Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nekem nincs itt senkivel bajom, még Szabival sem.
Csak tudod hogy követelsz meg akármit is mástól, ha pont Ti nem tartjátok be a szabályokat?
Mert ugye ha én írtam volna mondjuk Szabinak, hogy "sírj csak" - akkor kaptam volna büntit, fordított esetben meg semmi.
Őszintén kérdezem - nem érzed ezt egy kicsit falsnak?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nem érted mi?
AMÚGY JUJ😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szabi
csak nyugodtan, részemről mint ahogy írtam is, megbeszéltem volna Merlinnel hogy vegyünk vissza a pontokból, de ügyesen bebizonyítottátok hogy jogos volt... illetve a további trollkodásért a mod topikba, mostantól kiosztásra kerülnek majd az érdempontok is..

"Nulla tenaci invia est via"

Mondjuk arra azért lehetne magyarázatot adni, hogy miért a topic? Előtte és utána is teljesen normális on topic társagás folyt, mégis a topic bezárásával az oda írogatók közössége lett büntetve. Kollektív büntetés, ahogy ma ez nagyon divatos kifejezés. Holott a bezárás egy egyéni megnyilvánulásra, az SG fórum moderátorait becsmérlő hozzászólásra, válaszként érkezett, aki történetesen éppen a házigazda volt.
Toljunk ki a szódással, rúgjuk tökön a lovát...

Her Laca
Kösz MerlinW.!
És ha kérhetném a topikot is nyisd ki,bár nem akarok telhetetlennek látszani.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.21. 14:56:07

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

MerlinW
Visszavontam, kapott helyette hármat.

[merlinw.org]

j0nNyKa
meg lehet próbálni, sokan megtették már

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LeonSilver
Ha egy olyan ember, mint Te, moderátorként megengedhet magának ilyen hangvételt (megjegyzem egy jóval idősebb emberrel szemben - persze tudom, a kor nem érdem csak egy ideiglenes állapot), akkor minden további következmény nélkül más is megengedhet magának ilyen hangnemet egy moderátorral szemben ugye?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szabi
Hát akkor bizony siess kirúgatni engem.. mert bemertem zárni a szent topikot <#idiota>

az egész abból indult, hogy trollkodtak a topikban, erre most átjössz a módtopikba trollkodni, ezzel is bizonyítva hogy jogos volt a zárás, egyébként, csak emlékeztetőül, amit most csinálsz, azért is sokan kaptak már büntetőpontot...

Her Laca
ÉN? Oszt mivel baxok én rá? <#eplus2>
Jelezném mindenkinek van főnöke,még egy modiknak is ,ergo a kibaxás az egy társasjáték,én meg már elég öreg vagyok ahhoz,hogy ha úgy érzem ,hogy jogos a kérésem ,akkor azt már csak azért is végigviszem.
Komolyan mondom,ha én vagyok a balfax akkor van önkritikám és befogom a számat csak ,hogy tiszta legyen a dolog.
De most nincs igazatok és kész!

jarlaxxe
Túlreagálod a dolgot semmi végleges nem történt, mellesleg ha sokáig cseszegeted a modikat ráfogsz b@szni és ezt jóindulatból mondom.

Szabi
<#taps>

Her Laca
Bezony sírok.Mert igazságtalan. Ez semmi más mint a te vagy más kénye kedve szerinti hatalommal való visszaélés.
Nem tájékozódtok,nem kéritek ki a topik házigazda véleményét, ott van alant a kollegád írta.
Tudod van,hogy hetekig be se nézek ide van egyéb dolgom is az életben de ami nem kóser az nem kóser és bezony ezért szót emelek.
Úgy ,hogy nyissátok meg azt a retek topikot légyszi,had ne kelljen nekem itt könyörögnöm,meg a billentyűt koptatnom.

j0nNyKa
igen, pontosan így van, szeretnék még butaságokat és hisztit olvasni, úgyhogy kérlek fejtsd ki bővebben
semmiképp nem azt szeretném, ha befejeződne ez ami itt megy, mert annak értelme lenne, az meg nagyon gáz
és mindenképp jó dolog szétspamelni a modtopicot a hülyeséggel, mert nyilván nem fogok egyszercsak mindenkit kipakolni, aki csinálja

Szabi
ha ezt sikerült ebből leszűrni akkor csak gratulálni tudok..

néhány napot visszaolvastam, mielőtt elkezdtem volna törölni a kommenteket, de kérlek, sírjál még hogy EGY NAPRA be lett zárva egy topik -.-

Her Laca
Tehát ha én most jelentek egy topikról (tök mindegy melyikről valami rosszat ) akkor azt ti bezárjátok csak úgy egy szóra?
Mert ha ez így van elmegyek trollkodni mindenfele ,oszt mikor jóóóól elküldenek a p...ába akkor idejövök és sírok kettőt,ti meg zártok?
Így azért mindjárt más ,akkor már értem a dolgot,viszont a moderátori státusz az ezek szerint semmi más mint egy kézhez kapott hatalom,persze jog és kötelesség nélkül.<#eljen>

j0nNyKa
így hatodjára is, mert nagyon szeretnénk papagájt játszani a modtopicban: merlin adta a pontot, továbbra is jogosan.
és így hatodjára is: nem, nem fogunk minden egyes topicot visszaolvasni évekre, azzal tudunk foglalkozni, ami jelentve van.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.21. 14:18:11

Her Laca
Tisztelt Szabi.

Ki adta a tiltást?
MM mért nem kapott tiltást?
Nem volt semmi p.cs méregetés,pusztán eleinte arról volt szó,hogy megpróbálták -tuk elmagyarázni egy teljesen hozzá nem értőnek mi is az 1+1 ,mindezt teljesen korrekt módon,viszont ez az egyén elkezdett lekezelően társalogni ami bezony többeknél valóban kiverte a biztosítékot.
Az adatait is ő hozta nyilvánosságra ,utána ide jött panaszra ahogy most olvasom.
Lehet kérdeznetek kellett volna ,vagy egy kicsit utána olvasni az előzményeknek szerintem.Ez bizony nem a mi hibánk!
Tehát továbbra is túlzónak tartom mind Fürti kizárását (ha csak ideiglenesen is,de ha őt igen akkor MM et is kérném ugyanilyen elbánásban részesíteni) és a topik bezárását is.
Úgy hogy még egyszer kérem a topik nyitását,és nem azért mert nem tudok-tudunk meglenni nélküle,hanem azért mert igazságtalannak,túlzónak,stb stb tartom.
Ha MerliW az illetékes akkor őt kérném erre.

Szabi
Kedves Herr!

Kezdésként, mint ahogy azt láthatod a büntetőpontlistán is, nem én "tiltottam ki".. ráadásul nem végleges kitiltást kapott.
Leírtam hogyha folytatjátok, akkor büntetőpontosztás lesz mindenkinek aki folytatja, vagy zárom a topikot.. folytattátok.. szóval végül inkább zártam egy napra..
Én se tegnap léptem be először az oldalra.. viszont arról nem tehetek hogy régebben szerinted többmindent megengedtek a moderátorok. Az a p*csméregetés ami a DCS topikban zajlott teljesen fölösleges és értelmetlen volt.. nem a játékról szólt..

Csak és kizárólag az tud tiltást visszavenni, aki adta. És azért adta, mert jogos volt.

Her Laca
Valami reakció?<#duma>

Papa01
Szeretnék csatlalozni Laca kéréséhez...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Juhé! Na végre ide találtam.
No kedves Szabi!
Nem akarnám bő lére ereszteni, de
1.Kissé tulzónak találom Fürti kitiltását,míg a többit Tom már le is írta.
2.Miért zártad be a DCS topikot?
Semmi olyan nem történt ami ezt indokolta volna, nem kevés évvel a hátam mögött itt az SG-n ennél sokkal sokkal bitangabb dolgokat is olvastam,mégse mozdította a füle botját egyetlen egy admin se.
Úgy hogy kérésem a következő.
Vedd le a kizárást Fürtösről
És nyisd meg a DCS topikot.

Köszönettel
Herr

j0nNyKa
az tudja csak, aki adta

VO101Tom
A három is már sokkal jobb lenne, mint az öt, ha átállítanád, azt megköszönjük.
Üdv
Tom

szerk: igen, azóta már megtaláltam a fejlécben is 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 13:14:24

www.pumaszallas.hu

Szabi
szerk: 4hét, bővebb infók a fejléc alatti lenyíló izében 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 13:10:00

VO101Tom
Mennyit kapott? Régi tag ő is, 10 éve ide jár, a mi időnkben <#alien> még nem volt divat az alreg...

www.pumaszallas.hu

Szabi
nem ban-t kapott, az visszavonhatatlan, ez csak eltiltás ami idővel letelik 😄

de szerintem is megoldható lenne hogy az öt pont helyett csak hármat vagy négyet kapjon

j0nNyKa
merlinnel beszéld le, de részemről megvárnám, amíg lejár róla, + úgyis neki fog állni alreget gyártani, úgyhogy no problem.. 😊

VO101Tom
Igazad van, én is adminkodok pár oldalon, tudom, hogy hogyan megy ez arról az oldalról is. De ha egy topikban vita van, az még nem ok arra, hogy azonnal admint hívjunk (nem is bírnátok). MM csak pár napja volt abban a topikban aktív, és igazat megvallva pénteken kezdtünk egy témát, amiben eleinte csak tájékozatlannak tűnt. Most már tudjuk persze, hogy csak értetlenkedett, és finoman heccelte a bent lévőket. Egyszer egyszer lededósozott régi tagot, vagy meghazudtolt pl engem, ez még nem tűnt olyan ügynek, ami miatt ide jöjjünk. Aztán fürtös felfedezte a gyerek fb lapján -ami a saját weblapján kint van-, hogy vannak közös ismerőseik, és utána keveredtek szóváltásba. De ezért fürtöst bannolni "titkos adatok megosztásáért" szerintük indokolatlan volt. Esetleg, ha a ban-t leszednétek, az sokat javítana a hangulaton, mi letöltjük az egy nap pihit, és mindenki boldog. Megoldható ez szerinted?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 12:45:25

www.pumaszallas.hu

Szabi
<#eljen>

egyébként Boldog születésnapot az ünnepeltnek! 😄D

j0nNyKa
én ezt értem, és meg is értem, de ha 2 éve folyamatosan jelentve lett volna a tag, nem durvulnak el a dolgok
mi nyilván nem tudhatunk minden topic sorsáról, az ott lakókról, az ott lakók viselkedéséről, mi arról tudhatunk, amit itt jelentetek
az meg igenis a ti hibátok, ha ahelyett, hogy a probléma gyökerezése előtt jelentitek, inkább flamet generáltok helyileg - ezzel mi nem tudunk, és nem is akarunk mit kezdeni

VO101Tom
Tudom, hogy kívülállóként vagy moderátorként nézve minden vita bosszantó és felesleges, de remélem megérted, hogy akik a dcs topikba évek óta odajártak, azokat mélységesen felháborítja, hogy ilyet bárki büntetlenül megtehet. Alattomosan a moderátorokat használja arra, hogy bosszút aljon a topikon, akiknek két napja nyomja a hülyeségét, és akik nem vevők erre. Ráadásul ez közvetve a fórum bezárást is okozta, mivel az eset után a hsz-ek eldurvultak. Leon megnyilvánulása után az egy napos pihi elég tiszta ügy, de szeretnénk biztosítékot arra, hogy ez az ember abba a topikba soha többet ne írhasson. Köszi.

www.pumaszallas.hu

j0nNyKa
olyan megoldás nincs, hogy jegeljük a témát?

VO101Tom
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Moderátor figyelmébe topik #20071 hsz-ével kapcsolatban, hogy a fórumozó saját adatlapján, saját aláírásában, saját maga által megosztott információ mióta számít titkosnak? Ráadásul ha azokra a kedves fórumozó egy korábbi hozzászólásában maga is felhívta a figyelmet (vállalta az "arcát és a nevét"😉, az mióta számít titkos információnak? A fórum szabályzat az engedély nélküli adatközlést - nagyon helyesen - tiltja ugyan, de itt nyilvánvalóan nem erről van szó. A kedves fórumozó beírja az adatait, majd idejön panaszkodni miattuk? Ezt tényleg megteheti?

Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.21. 11:50:15

www.pumaszallas.hu

j0nNyKa
így nem tudunk törölni, topicot linkelj

Starbound topikban a #447-es hozzászólásom törölhető, benéztem egy "bugot" a játékban. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2014.12.21. 09:44:24
MerlinW
Probléma megoldva.

[merlinw.org]

Tényleg sorry. De kérnék még egy moderátort a War Thunder Topikba, ahol #36620-ban Fürtös nevű fórumozó újra személyeskedéssel összekötött flame-t próbál indítani. Anélkül, hogy ebben a topikban bármit is írtam volna. Mert rendben van, jeleztem a gondot itt, Szabi szólt is szépen mindenkinek. Eztán én eljöttem a DCS topikból, de akkor most minden topikban meg magyar fórumon utánam fog járni ez az ember tudatosan flamet keltve? <#rolleyes>

Biztos csak a véletlennek köszönhető az is, hogy pont ez az ember volt aki a személyes facebook profilomat is megosztotta.

Elnézést, nem tehetek róla. Eljöttem a DCS topikból Szabi és MerlinW javaslatára, ember meg jön utánam.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.21. 00:44:15

https://fxmason.blogspot.com/

MerlinW
Khm, ez még mindig nem társalgó topik😊

[merlinw.org]

Azért gondolhatod, hogy a címem meg ilyenek nincsenek ott természetesen semmilyen ilyen jellegű oldalra nem adok meg pont a visszaélések elkerülése érdekében olyan érzékeny adatokat mint pl lakcím vagy ilyesmi.

De ennek ellenére se tegye azt közzé ha nem kért hozzá engedélyt.

Merlin: Szép kis társaság mondhatom, már épp ott akartam hagyni őket. De akkor így már lett egy kis intő jel is számukra a figyelmeztető jelzésnek köszönhetően.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.21. 00:05:27

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én még annyit megjegyeznék hogy a Facebook egy nagy retek, ha már valaki használja, legyen annyi tudás hogy kapásból priváttá teszed, beteszel szürést ki mit milyen anyagot nézhet meg a profilodból.

Ha te mindenkinek megengeded a cuccaidat hogy nézegesse, akkor utólag igen te reklamálhatsz hogy valaki közzéteszi a képeidet meg adataidat, csak az alapvető hibát te követed el, mert te közzéteszed és megadod a lehetőséget erre.

Rólam érdekes mód nem tudtak olyat közzétenni, amit én esetleg nem akarok tudatni magamról idegenek előtt, mert tudom hogy a neten pár dologgal akár visszaélhetnek.

Ennyit a "fos" facebook-ról.
De tény hogy az illető is egy mocsok ha ilyet megtesz, teljesen mindegy miben vesztetek össze, vagy haragszik rád, itt sg-n ez a személyeskedést kimeríti.

De hosszútávon MerlinW-vel értek egyet.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.20. 23:27:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Intézkedtem, de te is megérdemelnél egy plecsnit a válaszod miatt. Nem kell mindenre reagálni, főleg nem ha itt már jelentetted.

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem hanyagold azt a topikot, a társaság alapján semmi értelme ott társalognod. Mindenkinek jobb lesz így.

[merlinw.org]

Még egyszer kérnék szépen a DCS topikba egy moderátort a személyes facebook adataim védelme érdekében, annak közzététele miatt: Amit Fürtös nevű felhasználó a #11726 -as kommentjében tett közzé olyan módon, hogy erre nem kért engedélyt.

A személyes adatok közzététele amellett, hogy a jogaimat sérti, ugyan azon személyeskedés része amelyet az előbbi üzenetemben már jeleztem.

A megértést és moderálást ha más miatt nem is de a személyes adataim közzététele miatt előre is köszönöm, tisztelettel: András.

World of Tanks topikban lexlutor nevű felhasználó -véleményem szerint- túl messzire ment.
#338392, #338366
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2014.12.20. 21:54:25

DCS topikban Molnibalage #11687 üzenetét ha lehetséges kérném szépen moderálni. Én senkinek az édesanyját a "valamijét" sem emlegettem.

Köszönöm.

Frank99
a fajtázást azért írjad már le légyszíves privátban, amit a cseten elengedtél.

Attól, hogy valamikor feltörtél egy topicot -talán diablo3, vagy mi volt már nem emlékszem- nem hiszem, hogy megengedhetsz magadnak ilyen szöveget. Akár moderátor, akár bárki más vagy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
thx!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
ekkor marad!