Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Jo akkor en most nyitok egy a PC jatekok fellenduloben topicot, kivancsian varom, ki fog hozzanyulni.
De ha megtortenik eskuszom kovetkezmenyei lesznek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Oltári nagy tévedésben vagy (nemcsoda). Eleddig kb. 1000 próbálkozás volt hasonló topic-okból és soha nem én zártam, vagy töröltem, hanem a helyiek (sõt nem is olyan régóta van ide jogom egyáltalán). Évek óta így van, õk nem kérnek ebbe a fórumszekcióba egy ilyen flém topicot, amiben többnyire kisiskolás taknyosok (elég megnézni az adatlapokat) nyomják kontrollálhatatatlanul a szennyet és mocskot.

Jelen esetben is egy helyi modi kért meg, hogy zárjam, mert õ nem lesz városközelben. Túl jó szívem van, így engedtem még egy menetet a kiscsávóknak, hagy élvezkedjenek, mégiscsak nyár van, de úgy látom kár volt. Az ember a kisujját nyújtja, de nektek a karja is kevés.

Ergó, nekem köszönhetitek, hogy EGYÁLTALÁN NYITVA MARADT a topic ennyi idõre. Ha nem tetszik, ráhagylak a helyiekre és azonnal törölnek bármilyen próbálkozást és büntetnek is hozzá serényen. Ha nektek ez kell, megoldható ez is...

Néha már uncsi kicsit ezt a sok nyavajgást hallgatni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Bizony ahhaha.
Foleg azert mert ez olyan, mintha egy elfogult Ujpest szurkolo moderator, torolne a Ferencvaros Torna Klub topicot a Sportforumok kozul, mert neki szurja a szemet, hogy egy Ferencvarosi topicot mer nyitni.
Mondjuk nem csodalkozom, ezen hogy Sir Quno Jedi zarja a topicot, mert jo par hozzaszolasa van a PC-s jatekoknak lealdozott forumtemaban.

Lasd pl ezt : "Akkor te is bûnös vagy gyermekem, de én feloldozlak, csak mindig idõben gyónd meg bûneidet Quno atyának ! Ne feledd a konzolIstenek megbocsátóak, nem oly véresszájú férgek õk mint a PCdémonok !"

Csak mar regen nem a kommunizmusban elunk.
Rendes helyeken rendesen megdorgaljak az ilyen moderatorokat, aki azt hiszik mert minimalis hatalom van a kezukben a forumtemak karbantartasara, mindent megengedhet maganak.
Pl teszem azt, valaki nyit egy olyan topicot, hogy a "PC jatekok ujra fellenduloben", azt zarjak a moderatorok, mert a szukulo kulonbsegu PC vs Konzol eladasi listakrol mer irni benne ?
Szepen vagyunk mondhatom.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SHADOWEYES7
ahhaha

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[Jakuza]
Irj az MKIünek hogy korlatozzak a szolasszabadsag jogaidat.
Ugy megbuntetik oket, hogy milliokat fognak fizetni, raadasul kotelezik oket arra is, hogy megnyissak a topikot ujra, mivel semmi serto vagy egyeb nincs a topicban.
Kapva kapnak minden ilyen vizsgalatnak, sok penzt vesznek fel az allamtol ezert. 😉

igen, azt hogy rosszul takartad le <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sir Quno Jedi
Ma hûvösség riadó van, éjjel belefagytam az ágyamba és reggelre a 40 fokos vízbõl 16 lett a termolizációs takaróval LETAKART jaccuzimban! Ez már csak jelent valamit...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mila69en
de most nincs is hõség riadó!😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sir Quno Jedi
Apropó! Ma újranyitom a dühöngõt, szal. lehet nyomni a vakert! Jó szórakozást zárásig!

bertino
erre max a modik tudnak választ adni 😄

nekik köszönhetõ, hogy egyáltalán hagyják ezzel a címmel futni a topikot.
csak mivel nyakig benne vannak a témában, sok jóra ne számíts 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem... ne foglalkozz vele. 😊 idióták gyülekezõhelye mindkét részrõl.<#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
Arra adjon valaki választ hogy a "pc-s játékoknak leáldozott" már cimében is bicskanyitogató szégyen topik hogy maradhat mikor sorban zárjátok a "Pécés dühöngõ, ma haragszom a konzolra", "Az X360-nak leáldozott!" stb...
szobákat? mi alapján áldozott le a pc-s játékoknak? csõdbementek a pcjáték kiadók vagy pc-re már nem fejlesztenek. ha meg rendben van ez a név holnap nyitom a "conzolos játékosoknak befellegzett, hiába rinyálsz" topikot

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Prince23
Hi!

Ezt a képet légyszíves tegyétek be bannernak ide!

VRSDM
az eljárás gyors volt. szóval köszönöm.
az nem káros amúgy hogy folyton direkt félinformációkat áraszt? amik mind arra utalnak? " megtudod a tényleges infot ha megnézed az aláírást?! " 😄
jó nem kötekeszem, csak idegesítõ amit mûvel. folytonos önoldalreklám.

u dont have to listen anybody else but me

Hmuda
Aláírásban engedett, amíg nem "káros" a link.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

VRSDM
Far Cry 2 témában " Tib " nevû felhasználó ( pl. itt #1245 is ) külsõ oldal reklámját használja aláírásként. a gyors eljárást köszönöm :]

u dont have to listen anybody else but me

Prince23
Hi!
EZT legyetek szívesek tegyétek be ide bannernak!
Kösz elõre is.

Nem tudom melyik modi rakta ki robe-t de köszönöm neki!

TóNyóóóóóóó
Ebben a topikbanegy gyemant04 nevezetû emberke osztja az észt

sajnos...

nandorb
nem 2regje van hanem 1egesz rakas

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ja :S
amúgy nagyon primitiv gyerek lehet,beregel 2x is az sg.re és az adatlapja" kicsit hasonló csak " 😄

nandorb
csak az admin tehet iesmit a moderator iesmit nem ir csinalni

najó azért odáig nem megyek el .
De ha nem változó az ip-je akkor lehetne bannolni véglegesen.

nandorb
jelentsd fel a hatosagoknak es majd mikor megerkezik anyucinak meg apucinak a level akkor majd mashogy fog velekedni

Amúgy mostmár leállhatnál.
Hamis privát üzenetekkel akarsz fenyegetni ? <#banplz>
azt még elfogadom hogy elrontod a topikom de azért ez már "kicsit" sok.

nem árulkodok,mivel szétoffoltad a topikom.

Sonic 333 alregje!
nézzétek meg az adatlapját!!
22# Játékok felújitása topikon

nandorb
nem inkabb te fogd be

RAZOR27
Na, látjátok milett, kicsit engedtetek a gyeplõn és tessék...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bertino
😄DDDDDDDd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Carlos
Erre utaltam lentebb!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet, de itt nem egy ország vezetésérõl van szó!

Þór vígi þessi rúnar

egy diktatúra nem is lehet hosszú életû. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
en inkabb adminnak allnak be es kitiltanam oket forumrol, mert pl. a mult heten 1gyerek direct basztatott bena kerdessekel stb. mig tenyleg elveszitettem az idegeimet, a munkahoz nem volt kedvem stb. na de mindegy kertem hogy legyek hazigazda de semmi es en esek ki bena parasztnak?

RAZOR27
Persze, mert nemelég 1 kemény modi.Az összesnek keménynek kell lenni, legalábbis keményebbnek.Meg, ha tudnátok mi folyik a kevésbé népszerû topikba ahol nem razziáztok....

Sir Quno Jedi
Amék modi keménykedik, azt elpacsálják, mint gz8-at, vagy magától teszi le a kardot, mint Borg és Punker. Jó példa ez arra, hogy mindig a szánalmas csõcselék gyõz. Sok lúd disznót gyõz. Ettõl függetlenül én már évek óta csak banolni szoktam, mert nem hiszek a büntipontokban, mivel NEM mûxenek idiótákon. De annak óvatosabb modik is...(itt a játékosban amúgyis csak vendégmodi vagyok)

Carlos
Két büntetõponttal káromkodott és személyeskedett!
Könyörgöm...

Áhhh...hagyom a csába az egészet...

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Nem tudom, moderátora válogatja, a kérdéses srácot nem büntettem, azt se tudom mi volt, azóta meg gondolom már lenyomta a fórum. A moderátor úgy ítélte meg, hogy pár pont elég ahhoz, hogy lecsillpodjanak a kedélyek, és úgy tûnik jó volt a meglátás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

RAZOR27
Esküszöm, beállnék moderátornak, kapásból ütném ki az ilyeneket a sorból, de megmondom õszintén nemlennék modi, mert sokan haragudnának rám, aztmeg nemkéne.

Carlos
Egyetértek!
Ez volt régebben. Legalábbis ez jött le abból ami régen volt.
Bejött egy gyerek az SA topikba: szar, fos, húgy. Szóltunk neki nem kéne...folytatta, ban. Ennyi. Utánna csend volt. Most, dzoli93 vagyki ott veri a nyálát, szólunk neki, hogy nem kéne, kap két büntit és csinálja tovább és röhög rajtatok. Az értelmes fórumozók szenvednek a csírák és a nyomi modik miatt akik inkább topikot akarnak zárni (emo csajok) vagy zárnak be (ETS).

Þór vígi þessi rúnar

RAZOR27
Dehogy, szétcsapni közöttük, ha rosszat csinálnak, utána meglenne a tisztelet.

Sir Quno Jedi
Te most szándékosan adsz ki szakmai titkokat, vagy miatököm?! 😄DD

Kandurex
Egyébként, a moderátor az egyensúlyra törekszik, nem a harmóniára! Mint Justicia, mindkét serpenyõnek egyenlõ súlyba kell lennie.

nincs a topiknak házigazdája? õ törölhetné a hülye hozzászólásait, aztán csak megunja.

Sir Quno Jedi
Nyiff-nyaff???

Kandurex
érdekes, tanulmányaiból meg pont fordítva volt, a szociális tantárgyakból minidg jeles voltam :/ hmm

...mindegy, meleg van.

Carlos
Fizikából jeles, szövegértésbõl egyes.
Köszönöm a választ!

Edit: Ezzel ki is jelentetted, hogy lényegi változás nem fog történni, jó az úgy ahogy most van!

Amúgy akikre gondoltam a tisztelet témában:
Amse
Hmuda
M@TriX
Pheel
Punkerwork
Sir Quno Jedi
hykao

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Nem hiszem, a fórumon éppenhogy erõsebb a moderálás mint valaha bármikor, egyszerûen a közeg lett más, a fórum népszerû lett, az internet elterjedt, hétköznapivá vált és szép lassan becsorogott a generáció minden tagja, ez persze erõsebb moderátori jelenlétet kíván, de azért próbáljuk szabadon hagyni útakat..., ne felejtsd el, minden hatásra egy ugyanolyan erejû ellenhatás hat.

Carlos
Gyönyörû hasonlat, de nem értek egyet.
Akkor minek van ez a topik? Ideirjuk mit szeretnénk és nem történik semmi...bannerképeket rakosgattok csupán, az nem moderátor dolog.

"A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezõek, betartatása a moderátorok feladata."
Elméletileg ezt kéne tenni, és ezeket betartatni:

- A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
- Céltalanul vitát szító hozzászólások.

Namost ehhez képest az említett kamionos topikot inkább bezártátok, mert pár csírát nem akartatok kivágni és ezzel hazavágtátok azok eszmecseréjét akik próbáltak foglalkozni a dologgal (mod, tweak plö). Igaz, hogy warez-zal játszott mindenki, de ha csak ez miatt lett bezárva, akkor a konzolos topikokon kívül a fél PC-s szekciót zárni lehetne.

Csalódtam az SG-ben. Régen nem ilyen volt. Régen a modikat tiszteltük, mostmeg van olyan moditok aki vitát szít az egyik acc-ával aztán a modi acc-ával kirúgja meg büntetgeti azt aki nem ért egyet vele!

Hát gratulálok!

Þór vígi þessi rúnar