Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Tudjuk. 😊 Mivel a 3 pont miatt nem használhatta a logóját, elõvette tarcsiból a régi regjét.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ahol a cheatre ezt írják: thx, beteszem a faqba a linkjét 😊 , arra inkább nem mondok semmit. :x

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

wheasel
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=9463
Csak azért hogy ne csak én kapjak cheat miatt BP-t <#eplus2>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME

gz8
Megkapta a magáét.

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

NEOreg3
ezt elfelejtettem: #9697

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

gz8
Dózer.

Rage47
Ezt a képet kérném ide bannernak. Köszi elõre😊
gz8
Ez nem a gumiszoba. További elakadásjelzõkért nálam lehet jelentkezni.

gz8
Maradjunk annyiban, hogy már egy ideje futjuk a köröket az ügyben... :/

MerlinW
Azt tom', de csak közelebbi kapcsolatban vannak az üzemeltetõkkel, mint én😊 Nomeg ha jól mûködik a rendszer, nekik is kevesebb dolguk van😊

[merlinw.org]

gz8
A moderátoroknak nem sok közük van a keresõmotorhoz és az adatbázishoz. <#szomoru1>

MerlinW
Kanduuuuur, nézzetek rá a topik keresõre valamikor plz, mert furán mûködik (gyak.: nem mindig találja az adatbázisban azt ami benne van). Sikerült ma duplikált témát létrehoznom, mert azt mondta a "mátrix" hogy olyan nincs még😊

Gondolom szóltak már többen is, csak nekem most okozott gondot elõször😊

[merlinw.org]

Kandurex
Házigazda ügyben írjatok a [email protected] -ra.

Téma pedig lezárva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gz8
Kissé módosítottam a hozzászólást. ^^

Drephis
Call of Duty 4 topik.
szerintem ez a hsz nem illik a topikba ...

help

gz8
A játékfejlesztõket meg kis j-re, mert nem németek vagyunk, hogy a fõneveket nagy kezdõbetûvel írjuk. <#vigyor4>

hungaro
hát sajnos vannak ilyen emberek,miért nem tudnak a mesekönyvnél maradni még 1-2 évig ameddig megtanulnak normálisan,kulturáltan beszélni legalább forumon

Hivatás az Életért!

gameplusz
Törölni éppenséggel lehet, de nem sokra megyek vele... olyan, mint a pióca.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hungaro
akkor nem lehet vele csinálni semmit?

Hivatás az Életért!

gameplusz
Pistikééknél bekötötték a sulinetet (cris07).

id=1131269663

Úgy érzem, törléssel nem sokra megyek.

(Szívesen beírnám a kommentszámokat, ha engedné.)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hungaro
Sziasztok,legyenszíves valaki rendet tenni ebbe a topikba!!
A 10551-hsztól kezdve!

Hivatás az Életért!

hykao
Kész.
biomage
kéne egy kis banner modositás ebe a topikba a | Játékok értékelése! |linkjét modositsd ere
Kösz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Köszönöm 😊
hykao
Na azért ne essünk már túlzásokba! Ne érezzél semmi többet bele egy hozzászólásban, mint amennyi benne van...
Ha meg már régi motoros vagy, akkor magadtól is rájöhetnél, hogy egy 850px×523px felbontású kép, az inkább háttérkép kategória, semmint banner.
Gondolj bele, a mai napig akadnak olyanok, akik 800x600-as felbontásban neteznek...másrészt az SG dizájnjához alapból laposabb banner illik, igazodva a hozzászólásfejlécekhez, -mezõkhöz.

Szomorú tendencia, hogy egyre több olyan banner látható egyes topikokban, ami szinte egy teljes képernyõt kitakar...
Máté94
Jól van csak valahogy úgy éreztem magam mint aki most kért volna valamit és úgy kezelták mint valami féleszût<#sir>
hykao
Szomorúan hallom. Akkor add tovább a "kioktatást" a készítõnek...
Máté94
Bannermûhelyben csináltattam nem kell kioktatni.Nem én csináltam de leírtam,hogy ki<#wow3>
hykao
Próbáljunk már az itteni banner méreteihez közelíteni! Az elõzõ se volt kutya, de ez, amit most szeretnél már tényleg túlzás bannernek. Kisebb felbontású monitoron akár háttérkép is lehetne! A másik, hogy a fájlméret is túl nagy. Ilyen dolgokat már idejétmúlt .gifben megoldani. Ugyanezt jobb, nem szemcsés képpel kb. 100kb-ban meg lehet csinálni .swf-ben. Itt az sg-n van bannermûhely is, ha kell.
Hmuda
Már köztudomású, hogy azt a bulvársajtót sose kell komolyan venni (vagy minimum nagyon utána kell nézni az értesüléseiknek), de mivel EA megvette a Bioware-t, ezért tényleg közel biztos már a PC-s átirat. Tõlem mehet a diszkurzus.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mikiller
Sziasztok!

Kérdésem, hogy a topicok alján lévõ keresõ csak nálam nem talál soha semmit, vagy másnak sem mûködik úgy, mint régen?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Kandurex
Ezt Hmudaval beszéld meg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem lehetne újra megnyitni ezt a topicot? Ugyanis gamestar online-on is írták ma, hogy 1, másfél év múlva jön pc-re is. És ennyibõl a Fable 2 topicot is be lehetett volna zárni, mert az sincs megerõsítve (ahogy ez se). De ettõl még jönni fog Pc-re, hiszen a Pc-ben is sok pénz van, és több helyen említették ezt... Persze nem könyörgök, a ti döntésetekre bízom, de sztem lennének bõven felhasználók, akik szívesen beszélgetnének a játékról pc-s topicban...
mintha egy kicsit nagy lenne

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Pepsi Twist
tanujjá meg hejesen használni hosszúú "ó"-t meg rövid "ó"-t (köszi) 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Máté94
Kedves Moderátorok!
Elõször már most elnézést kérek mivel JackMeadow barátunk elkészítette a MOTORM4X topic végleges bannerjét.Tudom,hogy már most harmadszórra kérek változtatást és nagyon restellem de nem lehet mégis berakni ezt a képet bannernek:
Mégegyszer hatalmas köszönet!<#zavart1><#gonosz1>
Máté94
Sziasztok!
Ezt a képet
http://images.netbag.hu/20071110/1194720361437.gif szeretém a MOTORM4X nevû topicba.(Bocsi,hogy most mégeggyett kell berakni de csak mostanra lett kész amit kértem a Bannermûhelyben)
cenobite
Legyetek szívesek ebbe a topicba betenni ezt a bannert!

Köszönjük az összes Pináta nevében! 😊

gamertag: kenobita

SHADOWEYES7
Írd már ki rózsaszin betûkkel, hogy kell linkeni a topik cimet!!

De akár 1 vicc is lehetne oda írva ennyi erõvel, úgysem veszik figyelembe........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ezt tényleg nem tudtam, sorry!
gz8
Nincs mit, használjátok egészséggel 😊

Máté94
Mégegyszer THANK YOU!
gz8
Nem pusztán szórakozásból van bannerben leírva, mit és hogyan kellene csinálni.
Egy adott hozzászólás ugyanis nem törölhetõ, csak a topicból.

És azzal, hogy ezeket betartod, nekünk adsz kevesebb munkát. 😊

OK, csak gondoltam az ilyen szarság alapból törlendõ