Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Inkább húzz bõrt a fogadra, így is vaj van a fejeden. A moderátor döntésének esetlege megkérdõjelezése vagy felülbírálása nem a plebs dolga.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Kovács legény
"Dátum: 2007.11.23. 00:15 Adta: SHADOWEYES7
"Mi meg a politika? Ugyan már!
Éljen a Magyar Gárda! 😄DD "

Jó vicc, egy pontot meg is adunk érte."

Ezt komolyan gondoltad?

www.czekoart.hu

gz8
Végülis nem a mi sávszélünket eszi a képtöltés, szóval jöhet. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TS Zolly
Sárga brekusz?
Van egy furmány, amivel a sögön is elõlehet varázsolni a sárga brekuszos képeket. Csak nem tom, lelehet é irnya, nem e szabálytalan. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Qwerty4
Én sose olvastam el mit ír...pedig megértettem volna.<#bee1>
Kösz, hogy törölted.<#wink>

Qwerty4

gz8
Ha esetleg elõrántanál egy sztaki.hu-t vagy egy angol kisszótárt... 😊
Súgok: a béka azt mondja, hogy erre a doménre (értsd: sg.hu) letiltották a hotlinkelést, ezért nem jelenik meg a kép.

Qwerty4
Sziasztok!

Innen kérlek töröljétek a #4505-t.

Qwerty4

VRSDM
Portal témában, reklámozás megyeget ;] #1307 hozzászólásban. köszönöm.

u dont have to listen anybody else but me

Szega87
Sziasztok! Nézzetek rá picit : itt! és õ lenne

kommentek amik szerintem már nem férnek bele : #55332 ; #55336!!!! ;#55340

TS Zolly
Kod négy tyopik #10339 postja közösség romboló és embertársát sértegetõ irás. Kérném megfelelõ kitüntetéssel honorálni.

Köszönöm.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Szal azt akarod ezzel mondani, regeljek egy ujat, mert a kövnél örök kitiltás? 😊 És ha megigérem, többé nem megyek abba a kodnégy tyopikba, akkor sem? 😄

bepe! Szólj a béefeknek, garantálom max két nap és megvan az 500 post. 😄DDD

Kandurex
sajnos nem tûnik el,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem sok esélyed van, házigazda jog alap kitétele, hogy legalább 500 hozzászólás meglegyen az adott témában

TS Zolly
Há me ha elérem a 20-at, akkor örökre bannolnak errõl a jó köcsögteremtõ helyrõl, amit nem akarok. Errõl jut eszembe! Miért is nem hordod a köcsögöt he? Bevamzerollak teee! 😛 Esetleg a korábban megkapott felkiáltójelek valamikor törlödnek? Hisz a többszörös anyagyirkosság is elöbb utobb elévül, plusz néha kapnak amnesztiát is a köcsögök, priusz ugrik. Itt nem?

Sadist
Dehogynem, büntilistából:
95. TS Zolly (20 pont)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bepe79
Koszi, megtettem! Ki fog valaszolni es mikorra varhato? Es milyen valoszinuseggel kapjak meg az emberek a jogosultsagot?

Suzuki Swift GL 1.3

Kandurex
passz, erre nincs lehetõség

TS Zolly
Ez kivételesen jogos.

Más:
Cicus! Megtudnád mondani, mennyi elakadásjelzõ háromszögem van eddig? 😊

Kandurex
házigazdajogért, a [email protected] -ra írj

bepe79
Nem tudom, jo helyen kerem-e (meg nem vagyok sehol moderator), de a par perce altalam nyitott 18 WoS: American Long Haul (18 Wheels of Steel: American Long Haul) topikban szeretnek az lenni. En nyitottam, tobb eve vagyok regisztralt forumozo, tehat minden feltetel adott. Itt a tema linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195577180

Koszonom!

Suzuki Swift GL 1.3

Drephis
caseih9400
Köszi !^^

khm...khm...

gz8
F5

gz8
Ez is.

caseih9400
nagyobb betûvel nem lehetne ?? sokak meg se fogják látni szerintem..

khm...khm...

gz8
Dózer.

Drephis
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177512594
Légyszi töröljétek, elég zavaró.

help

caseih9400
Hellósztok ! Ezt a F.A.Q-t kéne berakni ebbe a topickba..
Lehetõleg piros színnel ! köszönöm elõreis !

khm...khm...

SHADOWEYES7
További offért büntetõpont jár!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.

Egyébként drága barátom csak nem véletlenül regisztráltál 10 percel a büntetõpotok kiosztása után, ugye?
Téma lezárva.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

offkorz
úgy ahogy mondod sedót megkell fosztani.énis tapasztaltam már ezt.és látta m másnál is indokolatlan büntetõpontok adását ami tõle származ.

Boxer HUN
FELLEBBEZÉS

Feladó: SHADOWEYES7
Elküldve: 2007. 11. 19. 21:21
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
SHADOWEYES7 5 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Büntetés megkerülése más nickkel.
--------------------------------------------------------------------------------
A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.

Nem tartom igazságosnak és elfogadhatónak a kiszabott 5 büntetõpontot a BoxerHUN nickre. Nem vétettem vele semmilyen, a fórumszabályzatban leírt házirendnek! Úgy érzem, hogy SHADOWEYES7 durván megsértette a személyiségi jogaimat akkor, amikor megalapozatlanul, még egy használatba se vett új vip-es regisztrációt bannolt. Ez hivatalosan is kimeríti, a HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS fogalmát! És ez nem vicc!!!

Az Alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint: "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze."

Namármost! Amikor SHADOWEYES7 bannolta a még használatba sem vett új BoxerHUN nickemet, nem csak a fenntebb említett alkotmányoj jogaimat tiporta a porba, hanem a következõt is!

Az 1976. évi 8. tvr-tel kihirdetett Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmánya deklarálja az emberi méltósághoz való jogot, az emberi közösség egyenlõ és elidegeníthetetlen jogainak elismerését.

Ezért kérem a BoxerHUN (a Boxer és a HUN között nincs szóköz) nickrõl levenni a bannt és törölni az 5 büntetõpontot, valamint a fentebb említett "HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS" címszóval, minimum 2 büntetõpontot adni SHADOWEYES7 nevû moderátornak, esetleg megfosztani a moderátori jogaitól!

Köszönettel:
Péter Norbert As. Boxer HUN és BoxerHUN
2007. November. 19.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

CoR Zolly
Sadis felhasználó flémel a battlefield2 topikba. Kérem az illetékeseket, honorálják kellõ jutalommal.
Köszönöm szépen.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

gz8
Dózer.

Rage47
Ezt a bannert kérném ide.
Köszi.😊
gz8
Dózer. 😊

Torzonborz
Üdv !

Ezt a bannertvki tegye be ebbe a topikba.
Köszi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gyocsika
Üdv

Kérem szépen ezt a topikot törölni, mert már van ilyen és én pedig nyitottam egy újat.
A keresõbe azt irtam , hogy Kane and Lynch - és ilyen nem volt , de a topik címe ami már volt az pedig Kane & Lynch.
Köszönöm!

Kovács legény
jaaa

www.czekoart.hu

zeli
De õ nem a galériára gondolt. Van ez a képfeltöltés gomb, ami a www.sg.hu/forumkepek/2007_honap mappába tölti fel a képeket. Azkat sajnos nem lehet törölni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kovács legény
belépsz a galériádba és baloldalt ráklikk a mappára és megjelenik a képek alatt a szerkeszt/töröl.
És ne offolj!😉

www.czekoart.hu

Bucser
Technikai jellegû kérdésem lenne.

Hogyan tudom törölni azokat a fileokat amiket feltöltöttem a képfeltöltés opcióval? Ugyanis el kéne távolítanom õket ugyanis máshol lopják õket és a legjobb szándékom ellenére sem tudom õket eltávolítani.

Valami opció erre esetleg a képfeltöltés ablakra?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zeli
Akkor magadat szoptad most le<#hehe>
(jaj, késõbb vettem észre, hogy már téma lezárva xd)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

gz8
Ha megbuksz valamivel, és kapsz 3 hónap börtönbüntetést, akkor nem a klónodat vagy az egypetéjû ikredet fogják felelõsségre vonni, hanem téged.
A kiszabott büntetéssel meg kell tanulni együtt élni.

Ezzel a hülyeséggel meg csak saját magadnak mondasz ellent.

Téma pedig lezárva.

wheasel
Mivan akkor ha csak szopatni akarom a red bull gyereket?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME

SHADOWEYES7

tommyg
késõ bánat, de cirkuszolni nem itt kell
ja és senki nem mondta hogy elloptad bárkinek is a logóját, csak megbüntettek és csináltál egy új reget, ezzel megkerülve a büntetést

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

wheasel
SHADOWEYE bizonyitsd már be hogy én nem egy olyan ember vagyok aki ellopta a másik logoóját és aláírását. Ha az IP-t nézed megfogsz lepõdni ugyanis EGY MÁSIK GÉPEN REGELTEM ÉS CSAK EZEN HASZNÁLTM EZT A REGET. A MODIK JÓL TELJESíTIK A FELADATUKAT CSAK ÉPPEN NEM HELYESEN.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME

Kovács legény
Ne offold szét a topicot!

www.czekoart.hu

RedDevilsza
Elég nagy külömbség van offline és online cheat között...