21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12165 Ilyen esetekben mindig a moderátor a hülye, ez alap. Végül is rajtam kívül olvassa ezt most majd mindegyik,...ha csak nem menekültek el már az elején ;)...szóval lehetséges, hogy valamelyikük majd kiáll a mondva csinált túl reagált dolgaidért, de az nem én leszek. -
Nandusz #12164 Már ne haragudj, hogy sértegetlek, de te is csak egy fórumozó vagy.
De erre a hsz-edre azt KELL reagálnom, hogy egy ostoba ember vagy.
Tényleg ne haragudj amiatt rám, mert én mondtam ki rólad ezt az igazságot és kérlek próbálj hitelesebben moderálni ahelyett, hogy a gumiszobás kreténeket védjed személyem ellen.
Tehát: hajrá -
#12163 ...átnéztem a GTA topikot, alapvetően ezt a kesztyűt te kaptad fel azonnal és kezdtél el fenyegetőzni, szerintem egy normális hangsúly vagy csak bizonyos hozzászólások figyelmen kívül hagyása csodásan emelheti a fórumozás zavartalanságát :) ...nézz rám, hogy milyen remek kis szelektív fórumozást fejlesztettem ki az évek alatt, hogy öröm nézni, más csak nézi amikor SG -zek és kérdezi, hogy hogy a fenébe tudok ilyen gyorsan olvasni, hogy szinte csak pörgetem a lapokat...na akkor kapcsol be nálam az "ignore post fánksön" xD -
Nandusz #12162 ok, de alig írok, meg nem személynek válaszoltam, míg ez a renitens ellenem személyeskedett....na most akkor mindezektől eltekintve...nekem most már nem lehet egy adott témához tartozó postot nyomni, mert arra várható pár gumis nyominak a flémelése?
Hagyjuk már és végre legyen már ez a fórum az intelligensebb oldal képviselője plz.
A másik, meg az, hogy kérdem azt, hogy a témához nem kapcsolódó hsz-ek ugye törölve lesznek.
Akkor miért nincs büntetve tommyg, amikor abszolút flémet kelteni akart és nem az adott témához hozzá szólni?
Hagyjad már légyszíves ezt a baromságot, hogy az utóbbi hetekben mit szóltam, mert most a jelenben vagyunk...erre koncentrálj.
JÁTÉKHOZ SZÓLTAM ÉS ARRA VÁROK AZ ARRA HÍVATOTT TOPIKBAN VÁLASZT.
khhapiischhhhh???? -
Bala10 #12161 -
#12160 Az érintett hozzászólásban nem látok kivetnivalót. Sajnos az van, hogy túl sok flame párbaj hőse voltál az elmúlt fél évben és gyakorlatilag túl reagálod a dolgokat. Javaslok pár hét szünetet, esetleg mérsékeltebb fórumozást.
-
Nandusz #12159 GTA IV topik
A probléma már csak az, hogy az sg.hu meddig tűri az általam feltett tényleg normális és témához tartozó postokra reagált, viszont direkt mód ellenem flémelőknek teret adó hsz-eket, mert úgy érzi, hogy ez most a trendy?
Ja és a #25246 post még flémszítóbb...remélem ez is megtorlást kap!
-
#12158 Köszönöm jó lesz így is, kicsi betűkkel :-)
A lényeg, hogy ott van -
#12157 -
#12156 Köszönöm, láttam, hogy ki lett törölve a két szó, de már meg a fő szöveg is kitörlődött.
Az eredeti szövegem ez volt : Uraim, 10 éves a Falcon 4! Igyatok :-)
-
#12155 Megkérnék egy kedves moderátort, hogy a Falcon 4 Generation topicban a #21999 -es hozzászólásomban törölje már ki a véletlenül ott maradt
hatalmas betűk szavakat a smilei után.
Köszönettel: L_Viper -
#12154 log out linkelése itt
nagyon idegesytő már... -
ldavid #12153 ezt sajnos reflexből töröltem, de ha valaki meg akarja torolni a dolgot ez volt -
#12152 EZT a képet kellene berakni háttérnek EBBE a tobikba.
Köszi! -
gamestar nyereményjáték reklám hülyeség :/ -
#12150 Hello!lenne egy kérésem.ebbe a topikbaEzt a képet szeretném banernak.Köszönöm szépen! -
#12149 Kár, olyan jó lett volna a WoW topikot bezáratni... [szint=silver]>:D[/szin] -
#12148 azóta St már elmondta valahol, hogy mostmár ilyenekre nincs szükség.
vagy legalábbis nekem határozottan rémlik. -
#12147 St bácsit idézem:
"nyissatok újat, mert extrém sok erőforrást eszik ez a topic a 110e üzenetével, ezért minden 100e feletti témát lezáruk"
Célszerű lenne a World of Warcraft nevű topikot is zátni a 130 ezer hozzászólásával és megnyitni a második észét -
#12146 GTA 4 topik
Hülyegyerek megint beszabadult káromkodni ész nélkül:
"faszt barmozol!! írtam hogy már megoldottam de hogy ha te így játszasz akkor kapd be te kis barom!" #23573
"bocsi de most mondják nekem másodszor meg szerintem te vagy szerencsétlen mert izz buziskodsz!!!! én csak kérdeztem mert ami a FAQ-ba van nem értem!! oké????" #23566 -
DIESEL DOG #12145 Köszönöm válaszodat!!! -
#12144 Gondolom, hiszen ki van külön emelve, hogy OTP, ha lehetne bárhol fizetni akkor nem szerepelne ott, mint név. -
DIESEL DOG #12143 Tisztelt Moderátor(ok)! Szeretném megtudni hogy a csekket csak OTP-ben lehet befizetni? (VIP fórumozói jogról van szó). Elnézést az OFF-ért csak szertetném megtudni hogy Postán belehet-e fizetni. -
#12142 Ide kéne egy kis ban (reklám):
topik
#22884 -
#12141 T. Moderátorok!
Intézzétek el EZT a kedves fórumozót! (:
Köszi! -
#12140 Ebben a topicban ez a hozzászólás. -
ldavid #12139 valamit osszatok már a srácnak, már másodszor jön a rickrolling fasságával
#22282 thx! -
#12138 Én is REPS0L honfitársunk miatt szeretnék írni az alább említett topic miatt. Szerintem kéne még neki elakadásjelző, az eddigi 4 nem segített neki. -
#12137 Hatósági személyt kérünk az AVGN magyarul topikba, REPS0L fórumtárs minősíthetetlen magatartása végett.
Köszönöm. -
#12136 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164072357]#1746[/URL]
valamit csináljatok lécci ezzel a gyökérrel.
-
#12135 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202#20
reklám, flood ... ötödszörre sikerült is neki eltalálni a jó linket :D -
#12134 GTA4 topikban csúnyareklám
© LayerSlayer ma 20:02 #21664
PS: miért nem szabad hsz-t linkelni? -
#12133 Valaki nézzen be ide, mert elgurult a gyógyszerre. -
#12132 ITT
#3419 -
#12131 Ej-ha... -
#12130 Közben megint beírt baromságokat. -
#12129 szét ment a szemem :S -