21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • tomi kft
    ha irok Landwirtschafts Simulator forumjára nem ira ki amit irtam az mért van?
  • ldavid
    jutalmat neki: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202]#12336[/URL] thx!
  • grebber
    Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak
    Köszönöm!
  • SHADOWEYES7
    nm
  • Carlos
    Énis!
  • grebber
    Köszönöm!
  • grebber
    Et még elmegy banner méretnek vagy túl nagy??

Ha a méretét elfogadhatónak tartjátok légyszíves tegyétek be ide bannernak
  • Carlos
    Esetleg valaki odafigyelne már?
  • Count Adyn
    Most törölték a cdkulcskéregető fifa topikját, erre... #23632
    Nem akarom kitörölni, előbb tarkólövés pls?:D
  • Carlos
    JeffeS megint politizál a Cold War topikban. Jó lenne már végra hűvösre tenni a flame és a politizálás miatt. Úgynézki a büntetőpontok (most sem) hoztak eredményt! Folytatja ahol elkezdte!
  • Pepsi Twist
    én a tápigomból teljesen kiűztem a warezt :) (van 1 titkos technikám a warez ellen)
  • Sir Quno Jedi
    Benne van, hogy warez, akkor az az. :D
  • Fabio Capello
    a főtopikok többségében szerintem a házigazdák jól tartják a frontot itt a játékosoknál is, itt inkább az off/spam/warez jellegű sajátfórumos topikok a problémák... Ugyanakkor! Teszem azt, csak benne van a nevében, hogy warez, és máris lecsap a banhammer? Úgyvélem jelentős figyelmet kéne fordítani az ilyen jellegű topikokra - értsd, követni egy 30-40 hozzászóláson keresztül, ha annak nagy része warez, természetesen viszontlátásra, de ha csak egy pályáról folyik beszélgetés, valaki tanácsot kér a magyarosításhoz, stb, akkor hiába van ott a warez név, látszik hogy a topiknak nem ez a fő irányvonala. Ez lett volna szerény véleményem, UFF.
  • Sir Quno Jedi
    Tévedés ne essék, ha/mikor itt is elindul a gőzhenger, akkor warez hozzászólás=instant ban, warez topic=azonnal törölve. Nem figyelmeztetünk, nem kérünk, nem könyörgünk, nem finomkodunk, nem pontozgatunk, nem indoklunk, hanem banolunk. Első pár hét nehéz lesz, de aztán a nyíltan warezoló idióták eltakarodnak más fórumokra, a többi meg meghúzza magát és öröm és bódottá!

Később lehet lazítani a gyeplőn. A konzolosban hovatovább már maguk a lakók tartják kordában a warezosokat.
  • Hellsing47
    egy jó,aktív házigazdával (és persze egy modival) ha megszüntetni nem is, de minimálisra biztosan le lehet csökkenteni a warezolást a topicban
    de amugy miben jobb az hogy az ember 2 topicot néz egyszerre 1 témáról? mert nem hiszem hogy sokan lennének akik a megjelenés elötti napokban nem olvasgatnák a warez topicot
  • bertino
    hát ha nem volt warez topic, akkor a sima topicba ment a warezolás.
    tuti, vagy majdnem tuti... mert jóideje van már ez.
  • Hellsing47
    egyszerűen nem kéne minden felkapottabb játéknak off/warez témát csinálni(főleg ok nélkül a megjelenést megelőző 1-2hétben )...az értelmesebb fórumozó ha látja hogy semmi warez nem megengedett akkor az ugysem ir oda..vagy legfeljebb burkoltan :D
    felesleges minden játéknak 2 topic, de eléggé nagy divat lett mostanában ez..
    törölni kell a túlságosan off és warez hozzászólásokat..ha csak 15percenként ránéz mondjuk egy modi egy adott topicra már az is valami
    tudtommal régen is mindenki megvolt warez topik nélkül, most mért ne lehetne ugyanaz?
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067
  • bertino
    hát... fogalmam sincs, süssetek össze valamit.
  • Fabio Capello
    azkéne még csak, elszabadulna a pokol, így is eléggé csesztetik az sg-t, úgytudom
  • SHADOWEYES7
    Nincs lehetőség rá.
    Viszont tényleg nem hinném,hogy jó ötlet ennyi wareztopik a sajátban.
  • bertino
    esetleg külön warez részleg ?
    ( nagyforum, mint saját, gumi, játékos, stb. )
  • Kandurex
    utolsó, keresünk valami köztes megoldást, de nem kell tovább nyomorítani a saját fórumot, így is olyan már az egész mint a gumi,..bár megjegyzem a gumi rendezettebb...
  • bertino
    az a baj tök feleslegesen, mert a nagyja nép ugyse a warezbe írja a fájdalmait.
  • Prince23
    De az offért is, legalább... pls ezt rakjátok még be oda...köszi
    már csináltak bannert is off/spam/warez néven neki...pls
    többet nem jövök off topikokkal (de ahogy látom off topik mindig is kell), csak ha már megcsináltam legyen rendbe. sry thx
  • Fabio Capello
    szólni kell SQJ-nek, aztán ott is elindítja keresztes hadjáratát :D
  • Prince23
    Csak ennyit akartam.
  • Kandurex
    Kicsit kezd unalmas lenni ez a warez dömping, a saját fórum már lassan másról se szól!
  • Prince23
    Hello!
    Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (NFSUc) Off/spam/warez felirattal, ha lehetséges nagy betükkel
    köszi előre is
  • V43 1105
    Euro Truck Simulator topic ..

• Prince23
    Sziasztok! (megint)
    Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (Fallout 3). Off/spam/warez felirattal, jó nagy betükkel ha lehetséges.
    köszi előre is
  • Prince23
    Sziasztok!
    Ezt a fejlécet kérlek rakjátok be ebbe a topikba.
    köszi előre is.

ui:
    a bannerért, köszönet érte Matt07-nek.
  • saxicola
    Helló!

A BioShock 2 fórumban a nevet szeretném megváltoztatni BioShock 2 - Sea of Dreams-re.
    link:bioshock fórum
  • Pepsi Twist
    SinCity = Sin Topic
  • bertino
    ez a topik mindig topon van büntiosztás szempontjábol... :D
  • lippet
    Én az ilyet nem hagynám büntipont nélkül!
  • RyuuX77
    Ajaj. Lehet, hogy ide kellett volna írnom?
    Mindegy, akkor copy and paste.
    Szóval, a másik moderátor topikban írtam:
    "Az X3: Terran Conflict topikban kezdenek eléggé elszaporodni a warez hozzászólások (tomonor r4pt0r Ninju (utólag hozzátenném crossy104-et is, aki mellesleg sérteget másokat) főleg). Nem tudom, hogy ez mennyire engedélyezett az SG-n. Mindenesetre Vitez77 többször is szólt rájuk, de csak nem hagyják abba. Tomonor ráadásul házigazda akar lenni (ami nem tudom, mennyire jó ötlet, tekintve, hogy gyakran ő kezdi el a warez témát). Nem lehetne ez ellen vmit tenni? Kitiltani őket, törölni a topicot, vagy akkor már ezt a Vitez77-et házigazdává tenni (ő legalább normális)?
    Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
    Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen"

És nem csak én, de egy másik srác is így gondolja:
    "Látom nem csak én vagyok elégedetlen lassan ezzel a két topiccal.
    Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj. "

Tényleg csináljatok vmit, pls.
  • Pepsi Twist
    ok :) akkó bocs
  • Máté94
    Elnézést az elírásért:)
    Köszi Pepsi!:D
  • Larvin
    Hónapok óta nincs hozzászólás az általam indított topicban:

Realms of Mayhem

Engem sem érdekel már a téma. Szóval törölhető a topic.