Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
"Mi meg a politika? Ugyan már!
Éljen a Magyar Gárda! 😄DD "
Jó vicc, egy pontot meg is adunk érte."
Ezt komolyan gondoltad?
www.czekoart.hu
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Van egy furmány, amivel a sögön is elõlehet varázsolni a sárga brekuszos képeket. Csak nem tom, lelehet é irnya, nem e szabálytalan. 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Kösz, hogy törölted.<#wink>#wink>
Qwerty4
Súgok: a béka azt mondja, hogy erre a doménre (értsd: sg.hu) letiltották a hotlinkelést, ezért nem jelenik meg a kép.
Qwerty4
u dont have to listen anybody else but me
Köszönöm.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
bepe! Szólj a béefeknek, garantálom max két nap és megvan az 500 post. 😄DDD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
95. TS Zolly (20 pont)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Suzuki Swift GL 1.3
Más:
Cicus! Megtudnád mondani, mennyi elakadásjelzõ háromszögem van eddig? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Koszonom!
Suzuki Swift GL 1.3
help
help
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egyébként drága barátom csak nem véletlenül regisztráltál 10 percel a büntetõpotok kiosztása után, ugye?
Téma lezárva.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Feladó: SHADOWEYES7
Elküldve: 2007. 11. 19. 21:21
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
SHADOWEYES7 5 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
Büntetés megkerülése más nickkel.
--------------------------------------------------------------------------------
A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.
Nem tartom igazságosnak és elfogadhatónak a kiszabott 5 büntetõpontot a BoxerHUN nickre. Nem vétettem vele semmilyen, a fórumszabályzatban leírt házirendnek! Úgy érzem, hogy SHADOWEYES7 durván megsértette a személyiségi jogaimat akkor, amikor megalapozatlanul, még egy használatba se vett új vip-es regisztrációt bannolt. Ez hivatalosan is kimeríti, a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS fogalmát! És ez nem vicc!!!
Az Alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint: "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze."
Namármost! Amikor SHADOWEYES7 bannolta a még használatba sem vett új BoxerHUN nickemet, nem csak a fenntebb említett alkotmányoj jogaimat tiporta a porba, hanem a következõt is!
Az 1976. évi 8. tvr-tel kihirdetett Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmánya deklarálja az emberi méltósághoz való jogot, az emberi közösség egyenlõ és elidegeníthetetlen jogainak elismerését.
Ezért kérem a BoxerHUN (a Boxer és a HUN között nincs szóköz) nickrõl levenni a bannt és törölni az 5 büntetõpontot, valamint a fentebb említett "HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS" címszóval, minimum 2 büntetõpontot adni SHADOWEYES7 nevû moderátornak, esetleg megfosztani a moderátori jogaitól!
Köszönettel:
Péter Norbert As. Boxer HUN és BoxerHUN
2007. November. 19.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Köszönöm szépen.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kérem szépen ezt a topikot törölni, mert már van ilyen és én pedig nyitottam egy újat.
A keresõbe azt irtam , hogy Kane and Lynch - és ilyen nem volt , de a topik címe ami már volt az pedig Kane & Lynch.
Köszönöm!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
És ne offolj!😉
www.czekoart.hu
Hogyan tudom törölni azokat a fileokat amiket feltöltöttem a képfeltöltés opcióval? Ugyanis el kéne távolítanom õket ugyanis máshol lopják õket és a legjobb szándékom ellenére sem tudom õket eltávolítani.
Valami opció erre esetleg a képfeltöltés ablakra?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(jaj, késõbb vettem észre, hogy már téma lezárva xd)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A kiszabott büntetéssel meg kell tanulni együtt élni.
Ezzel a hülyeséggel meg csak saját magadnak mondasz ellent.
Téma pedig lezárva.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
ja és senki nem mondta hogy elloptad bárkinek is a logóját, csak megbüntettek és csináltál egy új reget, ezzel megkerülve a büntetést
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME