21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • lac coo
    Bemutato cikkek topikjaiban van moderacio ?
    Thx .
  • Master91
    Miattatok a project cars fórumból már nagyon régóta az
  • Screenracer #20416
    Ha ez így folytatódik, a végén még átmegy standup-ba a moderátor topik.
  • j0nNyKa
    ha te is itthagysz minket orokre 1,5 orara, nem marad senki :(
  • Screenracer #20414
    Kár, hogy most nem látsz, mert láthatnád az arcomon, hogy mennyire van hatással rám , amit írtál.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.27. 08:10:58
  • Dzsini
    Húzz egy sorszámot, ha sorra kerülsz majd sajnálunk egy picit, meg a fórumot is, hogy "magára hagytad". Bizonyára üresebb lesz nélküled, ezért hagyj valami elérhetőséget, hogy amikor a tömegek visszakövetelnek, akkor (természetesen megfelelő díjazás ellenében) visszatérhess rajongóid körébe.
  • Szabi #20412
  • Screenracer #20411
    De, én mondtam. Nem szeretem, ha megmondják kivel hogy beszélhetek és kivel kell kijönnöm, csak azért hogy meg ne sértsem néhány bentlakó egyszerü lelkét. Persze, hogy az említett fórumtársak folyamatosan sértegethettek, azt nem torolta meg egyik moderátor se. Nincs itt szó mártírságról, csak tele lett ezzel az agyonszabályozott, óvodásszintü fórummal a tököm. De mivel nem érzem úgy hogy olyat csináltam, amiért ban jár inkább magamtól szertnék távozni. Ha esetleg valaki olyan fizetési besorolásban van itt a moderátorok között, akkor a regisztrációm törlésével. De ha csak pontokat meg bant tudtok osztogatni azt is megértem.
    Az én egyik kedvenc mondásom egyszerűbb, de sokkal találóbb.
    Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. És esetünkben Orwell szavai mögé bújva, nem igazán tudjuk, hogy ki rejtőzik.
  • MerlinW
    Senki sem mondta, hogy most búcsúzunk, csupán kaptál egy utolsó figyelmeztetést.

Témába vágóan eszembe jutott ez (nem emlékszem már, talán Orwell mondta):
    "Két fajta mártír létezik; az okos és a buta, középút nincs. Az okos tudja hogy áldozatának nagy szerepe van a jövőre nézve, a buta pedig csak azt hiszi, miközben egy pillanat alatt a feledésbe merül"
  • Dzsini
    Regisztrációt nem törlünk. Ha nem akarod használni, akkor megnyomod a kijelentkezés gombot, és nem használod.
  • Screenracer #20408
    A topik törlést beírtam ahova tartozik. A másikat hova írjam.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 18:56:53
  • j0nNyKa
    ezeknek miköze a játékosok fórumában lévő modtopichoz?
  • Screenracer #20406
    Ezt a topikot lehetne törölni? http://sg.hu/forum/tema/1417422211
    És arra volna mód, hogy nem bannoltok, hanem törlitek a regemet?
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 18:45:47
  • MerlinW
    Tapsolj csak, de ha még egyszer meglátlak itt vagy bármi panasz érkezik rád, érzékeny búcsút veszünk egymástól. Ha nem vagy képes az ittlevőkkel kijönni, értelmesen, kulturáltan társalogni, az SG egyszerűen nem a te fórumod. Totál felesleges erőltetni. Van sok más fórum, nézz körbe azokon, hátha találsz magadnak olyan társaságot, akikkel nem ölitek egymást. Mert itt, ez így baromi unalmas és értelmetlen.
  • Screenracer #20404
  • j0nNyKa
  • Screenracer #20402
    http://sg.hu/forum/uzenet/1104929943/1309
  • Totti5
    +1 erre a stílusra továbbra sincs szüksége az SGnek és az ótós közösségnek.
  • Alexease
    Nem szoktam ide irogatni, de ha mar a jofiu regeddel ide panaszkodsz es arulkodsz, en is ide archivalom a fellengzos stilusodat, amit sokszor alpari, onelegult privatokkal tuzdelsz, amit mas nem lat. Persze biztos jol erzed magad, mert a flame-keltesed altalaban bejon, mindig van aki beugrik neki. Ha ettol tartod magad felsobbrendunek, akkor egeszsegedre.

• Screenracer #20399
    13704
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:44:37
  • Screenracer #20398
    13700

13702
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:34:56
  • Screenracer #20397
    13696

13699
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:11:47
  • Screenracer #20396
    CARS topik, 13693 . A fórumtárs hetek óta ilyen hasonló határozottan személyeskedó és sértő megjegyzéseket tesz rám. Próbáltam privátban elintézni vele, de letiltott, gondolom nyilvánosságra vágyik.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 07:41:56
  • Jeffjohnson
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • Dzsini
    SG+ bővítményben van "tiltólista" funkció, ami nick alapján elrejti a hozzászólásokat. Általános eszmecserében van topicja, pár böngészőn működik.
  • j0nNyKa
    ezt told be valamelyik userjs-es cumoba
    ertelemszeruen a userids tombot kell feltoltened azokkal a user idkkel, akiket nem akarsz latni, ez a pelda merlin es en vagyunk
    var userids = ['1101142569', '1048590035'];
    $.each(userids, function(index, id) {
    $('.user-' + id).hide();
    });
  • Jeffjohnson
    Köszönöm! Azt hittem, alapból van ilyen funkció csak én nem találtam meg.
  • j0nNyKa
    ilyen user js cuccal abszolut eselyes vagy, greasemonkey es tarsai segitsegevel
    mindjar osszedobok ra egy scriptet
  • Jeffjohnson
    Van arra lehetőség, hogy bizonyos emberek hsz-eit ne lássam adott topicban?
  • MerlinW
    Sehogy.
  • RoboKutya78
    Srácok hogy tudok egy fórumban pl 13281-13285-ig egy lapra fűzni a hszeket?
  • MerlinW
    Ahogy látom, itt két intelligens ember vitázik. Meg tudjátok beszélni egymással (privátban). Tehát téma lezárva, kézfogás, béke, további kulturált társalgás. Süt a nap, kellemes hétvégét, stb.
  • Rue East
    A moderátor által törölt hozzászólást tilos újra beírni. Te házigazda vagy a szóban forgó topicban. Miután már törölted a hozzászólásokat, már csak arról lehet itt vitatkozni, amit dokumentáltam. Sajnos. A többi vádat továbbra is visszautasítom, nem tettem egyszer se megjegyzést a személyedet illetően. Nem véletlen, mivel az szintén a szabályokba ütközik, a dokumentált hozzászólásban sincs egy se. Kértem, többször, hogy írj konkrétumokat a vádjaidat, még akkor, meg utána privátban is. Egyszer se tetted. Ennyit a nyilvános részéről, a többit leírtam privátban.
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.07.16. 23:20:57
  • Kata
    Nos, akkor én is leírom a másik verziót, mert látom delikvensünk nem bír elülni a seggén.

Felröppent egy szakmai vita, amit Rue East kollégánk egy szókielemző-kiforgató és személyeskedéseket tartalmazó hsz-el folytatott. A lenti már szerkesztett. Lényegében a szellemi képességeimet kérdőjelezte meg célzottan, egyértelműen egy lenéző, kötekedő, flém indító hsz volt. Mivel abban a topikban idestova 11 éve zéró tolerancia van minden flém csírájában kerül elfojtásra.
    Ez az új úriembernek nem tetszett, és kihaénnem viselkedéssel további fikázó, személyeskedő és fellengzős hsz-eket irkált, amelyeknek egy részét szintén töröltem, mondván nincs ilyennek ott helye. Továbbá ezt a már átszerkesztett hsz-t két napja szpemmeli a topikban ami már szabályellenes, és mivel a vita már lezárult, így értelme és létjogosultsága sincs.
  • j0nNyKa
    sorry brother, rám nem fog hallgatni (észérvek...), más meg nem fog rászólni,
    nem is tudom hirtelen, mit javasoljak, próbálj meg kicsit jobban egyetérteni vele? nem tudom, nincs okosabb ötletem, tudom hogy nem fair, de manapság mi az?
    tényleg bocs :|
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.17. 19:43:17
  • Rue East
    Téma:
    https://sg.hu/forum/tema/1080657777

Hozzászólás:
    http://www.kephost.com/images/2015/07/16/sg.hu.png
  • j0nNyKa
    szépen screenshotolgasd le a hozzászólásaidat, és ha megcsinálja újra, told be ide a topicot, meg a törölt hszeket
    mi törölt hszt visszaállítani, látni nem tudunk sehogyan, még admin szinten sem
  • Rue East
    Félre értettél valamit. Én pontosan azt mondom, hogy ez egy tök normális vita. A házigazda (a másik fél) volt az, aki nem így gondolta és törölte a spoilerben lévő hozzászólásomat. Ezek szerint neki gond, ha nem értenek vele egyet. Nekem az a gond, ha valaki ír egy hozzászólást nekem címezve, amire én válaszolok, tételesen cáfolom az állításait, érvelek ellene, ő meg, a hatalmát kihasználva, eltünteti azt. Ha ez így okés, akkor a fórum valóban nem az én platformom...
  • MerlinW
    Nem igen látok szabálysértést - nem tudom mi történt a törölt hsz-ekben, de már nem is számít - így egyelőre a tolerálást javaslom.
  • Negritis
    hsz nem lehetne a sráccal kezdeni valamit?