21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10698 "pécém van, mai napig, játszok is rajta jó játékokat amiket konzolon nem tudom"
Ha én ilyen helyzetben lennék, meghúznám magam, és nem osztanám az észt.
Így könnyű konzol mellett szónokolni, hogy mellette ott a pc-d, ergo szükségesnek láttad hogy legyen, és mivel Magyarországon élünk tudhatnád, hogy nem mindenkinek futja mind2re, sőt örül az ember, ha az egyiket összekaparja valahogy. -
#10697 látod, hogy mindig csak a kötekedés árad belőle :DD -
#10696 Ne haragudj de ez a hittérités már szánalmas én és a sok pc-és társam vajon miért nem jár át hozzátok hosszasan ecsetelni a legujabb vga és cpu teljesitményét ? talán mert tudjuk hogy ott nem erre vevök, gondolkodj el ezen. -
#10695 miért késő? -
Cat 02 #10694 Látod, pont az ilyen miatt lesz a flém ;) -
Cat 02 #10693 Jó, de ezt írjátok a konzol fórumba, ne a pc-sbe, pc-sek se mennek a konzolos fórumba írogatni és röhögnek a markukba h bezárták a topicot... -
#10692 Igazad van, inkább hagylak a mocsárba elmerülni minthogy kihúzzalak, majd rájössz teis magadtól... vagy nem, de akkor már késő:)
Sok sikert. -
#10691 Na látod ez a gond hogy kissebségbe vagytok s emiatt állandoan agitáltok és bizonygatjátok hogy a konzol milyen jó erre egy pc-és forumon senki se kiváncsi ezt kéne már végre megértenetek. -
#10690 m2 éve még énis irtam ide hogy miért van az a topik, aztán kipróbáltam a másik oldalt és beláttam hogy tévedtem... amit ti fikának hisztek az csak az igazság, s a tények, semmi másról nincs szó... csak a helyes utat akarjuk megmutatni, hogy ti is élvezzétek... olyan embert még nemláttam aki alaposan bepróbált volna egy nextgen konzolt majd eldobta... haveri körömben én vettem elsőként, azóta jópárnak van és osztják azt a véleményt ami először olyen volt mint a mostani reakciók... a jótól nem kell elzárkózni, csak az a gond hogy gyerekes dolgokkal próbálnak páran ellenállni... ezért lett zárva, nem miattunk, mert miért ne lehetne erről beszélni? csak amikor az érvek elfogynak az egyik oldalon és jön a hülyeség akkor nekik áll feljebb meg az már flém.
Mondom még1szer, énis irtam ide ilyen litániát, vissza lehet keresni, h a pécé leáldozott igy meg ugy, meg zárják... aztán beláttam a dolgokat és elfogadtam, ma pedig már élvezem, és mindenkinek azt ajánlom legyen befogadü, nemfogja megbánni... pécém van, mai napig, játszok is rajta jó játékokat amiket konzolon nem tudom, de az elsődleges játékplatform a konzol, a pécés játékok pedig egyre szűkebb réteget elégítenek ki. -
#10689 Teljesen mindegy mit írunk vagy mivel érvelünk ,törölni mindig a legegyszerübb.
Nekem nem gond hogy konzolos a moderátor és állandoan a pc-ét fikázó topicban log / bár furcsálom / de akkor már csak a látszat kedvéért kellene eggyenlöen mérni a két tábort.
Érdekes modon a szélel szembe pisálnak ugyanis Magyarországon tiz játékosbol hat-hét pc-én játszik ugyhogy ha valahol nem haldoklik a pc az pont ez a ország.
Válasz még én se kaptam hogy ha a konzolos forumon lehet fikázos flém topic itt miért nem lehet mivel vagyunk mi rosszabak mint az ottaniak ? -
Cat 02 #10688 Jó, de ha valamelyik topicot szereti a moderátor (és ezt nem baxogatásból mondom, ez tény) akkor nem zárja be ;) -
#10687 Annyira gyerekes volt ez az egész, hogy iszonyat :)
Bepofátlankodik a topikba egy halom nagykirály konzol user, és szénné oltja szerencsétlen PC user kiscsávókat.. Persze, tiszta sor, teljesen jogos szóban porig alázni egy halom többnyire 1x éves emberkét (akik nagy valószínűséggel még az iskolapadot koptatják), hogy mekkora gyökerek, és mér nem vesznek konzolt.. :DD Ember, örül, ha kap PC-t karácsonyra (ha szerencséje van).. Kezdek eltérni a tárgytól, a lényeg a következő:
A bibibí, én már játszom vele szöveget nem (elvileg) felnőtt emberektől várnám, hanem a pistikéktől.. De ebben a topicban pontosan fordítva történt, aminek az lett a következménye, hogy pistikéék topicját bezárták! :D Bezzeg a leáldozott topic.. 5 éve a top10-ben, fueled by nonstop flame.
Nice shot! -
#10686 Még annyit fűznék ehhez a gyönyörű topic bezárós akcióhoz, hogy, ha most átmennék flémelni a konzlos GTA IV topicban azt is bezárnák-e, vagy bannolnának???
Nem mind1, szerintem jó kérdés, várom a választ... -
#10685 Én egész egyszerűen sajnálom a dolgot. -
#10684 Elfogultság és szánalomhegyek, sírok az egészen. -
#10683 kiegészítés: tisztelet a kivételnek! -
#10682 Na igen, ez is egy érdekes téma lehetne... -
#10681 ez ott bukik meg, hogy egyes moderátor kollégák ugyanúgy szítják bent a PC-seket, tehát arról, amit itt már te is és sokan mások is leírtak, kár reménykedni, minden ilyen indulatunk jogos, hisz minden le van írva abban a fórumban, tele van ezekkel a postokkal.
hacsak nem épp most törli őket az evidens illetékes...
csak annyi a gond ezen a SG fórumon, hogy a modik azt hiszik megtehetnek mindent, fölöttük kétlem, hogy áll bárki is, ST is nagy ívben kerüli az ilyen panaszokat és kérdésekre megadandó válaszokat... -
#10680 GTA IV topic:
"Nyitásért írj a moderator topikba, de jó érveket hozz fel! Nem túl célszerű a moderátori topikban flémelni! Tehát érveket várunk."
Jó érv kell?? Töröljétek a primkó kötözöködős konzolosokat akik bejárnak flémelni és, akkor legalább nyugodtan fórumozhatunk a saját topicunkban.
A fociban sem zárnak be stadionokat, mert az ellenfél ultrái betörik a kerítésket és befutnak a pályára.
Ennyi lenne töröljétek a topicba járó flémelő konzolos usereket, és osszatok nekik büntiket, ennyi és akkor nincs miért bezárni a topicot, mert elvagyunk benne nélkülük jó hangulatban... -
Cat 02 #10679 Mellesleg, nem konzol játékoknak leáldozott nyílt, hanem a PC-seknek NEM áldozott le. -
#10678 nem akartam beleszólni, de annyit hozzáfűznék, hogy teljes mértékben egyet értek Razor-ral ! Én is így látom! -
Cat 02 #10677 Jah. Vajon ki zárhatta le ? hmhm -
#10676 Üdv!A gtaIV topik ügyében intéznék néhány szót, ha nembaj.
Én személy szerint nem írok egyik topikba sem, de valahogy nemtudtam megállni, hogy neírjam le az érveimet, hogy miért is kaphatnánk vissza a topikot.
Ráis térnék, azzal a példával, amit a "pc-s játékoknak leáldozott" (vagymi?) topik flame-gyára művel.Ezalatt azr értem, hogy mi (pc-sek) nemszoktunk kezdeményezni a szócsatákat.Ha jól megnézzük a konzolos gta4 csapat jól elvan magában, mert mi normális fórumozók nem írunk bele provokáló, off hsz-eket.Ezzel szemben a mi topikunkba van 4-5 meghatározó alak akik szítják a tömeget(javasolnék nekik elakadásjelzőt).
Még azt leírnám, hogy avval ugrálnak a off-erek, hogy nincs bejelentve a pc-s, meg minden, de monthatnánk ezer és egy példát arra, hogy topik nyílt még hivatalosan nem bejelentett, de már sejtett dologra.
Ha flame-nek veszitek amit írtam, akkor elnézést, de ha legondolkodtok rajta, van benne valami....
(további szép napot!) -
#10675 de van már egy leáldozott topik... -
Cat 02 #10674 "1. kisebb flame? fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik"
Ahol megvitatták, h mi a különbésg a pc és konzol között és felsorakoztatták érveiket, de valaki bezárta. hmhm -
#10673 ezt kár volt leírni is. -
#10672 2-3 héten belül amúgy is lecseng a láz, akkor majd egy alapos takarítás után meglátjuk. Az meg kontrollálhatatlan, hogy hova írnak a fórumozók. -
#10671 Akkor légyszíves vedd a fáradtságot és szánj egy negyedórát arra hogy kigyomláld a topikot és tudjuk normálisan használni. Ha nem uszítanak és hergelnek bennünket akkor békésen meg tudunk lenni, erre régebben is volt már ezer és egy példa. Megférhet egymás mellett pc-s és konzolos topik, csak azt kellene felfognia az igét terjesztő kollegáknak, hogy van aki nem vágyik konzolra. Itt kéne lógni hagyni bennünket, buta pc-seket. -
#10670 Tökéletesen elég egy ilyen leáldozott topik a fórumra, minek kell neked kettő is? -
#10669 pontosan, a legegyszerűbb megoldást választottam -
#10668 Ez nem válasz azt a topicot miért nem zárjátok be ott is csak a flém megy ezerrel.
Vagy legyetek öszinték és mondjátok amit mindenki sejt... -
#10667 Ha visszaolvasod az aktuális oldalt, meg előtte még egyet-kettőt akkor láthatod hogy a flém csak másodlagos volt a topikban. Ésszerűbb megoldás lett volna törölni és büntetőpontokkal visszafogni a flémelőket, mint bezárni, de az volt az egyszerűbb megoldás, igaz?
És igenis volt szó a játékról, csak úgy kicsit nehéz ha bejönnek a "konzolos barátaink" hergelni minket. Meg persze ha nincs bejelentve PC-re. Ez a legnagyobb vesszőparipátok, eddig csak az oltás ment, mostmár létjogosultsága se lehet a topiknak. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nagy összegben mernék fogadni ha nem lenne konzolod akkor nem zártad volna be, mert így ugye könnyű.
tottikám, téged pedig sokadszorra megkérnélek hogy vegyél vissza abból a szélesvásznú pofádból, mert nincs mire ekkora legyen. -
#10666 érveket hoz, hogy miért legyen nyitva
mégegyszer leírom, hátha nem figyeltél, miért lett zárva:
1. fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re
egyébként ha annyira szídni akarod a konzolt ott van rá topik -
#10665 Tényleg miért zavar egy olyan topic ahol a konzolt szidják ha már egyszer van egy olyan ahol a pc-ét szidják.
Elég gerinctelen hozáálás... -
#10664 A tények makacs dolgok:) de tényleg semmi értelme, nehéz felgoású begyepesedett embereknek bármit mondhat az ember bárhogy, normálisan leirva akkor is csak ugatni tud, tipikus sg reakció, és akkor ő van felháborodva hogy flém, és miatta zárják a szeretett pécére be sem jelentett játék topikot:) -
#10663 1. kisebb flame? fél órával rá már nyílt is a leáldozott x -dik topik
2. egy szó nem folyik ott a játékról
3. nincs bejelentve PC -re -
#10662 Most mire volt jó bezárni a GTAIV pc-s topikját? Bejött pár nagyokos, lett egy kisebb flém, és akkor mi van? Ennyi erővel az SG-n lévő topikok felét zárni lehetne. Szóval légyszíves nyissátok meg, köszi. -
#10661 -
#10660 bocsi akkor megegyszer kerhetnem?
felraktam ide sg-re
[URL=http://www.sg.hu/galeria/1099823992/10998239921209557184.jpg]ittvan ^^ [/URL] es ala a hivatalos oldal linkjet :) köszii -
#10659 hali :)
ezt a kepet kernenk
ide berakni :)
a kep ala meg ezt a linket "Hivatalos oldal" cimen berakni :)
köszönjük