Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,UT3 topikba szeretnem ezt a faq-t banner ala, nagy piros betuvel ..😉

Láttam.
Thanks.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gyocsika
Köszi!!!

Gyocsika
Hali!

Szeretném ha ezt a bannert ebbe a topikba beleraknátok. Elõre is köszönöm!!!

Kandurex
kitisztogattam,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sztem lassan elkellene egy ideiglenes modi a BF3 topikba, mert van ám ott minden.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Ebbe én is majdnem belefutottam... 😊 A biztonság kedvéért visszalapozgattam pár oldalt a topikok listájában, és végül megtaláltam, mert túl gyanús volt, hogy ne lenne még topikja.
Bucser
Töröljétek a topicomat mert a drága keresõ megint nem tudta kidobni, hogy létezik már ilyen topic (ráadásul tök ugyanaz a neve amit én adtamn eki és elsõre erre kerestem...)

Ezt a topicot kéretik törölni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello

ennek a topicnak szeretnék egy kis banner javítást... meg egy olyan kérés hogy a legelsõ képre egy URL-t tegyetek be lécci hogy tudjam hogy a többinéáél hogyan csináljam... elõre is köszi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

itt (is) reklámozgat moriel... <#bdead>

Sziasztok!
Megszeretnék kérni 1 Moderátort,hogy nézzen be ebbe a topic-ba és segítsen nekem!Link

Lemaradt: Liveforspeed: post: 3568-3571
Bence94
thx!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
helo a Sega Rally topicba szeretném ezt a faq-ot szép piros nagy betûkkel a banner alá kiírni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Requiem88
javítok: A fable - The Lost Chapters topciban...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
Hello

A Fable - The Lost Chapters totya4 hozzászólása meglehetõsen kultúrálatlan volt, és unalmas is már az állandó fikázásával. Utánanéznétek? Köszi!

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Maximus4
Hello!
Egy banner cserét kérnék.Ebbe a topikba szeretném berakatni ezt a bannert.Köszi<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szia!
Nem tudom mi lehetett a gebasz, de 14h után újra prószáltam akkor (azóta is) beengedett gond nélkül. Sajna ez melóhelyi gép IE-vel (otthon csak a róka játszik) és ezt nem csak én használom. Mindenesetre
lefuttattam a gépen minden jót (NOD32, Counterspy) egyik sem talált semmit.
Azért köszönöm a segítséget!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

De most felraktam a js fájlt a saját tárhelyemre, át is néztem alaposan a forrását(kizárólag visszaszámláló számítások vannak benne) és átírtam arra a hivatkozást, úgyhogy innentõl én biztos vagyok benne, hogy a scriptnek semmi köze a dologhoz.
Én vagyok a házigazda.
A visszaszámlálóscript egy része valóban egy külsõ oldalon van, de nagyon sokan használják ezt a visszaszámlálóscriptet, és eddig senki nem panaszkodott rá.

A scripts.hashemian.com csak egy paraméterként van benne az adbaaz.com-os url-ben, tehát valószínûleg összeszedtél egy olyan adware/spyware programot, ami JS scriptek esetén forwardol arra az adbaaz oldalra, paraméterként megadva a scriptet tartalmazó szerver címét.

Magyarul ha átraknám egy saját tárhelyre a JS fájlt(egyszer már próbáltam, akkor valamiért úgy nem akart mûködni, ezért is hagytam inkább arról az oldalról), akkor is valószínûleg átdobna arra az adbaaz.com-ra, csak más paraméterrel.

Ad-Aware 2007 nevû programmal próbálkozz, vagy válts normális böngészõre, mert fogadjunk, hogy IE-t használsz, csak az képes ennyire megfertõzõdni.
zeli
Nekem bejön a topik rendesen. Lehet összeszedtél valami kémprogit, nem?:S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kandurex
scripts.hashemian.com...hm..a visszaszámlálós script van onnan, de még soha senki nem panaszkodott, h átugrott volna a topik...kérdezd a házigadáját, õ barkácsolta a témarekordot

Ezzel nyitja.
http://www.adbaaz.com/?dn=scripts.hashemian.com&flrdr=yes&nxte=js&prvtof=8b2VkUqfXDCVzkFYskFiKbfGO6AJAEJ31pOoqnkt7J%2BvEbf1IaN16siHfug%3D

Már újraindítottam a gépet, töröltem minden elõzményt. 'Szal szokásos létra, de ez az egy topik átugrik.

Kandurex
megnéztem a téma forrását, de nem találtam benne popupot, se mást ami a adbaaz.com irányulna, vagyis nálad van a gond

Nálam is csak ennél a topiknál csinálja. A többi megnyílik normálisan.

Kandurex
nálam nincs gond

Sziasztok!
A Half-Life 2 Episodes topik nem nyílik meg átirányít valami adbaaz.com-ra.
Script

EZT a topicot átneveznétek Spider-Man: Friend or Foe

Zenszkij
szánkázza a tiédet

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

köszi szépen...

Sir Quno Jedi
megvan

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
dán

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ebbe a topicba legyetek szivesek kicserélni a bannert erre.
Köszi szépen...

DJ Skyline
D E S Z K A nevû embert kérném szépen helyre rakni, nem bírok vele, x+1 napja írja a hülyeségeit! szóltam is már neki, hogy nem kéne (#73642), de nem érti amit mondok neki, minden nap töröltem vagy 5 értelmes kommentjét, és a játékkal kapcsolatban egyetlen egy kommentje sem volt még!

CattiBrie
Itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784

Ezt:

Léci delete

köszi
Catti

[/spam]&#8482;

Spenser
<#nevetes1><#hehe>

gz8
Ördög szánkázza meg anyádat, nem rád bízták az ország dolgát!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Besz
Legyetek szívesek, szedjétek ki a #2440-es hozzászólásomból a képet! Köszi.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Zenszkij
Nem tudom, hogy ki ez a pheel, de, ha nyitok egy fórumot egy netes játéknak, akkor ne osszon le azzal, hogy reklámozok, meg ne vágjon ilyet be hogy ostoba spammer vagyok, mert ez nem fer, azthiszem nem sértettem meg a kedves jóanyját. Nem csodálkozok amúgy, akinek egy ilyen kis helyen mint az sg hatalmat adnak és így viselkedik már nem meglepõ. Rendben van törölje a forumot, rendben van adjon 3 büntetõpontot, de ilyen ostoba spammer szöveggel azért ne illessen már, mert elvileg ez egy közösségi portál, ahol az ilyen pheeleknek kéne példát mutatniuk.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Bucser
dzoli93 az utsó HSz-el pihenõt kér a Rig'n'Roll topicban. Nem az elsõ esete a srácnak. Jahh a HSZ #3302

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmuda
Mostmeg pont nem voltam gépközelben. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
THX!

A medve nem játék.

Kandurex
khm..😊

Hmuda?...hm...hm? 😄

a.carkey