Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Alreg<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Csak azért hogy ne csak én kapjak cheat miatt BP-t <#eplus2>#eplus2>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
DFTBA ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[merlinw.org]
Gondolom szóltak már többen is, csak nekem most okozott gondot elõször😊
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hivatás az Életért!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
id=1131269663
Úgy érzem, törléssel nem sokra megyek.
(Szívesen beírnám a kommentszámokat, ha engedné.)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hivatás az Életért!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha meg már régi motoros vagy, akkor magadtól is rájöhetnél, hogy egy 850px×523px felbontású kép, az inkább háttérkép kategória, semmint banner.
Gondolj bele, a mai napig akadnak olyanok, akik 800x600-as felbontásban neteznek...másrészt az SG dizájnjához alapból laposabb banner illik, igazodva a hozzászólásfejlécekhez, -mezõkhöz.
Szomorú tendencia, hogy egyre több olyan banner látható egyes topikokban, ami szinte egy teljes képernyõt kitakar...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kérdésem, hogy a topicok alján lévõ keresõ csak nálam nem talál soha semmit, vagy másnak sem mûködik úgy, mint régen?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elõször már most elnézést kérek mivel JackMeadow barátunk elkészítette a MOTORM4X topic végleges bannerjét.Tudom,hogy már most harmadszórra kérek változtatást és nagyon restellem de nem lehet mégis berakni ezt a képet bannernek:
Mégegyszer hatalmas köszönet!<#zavart1>#zavart1><#gonosz1>#gonosz1>
Ezt a képet
http://images.netbag.hu/20071110/1194720361437.gif szeretém a MOTORM4X nevû topicba.(Bocsi,hogy most mégeggyett kell berakni de csak mostanra lett kész amit kértem a Bannermûhelyben)
gamertag: kenobita
De akár 1 vicc is lehetne oda írva ennyi erõvel, úgysem veszik figyelembe........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egy adott hozzászólás ugyanis nem törölhetõ, csak a topicból.
És azzal, hogy ezeket betartod, nekünk adsz kevesebb munkát. 😊