Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#vigyor>

Kandurex
kicsit szorosabbra vesszük akkor a gyeplõt <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amse
én kivágnám a hülyéket is, de ahhoz nincs jogom 😊
ha neked van és úgy érzed, hogy idõd is van rá akkor Slick-el beszélj...

ProGabe
sajátba egy 'nfs-carbon spam',mint ami pl a football managernek is van?csak hát az ugye teljesen más,itt tényleg csak az ment hogy "nekem má megvan rohattak hö"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
oké, oké, csak van pár normális is akik viszont szeretnének a játékról beszélgetni, így õket is kizárjuk, a véleményem, hogy inkább legyen nyitva, aki meg nem bír magával attól könnyes, fájó, de mindfelett gyors búcsut veszünk.

Viszont persze az is megoldás lehet, ha pár napig szünetet kap a dolog, a döntés a tied.

Amse
le kell, hogy nyugodjanak a 12 évesek, mert ez így nem állapot. Anno a GTA San Andreas-t is be kellett zárni kiadás elõtt 1 héttel, mert 1 óra alatt 100-200 hozzászólás volt aminek a 99% nem a játékról szólt.

ProGabe
thx!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Mondjuk a zárás folyományaként, holnap 3 carbon topik fog nyílni azzal a felkiáltással, hogy nincs még.

ProGabe
ERRE javítsátok ki a bannert ITT pls
köszi!

Kandurex
hm

SLICK
hi!

Megkérnék egy moderátort, hogy a játék demója megjelenéséig zárja be a Need For Speed Carbon topikot, mert sok a vérpistike, és nem gyõzöm a szemetet takarítani utánuk.
Bár nincs konkrét infó, hogy a demo mikor jelenik meg, de foylamatosan nézem a hivatalos oldalt mikor lesz fent és szólok, ha ki lehet nyitni!
Köszönöm elõre is!

és van még valami:

a Herti1-nek adhatnátok büntit, mert nem ez az elsõ ilyen hozzászólása. Természetesen töröltem már!

HTX elõre is!

Kandurex
<#heureka>

Kandurex
Ahogy kinéz most, az a verseny le van fújva, majd talán a kieggel elõvesszük :p

AtiRadish
Hello

A Heroes V.-höz hasonló versenyt szeretnénk meghirdetni a Tony Hawk's American Wasteland fórumban is. Azért bátorkodtam írni mert ott VIP jogot kapna a gyõztes és szeretnénk mi is valami fõdíjat felajánlani a mi fórumunk gyõztesének.
Ha lenne erre mód nagyon megköszönnénk!
Ha bármilyen kérdésetek lenne írjatok nekem privibe vagy nézzetek be a fórumba.

Elõre is thx

Istencsászár
Ezt itt
Ezt itt
Ezt itt
kérném kijavítani!

THX

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

danke

Hassan B
Kössz. <#wink>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Kaptam egy ilyen privátot érthetetlen okok miatt 😊

"Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:47
Tárgy: Nincs tárgy
te szerinted ki a faszt érdekelsz?
Onnan letöltötted ahonnan én te fasz?"

szegény nem tudja felfogni hogy még nincs carbon...

hykao
Be.
Hassan B
Üdv!

Betennétek ezt: http://www.gameguru.hu/nba/nbalive.jpg ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147366106

Elõre is Köszönöm...
<#vigyor4>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ezt ide rakjátok be plz bannernak, a régi címe nem tudom kinek a galériájába mutatott :/

Amse
azt ugye tudod, hogy a png nem a legszerencsésebb formátum? az ie szarul jeleníti meg. én beraktam, de jobb lenne egy jpg.

M@TriX
😉))))))))))))))))) hahahááááááá

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SHARER
Sziasztok jó lenne ha beraknátok ezt a bannert ide kössz.
Ja és én nem DIRECTORIUS vagyok a férreértések végett csak 1 gépet használunk igy 1 az IP-nk is.

HACKER&#169;ORP&#8482; http://sharer.p8.hu

Kaszi46
Sziasztok, Live for speed topic bannerét, légyszives cseréjétek le erre!

Köszi!

*Posse*T.W.D*

ChevyG work
<#worship><#worship><#worship>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

M@TriX
behelyzve, bár átméreteztem 790-re, mert 800tól kicsit szétcsúszik a fórum.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ChevyG work
Hi!
az új dizájn óta nem müxik ebben a topikban a banner.
ez a kép uj linkje!

thx!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Kandurex
<#vigyor3>

Serpa
brekeke 😊

Kandurex
Tedd fel az SG -s tárhelyedre, ok? Az a biztos, no meg ez amúgy is brekk - brekk 😊

Serpa
ezt ide

thx

Serpa
Laky
Ty again.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hmuda
<#heureka>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Laky
Ezt a képet kérnénk ide !
Köszi.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

M@TriX
valszeg egy figyelmeztetést is érdemelne, topicok zárolva

update: nah pár felkiáltó jelet is kapott 😉

DJ Skyline
topik nyitási kényszer :\

BBird
Hmm!?
Ez milyen topic? Warez?
ja oké 😄 akkor már nem vágom. azért köszi 😊

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Ahhelyett hogy egymást gyanusitgatjátok, inkább a deletegombra ragadt ujju moderátort kellene megrendszabályozni!
Hmuda
Van egy mondás: Messzirõl jött ember azt mond amit akar. :-)

Az IP cím nem véletlenül egyezik meg, elhiheted. De ha nem a te multireged akkor miért véded ilyen nagy vehemenciával?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

most nem azért de nem is voltam itt 😞

casseus sose volt házigazda!
THX!
Kandurex
hát, az IP -tek mindenesetre uaz.

Hmuda
Nem hinném, hogy tök véletlenül pont a te IP címeden keresztül üzenget. :-/

ehh... nem hiszem hogy én lennék nonstop noob, mivel az utolsó fél órában bepakolni voltam. azelõtt meg nem tudtam bejelentkezni, és el is ment a netem :\ ugyhogy a gyerek vmi ip hidert használ -.-

hello !!! a need for speed carbon fórumba casseus a házigazda minden üzit kitöröl légyszi csináljatok valamit.

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

CS@
A Fable2 topik alapján nem hinném, hacsak nem rondít szándékosan a saját maga által megnyitott topikba.