21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • BooMiller
    Lényegtelen, vicc kategória:))) Majd most ad még egyet:D júj:))
  • darkSectorxxx #20336
    "Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!"

Nem szabadna itt kommentálni az eseményeket. Sem pro, sem kontra.
  • BooMiller
    Kettő darab full troll nyomja mind a cars mind az assetto topicban mind a kettő kezelhetetlen arrgogans, ki ha én nem arc.. kb nulla értékkel de jutalmazzuk csak meg őket, gondolom ez a kicsinyes bosszú azért amiért anno be lett zárva a topic...
    Mehetne az egész topic a gumiba és megoldva a probléma...
  • j0nNyKa
    te indítod. 18 büntetőpontod van, a következő ilyennek elég csak ha a szelét megérzem, megkapod a maradék kettőt. nem kérek választ.
  • SityiSXT
    Kicsit elgondolkodhatnál azért a saját viselkedéseden is:
    Egy, kettő, három, négy - és ez még csak az első oldal! Nem kell ehhez pszichiátriai diploma, hogy ez ember lássa (a többi hozzászólásod alapján is), hogy mennyire pökhendi és egoista vagy. A balhé is emiatt szokott kitörni, mert így kezelsz le itt mindenkit. A való életben is így teszel, vagy csak itt, az SG-t "tiszteled" meg ezzel a viselkedéssel?
  • lac coo
    No mindegy, erre nincs se időm se energiám nekem, indul a szokásos heti flémelés, próbálom elejét venni, és még én kapok büntit :))
    Ha szó nélkül törlöm az a baj, ha nem akkor a moderátorok törlik akkor meg az a baj miért nem csinálom ...
    nincs nekem időm erre :))

Átadom másnak a HG jogot (így, utólag ...), én ehhez kevés vagyok ! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 14:23:29
  • Fernandooo #20331
    Te beszélsz trollkodásról? :D Ember, kizárólag destruktív hozzászólásaid vannak a PCars topicban, olyanok, amiket hónapok óta ismétlegetsz, és amikről kiderült, hogy csakis flém keltésre alkalmasak! Vagyis tudatosan provokálsz. És hát pont te nem fogod nekem megmondani, hogy fogalmazzak, amikor célzott személyeskedést nem találsz a mondandómban, akkor viseled a véleményem és kész. Neked az a trollkodás ha valakinek más a véleménye! :DDDDDD És te vagy hg? :D Vicc.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.07. 13:49:49
  • lac coo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megfogalmazod újból, az a véleményed ami, szíved joga, beírod úgy hogy a szokásos jelzők elmaradnak és bent marad. Tényleg ennyire nehéz? Most még finomkodsz, de veled csak így lehet ....Nem fogsz trollkodni, még burkoltan sem mint F1 topikban ( most éppen ott...) azt írsz ami a véleményed, de a személyeskedést mellőzd.Sajnos szerkesztés gombom nincsen ,hálásabb lenne nekem is ha csak a hülyeségeidet kitörölném a hsz-ből ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 13:43:06
  • Fernandooo #20329
    A Project CARS házigazdája most már teljesen elszabadult, tökéletesen szubjektív szempontok alapján – értsd: alkalmazkodik-e adott hsz a véleményéhez vagy sem – töröl hozzászólásokat, amik nem személyeskedőek és nincs bennük trágárság.

A most már kétszer egymás után törölt hozzászólás:

Ugyanakkor ismét kizárólag destruktív jellegű, provokatív, önismétlő hozzászólásokat követel el, tipikus hater troll módjára, így aztán már megint megkérdőjelezhető a házigazdai szerepre való alkalmassága. Kérem az esetek alapos és pártatlan kivizsgálását, köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.07. 13:36:58
  • Szabi #20328
    jól van így a cím szerintem, csak azon lepődtem meg, hogy alapból 43 karakteres volt, de amikor változtatást akartam menteni, már nem tetszett neki a 43 karakter :D
  • j0nNyKa
    igen ez másfél éve van így
    egyébként ha nagyon nagyon fontos, adatbázisból át tudom írni a kértre, de inkább maradjunk a keretek között
  • Papa01 #20326
    Köszi a képet is klassz lett! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.06.07. 08:30:58
  • Papa01 #20325
  • Szabi #20324
    a topik rövid címe több volt mint 40 karakter, írj be még egy karaktert a címbe és próbáld menteni, jó kis rohadthosszú nevű játék :D
  • Papa01 #20323
    Köszi, igen, a saját könyvjelzőimet is cseréltem időközben. :)
  • j0nNyKa
    az jó mert ilyen jellegű fejlesztés nem történt
  • Papa01 #20321
    Köszi a választ!
    Régebben működött, kb 2-3 hónapja nem jó.. :)
  • Szabi #20320

doh.. túl hosszú a rövid cím, ezért nem lehet szerkeszteni

picit összesüritettem a topik nevét, így már jó :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.07. 08:13:56
  • Papa01 #20319
    Sziasztok!

Ebben a topikban beállítanátok a "Hivatalos oldal" linkjétERRE az oldalra? A régi link sajnos nem működik. Köszönöm!
  • pxxl
    néha előfordul :D
  • Szabi #20317
    jé, végre valaki végigolvasta ami a bannerba van és sikerült teljesiteni is :D
  • pxxl
  • Zickler
    Sziasztok!
    Szeretnék a Hearthstone topikba házigazdának jelentkezni.
    Nevem: Zickler
    A hozzászólások amik elfogadnak házigazdának: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
  • Ironman2
    Köszi,jó lett! Maradjon igy!
  • Szabi #20313
    minek kell egy .png képet átnevezni .jpg-nek ? :D
  • Ironman2
    Tegyétek be légysz EZT bannerképet a játék topikjába! Ugyanide kérném az OFFTOPIK-ra való hivatkozás beszúrását a kép alá! köszi!
  • MerlinW
    Nőjetek már fel...
  • j0nNyKa
    k
  • Fernandooo #20309
    Házigazda kommunikál.

Biztos alkalmas a poszt betöltésére...
  • lac coo
    Kosza segitseget a topicban, en nem tudok ennyire drasztikus lenni, barki is segit rendet tartani, thx !:-)
  • j0nNyKa
    oobaszod mobilos link, nema
  • Terawatt
    Ezt töröljétek plox, vak voltam.
  • pxxl
    Te meg reagálsz rá. Nem kell.
  • Plata
    Azt hiszem te nem értetted meg,nyugisan el vagyunk,bejössz és szándékosan flame-t keltesz.Írod a tömény ökörségeidet.
  • BooMiller
    Nem értette meg azt gondolom.....
  • j0nNyKa
    :O ugyanazok az emberek
    en most igy elso megoldasnak javaslom, es kerem minden resztvevotol hogy oldja meg / fejezze be, csak a sajat reszet, a tobbiekkel nem kell foglalkozni, csak magatokkal
    ha ez nem tud mukodni, szoljatok, de _erosen_ javasolnam hogy tudjon
  • BooMiller
    Remélem megnézik a te műsoradat is, mik a reakcióid ha valaki nem neked tetsző dolgot ír. Vagy ez a rend úgy van hogy amit te szeretnél?
  • DantesHUN
    takarítást kérnék ha lehet

Kicsit unalmas már, hogy napok óta megy a műsor, és valaki mindig hisztizik, meg trollkodikj (nem igaz már, az ember segíteni akar, tanácsot ad nekik, de tovább balhéznak meg műsoroznak) A javaslatom amúgy, valakit meg kéne választani házigazdának, és legyen egy kis rend féle.
  • arrow19
    Elnézést, és köszönöm.
  • pxxl
    Nem ez a helyes menete a dolognak, de átadtam neked a HG jogot. Hajrá :)