Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#11324: Jólvan, most még elnézem 😄
Télleg kicsit bekéne keményítenetek, komolyan.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bejönnek, a kis 14 évesek és szénnéfikáznak mindent (maximális tisztelet a kivételnek!). Szólunk a modiknak, semmi...Kezd kurvulni az sg.
Néha kiosztanak egy ejnye bejnye felkiálltójelet és annyi, el van intézve.
A hülyegyerek a kamionos topikban meg csak tombol. Oda se néztem már jó ideje, mert csak felbosszant.
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Véletlen nemaz lenne a bevett szokás, hogy kitöröljük az adott témát?Nemhogy még szítani a feszültséget...fõleg egy ilyen robbanékony témában.Számomra érthetetlen dolog pont egy moderátortól akinek voltaképp a rend megtartása a feladata, fõleg, hogy az adott modi persze konzolpárti lehet (nem mintha nemtudnám ki, de ne személyeskedjünk...)
Hameg magára ismer és nemtetszik neki nyugodtan megajándékozhat egy elakadásjelzõvel, amivel megerõsíti a róla kialakított véleményt egyesekben.
Kösz, ennyit akartam.
SIMBIN STCC
Ebbe a topicba betennék felülre 😊
Örök hálám lenne:
Ebbe a topicba köszönöm
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
<#banplz>#banplz>
Nyitottam egy topicot, de teljesen más kulcsszavakkal kerestem rá és elkerülte a figyelmem,hogy már van más néven. Töröld kérlek
katt
Székhelye:Itt
Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ismerd fel a képrõl a játékot
például:#45417
de érdemes kicsit visszaolvasni még.
Football Manager topik
2 kérdésem lenne:
Az elsõ: Szeretnék ebben a topikban házigazda lenni, régebben már kérelmeztem, választ nem kaptam.
A második: Ugyan ez a topik, #3756 (amit alább mûvelt), lehet, hogy a srác kevesli a 2 büntit?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Next PC upgrade: 2022
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.