21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
tomi kft #11921 ha irok Landwirtschafts Simulator forumjára nem ira ki amit irtam az mért van?
-
ldavid #11920 jutalmat neki: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202]#12336[/URL] thx! -
#11919 Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak
Köszönöm! -
#11918 nm -
#11917 Énis! -
#11916 Köszönöm! -
#11915 Et még elmegy banner méretnek vagy túl nagy??
Ha a méretét elfogadhatónak tartjátok légyszíves tegyétek be ide bannernak -
#11914 Esetleg valaki odafigyelne már?
#1214 -
#11913 Most törölték a cdkulcskéregető fifa topikját, erre... #23632
Nem akarom kitörölni, előbb tarkólövés pls?:D -
#11912 JeffeS megint politizál a Cold War topikban. Jó lenne már végra hűvösre tenni a flame és a politizálás miatt. Úgynézki a büntetőpontok (most sem) hoztak eredményt! Folytatja ahol elkezdte!
#1180 -
#11911 én a tápigomból teljesen kiűztem a warezt :) (van 1 titkos technikám a warez ellen) -
#11910 Benne van, hogy warez, akkor az az. :D -
#11909 a főtopikok többségében szerintem a házigazdák jól tartják a frontot itt a játékosoknál is, itt inkább az off/spam/warez jellegű sajátfórumos topikok a problémák... Ugyanakkor! Teszem azt, csak benne van a nevében, hogy warez, és máris lecsap a banhammer? Úgyvélem jelentős figyelmet kéne fordítani az ilyen jellegű topikokra - értsd, követni egy 30-40 hozzászóláson keresztül, ha annak nagy része warez, természetesen viszontlátásra, de ha csak egy pályáról folyik beszélgetés, valaki tanácsot kér a magyarosításhoz, stb, akkor hiába van ott a warez név, látszik hogy a topiknak nem ez a fő irányvonala. Ez lett volna szerény véleményem, UFF. -
#11908 Tévedés ne essék, ha/mikor itt is elindul a gőzhenger, akkor warez hozzászólás=instant ban, warez topic=azonnal törölve. Nem figyelmeztetünk, nem kérünk, nem könyörgünk, nem finomkodunk, nem pontozgatunk, nem indoklunk, hanem banolunk. Első pár hét nehéz lesz, de aztán a nyíltan warezoló idióták eltakarodnak más fórumokra, a többi meg meghúzza magát és öröm és bódottá!
Később lehet lazítani a gyeplőn. A konzolosban hovatovább már maguk a lakók tartják kordában a warezosokat. -
Hellsing47 #11907 egy jó,aktív házigazdával (és persze egy modival) ha megszüntetni nem is, de minimálisra biztosan le lehet csökkenteni a warezolást a topicban
de amugy miben jobb az hogy az ember 2 topicot néz egyszerre 1 témáról? mert nem hiszem hogy sokan lennének akik a megjelenés elötti napokban nem olvasgatnák a warez topicot -
#11906 hát ha nem volt warez topic, akkor a sima topicba ment a warezolás.
tuti, vagy majdnem tuti... mert jóideje van már ez. -
Hellsing47 #11905 egyszerűen nem kéne minden felkapottabb játéknak off/warez témát csinálni(főleg ok nélkül a megjelenést megelőző 1-2hétben )...az értelmesebb fórumozó ha látja hogy semmi warez nem megengedett akkor az ugysem ir oda..vagy legfeljebb burkoltan :D
felesleges minden játéknak 2 topic, de eléggé nagy divat lett mostanában ez..
törölni kell a túlságosan off és warez hozzászólásokat..ha csak 15percenként ránéz mondjuk egy modi egy adott topicra már az is valami
tudtommal régen is mindenki megvolt warez topik nélkül, most mért ne lehetne ugyanaz? -
#11904 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067 -
#11903 hát... fogalmam sincs, süssetek össze valamit. -
#11902 azkéne még csak, elszabadulna a pokol, így is eléggé csesztetik az sg-t, úgytudom -
#11901 Nincs lehetőség rá.
Viszont tényleg nem hinném,hogy jó ötlet ennyi wareztopik a sajátban. -
#11900 esetleg külön warez részleg ?
( nagyforum, mint saját, gumi, játékos, stb. ) -
#11899 utolsó, keresünk valami köztes megoldást, de nem kell tovább nyomorítani a saját fórumot, így is olyan már az egész mint a gumi,..bár megjegyzem a gumi rendezettebb... -
#11898 az a baj tök feleslegesen, mert a nagyja nép ugyse a warezbe írja a fájdalmait. -
#11897 De az offért is, legalább... pls ezt rakjátok még be oda...köszi
már csináltak bannert is off/spam/warez néven neki...pls
többet nem jövök off topikokkal (de ahogy látom off topik mindig is kell), csak ha már megcsináltam legyen rendbe. sry thx -
#11896 szólni kell SQJ-nek, aztán ott is elindítja keresztes hadjáratát :D -
#11895 Csak ennyit akartam. -
#11894 Kicsit kezd unalmas lenni ez a warez dömping, a saját fórum már lassan másról se szól! -
#11893 Hello!
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (NFSUc) Off/spam/warez felirattal, ha lehetséges nagy betükkel
köszi előre is -
#11892 Euro Truck Simulator topic ..
-
#11891 Sziasztok! (megint)
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (Fallout 3). Off/spam/warez felirattal, jó nagy betükkel ha lehetséges.
köszi előre is -
#11890 Sziasztok!
Ezt a fejlécet kérlek rakjátok be ebbe a topikba.
köszi előre is.
ui:
a bannerért, köszönet érte Matt07-nek. -
#11889 Helló!
A BioShock 2 fórumban a nevet szeretném megváltoztatni BioShock 2 - Sea of Dreams-re.
link:bioshock fórum -
#11888 SinCity = Sin Topic -
#11887 ez a topik mindig topon van büntiosztás szempontjábol... :D -
#11886 Én az ilyet nem hagynám büntipont nélkül! -
RyuuX77 #11885 Ajaj. Lehet, hogy ide kellett volna írnom?
Mindegy, akkor copy and paste.
Szóval, a másik moderátor topikban írtam:
"Az X3: Terran Conflict topikban kezdenek eléggé elszaporodni a warez hozzászólások (tomonor r4pt0r Ninju (utólag hozzátenném crossy104-et is, aki mellesleg sérteget másokat) főleg). Nem tudom, hogy ez mennyire engedélyezett az SG-n. Mindenesetre Vitez77 többször is szólt rájuk, de csak nem hagyják abba. Tomonor ráadásul házigazda akar lenni (ami nem tudom, mennyire jó ötlet, tekintve, hogy gyakran ő kezdi el a warez témát). Nem lehetne ez ellen vmit tenni? Kitiltani őket, törölni a topicot, vagy akkor már ezt a Vitez77-et házigazdává tenni (ő legalább normális)?
Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen"
És nem csak én, de egy másik srác is így gondolja:
"Látom nem csak én vagyok elégedetlen lassan ezzel a két topiccal.
Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj. "
Tényleg csináljatok vmit, pls. -
#11884 ok :) akkó bocs -
#11883 Elnézést az elírásért:)
Köszi Pepsi!:D -
Larvin #11882 Hónapok óta nincs hozzászólás az általam indított topicban:
Realms of Mayhem
Engem sem érdekel már a téma. Szóval törölhető a topic.