Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Köszönöm, közben láttam. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
már rég kiraktam, szivesen 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Resident Evil Remake topikban reklám, ref....
Delete, köszönöm.

144
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 21:57:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MrPredator
De látom a Rift topikot sem kíméli...
MrPredator
Nem vagyok még 30 napos fórumozó, így nem tudok linket beszúrni ide. Nézz be az EVE Online, vagy az Aion topikokba.
j0nNyKa
peldakat kerlek

MrPredator
Egy Kewanaar nevű valaki vagy valami egy rakás topikot teleszór ilyen kamu acc lopó dolognak kinéző dologgal.
Smithwarden
Meg tudnád oldani / méretezni, hogy a jobb alsó felirat is látszódjon valahogy?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

j0nNyKa
<#help> jo igy?

Smithwarden
Ezt a képet kérném háttérnek bepasszintani ebbe a topikba.
Köszönöm.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Legyetek szívesek berakni a H1Z1 OFFTOPIK linkjét az EREDETI topik bannerja alá!

Danke schön!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
A srác már megint nem bír magával!
Grebber Strikes Back

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze. Köszi. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Maximus4
Egyelőre ha lesz új hg. választás,majd akkor átírjuk,ha így megfelel.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szeretném megszüntetni a Project CARS - PC topikban a házigazda státuszomat. Köszönöm.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nem kell a rizsa, régebben is szóltam hozzá ÉS töröltél, mert le mertem írni 3-4 sorban a véleményem a játékról. Részemről ennyi, nevetséges ami abban a topikban folyik, néha beleolvasok hátha kialakult normális társaság de semmi csak a szokásos 2-3 hurrogó ember, erre írok az adminnak (erre a kommentjére: "Érdekes módon az Asetto Corsa topikban értelmesen tudnak fórumozni."😉 és kitörlöd. Gratulálok. Rég megszünt volna a rpboléma a topik zárásával vagy egy normális HG kinevezésével aki nem él vissza a hatalmával. Részemről itt befejeztem ez nem vitatopik. Az adminoktól meg elnézést, de baromi unalmas.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 23:04:27
j0nNyKa
még vitatkozzatok a modtopicban, abból mindig mindenki jól jön ki

Pontosan az ilyen flémek és személyeskedő, a topik témájába nem vágó hozzászólásokból adódik mindig a vita. Te még például magához a játékhoz egy szót se fűztél hozzá. Korábban ki is volt írva, hogy a flémek és flémkeltő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek. Vagy szerinted te a topik témájához szóltál?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.11. 22:57:50

Nem tudom lehet-e ide képet linkelni így inkább csak linkben adom meg EZT !... Ez már egyszerűen szánalmas, láttam hogy a Pcars topikban végre rendet vágna az admin. Leírtam a véleményemet NEKI, miszerint rég zárni kellett volna megjelenésig a topikot vagy a HG-t lecserélni mert fanatikus és rajta és 2-3 topiklakó társán kívül mindenkit kiutálnak. Erre a HG törli a hozzászólásomat amit MerlinW-nek intéztem?? Ezt mégis hogy???
Nevetséges tényleg hogy a játékról érdemben inkább az AC topikban beszélnek az emberek néha,mert a Pcars topik használhatatlan a HG és 2-3 kistársa miatt. Akkor inkább legyen zárva, megjelenésig....

És bocs ,de ezt nem tudtam hogy jelenteni...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 22:50:37
Most a döntetlen épp megfelel. 😊
MerlinW
Az is személyeskedés, amire válaszolt. Egyezzetek ki döntetlenben. De kaphattok mindketten, ha attól jobban érzed magad.

[merlinw.org]

Ez ugye személyeskedés?
darkSectorxxx
<#eljen>

j0nNyKa
igen, az.. szerintem nem fog javulni, segíteni mi biztosan nem tudunk benne sajnos

darkSectorxxx
Jaja, 😊

lac coo
Regin is lehetett csak egy plusz pontot csaptal mindig utana, szilveszterkor a buekot igy oldottam meg sok topikba ... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

darkSectorxxx
Hát igen ha ez lenne a legnagyobb.

Mobil sg-n pl nem törli a még friss hsz-kat amiket már elolvasok , ugyanúgy pirosan jelzi. 😊

Idegest.

genndy
Takarítsátok a szemetét a Skyrim topikból is légyszi, mert van hg, de valójában nincs.
Köszi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

j0nNyKa
azt mondom, hogy ha szökőévente egyszer jön egy ilyen fogyatékos, azt kibírjuk 😊
legnagyobb baja legyen az sgnek, hogy lehet floodolni 😊

darkSectorxxx
Igen én is így emlékszem, hogy egy topikon bellül nem engedi.

Persze ez nem azt jelenti hogy rossz dolog, mert van értelmes dolog amikor jól jön amikor akciókat linkelek.
Meg régen sem volt tudomány mindig egy karaktert mögéírni.

Ez olyan mint a kés, nem a tárgyal van baj, hanem a személlyel aki ls amire használja. 😊

j0nNyKa
azt hiszem, csak egy topicon belül nem lehetett ugyanazt a hszt 2x egymás után, illetve ugye volt a 15 mp-es limit
most nem tudom, aktív-e bármelyik

darkSectorxxx
Megoldható copy-paste módon, de értelme nem sok van.
Régi SG-n nem lehetett duplikázni itt lehet, ezért tudta becserkészni sok helyre gyorsan.

RoboKutya78
Srácok valaki büdös bogarat játszik? vagy mi ez a hsz szinte minden topikot beszennyezett. a lenti hozzászólás..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

j0nNyKa
szólj ha nem fejezi be

S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha topicban "basho" kollega hozzászólásai eléggé troll szagúak. És nem csak szerintem.
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BESZÉLTEM TOMMAL, ÉS RÁDÖBBENTEM, Hogy nagyon segítőkészek voltak. Azt gondolom ilyenkor egy sorry nagyon sokat segíthet. Rermélem a jó kommunikáció megmarad. Tom mesélte el miről van szó!
Szabi
LOL, a büntivel percenként lehet írni, de erről privát üzenetet is kellet kapjál és ott van a fejlécben is..

"Nulla tenaci invia est via"

jarlaxxe
" A tisztánlátás kedvéért: Tomot és Lacát hagyják békén!!!!!! " - ez már annyira cinkes, hogy besírtam a röhögéstől...<#vigyor3>

Tisztelt Szabi!
Visszakaptam a hozzászólás jogát. Nem kívánok Önökkel vitatkozni. Sajnálom. hogy a büntetés csak egyirányú. Felvettem a kapcsolatot olyannal, akinek adok a véleményére, és az egész történetet látta. Ő azt mondta, hogy igazam van. Nekem ez a fontos.Soha nem ismételtem meg ugyanazt, csak kellemetlen kérdéseket tettem fel. Ha nem tudok írni, majd írnak a barátaim. De mivel privát üzenetben elfogadtam az Önök " magyarázatát" így nem akarok további kellemtlenségeket. A tisztánlátás kedvéért: Tomot és Lacát hagyják békén!!!!!!
Szabi
Tisztelt JanKo72!

Ha már úgyis dokumentálgatja a kommenteket, akkor bátran bele is olvashat, #20123, utolsó előtti mondat.... "aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját."

Egyébként továbbra is igaz hogy nem érdekel a véleménye, ha valamit leírunk, majd újra és újra megismétli ugyanazt, azzal nem tudunk mit kezdeni.

U

Tisztelt moderátor "Urak"!
A panaszomra a válasz a piros felkiáltó jel volt? Nem találom kielégítőnek. Egy válasszal sokkal többre mentek volna. Nem volt szándékomban szabályt szegni, és nem is tudom milyen szabályokat szegtem meg.Ezek szerint a panasz amit írtam teljesen alaptalan volt, vagy esetleg udvariatlan?? A mélyen tisztelt "Szabi" moderátor Úr kapott e esetleg valami figyelmeztetést, vagy azt csak azok kapják, akik a sérthetetlen személye ellen szólnak? Mi folyik itt? Panaszra szó nélküli figyelmeztetés? Ha nem érzik felkészültnek magukat erre a munkára, szerintem hívjanak segítséget! Minden egyes hozzászólást lementek, így dokumentálva van a hozzá nem értésük. Sok kitartást a munkájukhoz. Ha nem lehet Önöket kritizáló hozzászólással illetni, kérem közöljék!!
Bocsánatot kérek! Teljesen magánszemélyként írtam a panaszomat. Nem beszéltem senkivel sem, csak olvasván a dolgokat úgy éreztem, hogy teljesen igazságtalan amit művelnek.Nem is értettem miért törölték kb. 2 perc alatt. Laca korábbi hozzászólásai miatt lehet igazuk van a büntetés miatt. Nekem továbbra is a moderátoruk által leírt mondattal van bajom. Ez szintén törlésre került, de a lényege az volt, hogy egyáltalán nem érdekli Önöket Laca panasza. Ha ezt megengedhetik moderátorként maguknak, akkor mit várnak a fórumozóktól. Az, hogy törölték, amint panasz érkezett rá, ismételten minősíti a munkájukat. Minden jót kívánok! Amennyiben törlik a hozzászólást, úgy az Il2 SG forumban is tegyék meg , mert oda is beírtam, így legalább nyoma sem marad!
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.12.21. 17:10:54
Szabi
Nem, nem azért kapott büntetőpontot mert leírta a véleményét.

Azért mert értetlenkedik és nem akarja/tudja értelmezni amit írunk..

Le lett írva, hogy csökkentve lesz Fürtős büntetése (de mi nem tudjuk, csak az aki adta), majd bejött panaszkodni és nyavalyogni hogy miért nem csökkentjük..

Semmi értelme nem volt a 20093-as kommenttől amit beirkáltatok ide.. és akárhogy sírtok vagy nyavajogtok, maximum csak büntetőpontokat tudtok összeszedni. Többször le lett írva, hogy ne folytassátok.. de csakazért is... aztán meg lehet besértődni, hogy jaj a köcsög modik...

szerk: úgy látom közbe eltűnt amire válaszoltam, de sebaj, megy akkor a többi is utána, aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját.

Legközelebb ha valami rendbontás indul, jelezzétek itt nekünk, ne várjatok vele napokat..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 16:56:56

Her Laca
Ok 😊 Majd figyelj!
Mindamellett csak úgy ,ellened tennék jelentést ha már ez ennek a helye.Remélem ezért nem jár bünti!
Tehát a sérelmezett szöveg.
"igen, pontosan így van, szeretnék még butaságokat és hisztit olvasni, úgyhogy kérlek fejtsd ki bővebben
semmiképp nem azt szeretném, ha befejeződne ez ami itt megy, mert annak értelme lenne, az meg nagyon gáz
és mindenképp jó dolog szétspamelni a modtopicot a hülyeséggel, mert nyilván nem fogok egyszercsak mindenkit kipakolni, aki csinálja"

Kiemelném a butaság,a hiszti,és a hülyeség szavakat amik sértenek,plusz a rengeteg helyesírási hibát.
Köszönettel Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

MerlinW
Fürtös: Nem csak a FB-s cucc miatt, hanem a együttesen a hasonló hsz-ekért. (Naivan) úgy gondolom, hogy 30+ éves fejjel már tudnunk kellene, mikor nem reagálunk, hagyunk figyelmen kívül hozzászólásokat, vagy ha nem akkor azokra kulturáltan reagálunk. Lehet hogy MasterMason hülyeségeket írt (nem értek a lovakhoz), de azokat ahogy láttam - legalábbis a beszólogatásotok előtt - emberi stílusban tette. Lehet tőlem kérni script-et ami eltünteti adott felhasználók hozzászólásait egy topikból, stb. Tehát az általad képviselt stílust semmi sem indokolja. Hogy átmész másik topikba is lejáratni az illetőt meg egyenesen gáz és óvodás dolog. Ha intelligensnek tartjuk magunkat, tartsuk magunkat hozzá.

Többieknek: problémákat megvitatni a moderátorokkal privátban kéretik. Ez a topik - ahogy a banner is írja, csak jelentésre való. Alapvetően minden más hsz törölésre kerül és büntetőponttal szokás jutalmazni.

[merlinw.org]

LeonSilver
Köszönöm a választ. Ezzel mindent elárultál, amire kíváncsi voltam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszönöm a támogatást mindenkinek, az adminoknak pedig a befektetett energiát, nem egyszerű az ő dolguk sem.
Jellemzően erősen 30 on túli a társaság odaát, és nem vagyunk már olyan türelmesek mint régen.
A srác meg különösen kiverte a biztit nállam, az önfényező dicsekvő de igazából semmit nem produkáló stílusával.
Az ilyen egyéneket tűzzel vassal írtani kell.
Zárjuk le ezt itt és most, nekem bőven megérte a tiltást az,hogy ki lett paterolva.

Én azt hittem azért lettem tiltva mert kissé befenyítettem. <#nemtudom>
Nem is gondoltam volna,hogy a Facebook adatlapjáért kaptam, hisz ő kérkedett vele,hogy kicsoda is ő valójában<#nezze>

Ezentúl ha beesik valami ujjabb próbálkozó akkor csak ideszólunk és ti majd rendezitek ok?
Sajnálatos módon nagyon elszaporodtak mostanában az ilyenek.
(pár hete is volt egy hasonló azt is egy hétig győzködtük,hogy hagyjon minket békén mert senki nem kíváncsi rá...)
Köszönöm és béke!

A Béna.

j0nNyKa
őszintén kérdezem: nem írtam le ma olyan 8 példányban, hogy elég lesz ebből itt?

Her Laca
No akkor álljunk meg egy szóra uraim.
Miért is kaptam büntető pontot?
Én normális hangvételben elmondtam a véleményemet ,kényesen vigyázva arra,hogy ne sértsek meg senkit sem.
Pont egy moderátor írt nekem sértő lekezelő megjegyzést!!!! Természetesen lementettem ,,hogy azért meglegyen biztos ami ziher alapon.
Ha egy moderátort zavar,hogy az arra a célra létrehozott topikban valaki kifejti a véleményét akkor szerintem keressen más elfoglaltságot.
Milyen jogon torkol le engem bárki is itt?
Milyen jogon,milyen jogcímen ad nekem itt valaki büntető pontot? Mert merészelek normális hangnemben érdeklődni pár dolog felől?
Azért vigyáztunk urak ,lassítsunk mielőtt kisodródunk.
Látom egy némely ifjú titánt elragadott a hév ,no de majd csak figyeljen, mint mondottam én már vagyok olyan öreg és tapasztalt is,hogy a jó nyalóka visszanyal effektust elég jól ismerem,és nem tíz éves kisgyerek vagyok akivel ezt meg lehet csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.