egy privát üzit, hogy bajt csináltam volna, nekem meg eszem ágában nincs vissza-vissza nézegetni, mikor új hozzászólást írok, hogy megnézzem megvan -e minden része. Csupán segíteni akartam K3nGu -nak (nem tagadom, úgy, hogy ezzel én is jól járjak ... 10 fonttal gazdagodjak a játékban - mégegyszer megemlítem, hogy általában 45 font egy vödör, csak miheztartás végett). Tehát az első hozzászólásban szerepelt a magyar hivatalos link + szponzori (képpel), és a 3.-ban pedig az angol verziójuk (kérésre).
SHADOWEYES7 kiszedett minden linket, így a topik olvasók egyetlen egy linkkel se tudták elérni a játékot, közvetlen a fórumból. Hosszas huza-vona után (nyomon követhető) SHADOWEYES7 felkeresett PMben tegnap éjszaka, és volt olyan rendes, és visszatette a hivatalos linkeket. A visszateendő linkeket tartalmazó PMem egyik részletét is betenném, ha nem haragszol:
Rosszak a linkek amiket beszúrtál, ezt másold be:
.....
és ha ez nem ütközik a szabállyal akkor ezt is pls:
"ha nem tudtok kit beírni a szponzorhoz, megtisztelnétek vele: ZsZso (10 fonttal jutalmazol)"
de ha nem, hát nem :)
A linkek javításra kerültek ugye, de az alábbi felirat részlet se került bele a hozzászólásomba (bár én jobb szeretném az a fenti linket). Feltételezem SZABÁLYSÉRTŐ. -
#10303 Nah, most, ha jól látom, a srác a topikban, a játékhoz tartozó topikban! Arról ír, hogy milyen is ez a játék, valamint arról, hogy csatlakozzatok, ezzel eddig semmi gond, aztán a végén van ez a mondat, ami alapján én azt szűröm le, hogy ez az online játék nem tudja magát fenntartani, így fizetni kell érte,...mint pl. a wow -ért (ami azért már eltartja magát :)), én nem látom a hozzászólásból, hogy közvetlen köze lenne a játék üzemeltetőihez, és azt se látom, hogy a fórumon ezzel járna - kelne, hirdetne. Ez még egy elfogadható "reklám".
Ami rád tartozik még, mi volt ez a pontos fenyegetés? Nálad is egy hasonló helyzet volt? -
#10302 Konkrétabb leszek:
"Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"
Én egy linket adtam meg (kisebb kép), felette ezzel a szöveggel: "Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:" (kvázi ugyanazt jelenti ... a képre kattintva a reginél egyből beírodik a nevem a szponzori részhez). Ezen szöveg felett (vagy alatt, már nem emléxem) ott volt a hivatalos link az oldalra.
Ezért nem értem, hogy én mért lettem megfenyegetve, hogy kivágnak, míg más leírva ugyanezt még csak szabályt sem sért.
Előre is köszi a válaszod! -
#10301 Az enyém az volt? Nem értem a különbséget ... kérlek magyarázd el. -
#10300 Neki meg írtam -
#10299 Ez nem tűnik reklámnak, inkább a topikhoz tartozik, sztem -
#10298 Hello Hello!
Call of duty 2 és Call of duty 4 topicban megtalálható :
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177512594&no=18157]#18157[/URL]