Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Basszus, ott a bannerben is, hogyan kell...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

azt tettem
gz8
Módosítva: Nem tudnád csak a totyik url-jét linkelni...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Már okés, egy /-rel többet tettem a hrefbe ^^

vicces gyerek szemetel össze vissza
Máté94
nem tudom mért csinálja.Akkor csak simán itt az url:http://theeasyco.com/projects.html
Máté94
Ok rendbe.Úgyis jó lesz szerintem<#kacsint>
gz8
A képre kattintásos módszer valami oknál fogva nem jön be, simán a banner alá berakva sem, továbbdobja ide

Máté94
Hali! Szeretném ezt a képet a MOTORM4X nevû topic bannerjének és ha lehet akkor ha valaki rákattint a bannerre akkor feljöhetne a hivatalos oldal
Köszi!
gz8
Ne offold szét a topicot, köszi.

Kovács legény
Nah mikor kapja meg Gerzsi a házigazda jogot?

www.czekoart.hu

kirol
Légyszives állítsátok már be, hogy EBBEN A TOPIKBAN ha a bannerre kattintunk, akkor bejöjjön a Hivatalos holnap.

Köszönöm!

SHADOWEYES7
[email protected]

Ide írj.

Egyébként a banner bal alsó sarkában van az infó.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

MerlinW
Általam nyitott topikhoz házigazdaság idõvel jár, kérvényeznem kell, vagy nem így mûködik?😊

[merlinw.org]

joebacsi
?
nemértem hogy jön ez ide...

gerzson küldött már 2 emailt is...a szokásosnál is komótosabb most az itteni bürokrácia 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
Legyet kedvesek és tegyétek meg házigazdának Gerzsont az FH2 topicban!
Mielött jön a leugatás, 2 e-mailt küldött már a bannerben (kijavított) címre és itt is jelezte már.

www.czekoart.hu

Hmuda
Tõlem maradhat, max lesz egy újabb 10 üzis topik. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
Itt konzolos játékokról lett volna szó szerintem...

Bár tény, hogy ott van a sok külön topic egy-egy adott játékról. Mindegy.

gamertag: kenobita

Kovács legény
egy nap egyszer mindegyik a pontosat mutatja😊

www.czekoart.hu

0Fritz0
Nincs itt semmi probléma, valamelyik topic mindig a pontos idõt mutatja. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kovács legény
Sziasztok ,üzenném az illetékeseknek ,hogy az sg óra 09:08-nál megállt a BF2 topicban.
Meg ahogy nézem a többi helyen sem ok ,csak más az idõ

www.czekoart.hu

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

gz8

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8
Látom, a bannerben olvasható információk nem sokat érnek... <#phone>

uHs Gerzson
Mindenki beleegyezett...és már küldtem mailt.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pepsi Twist
BANNER

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

uHs Gerzson
Forgotten Hope 2 topic házigazda jogait szeretném felvenni, thx elöre is 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
kiszedtem :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bucser
Kérném a Fighterops topicból

a #133 #160 #173 #174 #182 #201 #202 #212 #218 #225 #248 számú HSZ-ek törlését (mind a saját hozzászólásom és szerzõi jogokat sértettem velük.)

Köszönöm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát törölgetek szorgalmasan azzal nincs baj😊de 8ig melózok és nincs kedvem egész este a gombot nyomogatni majd.ez a hét lesz csak para...
hykao
Te vagy a házigazda. Miért nem törölgetsz szorgalmasabban? 😊 Vagy már nem bírod? 😮
sry
EZT záratni egy darabig.
Barney Tech
Mind két helyre az off topicot linkelted.

Tiszteletem.
Léggyszives zárjátok be egy kicsit a topicotÚgy kb péntekig:S.Héten vszinû ki jön vmi warez stb...Off topicot már nyitottak neki,ott azt csinálnak amit akarnak...engem nem érdekel.
Ha lehet akkor úgy zárjátok le,h a banner meg maradjon mert a FAQ-t közben frissítenem és abba van az elérhetõség,de ha nem megoldható akkor szoljatok.
köszönöm
CRASH BaNDitS
mért lett zárva? a TD:unlimited és a Need for Speed: Pro Street nem reklám? egy magyar flash játék ami ingyenes az reklám? hol itt a logika?

Fabio Capello
Sland
pro street topicot be kéne sztem zárni, míg nem nyugszanak le...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
jobb ha bezárják...

Én csak azt szeretném, hogy vki menjen be és csináljon rendet, mert ami ott megy az lassan hihetetlen.
PLS vki tegyen rendet ! THX

Pepsi Twist

toysoldier
#9614 <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Eisenhower
toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
#4912+#4915
#4916 meg reklám

Zomil
könyörgöm egy moderátor tegyen már rendet ebben a nyamvatt topicban, szvsz szánalmas amit ott az a pár ember kb 200hozzászolás ota müvel és elég idegesitö is...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gz8

hungaro
helló,szerintem egy kicsit csúnya ez a hozzászólás.
És ez mind azért mert valaki szólt neki hogy "válasz gombot nem ismered???"

jutalmazzátok..<#vigyor5><#vigyor5>

Hivatás az Életért!