Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Köszönöm!

Fabio Capello
Tisztelettel megkérnék egy moderátort, hogy a bannert ebbõl az FM topikból tegyék át az új topikba Köszönöm!

köszi<#eljen>
gz8
Kész.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

jaj😄

ezt a képet

bots
hi
sztném ezt a kis képet ennek a topicnak a HÁTTERÉNEK.

köszönöm
zeli
<#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

AntiHero
Ezt szeretném ha beraknátok ide. A banner alá kéne. Oda kéne írni hogy Warez topik vagy valami hasonló.

Köszönöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mi a gond?<#banplz><#ejnye1><#boxer><#idiota><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

AntiHero
200 helyre belinkeli ezt a hülye oldalt Ez a hülye gyerek!.

Kérem vagy bannoljátok vagy 8 büntetõ pontot adjatok neki.

Sorolom eddig hol találkoztam a hülye oldalával:
TDU TOPIK
HELLGATE:LONDON TOPIK! #01
HELLGATE: LONDON TOPIK #02
and stb...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

belehetne zárni vasárnapig az NFS😛S topikot ?
pénteken jön ki a demó, szokás szerint rengeteg láma téved fel, és én sajna nem leszek netközelben, így nemtudok figyelni a topikra..

viszont van offtopik, ahova addig írhatnak, de legalább a "rendes" topikot nem sz*rják tele..

Requiem88
hello

balhézik a srác a Portal topic 1079-es hozzászólásában, nem túl szalonképesen.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

gz8
Elõbb
1. fejleszd a szövegértõ képességedet (lásd a topicbannert)
2. tanulj meg linkelni (l. feljebb)
3. legyen meg az 500 hozzászólásod. Errõl bõvebben olvashatsz a moderálási elvek-ben.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Máté94
Sziasztok szeretnék házigazda lenni a GM Rally linkje=9582 hsz. és a Ferrari Project linkje=9583 hsz. topicjában
gz8
Most akkor melyik legyen? Döntsd el. 😊
4-et kapott, mert az jó neki.

gz8
Lassan már télleg büntipont lesz belõle... <#hehe>

zeli

Úgy tûnik itt is😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Pluskast
A tudás mindíg jól jön. De látom már nem kell linkelnem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

gz8
Link, ilyesmi? Már csak azért, mert úgy egyszerûbb lenne, és a késõbbiekben neked is jól jöhet még a tudás.

Pluskast
Van egy új Fifa Manager 08 topic. Kérem szépen zárjátok be!
Köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Barney Tech
Erre nincs írt szabály , csak legtöbb sg.hu-n lévõ topic bannerja ehhez hasonló.

Máté94
Ok rendbe értettem tehát 700*200-as lehet.<#zavart1>
Barney Tech
Hmuda
Na ez már mindjárt emészthetõbb. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Na jó, viccet félretéve ezt most nagyon sürgõsen felejtsd el és tanulmányozd ezen topik bannerének méreteit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Máté94
Máté94
Kedves Moderátorok!
Szeretném ha ez a kép
a GM Rally nevû topic bannerje lenne.Köszönöm.
joebacsi
cöcöcö, ezerbocsánat, vakvoltam <#falbav>
(pedig még néztem is a banneren, hogy el van cseszve a kezek árnyékolásának az iránya 😊)

amúgy egy ékezettel több van a mailcímben, mint kéne 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

zeli

<#miaz>

joebacsi
kérek ide házigizdaságot
mostmár jókleszünk, becsszó <#vigyor5>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kandurex
hogyne, 1 megás kép :/...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ScarY MAN
banner logo/logo banner 😄 mostanaba mindig osszekeverem... tiszta gaz... utana meg ugy neznek ram mintha nemtudnam 😄 nah mind1...
es sry...maskor majd linkelem...
köszönjuk meg1x

...

offkorz
kedves moderátorok egyikke.kérem szeretném ha ezt. a hátteret betennék ide.köszönöm.

gz8
Csak a pontosítás kedvéért: ez nem logó, hanem banner.
És ha szabadna kérnem, légyszi a topicot is linkeld, úgy sokkal egyszerûbb.
Köszi. 😊

m1garand
Köszönet a gyors ügyintézésért!

makett.tk

Kandurex
ok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

avengir
Szia!
Kérlek a World in Conflict topikba szúrjátok be ezt a linket a banner alá vagy a banner hiperhivatkozásának.
Köszi

https://hotshu.wordpress.com/

gz8
18-án jött össze a 4 pont.
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le.
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

Ez feketén-fehéren ott van minden egyes büntetõpontos rendszerüzenetben. Ne légy lusta utánanézni, ha egyszer te is megteheted. 😊

Barney Tech
nem igazán vagyok vele tisztában , mert nem egyszerre kaptam.

gz8
Ezt te is tudod.

Barney Tech
ez csak igy halkan kérdezem , nekem mikor fog lejárni ? 😊

gz8
Most, hogy pellengérre került, sokkal rosszabb lesz neki. Sehol a fényes logó, csak a négy, csúnya sárga háromszög.
A 4 ponttal járó korlátozásokról nem is beszélve.

hát nemhiányozna az SG-nek az tuti..

m1garand
Mélyen tisztelt, nagytudású Moderátorok!
Ha vkinek ideje engedi EBBE a fórumba EZT a bannert elhelyezni szíveskedjen.
Köszönöm!

makett.tk

Drephis
„hûha,kaptam 4 büntipontot😄 most aztán kurva kemény voltál😊 Remélem büszke vagy magadra,szánalmas vagy😛"

megérdemelné szvsz<#szomoru2>

help

gz8
Látom, nem tanult belõle.
Adtam neki egy utolsó esélyt, de ha nem él vele, megy az 5. elakadásjelzõ is.

DJ RUSH99 itt hetek óta másokat szid, szebnél szebb káromkodásokkal..
direkt nem töröltem a kommentjeit ma, hogy megutdjátok nézni, sztem kijár neki már egy büntipont legalább..
hátha attól észheztér..