Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Delete, köszönöm.
144
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 21:57:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Grebber Strikes Back
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 23:04:27
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.11. 22:57:50
Nevetséges tényleg hogy a játékról érdemben inkább az AC topikban beszélnek az emberek néha,mert a Pcars topik használhatatlan a HG és 2-3 kistársa miatt. Akkor inkább legyen zárva, megjelenésig....
És bocs ,de ezt nem tudtam hogy jelenteni...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.11. 22:50:37
[merlinw.org]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mobil sg-n pl nem törli a még friss hsz-kat amiket már elolvasok , ugyanúgy pirosan jelzi. 😊
Idegest.
Köszi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
legnagyobb baja legyen az sgnek, hogy lehet floodolni 😊
Persze ez nem azt jelenti hogy rossz dolog, mert van értelmes dolog amikor jól jön amikor akciókat linkelek.
Meg régen sem volt tudomány mindig egy karaktert mögéírni.
Ez olyan mint a kés, nem a tárgyal van baj, hanem a személlyel aki ls amire használja. 😊
most nem tudom, aktív-e bármelyik
Régi SG-n nem lehetett duplikázni itt lehet, ezért tudta becserkészni sok helyre gyorsan.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nulla tenaci invia est via"
Visszakaptam a hozzászólás jogát. Nem kívánok Önökkel vitatkozni. Sajnálom. hogy a büntetés csak egyirányú. Felvettem a kapcsolatot olyannal, akinek adok a véleményére, és az egész történetet látta. Ő azt mondta, hogy igazam van. Nekem ez a fontos.Soha nem ismételtem meg ugyanazt, csak kellemetlen kérdéseket tettem fel. Ha nem tudok írni, majd írnak a barátaim. De mivel privát üzenetben elfogadtam az Önök " magyarázatát" így nem akarok további kellemtlenségeket. A tisztánlátás kedvéért: Tomot és Lacát hagyják békén!!!!!!
Ha már úgyis dokumentálgatja a kommenteket, akkor bátran bele is olvashat, #20123, utolsó előtti mondat.... "aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját."
Egyébként továbbra is igaz hogy nem érdekel a véleménye, ha valamit leírunk, majd újra és újra megismétli ugyanazt, azzal nem tudunk mit kezdeni.
Tisztelt moderátor "Urak"!
A panaszomra a válasz a piros felkiáltó jel volt? Nem találom kielégítőnek. Egy válasszal sokkal többre mentek volna. Nem volt szándékomban szabályt szegni, és nem is tudom milyen szabályokat szegtem meg.Ezek szerint a panasz amit írtam teljesen alaptalan volt, vagy esetleg udvariatlan?? A mélyen tisztelt "Szabi" moderátor Úr kapott e esetleg valami figyelmeztetést, vagy azt csak azok kapják, akik a sérthetetlen személye ellen szólnak? Mi folyik itt? Panaszra szó nélküli figyelmeztetés? Ha nem érzik felkészültnek magukat erre a munkára, szerintem hívjanak segítséget! Minden egyes hozzászólást lementek, így dokumentálva van a hozzá nem értésük. Sok kitartást a munkájukhoz. Ha nem lehet Önöket kritizáló hozzászólással illetni, kérem közöljék!!
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.12.21. 17:10:54
Azért mert értetlenkedik és nem akarja/tudja értelmezni amit írunk..
Le lett írva, hogy csökkentve lesz Fürtős büntetése (de mi nem tudjuk, csak az aki adta), majd bejött panaszkodni és nyavalyogni hogy miért nem csökkentjük..
Semmi értelme nem volt a 20093-as kommenttől amit beirkáltatok ide.. és akárhogy sírtok vagy nyavajogtok, maximum csak büntetőpontokat tudtok összeszedni. Többször le lett írva, hogy ne folytassátok.. de csakazért is... aztán meg lehet besértődni, hogy jaj a köcsög modik...
szerk: úgy látom közbe eltűnt amire válaszoltam, de sebaj, megy akkor a többi is utána, aki pedig a továbbikban is folytatja a DCS-topikos témát az automatikusan kapja a büntetőpontját.
Legközelebb ha valami rendbontás indul, jelezzétek itt nekünk, ne várjatok vele napokat..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 16:56:56
Mindamellett csak úgy ,ellened tennék jelentést ha már ez ennek a helye.Remélem ezért nem jár bünti!
Tehát a sérelmezett szöveg.
"igen, pontosan így van, szeretnék még butaságokat és hisztit olvasni, úgyhogy kérlek fejtsd ki bővebben
semmiképp nem azt szeretném, ha befejeződne ez ami itt megy, mert annak értelme lenne, az meg nagyon gáz
és mindenképp jó dolog szétspamelni a modtopicot a hülyeséggel, mert nyilván nem fogok egyszercsak mindenkit kipakolni, aki csinálja"
Kiemelném a butaság,a hiszti,és a hülyeség szavakat amik sértenek,plusz a rengeteg helyesírási hibát.
Köszönettel Laca
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Többieknek: problémákat megvitatni a moderátorokkal privátban kéretik. Ez a topik - ahogy a banner is írja, csak jelentésre való. Alapvetően minden más hsz törölésre kerül és büntetőponttal szokás jutalmazni.
[merlinw.org]
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jellemzően erősen 30 on túli a társaság odaát, és nem vagyunk már olyan türelmesek mint régen.
A srác meg különösen kiverte a biztit nállam, az önfényező dicsekvő de igazából semmit nem produkáló stílusával.
Az ilyen egyéneket tűzzel vassal írtani kell.
Zárjuk le ezt itt és most, nekem bőven megérte a tiltást az,hogy ki lett paterolva.
Én azt hittem azért lettem tiltva mert kissé befenyítettem. <#nemtudom>#nemtudom>
Nem is gondoltam volna,hogy a Facebook adatlapjáért kaptam, hisz ő kérkedett vele,hogy kicsoda is ő valójában<#nezze>#nezze>
Ezentúl ha beesik valami ujjabb próbálkozó akkor csak ideszólunk és ti majd rendezitek ok?
Sajnálatos módon nagyon elszaporodtak mostanában az ilyenek.
(pár hete is volt egy hasonló azt is egy hétig győzködtük,hogy hagyjon minket békén mert senki nem kíváncsi rá...)
Köszönöm és béke!
A Béna.
Miért is kaptam büntető pontot?
Én normális hangvételben elmondtam a véleményemet ,kényesen vigyázva arra,hogy ne sértsek meg senkit sem.
Pont egy moderátor írt nekem sértő lekezelő megjegyzést!!!! Természetesen lementettem ,,hogy azért meglegyen biztos ami ziher alapon.
Ha egy moderátort zavar,hogy az arra a célra létrehozott topikban valaki kifejti a véleményét akkor szerintem keressen más elfoglaltságot.
Milyen jogon torkol le engem bárki is itt?
Milyen jogon,milyen jogcímen ad nekem itt valaki büntető pontot? Mert merészelek normális hangnemben érdeklődni pár dolog felől?
Azért vigyáztunk urak ,lassítsunk mielőtt kisodródunk.
Látom egy némely ifjú titánt elragadott a hév ,no de majd csak figyeljen, mint mondottam én már vagyok olyan öreg és tapasztalt is,hogy a jó nyalóka visszanyal effektust elég jól ismerem,és nem tíz éves kisgyerek vagyok akivel ezt meg lehet csinálni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.