Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Köszi!
Köszönöm!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
[merlinw.org]
nemértem hogy jön ez ide...
gerzson küldött már 2 emailt is...a szokásosnál is komótosabb most az itteni bürokrácia 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mielött jön a leugatás, 2 e-mailt küldött már a bannerben (kijavított) címre és itt is jelezte már.
www.czekoart.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bár tény, hogy ott van a sok külön topic egy-egy adott játékról. Mindegy.
gamertag: kenobita
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meg ahogy nézem a többi helyen sem ok ,csak más az idõ
www.czekoart.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
a #133 #160 #173 #174 #182 #201 #202 #212 #218 #225 #248 számú HSZ-ek törlését (mind a saját hozzászólásom és szerzõi jogokat sértettem velük.)
Köszönöm.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Léggyszives zárjátok be egy kicsit a topicotÚgy kb péntekig:S.Héten vszinû ki jön vmi warez stb...Off topicot már nyitottak neki,ott azt csinálnak amit akarnak...engem nem érdekel.
Ha lehet akkor úgy zárjátok le,h a banner meg maradjon mert a FAQ-t közben frissítenem és abba van az elérhetõség,de ha nem megoldható akkor szoljatok.
köszönöm
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PLS vki tegyen rendet ! THX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
#4916 meg reklám
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És ez mind azért mert valaki szólt neki hogy "válasz gombot nem ismered???"
jutalmazzátok..<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Hivatás az Életért!